BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- LunaLati
#6401 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hajmo
, pokažite im kako mali igraju !
- JThomas
#6402 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
a znaš li ti koga je talašika klub videoton izbacio prije želje?
mislim, kad se već praviš da sve znaš na svakoj temi?
- Charuga
- Globalni moderator
#6403 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma hajde, pusti to sad, ne vrijedi pricati o tome sa nekim ljudima a posebno ne na ovoj temi. Osim nema pojma, Argentina je bila nula od reprezentacije a Maradona k.ta od igraca a pride jos madjari nikad nisu igralu fudbal i sramota je bila ispasti od njih.JThomas wrote:a znaš li ti koga je talašika klub videoton izbacio prije želje?
Idemo dalje o vecerasnjoj utakmici!
-
sumirprimus
#6404 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
alo ljudi puste se sad tih lokal.pat. prica,veceras ce hercike da otkazuju...
kakvi klubovi,kakvi porazi,igra nam jedna jedina repka
novi dan nova nafaka
kakvi klubovi,kakvi porazi,igra nam jedna jedina repka
novi dan nova nafaka
-
samko1974
#6405 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
guy fawkes wrote:Samo nemoj bogati da je Osim zaduzen za taktiku. Mada je taj covjek svima vama neobicno drag,on nista u fudbalu postigao nije. Bio je peti sa Zeljeznicarom u prvenstvu,izgubio prijelomnu utakmicu protiv Zvezde na Grbavici 0-1. Izgubio protiv talasika kluba poput Videotona. Glavni i jedini krivac za neprolazak protiv Argentine na svjetskom 1990,gdje je sa jednom fantasticnom generacijom ( svjetski prvaci do 21 godinu u Cileu 1987 ) postigao mizerne rezultate.Njemci su nas pomeli 4-1 ,zahvaljujuci Papetovom nadahnucu pobijedili smo Kolumbiju i zahvaljujuci Piksijevom nadahnucu usljeli savladati Spaniju,koja nije bila ni blizu danasnje Spanije. I onda protiv nikad slabije Argentine, improvizacija ,ostavio je sve na igracima,ostavio ih same da pucaju penale,nije cak ni odredio pucace. Izborio je kvalifikacije za euro 92 lako ali je imao najbolji Yu-tim svih vremena.Samo da dodam da je cirkusant Ciro sa pola tog tima vodio Hrvatsku na euro 96 i na svjetsko 98,gdje su razvalili sve i nabili rejting koji i danas vuku. Poslije toga je trenirao klubove po drugorazrednim i trecerazrednim ligama. Nikad taj covjek nije dobio nijednu vaznu utakmicu ali ama bas nikad. Ja biografije-nista sa nicim.
Ostavite Papeta da radi. Covjek je temeljit,sabran,ozbiljan,ucinice nesto samo mu treba vremena i srece. One srece koju sada kada smo izvukli prejaki Portugal nismo imali.
brate svaka ti dala, zbog ovog posta
mi imamo ogroman problem sto nase ponasanje odredjuju osjecanja
svima nam je osim drag, on je super covjek i sve, ali realno kao trener nije postigao puno toga
mene su ubjedjivali da je on bolji trener od sjor ivica![]()
Ok sve i da nije postigao nista al nikako ne shvatam onaj dio gdje se kaze da sa zlatnim cilenacima iz 1987 imao je pola tog tima na SP u italiji.E pa de mi nabroj koji su to cielanci igrali u prvom timu protiv argentine il spanije u cetrvtfinalu i osmini finala, de mi nabroj cileance koji su bas igrali te utakmice?????
Mozes ti svasta da napises al drugi citaju i kontaju sta pises a ovo cileanci i pola prvog tima da su cinili na SP 1990 u italiji je blago receno presera..nje.
- Charuga
- Globalni moderator
#6406 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
O Osimu i njegovim (ne)uspjesima na nekoj drugoj temi i neki drugi dan. Danas nije vrijeme da se o tome prica!
Portugal - Bosna i Hercegovina
Dan D!
Dan D!
-
sumirprimus
#6407 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
naĆi,zato mi nemamo srece,...
i kad se sastavi onako kako smo svi prizeljkivali godinama,vi opet nalazite rdjave dlake tamo gdje ih nema...
da vam je neko prije par godina reko,gledaces papeta i svabu na terenu,papeta ispred repke,svabu ispred saveza,sta bi dali???
bolje nije moglo,ljudi dragi slatki posecereni,daj da veceras odigramo 1:1 i da idemo na EP...
i kad se sastavi onako kako smo svi prizeljkivali godinama,vi opet nalazite rdjave dlake tamo gdje ih nema...
da vam je neko prije par godina reko,gledaces papeta i svabu na terenu,papeta ispred repke,svabu ispred saveza,sta bi dali???
bolje nije moglo,ljudi dragi slatki posecereni,daj da veceras odigramo 1:1 i da idemo na EP...
-
sumirprimus
#6408 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Plavih_11 wrote:O Osimu i njegovim (ne)uspjesima na nekoj drugoj temi i neki drugi dan. Danas nije vrijeme da se o tome prica!
Dan D!
taĆka.ba
- jyqan
#6409 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ovo sa osimom... čemu ovo
pa jel mora svaki post biti neko otkriće, mislim, raspravljati o tome je li osim dobar trener
pa jel mora svaki post biti neko otkriće, mislim, raspravljati o tome je li osim dobar trener
-
mikogoago
#6410 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hoces,hoces,samoobmanjujes samog sebe.Cuj ne gledati.Pa makar crkao veceras i dobio 3 infarkta moram to gledati.Admir_1984 wrote:ja se kunem da ih gledati necu, izacu vani i cekati na klupiJack Be Nimble wrote:sutra u ovo doba gledamo penale
Odlicno, ako prodjemo,ali ako se desi obratno nema veze.Ti momci su i dalje najveci u mojim ocima i ponos BiH.Taj ponos mi niko ne moze oduzeti kada vidim kako su se portoguzani usrali i sjebali da im dovode psihica da ih digne i snimaju spotove i sta ja znam ne.Oni su vec izgubili u svojim glavama.Samo hrabro i aBd mi slavimo veceras!
-
mikogoago
#6411 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Cure jeste li se probudile?Hajmo malo pozitive na ovom forumu 
- Digla_da_kreci
#6412 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kakvo spavanje, cijelu noc pjevammikogoago wrote:Cure jeste li se probudile?Hajmo malo pozitive na ovom forumu
- dadoka84
#6413 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sanjam sinoc pjanić 2 komada uvalio
Za konacni rezultat nisam pitao. 
- quasar
- k3ngur
#6415 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sanjao bio Spahica pred mec sa Francuskom, i onda bi sto bi, jucer nista nisam sanjao (il se jos ne mogu sjetiti sta sam sanjao), uglavnom 50-50 su nam sanse...
- king31
#6416 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nesto mi ova odgovara ...
"Nasi redovi su vec u napadu"
-
sumirprimus
#6417 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nisam oka sklopio jedno sat i 45 minuta,doduse nije zbog utakmice,al et
zgazicemo ih u po brisela,bice gusto bice nula dva bice nula dva

zgazicemo ih u po brisela,bice gusto bice nula dva bice nula dva
-
frngla
#6418 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
100%sumirprimus wrote:nisam oka sklopio jedno sat i 45 minuta,doduse nije zbog utakmice,al et![]()
zgazicemo ih u po brisela,bice gusto bice nula dva bice nula dva![]()
![]()
-
Teufik
#6419 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Strah me do jaja.Strah me penala,neceg sumnjivog i neceg prljavog.Optimista sam,i iskreno mislim da mozemo do 1-1 ali u meni se opet probudi onaj "realni" dio koji kaze da nam se moze desiti neki peh pa da ih proguraju na EP.
Samo hrabro i muski pa sta bude.Jedina tada necu zaliti ako nedaoBog ne prodjemo.
Sretno Zmajevi,lutke nase!!!!!!!!!!!!!
Samo hrabro i muski pa sta bude.Jedina tada necu zaliti ako nedaoBog ne prodjemo.
Sretno Zmajevi,lutke nase!!!!!!!!!!!!!
-
juventus
#6420 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
odspavaj ti još malo...sumirprimus wrote:nisam oka sklopio jedno sat i 45 minuta,doduse nije zbog utakmice,al et![]()
![]()
U slučaju penala, ja ih sigurno ne gledam...al 100%...nema šanse...
- tazmaniaBAN4
#6421 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
za ove pesimiste samo nek pogledaju sliku!

Last edited by tazmaniaBAN4 on 15/11/2011 09:23, edited 1 time in total.
-
eeddiinn
#6422 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma bili penali ne bili ja ne znam kako ću odgledati utakmicu. Apaurin sigurno prije utakmice i u petak sam popio i opet mi nije bilo dobro.
-
sumirprimus
#6423 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
juventus wrote:odspavaj ti još malo...sumirprimus wrote:nisam oka sklopio jedno sat i 45 minuta,doduse nije zbog utakmice,al et![]()
![]()
![]()
U slučaju penala, ja ih sigurno ne gledam...al 100%...nema šanse...
ja koji je glavni grad portgala,nije porto
drug ŠALA,prljavo igraju, nebitni su,mali su,firauni su ,to sam hotio rijet
bice gusto bice nula tri bice nula tri bice nula triiii
p.s 1:1 amin
- king31
#6424 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
tazmaniaBAN4 wrote:za ove pesimiste samo nek pogledaju sliku!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Stari
#6425 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Osvanuo lijep , vedar, mrazom i injem dekorisan utorak. Tiho je. U sumi nekakav skoro nestvaran mir i spokoj ...obliznje jezerce takodjer mirno ...kreket zaba od ljetos odavno vec utihnuo...a zadnje divlje guske su odletjele tamo dolje prema vama jos pocetkom proslog mjeseca ....da da jos u ono doba kad nas je tresla groznica pred meceve sa Luxichima i Francima.
Jos jedna ovakva noc ...i fudbala nece biti sve tamo do proljeca ... a Ona će doći. Uzevši kost i meso, uzeće sve:
olovku s grafitnim srcem na stolu, pamet i dušu, na zidu sliku - muziku od koje soba sja,
suzu i strah, i prepun polena zrak.
Potom:
mrak,
...........mrak,
..............................mrak,
........................................................................mrak
Jos jedna ovakva noc ...i fudbala nece biti sve tamo do proljeca ... a Ona će doći. Uzevši kost i meso, uzeće sve:
olovku s grafitnim srcem na stolu, pamet i dušu, na zidu sliku - muziku od koje soba sja,
suzu i strah, i prepun polena zrak.
Potom:
mrak,
...........mrak,
..............................mrak,
........................................................................mrak