Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Itakoto

#626 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Itakoto »

Nejjah wrote:Bolje za nas vako. Da je fra. u spec. bilo bi 1:8 sanse da igramo sa njima, vako 1:9 sanse da završimo u spec. potu
Ne stoji ti bas racunica.
Sa Francuzima u special potu bi vjerovatnoca bila 1 vs 8 da cemo upasti u grupu smrti.
Sada smo jos dodatno izlozeni riziku da cemo s vjerovatnocom od 1 vs 9 sigurno igrati u grupi smrti ukoliko nas ubace u special pot.
victom

#627 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by victom »

jeza u ledja wrote:Nego sto se tice specijalnog pota, jebo nas, nego pitam se sta ce mnogo vece ribe iz euro zone reci na ovo? Engleska, Italija, Holandija, sve jace ekipe po svim parametrima od Francuske i sve velike ribe, koje su trebale ostati netaknute u Potu 4, sada moraju da strahuju da ce biti izvucene u special pot.
Znaci da bi se sacuvala guzica Francuzima (ili Rusima) sada svi moraju da strahuju, ne samo mi.

Bas me zanima pisanje medija iz ovih zemalja o izvlacenju u narednih par dana.

A ovo u vezi izvlacenja kuglica, pa oni ako hoce da namjeste iste mogu nas staviti u tesku grupu i da ostanemo u Potu 4, a Francuzima namjestiti laganicu.
slažem se
emigrazione

#628 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by emigrazione »

Svaka grupa u koju mi uletimo je grupa smrti :oops:
Itakoto

#629 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Itakoto »

DonVitoN wrote:Kome sada nije jasno da vec sada postoji jedna topla u tom bubunju ili max. dvije tople. :?
Pripreme za ovo izvl. jos finale odraditi.
Sada su nam sanse barem 50 % ako imaju dvije tople.

Mozete zaboraviti da su u bilo kakvim kombinacijama Francuska, Italija, Portugal, Holandiju, Englesku.
Meni nije jasno. Objasni ili cak dokazi. :D
It_is_a_Leclerc

#630 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by It_is_a_Leclerc »

skenderija04 wrote:Posto smo vec uspjeli da provalimo FIFU oko Francuza, vrijeme je da se vatimo omiljenoj temi

vruce i hladne kuglice na izvlacenju clana drugog pota :D :D :D :D :D
Kakve vruće i hladne kuglice...

Mali magnetić u rukavu sa polariziranom specifičnom kuglicom, dokazano je kvalitetniji način namještanja ždrijebanja.

Elem. Imamo otprilike 11,1 % šansi da nas izvuku za grupu smrti. Nešto mi se čini da FIFA pretpostavlja kako je taj procent daleko veći. :cry:
Timotije

#631 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Timotije »

I sta kazu, je li danas taj zrijeb (iz 4 u 2) prije glavnog zrijeba, ili u petak ?
jeza u ledja

#632 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by jeza u ledja »

DonVitoN wrote:Kome sada nije jasno da vec sada postoji jedna topla u tom bubunju ili max. dvije tople. :?

Mozete zaboraviti da su u bilo kakvim kombinacijama Francuska, Italija, Portugal, Holandiju, Englesku.
kako si naporan covjece...
Fabijo

#633 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Fabijo »

jeza u ledja wrote:Nego sto se tice specijalnog pota, jebo nas, nego pitam se sta ce mnogo vece ribe iz euro zone reci na ovo? Engleska, Italija, Holandija, sve jace ekipe po svim parametrima od Francuske i sve velike ribe, koje su trebale ostati netaknute u Potu 4, sada moraju da strahuju da ce biti izvucene u special pot.
Znaci da bi se sacuvala guzica Francuzima (ili Rusima) sada svi moraju da strahuju, ne samo mi.

A ovo u vezi izvlacenja kuglica, pa oni ako hoce da namjeste iste mogu nas staviti u tesku grupu i da ostanemo u Potu 4, a Francuzima namjestiti laganicu.
Pa ocekivano. Opcije su bile
1. Pratit FIFA-rang listu, znaci francuzi specijalci
2. Isti sistem kao 2006 sto bi znacilo da rusi postaju specijalci

Problem sa drugom opcijom je sto svicarci ispadaju iz prvog sesira (a na isti nacin su ga dobili 2006 ko sto si reko :-) )

I reprezentativni fudbal polahko postaje cirkus. Mislim da je ovo poslijedne pravo svjetsko prventstvo, 2018 i 2022 su vec prodali gadljivim oligarskim drzavama.
skenderija04

#634 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by skenderija04 »

@Jez

Onaj sto ga citiram i kacim (valjda mu se poslije ovoga moze vjerovati) se vec oglasio i kaze da je bilo izmedju nas i dodatnog zrijebanja. Kako se pretpostavljalo i nema nekog zapepastenja.
DonVitoN

#635 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by DonVitoN »

Itakoto wrote:

Meni nije jasno. Objasni ili cak dokazi. :D
Bleter ti je prije par minuta objasnio, dokazao imas oci, imas mozak.
Pametan si dovoljno.

Ono sto garentujem sada da Francusku, Italiju, Portugal, Holandiju, Englesku NECE DIRATI.

Image
Last edited by DonVitoN on 03/12/2013 17:58, edited 1 time in total.
Fabijo

#636 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Fabijo »

skenderija04 wrote:

@Jez

Onaj sto ga citiram i kacim (valjda mu se poslije ovoga moze vjerovati) se vec oglasio i kaze da je bilo izmedju nas i dodatnog zrijebanja. Kako se pretpostavljalo i nema nekog zapepastenja.
Ma radi se o obicnom trolu, kakve veze i on :-)

Ovo je bilo ocekivano, nisu dzabe razvukli do predzadnjeg dana..
skenderija04

#637 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by skenderija04 »

It_is_a_Leclerc wrote:
skenderija04 wrote:Posto smo vec uspjeli da provalimo FIFU oko Francuza, vrijeme je da se vatimo omiljenoj temi

vruce i hladne kuglice na izvlacenju clana drugog pota :D :D :D :D :D
Kakve vruće i hladne kuglice...

Mali magnetić u rukavu sa polariziranom specifičnom kuglicom, dokazano je kvalitetniji način namještanja ždrijebanja.

Elem. Imamo otprilike 11,1 % šansi da nas izvuku za grupu smrti. Nešto mi se čini da FIFA pretpostavlja kako je taj procent daleko veći. :cry:
:D
Pincip je isti, mozemo diskutovati o nijansama
ultima_palabra

#638 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote:

Teže mi je što njega moram trpiti još 3 dana nego da nas izvuku sa Španijom, Njemačkom iz 90-te i Brazilom iz 70-te :mrgreen:
almirony

#639 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by almirony »

EmiRem wrote:
almirony wrote:evo šešira

Prvi šešir čine: Španija, Njemačka, Argentina, Kolumbija, Belgija, Urugvaj, Švicarska i domaćin Brazil.

U drugom šeširu su neevropske ekipe: Japan, Iran, Južna Koreja, Australija, SAD, Meksiko, Kostarika i Honduras.

Treći šešir čine: Čile, Ekvador, Obala Slonovače, Gana, Alžir, Nigerija, Kamerun i Francuska.

I na kraju, u četvrtom šeširu se nalaze preostale evropske ekipe: Holandija, Italija, Engleska, Portugal, Grčka, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Rusija
izvor: Avaz Express
gdje su oni što su se smijali Avaz Expressu :izet: :izet:
Itakoto

#640 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Itakoto »

Dobar je DonVitoN. Objektivan i realan momak. :D
Dobrovoljno se odjavljujem od ove teme do 6. decembra. Ne moRe se vise trpiti sa svojim teorijama zavjere.
FIDELCA

#641 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by FIDELCA »

Dajem kuću da nećemo biti u spec potu 8-)
DonVitoN

#642 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by DonVitoN »

"To je žrijeb i mi ćemo žrijebati. Nemojmo više o tome", rekao je Blatter na pitanje novinara.

Image
DonVitoN

#643 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by DonVitoN »

Itakoto wrote:Dobar je DonVitoN. Objektivan i realan momak. :D
Dobrovoljno se odjavljujem od ove teme do 6. decembra. Ne moRe se vise trpiti sa svojim teorijama zavjere.
Druze pametan si dovoljno nije da se nadas bezze pa nismo od jucer vidi sada sta su izmislili valja se pripremiti unaprijed.
Bice dobro ako su dvije tople u bubnju i kao sto rekoh ove krupne ribe zaobidjite oni uopste nisu u igri samo su tu kao broj.
DonVitoN

#644 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by DonVitoN »

Itakoto wrote:Dobar je DonVitoN. Objektivan i realan momak. :D
Druze pametan si dovoljno nije da se nadas bezze pa nismo od jucer vidi sada sta su izmislili valja se pripremiti unaprijed.
Bice dobro ako su dvije tople u bubnju i kao sto rekoh ove krupne ribe zaobidjite oni uopste nisu u igri samo su tu kao broj.
Nejjah

#645 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by Nejjah »

Itakoto wrote:
Nejjah wrote:Bolje za nas vako. Da je fra. u spec. bilo bi 1:8 sanse da igramo sa njima, vako 1:9 sanse da završimo u spec. potu
Ne stoji ti bas racunica.
Sa Francuzima u special potu bi vjerovatnoca bila 1 vs 8 da cemo upasti u grupu smrti.
Sada smo jos dodatno izlozeni riziku da cemo s vjerovatnocom od 1 vs 9 sigurno igrati u grupi smrti ukoliko nas ubace u special pot.
kako ?
FRA u spec=1:8 da igramo sa njima i 1:2 da dobijemo arg ili bra (tu su još uru i col). to je onda 1:16 da idemo u grupu smrti

prema ovom sad 1:9 spešal pot, a potom 5:8 teški evropljanin+ 1:2 arg/bra to je onda oko 1:25 (bez digitrona :))grupa smrti
ili opet 1:(5/7x1/2) ako ne odemo u special :-) :-) :-)
ma nemojte ovo ni čitat
Last edited by Nejjah on 03/12/2013 19:32, edited 1 time in total.
fantom slobode

#646 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by fantom slobode »

jeza u ledja wrote:

a ne samo naporan (to je posljedica), nego ima kompleks reprezentacije Bosne i Hercegovine i direktnog plasmana u Brazil, pa se leci...
DonVitoN

#647 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by DonVitoN »

fantom slobode wrote:
jeza u ledja wrote:

a ne samo naporan (to je posljedica), nego ima kompleks reprezentacije Bosne i Hercegovine i direktnog plasmana u Brazil, pa se leci...
:lol: :lol: :shock: fakat svasta.

Gledajte malo sebe i sta ocekivate od sustine realnosti...
A sto se tice SP ja sam zadovoljan da mi uzmemo i jedan bod na SP, koliko puta treba ponoviti prezadovoljan sto smo na SP.
Last edited by DonVitoN on 03/12/2013 18:24, edited 1 time in total.
popokatepetl_com

#648 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by popokatepetl_com »

Imam osjecaj da kad ne budemo izvuceni u special pot ce DonVito biti na poslovnom putu.
cyprus

#649 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by cyprus »

popokatepetl_com wrote:Imam osjecaj da kad ne budemo izvuceni u special pot ce DonVito biti na poslovnom putu.
A zamisli budemo :mrgreen: Halalio bih ja i Platinija i teži žrijeb, al zamisli ovog čitat narednih mjeseci :mrgreen:
DonVitoN

#650 Re: Brazil 2014: Izvlačenje grupa 6. decembar

Post by DonVitoN »

Special pot moze biti veoma koristan..
Obala S. iz tog pota je jaca od Hrv., Grcke, nas, Rusije realno.
Japan ili USA mogu dobiti Urugvaj ili Kol.

Urugvaj ili Kol.
Grcka ili Rusiju
Mi;
Japan ili USA.

Ovdje svako svakoga moze dobiti.
Eto ako budemo u tom specialu sto se bune, nadam se da cu potrefiti dvije od tri samo da je zaobici Brazil i Arg. koja je neki dan ispipavala teren mozda...
Last edited by DonVitoN on 03/12/2013 18:39, edited 1 time in total.
Locked