Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Itakoto wrote:Od Veelle ocekujem neku novu provalu kako je bolje izgubiti produzetke nego pucati penale...
Ali kad vidim ovaj super Bayern kako bezvoljno "slavi" vise bih volio da je BVB veceras pobjedio. Vise se o Pepu prica vec o onoj kanti...
Bolje je ovako nego da je BVB na penale osvojio.
Toliko ste mocni da ste se 124 minute kakili od straha
Sta reci das regularan go (opsajd nije bio 100% potvrdjeno na snimku svi priznaju), a izgubis 2:0.
Utakmica je bila uzasno losa, niste zasluzili kup kao ni mi.
Nije bio opsajd, ali jeste ofsajd.
Bice bolje u superkupu, hajde ne sikiraj se , popi koje pivce.
Itakoto wrote:Od Veelle ocekujem neku novu provalu kako je bolje izgubiti produzetke nego pucati penale...
Ali kad vidim ovaj super Bayern kako bezvoljno "slavi" vise bih volio da je BVB veceras pobjedio. Vise se o Pepu prica vec o onoj kanti...
Bolje je ovako nego da je BVB na penale osvojio.
Toliko ste mocni da ste se 124 minute kakili od straha
Sta reci das regularan go (opsajd nije bio 100% potvrdjeno na snimku svi priznaju), a izgubis 2:0.
Utakmica je bila uzasno losa, niste zasluzili kup kao ni mi.
Nije bio opsajd, ali jeste ofsajd.
Bice bolje u superkupu, hajde ne sikiraj se , popi koje pivce.
steta za gubitak kupa. bajern sinoc smijesan i da nije bilo pogreske zavrsilo bi se na penale a ovako ispade jos da su i razbili dortmund. dominacija dortmunda citavu tekmu i steta za onaj gol iako je cini mi se hummels bio vrhom kopacke u ofsajdu ali ako vec sudija nije vidio onih 5 cm ofsajda mogao je da vidi i onaj metar u golu smijesno fkt sta se radi za bajern sve...
sad cekati samo ko ce otici iz tima a ko ce doci... od kljucnijih igraca ocekujem odlazak hummelsa
PriNc_ba wrote:steta za gubitak kupa. bajern sinoc smijesan i da nije bilo pogreske zavrsilo bi se na penale a ovako ispade jos da su i razbili dortmund. dominacija dortmunda citavu tekmu i steta za onaj gol iako je cini mi se hummels bio vrhom kopacke u ofsajdu ali ako vec sudija nije vidio onih 5 cm ofsajda mogao je da vidi i onaj metar u golu smijesno fkt sta se radi za bajern sve...
sad cekati samo ko ce otici iz tima a ko ce doci... od kljucnijih igraca ocekujem odlazak hummelsa
ž
de molim te fanu jedinstva, kakva dominacija dortmunda, koju si ti tekmu gledo??
Bayern je imo i vise od igre i vise prilika.Gol je ponisten, ali je prije toga bio ofsajd tako da je to neka kosmicka pravda. Na produzetke je dobila ekipa koja je imala vise svjezine i strpljenja,a to je Bayern sinoc pokazao. Miller iako pod grcevima dribla golmana u 120 minuti utakmice. Nije mi jasno kako mozete biti tako nerealni.
alo Banovici uredu je raskovao bajern na proste faktore dortmund i kosmicka pravda je zadovoljena 5cm ofsajda je isto sto i lopta metar u golu bas jednako za ne primjetiti s mjesta pomocnog sudije
PriNc_ba wrote:alo Banovici uredu je raskovao bajern na proste faktore dortmund i kosmicka pravda je zadovoljena 5cm ofsajda je isto sto i lopta metar u golu bas jednako za ne primjetiti s mjesta pomocnog sudije
Ne Dortmund je raskovao bayern, citas li uopste sta sam napisao.Gdje sam spomenuo da je bayern raskovo nekoga, Ti si reko da je dortmund dominiro, , po cemu to, Neuer nije intervencije imao kako treba. Al dobro, boli tebe sto je Jedinstvo trenutno u rangu Vrbanjuse, pa malo po Bayernu opleti. razumijem te, kad nemas sta o Jedinstvu pricat
BvB uvali proslo finale kupa Bayernu 5 komada. Tad ovi potpisu Lewandovskog koji od tad ne zabije nikad Bayernu i proslu tekmu ga Klop ostavi na klupi i ovi otresu Bayerna 3 razlike i sinoc ga Klop stavi da igra od pocetka iako je igrac Bayerna i regularno vec od sinoc i naravno ovaj eskivira svaku sansu . Igrati protiv 12 provnickih igraca plus sudija je malo previse da bi se pobjedilo
Svi koji tvrde da je sinoc bio ofsajd su ni manje ni vise nepravedni i neposteni.
Pa jebote lazete na oci kako onda da covjek sa vama raspravlja.
Sinoc nije bio nas dan, nismo igrali svoju igru, ali smo odigrali sezonu fantasticno.
Licno sam prezadovoljan i ponosan na BVB...
Svi koji tvrde da je sinoc bio ofsajd su ni manje ni vise nepravedni i neposteni.
Sinoc nije bio nas dan, nismo igrali svoju igru, ali smo odigrali sezonu fantasticno.
veella wrote:Svi koji tvrde da je sinoc bio ofsajd su ni manje ni vise nepravedni i neposteni.
de jos jednom ponovi
BVB je odigrao jako dobru sezonu s obzirom na probleme koje je imao
missko wrote:BvB uvali proslo finale kupa Bayernu 5 komada. Tad ovi potpisu Lewandovskog koji od tad ne zabije nikad Bayernu i proslu tekmu ga Klop ostavi na klupi i ovi otresu Bayerna 3 razlike i sinoc ga Klop stavi da igra od pocetka iako je igrac Bayerna i regularno vec od sinoc i naravno ovaj eskivira svaku sansu . Igrati protiv 12 provnickih igraca plus sudija je malo previse da bi se pobjedilo
Ja ne vidim loptu na ovoj drugoj slici tako da se ne moze reci da nije bio offside
Uostalom sami ste krivi. Znate da bi Bayern dobili morate najmanje 2 gola zabiti
groove wrote:evo i konacna tabela na kicktippu.
valjda nas vise u narednoj sezoni izdrzi do kraja.
da ne bi ostalo na ovome, danas vidio da Muller organizira slicnu igru za WM 2014. Registrirao sam se pa mozete i vi jer sam napravio grupu Klix-forum gdje cemo se mi između sebe takmiciti. https://gambify.de/#/tippspiele
Da bi usli u nasu grupu, upisite sifru davuho "davuho
Verteile diesen Zugangscode an deine Freunde und Kollegen. Damit können sie dem Tippspiel beitreten."
Nisam jos nista testirao, ali valjda bude dobra kao i ona za BL. Osim toga ima nekih nagrada za najbolje koje mozete vidjeti na stranici.
PS. Registrirajte ista imena kao na forumu da znamo ko je ko
Du kannst deine Tipps bis zum Anpfiff der jeweiligen Partie abgeben.
Steht das wirkliche Ergebnisse der Partie fest, erhältst du Punkte auf richtig bzw. teilweise richtig abgegebene Tipps nach folgendem Punktesystem (es zählt das jeweilige Ergebnis nach Elfmeterschießen):
Vorrunde
Richtiger Sieger: 2,5 Punkte
Richtige Tordifferenz: 4,5 Punkte
Exaktes Ergebnis: 6,5 Punkte
Achtelfinale
Richtiger Sieger: 5,5 Punkte
Richtige Tordifferenz: 9,5 Punkte
Exaktes Ergebnis: 13,5 Punkte
Viertelfinale
Richtiger Sieger: 11,5 Punkte
Richtige Tordifferenz: 19,5 Punkte
Exaktes Ergebnis: 27,5 Punkte
Halbfinale
Richtiger Sieger: 23,5 Punkte
Richtige Tordifferenz: 39,5 Punkte
Exaktes Ergebnis: 55,5 Punkte
Finalspiele
Richtiger Sieger: 47,5 Punkte
Richtige Tordifferenz: 79,5 Punkte
Exaktes Ergebnis: 111,5 Punkte
Punkte für richtigen Sieger, Tordifferenz und exaktes Ergebnis werden für ein einzelnes Spiel nicht aufsummiert. Beispiel: Eine Spielpartie endet 1:0 und du hast 2:1 getippt. Du erhälst die oben genannten Punkte für die richtige Tordifferenz, ohne zusätzlich die Punkte für den richtigen Sieger zu bekommen.
Die pro Spiel erreichten Punktzahlen werden aufsummiert. Daraus wird eine entsprechende Gesamttabelle berechnet.
Das Tippspiel endet mit Abpfiff des Finalspiels. Bei Punktgleichstand unter den ersten zehn Plätzen entscheidet das Los über den letztendlichen Platz und somit Gewinnpreis des Teilnehmers.