Prilog njemackog kanala Sport1 poslije utakmice.
Pogledajte intervju s Ronaldom na engleskom na 1:43 - samo sto nije zaplakao
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije uopće bilo povlačenja za dres. Izgledalo je tako u real time ali usporena snimka je pokazala samo lagani dodir na Vedadovo rame, ništa specijalno...jeza u ledja wrote:Nazovi me coravim ali ja ovdje ne vidim povlacenje za dres.ultima_palabra wrote:Koje je to tvoje vrhunsko znanje?zalizani wrote:Sta reci, koju poruku poslati, kome?
Onima koji gledaju fudbal, a ne vide... onima sto kazu da je Vedad u jednoj situaciji bio povucen za dres... uzitak citanja se ogleda u raznolikosti znanja i nemanja istog.![]()
http://videos.sapo.pt/QhFE10E8luRFQOd22MQh
Jbg, ubili su nas u pojam nekim sudijskim odlukama kroz istoriju, ali možemo makar reći da je sudija pogriješio... da je Cristiano bio u ovoj situaciji, a Spahić ga povukao, svi znamo kakva bi odluka bila.
not in your countryzlajapravaraja wrote:http://mediencenter.sport1.de/de/video/ ... 0_fkvz6miy
Prilog njemackog kanala Sport1 poslije utakmice.
Pogledajte intervju s Ronaldom na engleskom na 1:43 - samo sto nije zaplakao
ne, nešto mi se prečesto događa, haman u svakoj utakmici ove sezone, da bi pomislio na to... ne može baš svaki put biti lošija strana, pogotovo kad su obrambeni dešnjaci (što je uglavnom slučaj kad napadač ide u lijevoDaysleepeR wrote:možda je je to slabija strana odbrambenog koji ga čuva? nije ti to palo na pamet?odesveuhonduras wrote:Zato da bi se mogao odlijepiti flastera kad se iznenada okrene na desnu stranu.odesveuhonduras wrote: Meni jedino nije jasno zašto Džeka zanosi u lijevo u zadnje vrijeme kad god prema golu krene, ne znam kad sam ga vidio da se s loptom zaleti u desno. A desna bi mu trebala biti bolja noga.
Vidi kako je dao go protiv Francuza.
ma ne mislim na onakve situacije, mislim kad se s loptom zaleti okomito prema golu... kao sinoć npr. kad je imao onaj šut. kao protiv francuza kad je promašio, kao protiv Uniteda 2 puta (jednom promašio, jednom jedva uvalio)... imam osjećaj da forsira lijevu nogu, a ne kontam zašto
Misimovic nasao kratkom dijagonalom Ibisevica na 20 m od gola, ovaj usao u sestnaesterac i izbio sam pred golmana a zatim opalio loptu jedno metar iznad precke a mogao je pitati golmana gdje hoces da ti je spremim. Cak nije bilo ni nekog iz njihove zadnje linije da mu puse za vratom.Stari wrote:Momci ...sinoc mi se zakovao streaming ...te sam zadnjih 15 minuta imao samo zvucni prenos preko BHradija1. Imal iko snimak gdje se vidi taj mrtvi ziher sto ga je Ibisevic u 80 min ...poslao u Kamberovice.
Ako iko ima bas bih volio to vidjeti .... ovaj reporter sa radija je zamalo zaplakao za tom sansom ....de mi prepricajte sta se desilo?
Ulogovah se samo da ti zahvalim, prijateljuzlatanko wrote:http://www.youtube.com/watch?v=NYS-b2BG ... r_embeddedarzuhal wrote:
E, ovo sam gledao i odlično je![]()
Ali nije taj. Ovo na što ja mislim je kao neka poema koju izgovara neki lik na engleskom, a video je sačinjen od slika 'fanatikos sa ofarbanim licem', 'dedo neki sa francuzicom', 'česma', itsl. + ide lyrics preko toga. Neko je to par puta stavljao na onoj temi BiH-Fra, al' ne mogu da nađem, a ne znam kako da tražim na YTube.
Ne mogu se sjetiti, ali stihovi govore o tome kako 'nije važno koliko puta padneš, ako ćeš poslije toga ustati' i tako nešto.
Hvala ... sad sam to cak uspio i pogledati ...i vidjeti. Steta ... zategao ju je momacki - mozda je trebao malo olabaviti ... a mozda i nije - ko to sad moze znati. Rezonski je u onakvoj situaciji ...sprasiti je punom nogom (taman onako nekako kako je i Vedad uradio) ...ali po golu. Da je isla po golu golman je ne bi ni pogledaom stigao ispratiti ... ali nije isla po golu....YBM-ligaHodidid wrote:Misimovic nasao kratkom dijagonalom Ibisevica na 20 m od gola, ovaj usao u sestnaesterac i izbio sam pred golmana a zatim opalio loptu jedno metar iznad precke a mogao je pitati golmana gdje hoces da ti je spremim. Cak nije bilo ni nekog iz njihove zadnje linije da mu puse za vratom.Stari wrote:Momci ...sinoc mi se zakovao streaming ...te sam zadnjih 15 minuta imao samo zvucni prenos preko BHradija1. Imal iko snimak gdje se vidi taj mrtvi ziher sto ga je Ibisevic u 80 min ...poslao u Kamberovice.
Ako iko ima bas bih volio to vidjeti .... ovaj reporter sa radija je zamalo zaplakao za tom sansom ....de mi prepricajte sta se desilo?
Ali eto jebat ga sad.
Stari, ovdje imaš pregled utakmice: http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 11-11-2011Stari wrote:Momci ...sinoc mi se zakovao streaming ...te sam zadnjih 15 minuta imao samo zvucni prenos preko BHradija1. Imal iko snimak gdje se vidi taj mrtvi ziher sto ga je Ibisevic u 80 min ...poslao u Kamberovice.
Koje obaranje Ronalda?PR-player wrote:Daj ne moj da se uvijek na sudije vadimo, imali smo brate sansu 1000% niko nam nije kriv. Howard je odlican sudija al ni jedan ne moze da ne grijesi i smijesno mi je da se ocekuje da sudjenje bude besprijekorno. Sinoc vala ono obaranje ronalda u 16tercu je komotno mogo bit penal al eto fala Bogu nije...
Start je bio cist prema tome nije imao razloga da svira penalPR-player wrote:Daj ne moj da se uvijek na sudije vadimo, imali smo brate sansu 1000% niko nam nije kriv. Howard je odlican sudija al ni jedan ne moze da ne grijesi i smijesno mi je da se ocekuje da sudjenje bude besprijekorno. Sinoc vala ono obaranje ronalda u 16tercu je komotno mogo bit penal al eto fala Bogu nije...
Jel bi cist il nije necu da ulazim u analizu. Kazem da su htjeli da nas se rijese bio bi tu penal a mi bi mogli qrcu svirati.BHanibal wrote:Start je bio cist prema tome nije imao razloga da svira penalPR-player wrote:Daj ne moj da se uvijek na sudije vadimo, imali smo brate sansu 1000% niko nam nije kriv. Howard je odlican sudija al ni jedan ne moze da ne grijesi i smijesno mi je da se ocekuje da sudjenje bude besprijekorno. Sinoc vala ono obaranje ronalda u 16tercu je komotno mogo bit penal al eto fala Bogu nije...
Nema, sto ?emillio estevez wrote:kolege ima li gdje snimka tekme od sinoc ?????????'
pa da je pogledam u cijelostineo7 wrote:Nema, sto ?emillio estevez wrote:kolege ima li gdje snimka tekme od sinoc ?????????'
Kada imas jednog spica onda imas ovakvo cuvanje istog a to je igra,Da smo imalin dva spica,onosno da je Vedo igrao od pocetka dansa bi imali 1-2 gola prednosti pred uzvratnu utakmicu.Dzeko nije mogao nista uraditi jer je bio okovan sa dva tri odbrambena igraca svo vrijeme....Sve do ulaska Vede kada je doslo do razvlacenja odbrane Portgala i pukotina u istoj,pa tak nismo imali niti jedan sut na gol Portugala,.....Jack Be Nimble wrote:
emillio estevez wrote:kolege ima li gdje snimka tekme od sinoc ?????????'