Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Iako je najavio Kimmicha, ne bi me iznenadilo da sutra iznenadi Italijane i suprotstavi im se u 3-5-2 formaciji, kao u posljednjoj prijateljskoj.
Da ih pokusa iznenaditi njihovim oruzjem. Eh sad je jedino pitanje hoce li se smjeti kockati i ovaj put i krenuti bez destruktivca u veznoj liniji, vec "samo" sa Kroosom i Ozilom u paru, a ispred njih da Draxlera stavi.
Eh kako bi sad valj'o Reus, da rasiri igru i ubije preko lijeve strane!
Pozadi Hummels - Boateng - Hoewedes, ispred njih Khedira (Ozil) i Kroos, po bokovima Hector i Kimmich, koji bi ujedno glumili i bekove u defanzivi, ispred Kroosa i Khedira(Ozila) Muller i naprijed Gomez ili Goetze.
uglavnomja wrote:
"islandski pozdrav" pun znacenja
Joj sto ne mogu drame nazor.
Cuj islandski pozdrav!? Eto sad oni otkrili navijanje.
Isto ovako se slavi vec 20 godina unazad.
Simpaticni su mi bez daljnjega ali hajmo malo na zemlju. Momcima se toliko toga slozilo, nikog nisu nadigrali, prosli na
izuzetno zalaganje, trud i volju i to je to. No big deal. Za par godina ce se vratiti u prosjek a istaci ce se opet neki drugi
od "malih".
Pozadi Hummels - Boateng - Hoewedes, ispred njih Khedira (Ozil) i Kroos, po bokovima Hector i Kimmich, koji bi ujedno glumili i bekove u defanzivi, ispred Kroosa i Khedira(Ozila) Muller i naprijed Gomez ili Goetze.
Riskantno
Ako budu igrali i Ozil i Gece to ce tek biti potop.
Ja bih da sam na Kopacevom mjestu igrao sa dva ofanzivna krila sa bekovima koji dolaze u ispomoc i na taj nacin duplirao strane.
Riskantno
Ako budu igrali i Ozil i Gece to ce tek biti potop.
Ja bih da sam na Kopacevom mjestu igrao sa dva ofanzivna krila sa bekovima koji dolaze u ispomoc i na taj nacin duplirao strane.
Pa normalno da ce igrati Ozil, koliko god bio lijen, opet ima taj zadnji pas koji more proturiti do Gomeza i ostalih.
Igra Portugala je slaba, nisu pokazali neki kvalitet i to je jedini razlog zašto ja lično ih ne favorizujem. Bukvalno nisu pokazali nista a tu su gdje jesu.
_BataZiv_0809 wrote:Koliko vidim-ako Portugal osvoji, pola foruma ce biti na agregatima
Bespotreban animozitet, fakat mi nije jasno sta su vam ljudi uradili da ih toliko mrzite
hrle1976 wrote:Cestitke Velsu, nema sta ali onaj Slovenac Skromina je malo upacko utakmicu za Belgijance.
Nije Skromina nego je Skomina i vrlo dobro je sudijo. Belgijanci su ga htjeli navuc na tanak led da bi iznudili faulove na rubu sestnajsterca cak i unutar za penal ali sve odluke su bile jako dobre. Muska igra i vrijedna polufinalnog okrsaja. Belgija je sama kriva sto su sami sebe izbacili, cak sto vise Wels jih je dobro analizirao zatvorijo sredinu a Belgijanci silom pokusavali kroz sredinu umjesto da su jih razvukli. Ekipa Welsa je bila bolja EKIPA, zato su pobjedili sasvim zasluzeno.
Mislim da će Khedira ipak imati mjesto u prvih 11. Veliki je to igrač za ovakve utakmice.
Jok brato Khedira chokira kad najvise treba,nema on neki mentalitet pobjednika,a po tom pitanju od njega je gori samo Ozil.
Ja bih bio najsretniji da ni jedan ne pocne utakmicu al sta je tu je.Ubjeđan sam da ce veceras ako pocnu Khedira i Ozil biti najgori igraci njemacke na terenu ako budemo kontrirali da je to subjektivno misljenje,otvorit cemo whoscored.com i izbaci ti odmah ocjene igraca po najvaznijim parametrima gdje ce 1 000 000 % Ozil ili Khedira biti najslabiji veceras.
Steta sto Gundogan nije tu,Basti 100 % Spreman ili da Weigl ima jos sezonu u nogama tad ne bi gledali ove luzere i mentalne patuljke odnosno gore pomenute.