Kako ti bolan nije zao svih onih promasenih golova i sebicnosti?
Borussia Dortmund
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#3101 Re: Borussia Dortmund
Veellina objektivnost u vezi svega BVB je nadaleko poznata, nema sta.
- Logovan
#3102 Re: Borussia Dortmund
Ne smatram ga nekom ublehom, ali vala nije nešto ni specijalan igrač.veella wrote:Svi sto kake protiv Mikija nemaju pojma o fudbalu.
Last edited by Logovan on 17/09/2014 01:22, edited 1 time in total.
- veella
#3103 Re: Borussia Dortmund
Igra za 10, Miki vrhunski igrac, zgazili smo Arsenal. Ne zalim ni za cim...Tito_i_Partija wrote:Veellina objektivnost u vezi svega BVB je nadaleko poznata, nema sta.![]()
- veella
#3104 Re: Borussia Dortmund
Svaka lopta ide na njega, oko njega su uvijek tri protivnicka igraca. Svaki duel dobije, krece se savrseno, suta ubitacno, neumoran trkac, a dodavat ce samo lakapo...Logovan wrote:Ne smatram ga nekom ublehom, ali vala nije nešto ni specijalan igrač.veella wrote:Svi sto kake protiv Mikija nemaju pojma o fudbalu.
- Logovan
#3105 Re: Borussia Dortmund
Kako si ga opisao, čovjek bi pomislio da govoriš o Hazardu.veella wrote:Svaka lopta ide na njega, oko njega su uvijek tri protivnicka igraca. Svaki duel dobije, krece se savrseno, suta ubitacno, neumoran trkac, a dodavat ce samo lakapo...Logovan wrote:Ne smatram ga nekom ublehom, ali vala nije nešto ni specijalan igrač.veella wrote:Svi sto kake protiv Mikija nemaju pojma o fudbalu.
- BHF_Manijak
#3106 Re: Borussia Dortmund
Da je on takav igrac kakvim ga opisuje, nekad u aprilu prosle godine Dortmund bi ganjao prlazak u drugo finale zaredom u Ligi prvaka protiv Bayerna, a ne bi Real do Decime dos'o!
I to je samo jedna u nizu utakmicu u kojoj je ova ubleha usrala zicer.
Samo nije toliko bolno kada promasi 3 prilike na utakmic koju pobjedis 3:0, ali kad promasi u onoj kao protiv Reala ili kad imas 1:1 ili 0:1, onda to itekako osjetis!
Samo nije toliko bolno kada promasi 3 prilike na utakmic koju pobjedis 3:0, ali kad promasi u onoj kao protiv Reala ili kad imas 1:1 ili 0:1, onda to itekako osjetis!
-
LSD
#3107 Re: Borussia Dortmund
hajd sve i nekako, ali ti "ubitacni šutevi" su opasnost samo za publiku iza golaveella wrote:Svaka lopta ide na njega, oko njega su uvijek tri protivnicka igraca. Svaki duel dobije, krece se savrseno, suta ubitacno, neumoran trkac, a dodavat ce samo lakapo...Logovan wrote:Ne smatram ga nekom ublehom, ali vala nije nešto ni specijalan igrač.veella wrote:Svi sto kake protiv Mikija nemaju pojma o fudbalu.
Armenac je lani svojim ubitacnim šutevima (koji završavaju metra iznad gola) izbacio Dortmund iz LP
- strong69
#3108 Re: Borussia Dortmund
Sta da je Borussia izgubila? Jermenac je sebican do bola.veella wrote:Igra za 10, Miki vrhunski igrac, zgazili smo Arsenal. Ne zalim ni za cim...Tito_i_Partija wrote:Veellina objektivnost u vezi svega BVB je nadaleko poznata, nema sta.![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- fatality
#3109 Re: AW: Borussia Dortmund
Pa ne znam u cemu nije zamijenio götzea ?BHF_Manijak wrote:Lafo da zamjeni Goetzea... Prevara od igraca. Odmah sam govorio bolje da su Sona doveli, jer je Son za ovu ublehu Marco Reus!
Ili ovog ljeta Calhanogloua.
U svim segmentima je trenutno bolji od götzea, jedino realizacija mu je na nivou BH kantonalne lige. Ja bih ga na treningu samo stavljao pod pritisak i tjerao da puca, majka mu stara ne moze bit da fula ovakve prilike iz utakmice u utakmicu. Al reci da je lik ubleha mislim da nema smisla (posebno kada ga vidis kad uzme loptu i pocne trcat prema protivnickom golu)
sa fontela
-
missko
#3110 Re: Borussia Dortmund
Nije ni Reusova ni Götzeova realizacija bila bolja i njih 2 su se nafulali do bola a to je i normalno jer trka i tempo koji igraju utice na pad koncentracije u zavrsnici uostalom oni nisu centarfori nego Imobile i ostali su tu da pikaju golove
- vicious
#3111 Re: Borussia Dortmund
Kod Mikija nema sredine, ne zna odigrati solidnu utakmicu. Ili briljira ili usere i šefa i stanicu.
- Partijaner
#3112 Re: Borussia Dortmund
Haj sto je se ispromasivao, nego je i pritom sebican, sinoc se jedno 3 puta zalijece u 16-ac i i igraci mu u slobodnoj situaciji i usere sansu, cak se nije ni izvinuo saigracima radi takvih gluposti.
- vicious
#3113 Re: Borussia Dortmund
Ako ova ekipa ikad zaigra u kompletnom sastavu
sa Reusom, Kubom, Hummelsom, Gundoganom, Nurijem, Pisczekom, Kagawom... Biće to strašno.
- fatality
#3114 Re: Borussia Dortmund
pa ja sinoc bas govorim kad smo gledali tekmu:
napad - immobile(auba) - reus - kagawa - miki -
sredina - gündogan -sahin(ginter, bender)
odbrana - piszecek(durm),durm(schmelzer,großkreuz) - hummels - papa
langerak
i sto ja najbitnije, klupa (sem ovih gore u zagradama)
mimo sad kvalitete koja je ludilo u ovom sastavu, sinoc su mi nekako zrelo izgledali. Arsenal na nivou drugoligasa njemacke igrao (sad jel zato sto je dortmund bio prejak il zato sto su imali los dan ostaje da se vidi)
edit: al sinoc moj ljubimac opet pokazao koji je kvalitet. NIje imao nekog posla, al u prvom ga preskoci ona lopta kad je Welbeck mogao dat za 0:1 (sreca izgubio se u situaciji). Ne znam kako se golmanu u njegovim godinama moze desit da ocijeni pogresno loptu, al et desi se
napad - immobile(auba) - reus - kagawa - miki -
sredina - gündogan -sahin(ginter, bender)
odbrana - piszecek(durm),durm(schmelzer,großkreuz) - hummels - papa
langerak
i sto ja najbitnije, klupa (sem ovih gore u zagradama)
mimo sad kvalitete koja je ludilo u ovom sastavu, sinoc su mi nekako zrelo izgledali. Arsenal na nivou drugoligasa njemacke igrao (sad jel zato sto je dortmund bio prejak il zato sto su imali los dan ostaje da se vidi)
edit: al sinoc moj ljubimac opet pokazao koji je kvalitet. NIje imao nekog posla, al u prvom ga preskoci ona lopta kad je Welbeck mogao dat za 0:1 (sreca izgubio se u situaciji). Ne znam kako se golmanu u njegovim godinama moze desit da ocijeni pogresno loptu, al et desi se
- sema911s
#3115 Re: Borussia Dortmund
roman je too,.,
al ljepote vidjet vestfalen pun,., sve crno zuto i arapi-rusi-englezi gube
al ljepote vidjet vestfalen pun,., sve crno zuto i arapi-rusi-englezi gube
-
klopan
#3116 Re: Borussia Dortmund
Svaka čast Dortmundu, bez pola tima, onako ubijati,Kloop je maher,
a Miki će još sazreti, bitno je da se čovjek ne kurči.
Divota je bilo ono sinoć gledati.
- veella
#3117 Re: Borussia Dortmund
Slazem se s tobom, mada kod nas ne igraju IMENA (zna se kako to funktionise)vicious wrote:Ako ova ekipa ikad zaigra u kompletnom sastavusa Reusom, Kubom, Hummelsom, Gundoganom, Nurijem, Pisczekom, Kagawom... Biće to strašno.
- veella
#3118 Re: Borussia Dortmund
Ja sam jos uvijek pod euforijomklopan wrote:Svaka čast Dortmundu, bez pola tima, onako ubijati,Kloop je maher,
-
Vamzemoljac
#3120 Re: Borussia Dortmund
Kakvo je stanje sa povredama u BVB?
- veella
#3121 Re: Borussia Dortmund
Jarane nema povrijedjenih, imamo 19 timova....Vamzemoljac wrote:Kakvo je stanje sa povredama u BVB?
Jos 37 min do skole fudbala
Uzivajte...
- MOSALJOZE
#3122 Re: Borussia Dortmund
HAHAHAHAAHHAHAHAHAHA KAKO IDE LJUDINO MOREL SE SLAVIT PORAZ ??
- simonese
#3123 Re: Borussia Dortmund
more i penal hahahaaaaaMOSALJOZE wrote:HAHAHAHAAHHAHAHAHAHA KAKO IDE LJUDINO MOREL SE SLAVIT PORAZ ??
- dinooh
#3124 Re: Borussia Dortmund
nije ovo vidjelo penala, ali kad Watzke plati sudiji mora biti penal. Ali je zaboravio i golmana Mainza potplatit.simonese wrote:more i penal hahahaaaaaMOSALJOZE wrote:HAHAHAHAAHHAHAHAHAHA KAKO IDE LJUDINO MOREL SE SLAVIT PORAZ ??
Hallooo Veella
- simonese
#3125 Re: Borussia Dortmund
nista od Veelle,cenifa radidinooh wrote:nije ovo vidjelo penala, ali kad Watzke plati sudiji mora biti penal. Ali je zaboravio i golmana Mainza potplatit.simonese wrote:more i penal hahahaaaaaMOSALJOZE wrote:HAHAHAHAAHHAHAHAHAHA KAKO IDE LJUDINO MOREL SE SLAVIT PORAZ ??
Hallooo Veella