Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako jbt, nisam znao da Kemal komentarise za sky sport na engleskom?
Sad znaš.
Razumijem navijače kad pretjeruju u nekim stvarima i kad nisu objektivni(često to i sam činim), ali ovako kad komentatori to čine naprosto mi se zgadi.
hary wrote:Al je najjaci bio oko 30' kad Ronaldo treba da puca slobodnjak. Kaze "Eh, ovako smo nekad gledali Junihna i Pjanica, doduse oni bi to pucali na drugoj strani, u dresu Lyona, al sada to puca Ronaldo, da vidimo..."
Kako jbt, nisam znao da Kemal komentarise za sky sport na engleskom?
Sad znaš.
Razumijem navijače kad pretjeruju u nekim stvarima i kad nisu objektivni(često to i sam činim), ali ovako kad komentatori to čine naprosto mi se zgadi.
Ako smo mi pristrasni, kako objasniti engleskog komentatora koji se ne moze nacuditi zasto Pjanic ulazi u igru
ovako kasno? I sve to nakon izjednacenja Lyona?
Riddle wrote:Konekcija mi je veceras bila uzasna, pa nisam mogao gledati utakmicu na nekom streamu. Patnja s komentarima svih 90 minuta. A kako opet ugasiti ton?
Lyon je i dalje u igri. Male su im sanse, ali ipak postoje. Zanima me da li ce Ramos i ovaj put galamiti da ce ih na Bernabeu razbiti sa 3:0?
jutarnji wrote:
Ako smo mi pristrasni, kako objasniti engleskog komentatora koji se ne moze nacuditi zasto Pjanic ulazi u igru
ovako kasno? I sve to nakon izjednacenja Lyona?
Da ne idemo dalje mimo teme reći ću da je odigrao solidno za ovih 15ak minuta u igri, ali ništa maestralno.
neMir wrote:Ovaj Puel nije dobar nikako, mrtvi Kalstrom mu igra a Pjanic klupu grije.
Sramota!
Francuzi ga 'hlade' na klupi od kako smo zajedno u grupi, a to nije slucajno. Znaju da ako bude imao punu minutazu u klubu, veoma lako moze da izdominira kompletnu galsku naciju u iducem sudaru u nasoj jakosnoj skupini.
Riddle wrote:Konekcija mi je veceras bila uzasna, pa nisam mogao gledati utakmicu na nekom streamu. Patnja s komentarima svih 90 minuta. A kako opet ugasiti ton?
Lyon je i dalje u igri. Male su im sanse, ali ipak postoje. Zanima me da li ce Ramos i ovaj put galamiti da ce ih na Bernabeu razbiti sa 3:0?
Chelsea. Olinjali Anelka.
Pjanic je usao prije izjednacenja.
Pogresan sam post citirao, htjedoh citirati jutarnjeg.
Kemale "naš" Ahmetoviću, mamu li ti papansku (da prostite)!!!! Zbog tebe sam zamalo zamrzio Pjanića večeras.
Ne znam šta je čudnije - slušati gospon "dva zuba u glavi" kako svršava na svaki Pjanićev dodir s loptom ili mrtva tišina u sobi kada se ukine ton na tv-u.
Vizavi tekme, Lyon se bori svim snagama, ali brate dragi, uništi utakmicu totalno. Mislim da Real prolazi tijesno.
Nije Lyon za odbaciti tako lahko sjeti se samo prosle godine ... a u ovoj prvoj utakmici se bas vidjelo koliko Lisandro Lopez fali napadu Lyon-a , onaj Gomis ( iako je dao go ) po meni nemoze ni pertle vezati Lisandru .
DrizzT wrote:Nije Lyon za odbaciti tako lahko sjeti se samo prosle godine ... a u ovoj prvoj utakmici se bas vidjelo koliko Lisandro Lopez fali napadu Lyon-a , onaj Gomis ( iako je dao go ) po meni nemoze ni pertle vezati Lisandru .
Pjanić nije u formi, a i nije da se uklapa u Puelovu viziju igre. Mislim da ga uopšte nije on ni doveo u Lyon. Onaj Kalstrom je otkad je došao u Lyon neki potencijal za nešto, a onakve ofanzivne igrače fakat ne razumijem. On nema nikakav pregled igre, poznat je po tom nekom šutu, koji jednom u deset utakmica bude na nivou, a i tad golman brani.
Ne shvatam trenere koji forsiraju u ekipi ofanzivne veznjake koji ne znaju dodati loptu i predriblati protivnika. Il ja imam nekakvu pogrešnu viziju te desetke, playmakera u svakoj ekipi, ili je Puel fakat zastranio. Ne razumijem kako Lyon sa onakvim imenima dvije godine nije šampion, a ne vjerujem da će biti i ove godine.
Draži mi je Inter, ali kobasičari mi djeluju kao bolji tim u ovom trenutku... mislim da bi mogao biti remi sa golovima ili čak pobjeda Bayerna.
U drugoj tekmi će biti tvrdo, United će ufuljati neki gol za 0-1...
jeza u ledja wrote:Bayern je u mnogo boljoj formi trenutno, a to se vidi i na ovoj utakmici.
Gledano prema domaćem prvenstvu, Inter je u boljoj formi od dolaska Leonarda na klupu. Inače, Inter bio bolji pred kraj poluvremena, a očekujem sličan pritisak Bayerna na početku drugog poluvremena kakav je bio i u prvom. Inter mora više uzeti loptu u posjed, ili makar biti brži u kontrama, zato će morati da žrtvuju Deju za Coutinha ili Pandeva.