a onda na evropsko sa novim dresovima

Moderators: Charuga, Tomahawk11

bra'o!moa wrote:Jeb#"$m ti pokazali smo da umijemo igrati ovaj faking fudbal, ali ono sto mene najvishe raduje je ova atmosfera koja vlada u reprezentaciji. Ne znam, osjecam se jednostavno spokojno, sutra kako Allah dadne a ja cu i poslije toga biti ponosan sto sam gradjanin ove ponosne i prkosne drzave, koja je nekako pravedna i postena i svima pokusava da ugodi ali njoj niko. Ponosan sto ona nastavlja da prkosi svemirskim zakonima nezakonitosti, koja je ujedinila nesto sto niko ne moze sastavit a rastavlja ono sto je po prirodi ne razdvojivo. Ponosan koji su ponosni danas samnom, ponosan na one koji ce sutra biti ponosni samnom zajedno kako god da bilo sutra u portugalu. Necu tugovat ako izgubimo, necu dati tom prokletom osjecaju da me obuzme ni sekunde jer sam ponosan na ove momke koji su rasli pod granatama i snajperom. Ponosan na momke koji jos imaju kozije brade a opet ce sutra vojnicki stati da se bore protiv velesile Portugala. Ponosan sto se portugal boji tako male i mlada drzave. Mi to MOZEMO a momke docekati sa aplauzom pa kako god bilo.
Odlican text !!!

Ako odemo na Euro bilo bi lijepo da nam NIKE ili ADIDAS rade dresove.HomeArt wrote:Vecers pobijeda ako Bog da pa makar i 1:0
Meni stvarno nije jasno sto je problem uzeti adidas (ili nike). Ovaj dres sam nasao kao najskuplji 40 funti a ima ih i po 14 (druga kolekcija). Jedino sto mi naumpada je da se sa adidasom ne moze praviti tal a sa nekakvom Legeom moze...steven8 wrote:Ako odemo na Euro bilo bi lijepo da nam NIKE ili ADIDAS rade dresove.HomeArt wrote:Vecers pobijeda ako Bog da pa makar i 1:0
Javna je tajna da je Osim zaduzan za taktiku.BHF_Manijak wrote:Kad ovo vidim, odmah sam mirniji pred sutrasnju tekmu!GIGANTI!!!
Šta ti znaci balijski?? peh je peh, kakve veze ima balija sa pehomFnatiC wrote:Definicija balijskog peha: auto gol u sudijskoj nadoknadi,auto gol,penal koji nije penal.fulanje gola 1 na 1 sa golmanom. Kao Bosanac sam godinama gledao kako mozemo biti dobri ali nikad najbolji. Sjetim se Sarajeva protiv Cluza i stative Hadzije,Bosne protiv Danske i 1:1 na Kosevu,0:1 u Beogradu i 1:1 protiv Francuza. Mozes mi reci i da sam kreten i svasta nesto al i kada samo pomislim na sutra sjebem se ko Bambi.
Ja ti necu objasnjavat bosanski.otvori koju knjigu i procitaj sta zapravo znaci balija,nije sigurno ono kako te oni preko rijeke nazivaju. Ako vec oces da izigravas pametnjakovica radi to sa stvarima gdje se stvarno razumijesLSD wrote:Šta ti znaci balijski?? peh je peh, kakve veze ima balija sa pehomFnatiC wrote:Definicija balijskog peha: auto gol u sudijskoj nadoknadi,auto gol,penal koji nije penal.fulanje gola 1 na 1 sa golmanom. Kao Bosanac sam godinama gledao kako mozemo biti dobri ali nikad najbolji. Sjetim se Sarajeva protiv Cluza i stative Hadzije,Bosne protiv Danske i 1:1 na Kosevu,0:1 u Beogradu i 1:1 protiv Francuza. Mozes mi reci i da sam kreten i svasta nesto al i kada samo pomislim na sutra sjebem se ko Bambi.znaš li šta to znaci i ko nju koristi i kad je koristi
...e jedino ako nisi pripadnik "nebeskog naroda" pa koristiš tu atribuciju za bošnjake ili šta vec.
Znamo ko koristi taj termin i zašto ga koristi , u koju svrhuFnatiC wrote:Ja ti necu izigravat lingvistu i objasnjavat bosanski.otvori koju knjigu i procitaj sta zapravo znaci balija,nije sigurno ono kako te oni preko rijeke nazivaju. Ako vec oces da izigravas pametnjakovica radi to sa stvarima gdje se stvarno razumijesLSD wrote:Šta ti znaci balijski?? peh je peh, kakve veze ima balija sa pehomFnatiC wrote:Definicija balijskog peha: auto gol u sudijskoj nadoknadi,auto gol,penal koji nije penal.fulanje gola 1 na 1 sa golmanom. Kao Bosanac sam godinama gledao kako mozemo biti dobri ali nikad najbolji. Sjetim se Sarajeva protiv Cluza i stative Hadzije,Bosne protiv Danske i 1:1 na Kosevu,0:1 u Beogradu i 1:1 protiv Francuza. Mozes mi reci i da sam kreten i svasta nesto al i kada samo pomislim na sutra sjebem se ko Bambi.znaš li šta to znaci i ko nju koristi i kad je koristi
...e jedino ako nisi pripadnik "nebeskog naroda" pa koristiš tu atribuciju za bošnjake ili šta vec.
Sasvim_Obican wrote:![]()
![]()
![]()
Na Twitteru, Asmir Begović pita ljude : "Koji biste mi film preporučili", a neki naš čovjek pita - "Jesi li gledao kursadžije ?"![]()
![]()
![]()
A Nicole ( žena mu ) nahvali Bosnu, samo tako![]()
![]()
Pa ponašaš se ko cetnik, to je ono što hocu da ti kažem...oponašaš njihov govor, a to je žalosno...loša ti je furka pravo, smanji malo gledanje prekodrinskih klipova i filmovaFnatiC wrote:Jarane ti il si pijan u ove kasne sate il broj do 7 i dobijes svoj IQ. Balija nije ono sto ti cetnici kazu kontas sada. Da ne duljim o ovome na ovoj temi. Ugkavnom nisam nekog dobrog filinga u vezi sutrasne tekme
Dabogda mu bilo dosadno za vrijeme utakmice! Idemo Bosno!Edin H. wrote:Sasvim_Obican wrote:![]()
![]()
![]()
Na Twitteru, Asmir Begović pita ljude : "Koji biste mi film preporučili", a neki naš čovjek pita - "Jesi li gledao kursadžije ?"![]()
![]()
![]()
![]()
dosadno mu
Legea je jedina prihvatila da bude sponzor svim selekcijama. Ne plaća savez opremu nego je dobije.HomeArt wrote:Meni stvarno nije jasno sto je problem uzeti adidas (ili nike). Ovaj dres sam nasao kao najskuplji 40 funti a ima ih i po 14 (druga kolekcija). Jedino sto mi naumpada je da se sa adidasom ne moze praviti tal a sa nekakvom Legeom moze...steven8 wrote:Ako odemo na Euro bilo bi lijepo da nam NIKE ili ADIDAS rade dresove.HomeArt wrote:Vecers pobijeda ako Bog da pa makar i 1:0
Sretno zmajevi jos jednom

ja sam mu preporučio Braveheart da ga naloži za pobjedu sutra!Sasvim_Obican wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()