Dzeko
Pjanic
Kad pogledam ove spotove nije mi jasno kako neko moze biti pesimistican.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Samo da vas napomenem da nama odgovara i x.Znaci ako vec igrate,igrajte x2 ili prolaz na nas,jer su dosta vece i realnije sanse da se to dogodi..astala_vistala wrote:Sutra Senzacionalna vijest na AL-JEZZERI Bosanaci otjerali mnoge kladionice pod stecajRob_Atl wrote:Kvota na Bosnu 9.25 na bwin![]()
Naravno ocekuje se i od redakcije portala da uplati opet 100 KM![]()
Bi nas prekosutra osvanilo koliko hoćeš na inzulinu i sa pritiskom 300 sa 200..Sasvim_Obican wrote:neuzbililahi... gluho i daleko bilo...amrica wrote:Igrači vježbali izvođenje penala, Sušić obećao žestoku borbu
U ponedjeljak navečer je održana konferencija za medije u Lisabonu na kojoj je selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić najavio žestoku borbu s Portugalom za odlazak na EURO 2012. Nakon toga je održan i trening reprezentacije BiH, a igrači su vježbali izvođenje penala.
sax![]()
Fulali su takodje Piksi i Brnoviczoom66 wrote:dobro je, ne igra hadzibegicamrica wrote:Igrači vježbali izvođenje penala, S![]()
![]()
jeza u ledja wrote:Hmm, primjetio sam da jos nisu pocele mahalske price o necemu sto ne stima u nasem taboru. Obicno nesto izleti dan-dva pred utakmicu.
a Schwabe?udrch wrote:Ovu našu ekipu može izdominirati samo Holandija i Španije..
Argentinu bi razbili u parampačad, sa Brazilom bi mogli igrati dva dana i bilo bi 0:0..
nogama bi nas gazalisimonese wrote:a Schwabe?udrch wrote:Ovu našu ekipu može izdominirati samo Holandija i Španije..
Argentinu bi razbili u parampačad, sa Brazilom bi mogli igrati dva dana i bilo bi 0:0..
Upravo nam treba jedna prijateljska sa Brazilom, sad kad se kvalifikujemo, da se napokon odmjerimo i sa njima. Kao pripremu za EP. (Jeli ko gledao Brazil-Egipat danas? Ja kilave utakmice).udrch wrote:Ovu našu ekipu može izdominirati samo Holandija i Španije..
Ma kakva utjeha,nece biti potrebe jer idemo svi skupa na EP,i forumasi i forumasice,pa da uzivamo do maksimuma u plavo-zutim odorama!mikogoago wrote:Ljepe nase forumasice,dobro nam dosle i malo osvjezile ovu temu.Jebes zivot bez zena.One su jedina prava utjeha.Recept za ako ne odemo na EP

Off topic, ali da kazem, Brazil evo vec dvije-tri godine pada qrcu za usi, jest to i dalje jaka ekipa, ali samo jaka, dakle ne svjetska klasa, u toj kategoriji jedino vidim prvi trojac FIFA liste tj Spanija, Njemacka, Holandija, Argentina ima diletantne na klupi, Brazil nema vise tog igraca koji je mjera, koji ce prevaga biti, sve dobri igraci ali nije to to, ala Ronalda iz najboljih dana, Ronaldinha kada je mjera bio itd...505sCrtom wrote:Upravo nam treba jedna prijateljska sa Brazliom, sad kad se kvalifikujemo, da se napokon odmjerimo i sa njima. Kao pripremu za EP. (Jeli ko gledao Brazil-Egipat danas? Ja kilave utakmice).udrch wrote:Ovu našu ekipu može izdominirati samo Holandija i Španije..
Hoće al u qrcu. Ti su navijači gori i od ovih naših što su bili na BP.poznanik wrote:Biće jako jako teško igrati protiv ovoliko gledalaca...velik će biti psihološki pritisak na našim igračima![]()
1:28, znači Henry!505sCrtom wrote:Pjanic
Kad pogledam ove spotove nije mi jasno kako neko moze biti pesimistican.