Vjerujem ti..... bilo bih isto onoliko koliko je bilo kad je zenska kosarkaska reprezentacija srbije zadnji put tamo igrala.u pristini ili novom pazaru bilo bi navijaca srbije
BIH-SCG (Countdown)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nineac
E stari mlad sam, ali gledo sam jednom snimak te tekme! Juanito poikazo publici palac prema dole, i odmah dobio flašu u glavu!
Moj prijatelj je bio na toj tekmi, i kažu poslije španjolske navijače uhvatili i uzeli im pasoše, a oni davali pare da im ne poderu pasoše!
Nakraju su uzeli pare, ali poderali pasoše!
Šta mislite da se ta strategija primjeni na SERIMO navijače?
Moj prijatelj je bio na toj tekmi, i kažu poslije španjolske navijače uhvatili i uzeli im pasoše, a oni davali pare da im ne poderu pasoše!
Nakraju su uzeli pare, ali poderali pasoše!
Šta mislite da se ta strategija primjeni na SERIMO navijače?
- manijak1
2 : 0
-
violentjack
Ako ne primimo gol u prvih 30 minuta od Srbijanca..i ako nam Srbijanci razbiju koncept igre..onda je njihova pobjeda
Ako u prvom bude 0''0 ili ako mii povedemo 1''0..nema sanse da se Srbijanci oporave znaci nasa pobjeda
Treba samo umiriti igru..Srbi i jesu favoriti ali blagi..opet i Belgijanci su bili pa odigrase nerijeseno sa Litvanijom
Znaci ako budemo igrali kao sa Spanijom..srcano ..spretno i sa boljim sutackim sposobnostima MIsimovica..Barbareza i ostalih nasa je pobjeda
Srbi se cupaju na Kezmana i par igraca..ali i Spanska liga je 1000 puta jaca od nase..pa opet nerijesno smo odigrali
Pametno od pocetka ako odigramo..vjerujem u pobjedu...ako Srbi izgube nemaju sta traziti..Spanci moraju dobiti sad ili Litvaniji, Belgiju, Srbiju u gostima..neko ce platiti i to gadno..mozda bas Srbi
Ako u prvom bude 0''0 ili ako mii povedemo 1''0..nema sanse da se Srbijanci oporave znaci nasa pobjeda
Treba samo umiriti igru..Srbi i jesu favoriti ali blagi..opet i Belgijanci su bili pa odigrase nerijeseno sa Litvanijom
Znaci ako budemo igrali kao sa Spanijom..srcano ..spretno i sa boljim sutackim sposobnostima MIsimovica..Barbareza i ostalih nasa je pobjeda
Srbi se cupaju na Kezmana i par igraca..ali i Spanska liga je 1000 puta jaca od nase..pa opet nerijesno smo odigrali
Pametno od pocetka ako odigramo..vjerujem u pobjedu...ako Srbi izgube nemaju sta traziti..Spanci moraju dobiti sad ili Litvaniji, Belgiju, Srbiju u gostima..neko ce platiti i to gadno..mozda bas Srbi
-
neutralac
Stari, sjecam se te scene kad je Juanito pogodjen u glavu.Znas zasto je bio pogodjen tako precizno? Tip koji je bacio bocu bio je Bosanac-iz Doboja.Znao sam nekada i njegovo ime, jer je pisalo u Tempu, ali sam zaboravio vremenom.Hebiga, stari se pomalo.
Inace, ova tekma Bih-Srbija bice nerijesena uz malo golova.Mozda 1:1 ili cak 0:0.
Inace, ova tekma Bih-Srbija bice nerijesena uz malo golova.Mozda 1:1 ili cak 0:0.
- manijak1
2 : 0 .
Sve ostalo je za mene smak svijeta.
Sve ostalo je za mene smak svijeta.
-
winetou
Ja se sjećam kad su grobari pogodili Rudi Vollera flašom u glavu kad je izvodio korner na utakmici Partizan-Roma. partizan je bio kažnjen i igrao je utakmicu protiv Dundeea u mostaru, ali tek iduće sezone zato što je ispao od Rome
Čuo sam da je kevin keagana na aerodromu u beogradu prebio policajac pendrekom
Čuo sam da je kevin keagana na aerodromu u beogradu prebio policajac pendrekom
-
Maverick_
stavrogin:
pa varas se, u pristini ili novom pazaru bilo bi navijaca srbije jer tamo ima nesto srba, plus srpska policija bi omogucila dolazak srpskih navijaca bar u novom pazaru (mada to nisu drugi gradovi po velicini u scg, odnosno to uopste nisu gradovi, banaluka je isto sto npr. novi sad ili nis u ovom smislu) dok u banjaluci niko nebi navijao za bih. subotica? ne budi smijesan, vojvodina je vecinski srpska, raspitaj se malo. jesi ikada bio tamo u subotici? vidis ja jesam, pa znam kako bi bilo.
Frajeru,N.Pazar ima preko 100.000 stanovnika,tako da se ne moras sekirati da se ne bi napunio stadion,naravno svi bi navijali za BiH
Znas li mozda za utakmicu,igrali su N.P. i Pristina,tad je vlasnik pristine bio arkan. Doso frajer s dzipovima i onim njegovim tigricima u N.P....i jedva zivu glavu izvuko,izrazbijali im dzipove,a njega izvukla murija...i to jedva. To je bilo ´94-te,tako nekako
Sto se tice tekme SCG-BiH...Dobijamo srbijance bre 2:1...najmanje
pa varas se, u pristini ili novom pazaru bilo bi navijaca srbije jer tamo ima nesto srba, plus srpska policija bi omogucila dolazak srpskih navijaca bar u novom pazaru (mada to nisu drugi gradovi po velicini u scg, odnosno to uopste nisu gradovi, banaluka je isto sto npr. novi sad ili nis u ovom smislu) dok u banjaluci niko nebi navijao za bih. subotica? ne budi smijesan, vojvodina je vecinski srpska, raspitaj se malo. jesi ikada bio tamo u subotici? vidis ja jesam, pa znam kako bi bilo.
Frajeru,N.Pazar ima preko 100.000 stanovnika,tako da se ne moras sekirati da se ne bi napunio stadion,naravno svi bi navijali za BiH
Znas li mozda za utakmicu,igrali su N.P. i Pristina,tad je vlasnik pristine bio arkan. Doso frajer s dzipovima i onim njegovim tigricima u N.P....i jedva zivu glavu izvuko,izrazbijali im dzipove,a njega izvukla murija...i to jedva. To je bilo ´94-te,tako nekako
Sto se tice tekme SCG-BiH...Dobijamo srbijance bre 2:1...najmanje
-
Stari
Eh svaka cast dobojlija ....onda odi u Banja Luku.... kad se tamo bude igralo i gledaj utakmicu....
da bude bar jedan koji navija za domacu ekipu.
Ma salim se ....ne zamjeri....znam ja jako dobro da u B. Luci ima ljudi koji bi rado navijali i navijaju za BiH....samo im to malo nezgodno javno pokazati.
Srdacan pozdrav
Ma salim se ....ne zamjeri....znam ja jako dobro da u B. Luci ima ljudi koji bi rado navijali i navijaju za BiH....samo im to malo nezgodno javno pokazati.
Srdacan pozdrav
-
IRENA
Bice 2:0 za nas.Kezman i Milosevic po jedan.BiH ima sjajnu ekipu,i mislim da cemo ovom pobjedom trasirati put ka Njemackoj.I nerjesen rezultat nam odgovara,ali je ipak pobjeda sladja.RS ce biti uz vas.
nananananananananana
nananananananana,
i napred Srbija,i napred Srbija,napred napred napred,Srbija,
nana...
http://www.fkslavija.co.sr
nananananananananana
nananananananana,
nana...
-
Stari
Raduje me jedna istina ...rijeci napisane ijekavskim cine ipak relativnu vecinu....znaci jos itekako ima nade ....IRENA wrote:Bice 2:0 za nas.Kezman i Milosevic po jedan.BiH ima sjajnu ekipu,i mislim da cemo ovom pobjedom trasirati put ka Njemackoj.I nerjesen rezultat nam odgovara,ali je ipak pobjeda sladja.RS ce biti uz vas.
nananananananananana
nananananananana,
nana...
-
IRENA
Don't worry!Stari wrote:A ti komi zakljucaj temu da sad irena ne bi editovala ovaj gornji post.....jer imamo dokaz ....imamo corpus delikti
Mogu ja to i na ekavskom.
Greetings from Dobrinja 4,
http://www.srpskosarajevo.co.sr
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ni vuk karađić nije uspio srbe preko drine vamo natjerati da pričaju ekavskiStari wrote:Raduje me jedna istina ...rijeci napisane ijekavskim cine ipak relativnu vecinu....znaci jos itekako ima nade ....IRENA wrote:Bice 2:0 za nas.Kezman i Milosevic po jedan.BiH ima sjajnu ekipu,i mislim da cemo ovom pobjedom trasirati put ka Njemackoj.I nerjesen rezultat nam odgovara,ali je ipak pobjeda sladja.RS ce biti uz vas.
nananananananananana
nananananananana,
nana...