BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Hantraga
#1 BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Evo upravo potvrdjena informacija.
Dakle Bosanci i Hercegovci sirom US and A, spremajte se za ekskurziju.
Bas me interesuju komentari raznoraznih nogometnih kriticara, fudbalskih (ne)znalaza, selektora itd.
JA se samo nadam da cemo ih ovaj put dobiti, vala vrijeme je...
Bas me interesuju komentari raznoraznih nogometnih kriticara, fudbalskih (ne)znalaza, selektora itd.
- luckylaka
#2 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Izvini gdje je potvrdjeno.Prva solucija je bila 31 maj sa Obalom slonovace -Chicago,5 juni Hjuston sa Meksikom.Mozda su promijenili nestoHantraga wrote:Evo upravo potvrdjena informacija.
- luckylaka
#3 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Ops evo nasao sam -potvrdjenoKada se karte pustaju u prodaju .Ocekujem jeno 50.000 dijspore na ispracaj pred Brazil.
:bih:Ja kretena odabrali utorak 
- House
#4 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Opet Meksiko
Safet panglu
- House
#5 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Hantraga wrote:Evo upravo potvrdjena informacija.
Meksiko ne lezi nasoj reprezentaciji , opet cemo zijanti ....
- luckylaka
#6 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Ma trebali smo sa Argentinom 3 juna,Iranom 5 juna i Nigerijom 7 juna da isprobamo protivnika pred S.P.House wrote:Opet MeksikoSafet panglu
- SmokingMan
#7 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Samo dijasporci navijajte,nemojte biti njemi posmatrači. 
-
Rob_Atl
#8 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Nece nas ovaj put ni 20 000 biti u cikagu, raja se pomalo zasitila. Jos kad vidis kako se nasi zalazu kad dodju ovdje ko ce davat hiljade dolara da bi ih gledali kako setkaju po terenu. Meni dobro bude jer mi je tekma u 3 planu, odem zbog raje, pijanke i zena
tekma tek na kraju dodje. Al' dobro posto je cikago sila od grada njega vrijedi posjetiti svakako, tako da cu ici, a za ovu prvu ne znam zavisi gdje bude, ako bude Houston pisi propalo, ko ce u pustinju ici gledat 
- luckylaka
#9 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Evo jos i Ecuador u martu.Jebo vas Ecuador trebali ste igrati na Himilajima.I ova ekipa N.S.BiH sere li sere.Haj Ecuador,haj New York ali utorkom da se igra moze teski debil ovo prihvatiti.Pa meni treba dva dana do N.Y. i dva nazadi uz to najmanje $1000.a poslije toga u Chicago prtiv Meksi,pa mozda u Hjuston ...Ma bjezite vi i vasa organizacija prijateljskih .I onda ce biti na jesen revans prijateljska na Ecudoru.Samo nam fali jos ponuda sa Aljaske 
- casa_vode
#10 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Ja cu probat otici na tekmu u NY, posto planiram do BiH na ljeto cisto sumnjam da cu i na ovu u Chicago ( bio prosli put, Chicago EXTRA grad, predobro bilo) mislim da dosta raje ovako misli
- FIDELCA
#11 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Budi sretan sto se uopce igra na tvom kontinentuluckylaka wrote:Evo jos i Ecuador u martu.Jebo vas Ecuador trebali ste igrati na Himilajima.I ova ekipa N.S.BiH sere li sere.Haj Ecuador,haj New York ali utorkom da se igra moze teski debil ovo prihvatiti.Pa meni treba dva dana do N.Y. i dva nazadi uz to najmanje $1000.a poslije toga u Chicago prtiv Meksi,pa mozda u Hjuston ...Ma bjezite vi i vasa organizacija prijateljskih .I onda ce biti na jesen revans prijateljska na Ecudoru.Samo nam fali jos ponuda sa Aljaske
- Edin H.
#12 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Auu lucky, sto te Safet zavali sa ovim utorkom 
- Havatar
#13 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Bice 3:0 za B und H
- luckylaka
#14 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Ma da znam da ce biti ista raje otisao bi,ovako bojim se ja sam tamo a onoliki stadion(evo ide i ovaj gore znaci do sada dvojica)Edin H. wrote:Auu lucky, sto te Safet zavali sa ovim utorkom
- luckylaka
#15 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
NISTA od ECUADORA
Ekvador već upisao meč protiv Zmajeva u New Yorku, ali BiH u martu igra u Švicarskoj ili Londonu!
09 Januar 2014
Fudbalski savez Ekvadora zvanično je saopštio FIFA-i kako će 5. marta u New Yorku igrati prijateljski susret protiv Bosne i Hercegovine.
Unatoč činjenici da je isti meč zvanično najavljen i na stranici FIFA.com, do službenog dogovaranja utakmice još uvijek nije došlo, a vjerovatno i neće, obzirom da su u NFSBIH najbliži opciji da se u martu odigra prijateljska utakmica protiv Egipta u Švicarskoj.
Zmajevi za mart imaju poziv i u London, gdje nam utakmicu nudi Južna Koreja, no kako saznaje Repreznetacija.ba portal utakmica protiv Egipta vjerovatnije je rješenje od meča protiv azijske reprezentacije.
Iako se u javnosti pričalo kako će Sušićevi izabranici krajem maja odigrati utakmicu protiv Obale Slonovače, naš protivnik u petom će mjesecu biti reprezentacija Čilea, dok 5. juna igramo protiv Meksika.
Neke će reprezentacije igrati prijateljske susrete i u februaru, no kako se ne radi o zvaničnom FIFA terminu i kako klubovi nisu obavezni pustiti igrače, Bosna i Hercegovina neće igrati narednog mjeseca, a zbog FIFA-inog pravila da reprezentacije koje igraju svjetsko prvenstvo ne smiju igrati prijateljske utakmice prije 25. maja, neće doći ni do odigravanja jedne nezvanične utakmice na domaćem terenu tokom priprema u Sarajevu.
(Reprezentacija.ba)
Ekvador već upisao meč protiv Zmajeva u New Yorku, ali BiH u martu igra u Švicarskoj ili Londonu!
09 Januar 2014
Fudbalski savez Ekvadora zvanično je saopštio FIFA-i kako će 5. marta u New Yorku igrati prijateljski susret protiv Bosne i Hercegovine.
Unatoč činjenici da je isti meč zvanično najavljen i na stranici FIFA.com, do službenog dogovaranja utakmice još uvijek nije došlo, a vjerovatno i neće, obzirom da su u NFSBIH najbliži opciji da se u martu odigra prijateljska utakmica protiv Egipta u Švicarskoj.
Zmajevi za mart imaju poziv i u London, gdje nam utakmicu nudi Južna Koreja, no kako saznaje Repreznetacija.ba portal utakmica protiv Egipta vjerovatnije je rješenje od meča protiv azijske reprezentacije.
Iako se u javnosti pričalo kako će Sušićevi izabranici krajem maja odigrati utakmicu protiv Obale Slonovače, naš protivnik u petom će mjesecu biti reprezentacija Čilea, dok 5. juna igramo protiv Meksika.
Neke će reprezentacije igrati prijateljske susrete i u februaru, no kako se ne radi o zvaničnom FIFA terminu i kako klubovi nisu obavezni pustiti igrače, Bosna i Hercegovina neće igrati narednog mjeseca, a zbog FIFA-inog pravila da reprezentacije koje igraju svjetsko prvenstvo ne smiju igrati prijateljske utakmice prije 25. maja, neće doći ni do odigravanja jedne nezvanične utakmice na domaćem terenu tokom priprema u Sarajevu.
(Reprezentacija.ba)
- Havatar
#16 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Lucky kako ces sad da putujes do Londona ili do Svicarske 
- luckylaka
#17 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Necu vise sa ovog kontinenta do juna da igraju sa Argentinom u SviciHavatar wrote:Lucky kako ces sad da putujes do Londona ili do Svicarske
-
detroit-mercy
#18 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Cuj ti bi jos da i igrajuRob_Atl wrote:Nece nas ovaj put ni 20 000 biti u cikagu, raja se pomalo zasitila. Jos kad vidis kako se nasi zalazu kad dodju ovdje ko ce davat hiljade dolara da bi ih gledali kako setkaju po terenu. Meni dobro bude jer mi je tekma u 3 planu, odem zbog raje, pijanke i zenatekma tek na kraju dodje. Al' dobro posto je cikago sila od grada njega vrijedi posjetiti svakako, tako da cu ici, a za ovu prvu ne znam zavisi gdje bude, ako bude Houston pisi propalo, ko ce u pustinju ici gledat
Btw, jebo i utakmica Utorkom
-
Crvena Tifoza
#19 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Steta pa se utakmica igra u utorak, i to jos sedmicu dana poslije drzavnog praznika.Rob_Atl wrote:Nece nas ovaj put ni 20 000 biti u cikagu, raja se pomalo zasitila. Jos kad vidis kako se nasi zalazu kad dodju ovdje ko ce davat hiljade dolara da bi ih gledali kako setkaju po terenu. Meni dobro bude jer mi je tekma u 3 planu, odem zbog raje, pijanke i zenatekma tek na kraju dodje. Al' dobro posto je cikago sila od grada njega vrijedi posjetiti svakako, tako da cu ici, a za ovu prvu ne znam zavisi gdje bude, ako bude Houston pisi propalo, ko ce u pustinju ici gledat
To za Houston i pustinju nebi se sa tobom slozio.
-
IlijaLadin
#20 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Pregazit će nas k'o plitak potok, rekli bi neki. Ja očekujem remi.
-
cindrlimindrli
#21 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Svidja mi se ovaj raspored, New York-Houston-Chicago.
Jedino me strah za jetru.
- MOSALJOZE
#22 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
A sad i u Austrijucindrlimindrli wrote:Svidja mi se ovaj raspored, New York-Houston-Chicago.![]()
-
cindrlimindrli
#23 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Iako mi je prije dvije godine istekla zabrana ulaska u tu egzoticnu zemlju ipak mislim da cu propustiti mec tamo.MOSALJOZE wrote:A sad i u Austrijucindrlimindrli wrote:Svidja mi se ovaj raspored, New York-Houston-Chicago.![]()
- Havatar
#24 Re: BiH vs Mexico - Chicago 3 juni
Stocindrlimindrli wrote:Iako mi je prije dvije godine istekla zabrana ulaska u tu egzoticnu zemlju ipak mislim da cu propustiti mec tamo.MOSALJOZE wrote:A sad i u Austrijucindrlimindrli wrote:Svidja mi se ovaj raspored, New York-Houston-Chicago.![]()
-
BornInHell