BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mikogoago
#5651 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Poceo se lagano spustati:sada je na 6000 m i 700km trenutno pici 
- PasoDzigera007
#5652 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Fakat cekam reisov odgovor kardinalusumirprimus wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
zna janez za rucnu velis
p.s reko njihov kardinal,ako ne odu na ep 2012,znaci da ostalim clanicama nije stalo do eu i eura![]()
![]()
![]()
igraju prljavu,firauni,sejtanska posla...
- USAblues
#5653 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
gdje aerodrom u lisabonu..nikako da ga nadjem....
-
mikogoago
#5654 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A cuj mozemo i ovako reci:EU vidjela da nema koristi od njih pa odlucial uloziti u BiH gdje je mnogo prirodnih bogatih resursa,radne snage (jeftine)razrusenih privrednih objekata,znaci mogucnost ulaganja i ojacavanja gosp.€.Pa se odlucili okrenuti BiH 
-
svabo_alen
#5655 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bice gusto, bice 0:2
Mislim da mozemo / mozete dobit Portugal. Portugal ima velike probleme u obrani ( sto se vidjelo protiv Kipra i Danske) i cisto sumnjam da ce dva puta zaredom sacuvati cistu mrezu a i nevjerujem da ce oni zabit vise od jednog gola pogotovo kad se uzima u obzir da je BiH zadnje 7 ili 8 utakmice primio samo jedan gol ( i to iz sumnjivog jedanesterca). Tako da ja mislim da ce utakmica zavrsit 1:1 i da ce vasa Bosna i moja Hercegovina
po prvi put nastupit na nekom velikom takmicenju
SRETNO ZMAJEVIIIIIIIII
Btw. evo ja sam porijeklom Hrvat iz Mostara ( zivim u Njemackoj) al u srcu nosim Hrvatsku i BiH...Ja ( osim protiv Hrvatske) uvijek navijam ( i to ko neki fanatik
) za BiH kao i velika vecina mojih prijatelja koji su porijeklom Hrvati iz BiH zato mi je pomalo zao kad vidim kako "nas" skoro za sve zlo u nasoj zemlji krivite. Budala ima na svakoj strani, ali mi "normalni" nesmijemo dopustit da oni budu glasniji od nas 
pozdrav iz Njemacke
Mislim da mozemo / mozete dobit Portugal. Portugal ima velike probleme u obrani ( sto se vidjelo protiv Kipra i Danske) i cisto sumnjam da ce dva puta zaredom sacuvati cistu mrezu a i nevjerujem da ce oni zabit vise od jednog gola pogotovo kad se uzima u obzir da je BiH zadnje 7 ili 8 utakmice primio samo jedan gol ( i to iz sumnjivog jedanesterca). Tako da ja mislim da ce utakmica zavrsit 1:1 i da ce vasa Bosna i moja Hercegovina
Btw. evo ja sam porijeklom Hrvat iz Mostara ( zivim u Njemackoj) al u srcu nosim Hrvatsku i BiH...Ja ( osim protiv Hrvatske) uvijek navijam ( i to ko neki fanatik
pozdrav iz Njemacke
- USAblues
#5656 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
svabo_alen wrote:Bice gusto, bice 0:2![]()
Mislim da mozemo / mozete dobit Portugal. Portugal ima velike probleme u obrani ( sto se vidjelo protiv Kipra i Danske) i cisto sumnjam da ce dva puta zaredom sacuvati cistu mrezu a i nevjerujem da ce oni zabit vise od jednog gola pogotovo kad se uzima u obzir da je BiH zadnje 7 ili 8 utakmice primio samo jedan gol ( i to iz sumnjivog jedanesterca). Tako da ja mislim da ce utakmica zavrsit 1:1 i da ce vasa Bosna i moja Hercegovinapo prvi put nastupit na nekom velikom takmicenju
SRETNO ZMAJEVIIIIIIIII
Btw. evo ja sam porijeklom Hrvat iz Mostara ( zivim u Njemackoj) al u srcu nosim Hrvatsku i BiH...Ja ( osim protiv Hrvatske) uvijek navijam ( i to ko neki fanatik) za BiH kao i velika vecina mojih prijatelja koji su porijeklom Hrvati iz BiH zato mi je pomalo zao kad vidim kako "nas" skoro za sve zlo u nasoj zemlji krivite. Budala ima na svakoj strani, ali mi "normalni" nesmijemo dopustit da oni budu glasniji od nas
pozdrav iz Njemacke
-
sumirprimus
#5657 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dobroj dok god nisi kontrolor leta...USAblues wrote:gdje aerodrom u lisabonu..nikako da ga nadjem....
- pirmin
#5658 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Radis nas malo, ha?svabo_alen wrote: Btw. evo ja sam porijeklom Hrvat iz Mostara ( zivim u Njemackoj) al u srcu nosim Hrvatsku i BiH...Ja ( osim protiv Hrvatske) uvijek navijam ( i to ko neki fanatik) za BiH kao i velika vecina mojih prijatelja koji su porijeklom Hrvati iz BiH zato mi je pomalo zao kad vidim kako "nas" skoro za sve zlo u nasoj zemlji krivite. Budala ima na svakoj strani, ali mi "normalni" nesmijemo dopustit da oni budu glasniji od nas
pozdrav iz Njemacke
- Koshpa
#5659 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
aerodrom je u sred lisabona
-
sumirprimus
#5660 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
meni je bio sumLJiv na ovo bice gusto bice 0:2pirmin wrote:Radis nas malo, ha?svabo_alen wrote: Btw. evo ja sam porijeklom Hrvat iz Mostara ( zivim u Njemackoj) al u srcu nosim Hrvatsku i BiH...Ja ( osim protiv Hrvatske) uvijek navijam ( i to ko neki fanatik) za BiH kao i velika vecina mojih prijatelja koji su porijeklom Hrvati iz BiH zato mi je pomalo zao kad vidim kako "nas" skoro za sve zlo u nasoj zemlji krivite. Budala ima na svakoj strani, ali mi "normalni" nesmijemo dopustit da oni budu glasniji od nas
pozdrav iz Njemacke
alene oprosti,senna mi je jos u srcu
-
majstor_m
#5661 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
svaka cast svabo !!! da je vise normalnih bilo bi nam bolje !!!
- burek_in_space
#5662 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Chovjek pishe iz Njemachke, prema tome, pustite ga.
- Bosanski_kralj
#5663 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Niko vas švabe nizašto ne krivi. To su nekad prije partizani znali raditi.svabo_alen wrote:Bice gusto, bice 0:2![]()
Mislim da mozemo / mozete dobit Portugal. Portugal ima velike probleme u obrani ( sto se vidjelo protiv Kipra i Danske) i cisto sumnjam da ce dva puta zaredom sacuvati cistu mrezu a i nevjerujem da ce oni zabit vise od jednog gola pogotovo kad se uzima u obzir da je BiH zadnje 7 ili 8 utakmice primio samo jedan gol ( i to iz sumnjivog jedanesterca). Tako da ja mislim da ce utakmica zavrsit 1:1 i da ce vasa Bosna i moja Hercegovinapo prvi put nastupit na nekom velikom takmicenju
SRETNO ZMAJEVIIIIIIIII
Btw. evo ja sam porijeklom Hrvat iz Mostara ( zivim u Njemackoj) al u srcu nosim Hrvatsku i BiH...Ja ( osim protiv Hrvatske) uvijek navijam ( i to ko neki fanatik) za BiH kao i velika vecina mojih prijatelja koji su porijeklom Hrvati iz BiH zato mi je pomalo zao kad vidim kako "nas" skoro za sve zlo u nasoj zemlji krivite. Budala ima na svakoj strani, ali mi "normalni" nesmijemo dopustit da oni budu glasniji od nas
pozdrav iz Njemacke
-
todd_smith
- Sasvim_Obican
#5665 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Promašit će pistu...
Ha ja.. Slovencu dali da upravlja avionom

Ha ja.. Slovencu dali da upravlja avionom
-
mikogoago
#5666 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dobro,logicno bi bilo obratno da navijas ipak si rodjen u BiH i to ti je rodna gruda,ali svako prema osjecanju gdje mu je mjesto pa tako i ti.Bez obzira hvala,a mozda i shvatite gdje vam je domovinasvabo_alen wrote:Bice gusto, bice 0:2![]()
SRETNO ZMAJEVIIIIIIIII
pozdrav iz Njemacke
- PasoDzigera007
#5667 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nemoze Slovenac promasiti,naviko je na prknoSasvim_Obican wrote:Promašit će pistu...
Ha ja.. Slovencu dali da upravlja avionom![]()
-
sumirprimus
#5668 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
moraju nas slovenci nekako nasadit...Sasvim_Obican wrote:Promašit će pistu...
Ha ja.. Slovencu dali da upravlja avionom![]()
uvijek slovenac na nasoj muci zaradi znao sam...
-
brazzo20
#5669 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo samo što nisu stigli

- PasoDzigera007
#5670 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Slijecemo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by PasoDzigera007 on 13/11/2011 19:00, edited 2 times in total.
- Koshpa
- vinnie_jones
#5672 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jesul' više, osafunjah se čekajući 
-
Rotring *.*
#5673 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Prepade me ovaj TOM7LD 
-
mikogoago
#5674 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
spustaju se 260 km i 250m