Samo im ti trebas.Mezzo-x wrote:Zna li neko u kojem je hotelu REPREZENTACIJA BiH smjestena u Lisabonu ???
![]()
![]()
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#5451 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-
sayw0t
#5452 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hotel Tivoli LisboaMezzo-x wrote:Zna li neko u kojem je hotelu REPREZENTACIJA BiH smjestena u Lisabonu ???
![]()
![]()
Sad mi Munja javio !
-
Mezzo-x
#5453 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jeza u ledja wrote:Samo im ti trebas.Mezzo-x wrote:Zna li neko u kojem je hotelu REPREZENTACIJA BiH smjestena u Lisabonu ???
![]()
![]()
- nemam_ideje
#5454 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vezni red sa Rahimićem, Medunjaninom, Pjanićem i Misimovićem + Džekom u napadu. Mogli bi nas portugalci pregaziti/pretrčati ko plitak potok. Sporo, tromo, loše defanzivno.udrch wrote:Ova formacija nam u Zenici nije ništa donijela osim velijih problema..jedina izmjena je Salihović-Papac, ali na toj strani svakako nismo imali problema..roboth wrote:
ovako nebi bilo lose u prvom poluvremenu,a u 2.poluvremenu formacija 4-4-2 (naravno oko 70.minute)
Mislimo li na prvenstvo i ako to zaslužujemo, onda moramo promjeniti formaciju bez obzira kakav ishod bio..
U Zenici smo se u tom periodu provukli, čak nas je i busen spasio, a imali smo baš lijepe sreće u 2,3 navrata..
Ja mislim da nam ova formacija neće donijeti ništa osim što ćemo garant primiti bar jedan gol..
-------------------------Begović------------------
------Jahić------Pandža-----Spahić-----Papac------
---------------Rahimić--------Zahirović----------
Pjanić------------Misimović/Medunjanin--------Lulić
--------------------------Džeko----------------
je najlogičnija varijanta iako bih ja krenuo sa dva napadača bez Misimovića i Medunjanina. Sreća pa nisam trener
-
udrch
#5455 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Krenuće i to u prvih 15 minuta i to jako žestoko..nisu oni ekipa koja će igrati na način da sa jednim golom riješe sve..osim toga dobro znaju da ni mi nismo bezopasni..kokuz_sa wrote:ne vjerujem ja da ce oni nesto puno krenuti ka nasem golu odmah u prvom pokuvremenu ..radije ce oni cekat neku nasu gresku ili mozda neki solo prodor..jer znaju ako krenu napred previse a mi im damo 1 gol..onda nam oni moraju postici dva..a i zenici su vidjeli da je tesko probijati nasu odbranu..
igrat ce i oni oprezno
Napašće nas jako žestoko..u startu ćemo se suočiti sa onim Ronaldovim pokušajima protrčavanja..
- Riddle
#5456 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bosanski_kralj wrote:Napokon sam i ja sanjao o utakmici.Pobjedili smo 1:0. Pjanić pogodio u drugom poluvremenu, na asistenciju Ferdinanda
. I da, za Portugalce je između ostalih igrao i Evra.
Sviđa mi se ova postava gore. Samo ne vjerujem da ce Zahirovic opet igrati desnog beka. Pandza ce biti u odbrani, a Zahirovic vjerovatno seli na klupu dok se Miske ili Pjanic ne umore. Jahic ide na desnog beka, jer mislim da to moze dobro odigrati. Ako sve bude kako treba, u 70. minuti ulazi Ibisevic i tu trazimo taj gol ili da ih dokrajcimo u slucaju da smo vec nekad ranije poveli. Sta se desava ako oni prvi povedu - pojma nemam niti zelim o tome razmisljati.
Snimak prve utakmice je trenutno na BHT.
-
Mustang1
#5457 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Gledam sad snimak na al jazeeri i pred kraj komentator (arapski) cesto spominje "nani i ronaldo" vjerovatno govori kako smo ih ustopali
Kontam oni su u padu u zadnje vrijeme .. bez obzira na rezultate ali po igrama cesto kiksaju gdje ne bi trebali .. Sad mi imamo priliku da ih nokautiramo i cao
Oni su proslost mi smo buducnost .. Takodjer nakon prve utakmice mislim da sudija nece siljiti tamo .. Jednaki smo .. Platini je nastimao svojoj Francuskoj a za ove ga boli 
-
Baudelaire
#5458 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jahić je prespor da čuva Ronalda. Zahirović je puno brži pa mu je Ronaldo opet bježao. Mislim da bi trebalo ostaviti zadnju liniju kakva jeste, uz zamjenu Papac - Salihović.
- ganjeta
#5459 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A Pandža?
- arzuhal
#5460 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Svi smo vidjeli uduplanog i otsječenog Džeku, bez nekih šansi. Ali će prvo poluvrijeme Pape garant igrat sa istom (sličnom) formacijom, s tim da u drugom poluvremenu (odmah na početku), ako ne primimo gola kao i od razvoja situacije, uvesti Ibiševića, prešaltat formaciju, pa šta nam bude. Grehota je onom Patrisiu ne uvalit makar jedan 
- Amethyst
#5461 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Facebook status
"Ronaldo kako se osjecas kao jedan od najboljih, najplacenijih igraca u povijesti nakon sto te ustopao Darko Maletic igrac banjaluckog Borca koji ima platu 450 maraka i kasni mu od novembra 2007?"
"Ronaldo kako se osjecas kao jedan od najboljih, najplacenijih igraca u povijesti nakon sto te ustopao Darko Maletic igrac banjaluckog Borca koji ima platu 450 maraka i kasni mu od novembra 2007?"
- poznanik
#5462 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Definitivno je bio najslabiji portugalski igrač na utakmici. I njega, kao i ostale odbrambene igrače, hvatala je strašna panika kada su im u šesnasest prilazili naši igrači. Da je bilo više udaraca prema golu, vjerujem da bi Patricio makar jednu loptu propustio.arzuhal wrote:...Grehota je onom Patrisiu ne uvalit makar jedan
-
sayw0t
#5463 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jos da Maletic igra u Borcu...Amethyst wrote:Facebook status
- k3ngur
#5464 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Prvo: ja bih radije da Safet stavi Ibisevica od prve minute, a Dzeka da ubaci izmedju 55-65 minute. Zasto, zato sto ce Dzeko biti odmorniji, bit ce dva napadaca, Pepe i Alves ce vec biti umorni, Bento nece biti spreman na ovakvu taktiku...
Drugo: Dzeko da igra od prve minute i Ibisevic da mu se ridruzi u drugom poluvremenu, ali zato da se sve uradi prvih 45 minuta, znaci makar 1:0 da vodimo, a onda oni nek rade sto hoce drugih 45 minuta i ako nam dadnu go makar cemo imati 1:1...
Trece: bojim se da ova taktika sto je bila da Ibisevic udje u 70 minuti ne bude procitana. Istu taktika ko sto je bila u Zenici nam je veliki rizik u Lisabonu...
Drugo: Dzeko da igra od prve minute i Ibisevic da mu se ridruzi u drugom poluvremenu, ali zato da se sve uradi prvih 45 minuta, znaci makar 1:0 da vodimo, a onda oni nek rade sto hoce drugih 45 minuta i ako nam dadnu go makar cemo imati 1:1...
Trece: bojim se da ova taktika sto je bila da Ibisevic udje u 70 minuti ne bude procitana. Istu taktika ko sto je bila u Zenici nam je veliki rizik u Lisabonu...
- Amethyst
#5465 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Znam... sad mu rekoh. Zato i stavih. Samo zaboravih staviti prigodan smajli. Sorry zbog toga.sayw0t wrote:Jos da Maletic igra u Borcu...Amethyst wrote:Facebook status
-
Goblin
#5466 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne vjerujem da ce utakmica ici po ovome 'zenickom sistemu' nego vjerovatnije po 'pariskom sistemu'. A to je da cemo kao u Parizu,krenuti otvoreno i napadacki,pokusati dati gol a onda se braniti ko Zepa. U ovoj utakmici ko da prvi gol ima 90 % sansi da da i drugi i da stavi tacku. Bice tesko i tvrdo u svakom slucaju. No sreca prati hrabre a bez srece nema nista.policy wrote:Rekoh, da i ja prozborim koju...
U Portugalu, igrati oprezno cijelo prvo poluvrijeme. I tako u drugom do 65, 70-te minute. NE PRIMITI GO. Portugalci su vec tada umorni od silnog trcanja i truda (kao i u Zenici). Pocinje nervoza. Pepe i Alves izlaze sve vise do sredine i u napad. Pape u 70-oj minuti ubacuje Ibisevica. Jedna kontra i go u 80-oj minuti.
- dingosp0
#5467 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Amethyst wrote:Znam... sad mu rekoh. Zato i stavih. Samo zaboravih staviti prigodan smajli. Sorry zbog toga.sayw0t wrote:Jos da Maletic igra u Borcu...Amethyst wrote:Facebook status

-
ocaj
#5468 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Avion sa našim zmajevima poletio tačno u 15h,ispratih ga pogledom.
Sretan vam put legende i nek nam je sretno svima skupa u utorak, ja vec razmisljam kako necu doci na posao u srijedu jer ce ludnica biti citavu noc!
Ljudi imam dobar predosjecaj,po prvi put!
Sretan vam put legende i nek nam je sretno svima skupa u utorak, ja vec razmisljam kako necu doci na posao u srijedu jer ce ludnica biti citavu noc!
Ljudi imam dobar predosjecaj,po prvi put!
- Koshpa
#5469 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nije jos uvijek poletio
kasni pola sata

Btw u Lisabonu pada jaka kisa i padat ce prema prognozi sve do pred samu utakmicu, znaci teren klizav mokar , treba se pazit kartona
Btw u Lisabonu pada jaka kisa i padat ce prema prognozi sve do pred samu utakmicu, znaci teren klizav mokar , treba se pazit kartona
-
ocaj
#5470 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Uh,bice svega!
Onda bezbeli ja ispratih neki drugi avion u 15h. Mi i nas aerodrom,vjecito neka kasnjenja!
Onda bezbeli ja ispratih neki drugi avion u 15h. Mi i nas aerodrom,vjecito neka kasnjenja!
- Edin H.
#5471 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Koshpa wrote:Nije jos uvijek poletiokasni pola sata
![]()
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#5472 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Odletili!
-
nuki_cika
#5473 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jest,još kad bi se to tvoje obistinilopolicy wrote:Rekoh, da i ja prozborim koju...
U Portugalu, igrati oprezno cijelo prvo poluvrijeme. I tako u drugom do 65, 70-te minute. NE PRIMITI GO. Portugalci su vec tada umorni od silnog trcanja i truda (kao i u Zenici). Pocinje nervoza. Pepe i Alves izlaze sve vise do sredine i u napad. Pape u 70-oj minuti ubacuje Ibisevica. Jedna kontra i go u 80-oj minuti.
- bijela
- Not My Idea