BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
plejka2

#5076 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by plejka2 »

Malo je falilo da nam se kapiten opet proslavi samo ovaj put ne penalom nego autogolom :-D
Da smo mogli bolje jesmo sto dovoljno govori zadnjih desetak minuta kad smo kao stvarali neke sanse.Samo jbg vedo je odlucio zabit protiv zelje a protiv portugala.....
Šta reći :roll: ....zao mi je sto im nismo makar taj jedan zabili pa da kolko tolko bude lakse mada ko zna i da jesmo mozda bi igrali zatvorenije u revansu....ovako su sad sanse 50:50 i dalje stojim iza misljenja da bolje igramo na strani nego kuci tako da se trebamo nadati pozitivnom kraju....
Danas je domaci teren izgleda svima postao nocna mora nije kao nekada.... :bih:
bahonnen

#5077 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

Bravo LSD i kokakolas...
Upravo to što ste rekli su neke od misli koje mi se vrte po glavi nakon meča...
Nije ovo bila neka spektakularna utakmica (za oči) ali je bila jako ozbiljna...
Kad budu Papac i Spaha ispred Begovića to će biti puno bolje i lakše ostalima da povuku...
Teren će biti puno bolji (tvrdim da smo podjednako bili hendikepirani, ako mi nismo i više)...

Ono što se našima u prvom poluvremenu može zamjeriti je manje igranja na svaku loptu odmah u startu u prvom poluvremenu. U drugom je bilo bolje.
To smo radili Francuzima u prvom poluvremenu u Parizu, a tako su nas i Francuzi dobili u Sarajevu.
Sa kvalitetnijom odbranom će to biti puno lakše.
Jbg. Ovako je Džeko često morao primati lopte na 30 metara od našeg gola (i nek neko kaže da se nije trudio).

Ako moram povući paralelu s prošlim baražom. Ćiro ih je toliko naložio u prvoj utakmici da su izgorili i bili premoreni za uzvrat, a da ne spominjemo probleme s klupom, koja se maltene preselila na teren.

Ne znam, ali jako sam optimističan:
1. nismo im pokazali sve pa će nas nadam se malo više podcijeniti
2. morali smo igrati ovako uzevši u obzir na igrački kadar koji je bio na raspolaganju.
3. idemo tamo skoro kompletni
4. pritisak će biti na njihovoj strani
5. mislim da igrači neće biti toliko izmoreni kao pred Francusku
6. idemo dalje jer mi to zaslužujemo
7. sve ostalo se može kupiti novcem :D

P.S. Što se mene tiče ne bih imao ništa protiv da imamo samo 1 šansu i na osnovu nje prođemo...
Zaboli me za igru (mada mi igramo lijepo)... Bitan je rezultat.
Ne kažem da se idemo braniti, ali dosta je više mentaliteta vječitog pehiste.
Ko je čitao (ili čita) Alan Forda razumjet će: Bob Rock je simpatičan, ali je Sir Oliver uspješan...
Idemo malo i seljački ako treba, što reče duboko poštovani gosn. Osim.
Na kraju će se brojati rezultat i ko je prošao dalje. Mislim da se samo u Bosni kolektivno sjećaju utakmice protiv Španije i suđenja "dok Španija ne dadne go"... Špancima je to bila samo još jedna pobjeda u nizu. Francuzi su već zaboravili ono što je bilo prije mjesec dana, jer su se uspješno kvalifikovali.
Meni bi 1:1 bilo fantastično... Iako se nadam nekoj pobjedi, naravno.
Mustang1

#5078 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Sad udjoh u kucu tek :D Da ne duljim uglavnom a i mrsko mi citat sta vi pisete .. valjda je jasno svima da trebamo igrati sa dva napadaca .. onda ovaj rezultat je bolji od 1:0 ako budemo u uzvratu igrali sa dva napadaca ..jer kod 1:0 sigurno ne bi i tu bi odmah ispali .. Ako budemo igrali opet samo sa Dzekom najeabali smo ...Imamo sansu i to kakvu .. Samo da ga zabijemo i onda nemaju sanse oni
just principe

#5079 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

slazem se s kolegama :D ,
ono sto je vrlo vazno da u prethodne 3 tekme portugalcima nismo zabili gola i po svim nekim pravilima u Lisabonu bi trebali i morali zabiti gol-dva i ja sam ubjedjen da hocemo :dance:
ono cega me je strah je sudija Stark koji je definitivno sklon (ne)namjernim greskama
BHF_Manijak

#5080 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Ah sto volim ovako kad odem na tekmu, a ono me na stadionu doceka onako paklena, uazrena atmosfera, grmi sa svih strana, ja se sjebo, jel ovo reko Arena Auf Schalke ili Westfallen, grmi, ma ludnica, ja tamo kad ono BP, igrace su navijaci nosili u grotlu Zenice sve vrijeme, nezapamcena atmosfera, vele nadjebali bi i Besiktasove sa +132 decibela samo da je Zisko koji put se prodero, ali mrsko mu bilo kaze, steta!
:zzzz: Eh gdje su sad oni zagovaraci te paklene atmosfere, nesto se usutise?! Ne mozete mi sad reci da je zobg VIP-ovaca, elite, jet settera i slicno, ovako je slicno bilo, malte ne identicno i protiv Bjelorusa, ali eto kao ubjediste me da nije, ko biva grmilo je! :roll:

Eh sad na utakmicu da predjem!
Begovic - Klasa momak, svaka cast! o da sto godina igra, takvu rutinu i smirenost ima, bravo majsotre, u zadnjim minutama srecom bi priseban i izvadi onu Spahinu frljoku! Jahic, bravo majsotre, samo mi je drago da je zacepio usta svim kriticarima, neki rekose svejedno da li Jahic ili Mravac itd... 8-) :dance: Spahic, kapitenski, imao jednu tu gresku na kraju, ali nekako mu se frljavo odbi lopta, nije do njega iako je opet mogao ispasti tragicar! :roll:
Zahirovic, po meni bolji u vezi nego na beku, nekako se vidjelo da to nije njegova pozicija, lutao je, gubio se, a kasnije na zadnjem veznom opet strasno proigro! Salihovic - NE NE NE I NE moze taj covjek igrati na beku, to evo godinu dana trubim, no uvijek me nekako kao razuvjere da mozda i moze, ljudi on nema tu potrebnu smirenost za odbrane, fali mu ono nesto, cesto visak poteza koji zadnja linija ne trpi, veceras bezbroj petljanja, peljanja lopte i slicno, to ne smije da se desava beku, a Salihovic nije za beka i to je valjda od veceras svima jasno, znam da nemamo alterantiva ali bolje i pravog beka a losijeg igraca pokusati nego li ovakve eksperimente izvoditi! Lulic - tanko vecerasm s obzirom da znamo kako zna odigrati, tanko je brate ovo, nema prodora, nema pasova, centarsuteva itd... :( Nadam se boljem revansu! Jos kako na beka predje, los u defanzivi brate ko i Salihovic, jedan los drugi gori, ne znas sta ti je gore, to i Reja vidi u Laziu zato ga visei ne stavlja nazad, ali mi nemamo koga drugog! Malouda sjetitim ti s ezenskih clanova porodice, sta nam uradi sa Mudjzom! :x :x Medunjanin - nekako izgubljen cijelu utakmicu, falili su ti njegovi pokretacki pasovi! Miske - u prvom nevidljiv, u drugom proigro, trudio se, solidan, imo drama dobar pas za Vedu ali... Pjanic - obzirom da je rovit bio, ipak solidan, kad je poceo u drugom kombinovati sa Misketom, to je valcer na terenu bio! :thumbup: RAHIMIC - igrac utakmice, najjaci nas igrac veceras, stizao sa lahkocom i najbrze igrace tipa Nani, ustopavao ih, presjecao, svugdje ga bilo, ma najjaci!!! Dzeko - odsjecen u prvom, nije bilo lahko sa ona dva balvana na ledjima igrati, primati, razigravati, a pored toga nije bilo ni upotrebljivih lopti iz veze niti prilika za gol, tako da se nema tu sta kritikovati, u drugom je vec odahnuo kada je Vedo usao, a u prvom kako rekoh tesko je bilo i evidentno je da tesko moze izaci na kraj sa jakim stoperima, ipak je u Cityu druga prica, tamo ima uvijek 3-4 raspolozena ofanzivca mada kad i oni zakazu Dzeko postaje nevidljiv, sto je ui logicno jer nema lopti za golove!

Izmjene-
Maletic - dobro odradio posao! Vedo - iako ispade kao tragicar, ali Bogami kako on udje mi proigrasmo, to je cinjenica i to je tako, htio to neko priznati ili ne, imao je te prilike za gol, ali Boze moj, pa i Robben promasi Holandjanima titulu prvaka protiv Spanije, ima dvije 100% sanse pa je opet klasa i igra, sta bi takav je fudbal, idemo dalje, gllavu gore Vedo! Rasteretio je i to debelo Dzeku, nije ovaj mogao sam nikako! Ibricic - no comment, nista nije napravio a i kratko je igrao!

Eh sad o onim firaunima, Najjaci igrac bio im je onaj drvosjeca u odbrani, mati moja sta je ono onako, lik je strasan u odbrani, na Dzeki flastera igro, skoro sve skok duele je dobio, bilo je tu i Dzekinih lopti i primanja ali vecinom je Pepe izlazio kao pobjednik, bez greske odigro, konta hajd bar ce jednom zajebat ko u Realu ali jok! :-? :shock: :roll: Fakat sirovina prava ali i igra brate, Bruno Alves uz njega, nista posebno! Nasa sansa je bila onaj mali bek, 11-ka, mali je tanak pravo, ali Lulic to nije znao iskoristit! CR7 nula bodova, kako je utakmica odmicala postao je i frustriraniji sto smo i rekli na forumu, isto razmazeno deriste kad mu nesto ne kupis, apsolutno nista, nekoliko ga puta nasi zaustavise ko amatera, posebno Zaha i Rahimic! Nani? Je li igro?! :shock: :roll: NISTA! Ostali nisu vrijedni pomena, sem mozda Moutinho, i vise nego solidan bio, ustopo bruku napada!

I za kraj da dodam u vezi ulaznica, ulaza i policije: ovim putem se kerovima tj ACAB-ima sjetim svega i svacega, pleme pogano, ono veceras sto sam vidio u zenici, ono ne da je kriminal, ono je otimanje para od reprezentacije, mamicu vam, ne da se navijaci pojedinacno uvode bez karte, to su policijski AUTOBUSI u kojima prtljaju zenu ,djecu, strine, tetke, dajdze, ne znam ni ja vise koga sve ne, pa onda sto prilaze napucanim trebicima i uvode ih bez ikakvih problema, FUJ FUJ FUJ, mater vam svima redom, debili jedni usljivi, ovo sam sve veceras svojim ocima vidio, samo kad debilu ne naumpade pa da snimi i to sve fino na TV pa nek se vidi bruka policije, jest da nece biti nekog hajra od tog, ali cisto da se pokaze koliki su jadovi i da su sve samo ne "na usluzi gradjanima"...Ma ovo je sve haos u drzavi i onda se cudimo otkud toliki kriminal, lopovluk, pa sta se cudit od obicnog svijeta kad ga upraznjavaju oni koji bi se trebali boriti protiv njega, drotovi oni debilni! Drzava i stanje u njoj su u debelom haosu!
north

#5081 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by north »

Rezultat je ok, iako sam se nadao boljoj igri, pogotovo je prvo poluvrijeme bilo kritično.....iako kad malo razmislim možda je i naš cilj bio čuvati cijelo prvo poluvrijeme nulu, pa u drugom šta pokušati uraditi....ali to ne mijenja činjenicu da u tom dijelu utakmice nismo mogli meda...

U drugom smo se ko malo dohavizali, pa imadosmo onu kolosalnu šansu preko Vedada, ali džaba kad on samo otpatke zabija, tako da promašaj ne čudi....On hoće, bori se, trudi svim srcem, ali to nije dovoljno da budeš veliki igrač i večeras je u dva navrata pokazao zašo je to tako....Jebi ga Vedade :roll:

Kako god ludo zvučalo, naše šanse nisu nimalo manje nego prije početka tekme, možda čak i naprotiv....Prebacili smo lopticu i pritisak na portugalce, a mi "samo" treba u revanšu da prvi iskoristimo svoju šansu i jednom nogom smo u Poljskoj i Ukrajini....U revanšu jači za Papca i Pandžu, tako da je sve otvoreno....samo šanse poput Vedadove se gore ne smiju fulati, inače smo donji....

Glavu gore ljudi, izaći će ovo aBd na dobro :bih:
plejka2

#5082 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by plejka2 »

Nasi ako budu odigrali kao veceras odbranu u sta ne sumnjam jer se vracaju jos neki kljucni igraci nema tog sudije da dosudi penal ili nesto slicno...za sve pizdarije smo bili krivi e sad jel ono bilo u 16 metara ili nije jbg prekrsaj je bio... nego ostavimo to iza nas treba gledati naprijed i razmisljat o tom golu kako zabit.Sa dobrom odbranom kao veceras i jednim golom mi smo vec otisli dalje :D
Tvrdokorna mrlja

#5083 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tvrdokorna mrlja »

I za kraj da dodam u vezi ulaznica, ulaza i policije: ovim putem se kerovima tj ACAB-ima sjetim svega i svacega, pleme pogano, ono veceras sto sam vidio u zenici, ono ne da je kriminal, ono je otimanje para od reprezentacije, mamicu vam, ne da se navijaci pojedinacno uvode bez karte, to su policijski AUTOBUSI u kojima prtljaju zenu ,djecu, strine, tetke, dajdze, ne znam ni ja vise koga sve ne, pa onda sto prilaze napucanim trebicima i uvode ih bez ikakvih problema, FUJ FUJ FUJ, mater vam svima redom, debili jedni usljivi, ovo sam sve veceras svojim ocima vidio, samo kad debilu ne naumpade pa da snimi i to sve fino na TV pa nek se vidi bruka policije, jest da nece biti nekog hajra od tog, ali cisto da se pokaze koliki su jadovi i da su sve samo ne "na usluzi gradjanima"...Ma ovo je sve haos u drzavi i onda se cudimo otkud toliki kriminal, lopovluk, pa sta se cudit od obicnog svijeta kad ga upraznjavaju oni koji bi se trebali boriti protiv njega, drotovi oni debilni! Drzava i stanje u njoj su u debelom haosu!
cuj uvodili oni na stadion :roll:
Dr. Octagon

#5084 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

Maloprije iz Zenice.Nema šanse da u Lisabonu odigramo ovako stihijski i u grču.Moramo imati i neke sreće.Sanjao sam san neki dan san u kojem smo se kvalifikovali na EP golom Lulića.We will see.Inače jako lose je odigrao veceras kao Medunjanin.Poklonili smo im sredinu od samog početka.Begović mora vise plasirati lopte rukom do igraca sa manje izbijanja.Portugalska odbrana je stajala cijelo vrijeme uzasno visoko haman na centru pa su kupili te lopte.Treba n
am brza tranzicija izmedju linija.Navijanje katastrofalno.Najebao sam se i roditelja i staratelja svima oko sebe na zapadnoj tribini.Do daljnjeg cemo imati bolju podrsku i bolje navijanje i brojnije na gostovanjima-paradoksalno ali istinito.Portugal je bio bolji i nadam se da cemo im se revansirati u utorak.Jos ne znam da li sam sposoban da izdrzim jos jedno razocarenje a do sutra u 15 h imam vremena da rezervisem charter.Stvarno sam u dilemi....
just principe

#5085 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

Tvrdokorna mrlja wrote:
cuj uvodili oni na stadion :roll:

zbog svega toga definitivno veceras i nismo nista bolje zasluzili...

Meni je uvijek muka kad se igraju odlucujuce historijske utakmice pa tu bude svega i svacega., Te utakmice prate svi, a ne zbog toga sto vole utakmice, sto vole nogomet vec sto vole da budu vidjeni, sto vole da budu gospoda,...Definitivno mi je muka, da hoce samo ovo proci pa da na miru pratim obicne utakmice kao pravi navijac i poznavatelj sporta
moa

#5086 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by moa »

Ono sto me raduje je 0:0 sto nama ostavlja vise sansi a mislim da mozemo i rastereceno ici u portugal.
I produbljuje nase nadanje da cemo i mi otici na neko takmicenje.
Raduje me jos jedna stvar :), a to je da cemo biti kompletni u portugalu a svi znamo da daleko bolje igramo u gostima.
Svi igraci dali maximalno koliko su mogli u zadatoj situaciji. Portugal paklen tim u 3 poteza dodjose do naseg gola.
Zasto smo forsirali stranu gdje je Pepe bio meni nikako to nije jasno, ali to samo susic zna.
Minus 300 je bilo na stadionu i predpostvaljam da je zbog toga bilo lose "navijanje".
Golamn cista 10, Rahimic dedo svaka ti cast, pjanic nije imao svoj dan kao ni haris ali to ce sve doci na svoje u portugalu. I da naravno treba igrati 4-4-2 u portugalu jer ovo je milioniti put gdje nam je sredina bila 0 bodova
a dzeko sam vuko 3 pa nekad i 4 igraca na sebi.
Zato hrabro i bez straha u lisabon.

Details mozda sutra.
btw

Cupo jesi ziv :)
Last edited by moa on 12/11/2011 02:44, edited 1 time in total.
just principe

#5087 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

zalizani

#5088 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zalizani »

Sta reci, koju poruku poslati, kome?
Onima koji gledaju fudbal, a ne vide... onima sto kazu da je Vedad u jednoj situaciji bio povucen za dres... uzitak citanja se ogleda u raznolikosti znanja i nemanja istog.
Da puno ne mudrujem odigrali smo solidno. Hvala Bogu sto Sejo ne igra u uzvratu.
Pepe mi lici na ovog decka: Image
Dzeko mu je u par navrata naplatio dug iz proslog baraza (fizicki dueli).
BHF_Manijak

#5090 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Gledam evo po 100 put Vedinu priliku i ne mogu sebi da dodjem, ne mogu da vjerujem kako ovaj Portugal ima nafake protiv nas, bas nam se ne da dati gol protiv njih, imam osjecaj da se bilo kako drugo zove ova reprezentacija sem "Portugal", da bi im Vedo veceras hladno utrpo bar jedan gol iz onih sijaset sansi! :( :roll:
kreco hakija

#5091 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kreco hakija »

dobra odbrana osvaja prvenstva ...
Corola

#5092 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

kreco hakija wrote:dobra odbrana osvaja prvenstva ...
Jest kao na primjer Srbija :lol:
@BHF Manjak nije ni Begovic sinoc bio bas bez nafake.
luckylaka

#5093 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by luckylaka »

evo gledam i ja ponovo i ponovo i mogu samo reci,,Bilino je karina od terena ,navijaca(koji ni krivi ni duzni nisu se skoro ni culi)Bilino ce na kraju sahraniti ovu generaciju.Mislim da ko kaze jos jednom na Bilinom da mu sve ovce nisu na broju.Ako reprezentacija ne bi imala vecu podrsku na Palama bog me ubio.Rezultat 0/;0,idemo dalje .Portugal 1:2
kreco hakija

#5094 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kreco hakija »

Corola wrote:
kreco hakija wrote:dobra odbrana osvaja prvenstva ...
Jest kao na primjer Srbija :lol:
@BHF Manjak nije ni Begovic sinoc bio bas bez nafake.

kako je srbija dobra odbrana, kad primiše go s pola terena ? :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#5095 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dado dijasporitus »

Dvije najbitnije stvari danas:

Nismo primili gol kod kuce
Nismo dobili duple kartone

Obe zasluje idu Papetu. Odigrao jako dobro takticki shodno okolnostima i stanju terena, i nije previse rizikovao.
Po mom misljenju u Lisabonu cemo biti jaci i rastereceni a uz bolji teren sa 1:1 idemo na Euro.
Edin H.

#5096 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote: I za kraj da dodam u vezi ulaznica, ulaza i policije: ovim putem se kerovima tj ACAB-ima sjetim svega i svacega, pleme pogano, ono veceras sto sam vidio u zenici, ono ne da je kriminal, ono je otimanje para od reprezentacije, mamicu vam, ne da se navijaci pojedinacno uvode bez karte, to su policijski AUTOBUSI u kojima prtljaju zenu ,djecu, strine, tetke, dajdze, ne znam ni ja vise koga sve ne, pa onda sto prilaze napucanim trebicima i uvode ih bez ikakvih problema, FUJ FUJ FUJ, mater vam svima redom, debili jedni usljivi, ovo sam sve veceras svojim ocima vidio, samo kad debilu ne naumpade pa da snimi i to sve fino na TV pa nek se vidi bruka policije, jest da nece biti nekog hajra od tog, ali cisto da se pokaze koliki su jadovi i da su sve samo ne "na usluzi gradjanima"...Ma ovo je sve haos u drzavi i onda se cudimo otkud toliki kriminal, lopovluk, pa sta se cudit od obicnog svijeta kad ga upraznjavaju oni koji bi se trebali boriti protiv njega, drotovi oni debilni! Drzava i stanje u njoj su u debelom haosu!

:shock: :x
todd_smith

#5097 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by todd_smith »

Dado dijasporitus wrote:Dvije najbitnije stvari danas:

Nismo primili gol kod kuce
Nismo dobili duple kartone

Obe zasluje idu Papetu. Odigrao jako dobro takticki shodno okolnostima i stanju terena, i nije previse rizikovao.
Po mom misljenju u Lisabonu cemo biti jaci i rastereceni a uz bolji teren
sa 1:1 idemo na Euro.
upravo ovo, bas sve ili nista

slicna nas utakmica ceka kao protiv Francuske, jedini razlog sto njih nismo pobijedili je to sto smo se povukli nakon gola jer smo znali ako zajebemo stvar sa zutim kartonima i slicno da nas baraz ceka

1-1 i izgleda kao najbolji rezultat sa obzirom da im zabijemo u drugom poluvremenu da ih uhvati panika gdje ce navaliti naprijed i onda na kontre :dance:

treba odigrati pametno i slicno kao Inter protiv Chelsea 2010-te u Ligi Sampiona na Stamford Birdge-u
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#5098 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by odesveuhonduras »

Zasto smo forsirali stranu gdje je Pepe bio meni nikako to nije jasno, ali to samo susic zna.
pretpostavljam zato da ne bi gubili puno lopte na strani na kojoj igra ronaldo, Ovako smo ga, bar u našim akcijama i onom presudnom vremenu nakon gubljenja lopte, držali odsječenog od igre. A uz to Ronalda dvojica čuvaju, nema ko ići naprijed. Meni jedino nije jasno zašto Džeka zanosi u lijevo u zadnje vrijeme kad god prema golu krene, ne znam kad sam ga vidio da se s loptom zaleti u desno. A desna bi mu trebala biti bolja noga.
Last edited by odesveuhonduras on 12/11/2011 04:05, edited 1 time in total.
TOM SCHOLZ

#5099 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by TOM SCHOLZ »

BHF_Manijak wrote:Gledam evo po 100 put Vedinu priliku i ne mogu sebi da dodjem, ne mogu da vjerujem kako ovaj Portugal ima nafake protiv nas, bas nam se ne da dati gol protiv njih, imam osjecaj da se bilo kako drugo zove ova reprezentacija sem "Portugal", da bi im Vedo veceras hladno utrpo bar jedan gol iz onih sijaset sansi! :( :roll:
Kazu da se koriste i "crnom magijom" koju su usavrsili od brazilaca,istina nije im pomogla protiv grka u finalu EP-a,pa se nadam da nece ni sada.MI MORAMO IGRATI SA 2 SPICA!!! :dance:
DaysleepeR

#5100 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by DaysleepeR »

ja sam ovdje inače poznat ko negativac. ne samo na ovom podforumu nego inače na cijelom.

meni je rezultat ekstra, ogroman je pritisak bio na našima i po prvi put smo ga izdržali bez kiksa. nismo zabili gol, tj, Ibišević, nema ni veze.

ja sam pred Zenicu bio pesimista jer smatram da ko nacija nismo spremni psihički za ovakve ispite, patetišemo prizivamo bogove, mrtve, ratove, izbjeglice i sve ostalo, što ne treba, i što nije nimalo bitno momcima koji igraju niti im treba taj teret bacati na leđa.

super je rezultat, u Portugalu ima da ih zderemo ko mačiće male. optimista sam do jaja. sad je pritisak na njima OGROMAN. pred svojom publikom i sve. zabit im gol i primiti jedan i svakako prolazimo.

samo hrabro do utorka i BEZ PATETIKE i šehidskih rastanaka, bosne, alija i ostalih kur**a palaca molim vas.

igrajmo fudbal, ZNAMO TO.
Locked