BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- krompir i riza
#6426 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja konto samo ja prolupo

- k3ngur
#6427 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Stari de bogati reci gdje to zivis, u kojoj zemlji i de stavi jednu sliku, mora da je priroda prelijepa cim spominjes jezero i sumu...Stari wrote:Osvanuo lijep , vedar, mrazom i injem dekorisan utorak. Tiho je. U sumi nekakav skoro nestvaran mir i spokoj ...obliznje jezerce takodjer mirno ...kreket zaba od ljetos odavno vec utihnuo...a zadnje divlje guske su odletjele tamo dolje prema vama jos pocetkom proslog mjeseca ....da da jos u ono doba kad nas je tresla groznica pred meceve sa Luxichima i Francima.
Jos jedna ovakva noc ...i fudbala nece biti sve tamo do proljeca ... a Ona će doći. Uzevši kost i meso, uzeće sve:
olovku s grafitnim srcem na stolu, pamet i dušu, na zidu sliku - muziku od koje soba sja,
suzu i strah, i prepun polena zrak.
Potom:
mrak,
...........mrak,
..............................mrak,
........................................................................mrak
-
Stari
#6428 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Svedska ...sjeverni dio Evrope ...ovdje oskudjevaju u lijepom vremenu -(snjeziti pocinje vec sredinom novembra), u dnevnoj sjvetlosti (smrkava se vec oko pola 4) ....
Ali u cetinarskim sumama...i jezerima ne oskudjevaju ...o ne, toga imaju valjda nekoliko desetina hiljada. Tipicno skandinavski...
Npr. ovako nekako

Ali u cetinarskim sumama...i jezerima ne oskudjevaju ...o ne, toga imaju valjda nekoliko desetina hiljada. Tipicno skandinavski...
Npr. ovako nekako

- Dr.Cuddy
#6429 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Uspjeli ste napisati 10 stranica od sinoć
Moraću do Sedam Braće da odem da ubacim koju

- luckylaka
#6430 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja ne znam kako da se pripremim za ono ne daj boze najgore-ispadanje ili poraz sto je jedna od solucija.da ce me strefiti srcani to je garant,vec se tresem ,sta,kako a tek2:58 am,jos jednu za laku noc mozda i 2-3
- ReD aka Socijalista
#6431 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
king31 wrote:tazmaniaBAN4 wrote:za ove pesimiste samo nek pogledaju sliku!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- arzuhal
#6432 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nekako cijelo vrijeme sebe uhvatim kako razdvajam dvije stvari, u slučaju našeg prolaska noćas: samu noćašnju tekmu i EP. Hoću reći, ako prođemo (bili da dobijemo Portugal ili bude remi), meni su prvo na umu i Bento, i Ronaldo, i priča o povrtnjaku, priča o bilijarskom de Luzu na kojem će nas dobiti, 60.000 navijača, pljuvači po našoj repki iz svake mišje rupe,
a potom Zmajevi, Safet, Džeko, Miske, Begović...mi svi, ulice, vatra, zastave, gori sve...Švabo priča:''Dobro, pobjedili smo Portugal, ali ima još da se igra, ima EP, ne treba žurit...
''
Nova godina nastupila ranije, svi idemo pred parlamente, u žuto-plavim bojama, fatamo parlamentarce i ministre, plehamo ih k'o budale, od sreće...
a ONDA skontam da smo se plasirali i na to EP
a potom Zmajevi, Safet, Džeko, Miske, Begović...mi svi, ulice, vatra, zastave, gori sve...Švabo priča:''Dobro, pobjedili smo Portugal, ali ima još da se igra, ima EP, ne treba žurit...
Nova godina nastupila ranije, svi idemo pred parlamente, u žuto-plavim bojama, fatamo parlamentarce i ministre, plehamo ih k'o budale, od sreće...
a ONDA skontam da smo se plasirali i na to EP
-
saabsa
#6433 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja mislim da ce se cekati u redu makar 3-4 sataDr.Cuddy wrote:Uspjeli ste napisati 10 stranica od sinoćMoraću do Sedam Braće da odem da ubacim koju
![]()
![]()
-
sumirprimus
#6434 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mi ako se plasiramo,ko ce u bosni ostat???
- k3ngur
#6435 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Prelijep kraj, ulovis li koju ribu...Stari wrote:Svedska ...sjeverni dio Evrope ...ovdje oskudjevaju u lijepom vremenu -(snjeziti pocinje vec sredinom novembra), u dnevnoj sjvetlosti (smrkava se vec oko pola 4) ....
Npr. ovako nekako
- Rutalj
#6436 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Veceras nebo ima da gori!
- M10A4EVER
- Dr.Cuddy
#6440 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Oteg'o se red do Atmejdanasaabsa wrote:Ja mislim da ce se cekati u redu makar 3-4 sataDr.Cuddy wrote:Uspjeli ste napisati 10 stranica od sinoćMoraću do Sedam Braće da odem da ubacim koju
![]()
![]()
![]()
- Rutalj
#6441 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
uz sevdah ima manje nervoze
-
Stari
#6442 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nije bas identicno ovome na slici ...jer sliku sam pokupio na INTERNETU na brzaka .........al slici po mnogo cemu.ak81 wrote:Prelijep kraj, ulovis li koju ribu...Stari wrote:Svedska ...sjeverni dio Evrope ...ovdje oskudjevaju u lijepom vremenu -(snjeziti pocinje vec sredinom novembra), u dnevnoj sjvetlosti (smrkava se vec oko pola 4) ....
Npr. ovako nekako
![]()
A ribolov ...e tu sam tanak skroz ...toliko tanak da me je sramota i spomenuti. Rastao sam pokraj bosnaskih rijeka ...u ono davno doba kad je ljeskov stap bio premium oprema...a bambus sa tockom se vidio samo u katalozima ... Ne znam vala ni zabaciti udicu sa ovim modernim blinkerima .... a imam prijetelje i poznanike koji to rade ...ja sam u tim i takvim slucajevima obicno zaduzen za "ostalo" ...rostilj , muziku , salatu ...tu i tamo nesto za osvjezenje.
A ako te zanima ...ima ovdje u ovom jezeru (ne na ovom na slici gore) ... smudja , stuke , kostresa, klena ....sharan je zasticen zakonom i ne smije se loviti a ima i njega. Na rjecici koja puni vodom ovo jezero ...ima takodjer i lososa ...
Ovdje se obicno svake druge godine ...utaborimo ...rostilj, osvjezenje i "ostali" pribor...onu pletenu lezaljku sto se ljulja svezem izmedju dva bora ...i pratimo EM-ove i Mundiale u fudbalu ... ako bude kakve srece sa nasim momcima nocas ....bice mozda i jedan manji izlet u susjednu Poljsku republiku... ali samo kad ovaj mrak prodje ...tamo u junu , kad cvijeta dud.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6443 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Wolfgang Stark sudi 
- mokra_carapa
-
north
#6445 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderatore, poznato ima par dana, ali šta je problem? Pa barem švabe nisu poznate po prljavim igrama, iako sam čuo da za njega se svašta priča... a iso tako poznato je da je da nije baš ljubitelj Ronaldovog kluba, iako to naravno ne znači da će nama šiljiti, ali ne bi trebalo ni da nas sekunde ošteti....rashtiman wrote:Wolfgang Stark sudi
Užasno sam nervozan od sabaha, nevjerovatno koliko svi imaju dobar feeling, ne samo ovdje na forumu....
Samo što duže držati nulu i onda ga utrpati, pred kraj prvog ili još bolje sredinom drugog poluvremena.... a onda je sve ostalo istorija....
-
sumirprimus
#6446 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mislim da je najgore pepetunorth wrote:Moderatore, poznato ima par dana, ali šta je problem? Pa barem švabe nisu poznate po prljavim igrama, iako sam čuo da za njega se svašta priča... a iso tako poznato je da je da nije baš ljubitelj Ronaldovog kluba, iako to naravno ne znači da će nama šiljiti, ali ne bi trebalo ni da nas sekunde ošteti....rashtiman wrote:Wolfgang Stark sudi
Užasno sam nervozan od sabaha, nevjerovatno koliko svi imaju dobar feeling, ne samo ovdje na forumu....
Samo što duže držati nulu i onda ga utrpati, pred kraj prvog ili još bolje sredinom drugog poluvremena.... a onda je sve ostalo istorija....
-
mikogoago
#6447 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ti si srce,ali odmori malo za veceras,valja veceras slavitiDigla_da_kreci wrote:Kakvo spavanje, cijelu noc pjevammikogoago wrote:Cure jeste li se probudile?Hajmo malo pozitive na ovom forumu
![]()
![]()
![]()
Jebao sam majku komsijama veceras kada tamo negdje oko ponoci dreknem Gooooooooooooooooooooooll!Ima da ih sve kolektivno isprepadam .Garant mi veceras salju policiju na vrata.Ko ih jebe.Pomalo zavidim @starome on moze da arlauce koliko hoce.
Ne znam ali imam osjecaj da cemo ih rastaviti na proste faktore.Prvih polasata u grcu,iza toga uspostavljanje ravnoteze,oko polovice drugog poluvremena pravo se maramo,onda predkraj preuzimamo kontrolu i pocinje bosanski tango. EP dolazimo
- quasar
#6448 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Promaklo ti je? Pricali smo prekjucer jos o njemu.rashtiman wrote:Wolfgang Stark sudi
Sto se tice tekme: najveca zelja mi je da ne bude penala, pa tako i sto prije gol da padne, da se ne srkletamo svi. Mozda cak i igracima to bude blokada. Ako krene sa bilo koje strane, nestace i grc. Ja se nadam da smo u stanju parirati i stvoriti bar 2-3 poluprilike u prvom poluvremenu koje ce nekako na guzove uletiti portugalcima u nekoj odbici.
-
Rotring *.*
#6449 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Imali novih vijesti za Papca ?

-
LSD
#6450 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Žalit ce se Smorinho na njega poslije meca...po obicajurashtiman wrote:Wolfgang Stark sudi