Doda37 wrote:Turska - Hrvatska 0:2
zasto to ovdje postavljate, imate temu BARAZ
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Doda37 wrote:Turska - Hrvatska 0:2
Ni nalik na utakmicu sa francuzimaLunaLati wrote:Slabi smo skroz, nepovezani, ko uplašeni , nigdje igre
Jeff Bingham wrote:dzaba sve, meni su daleko najvece razocarenje dosad "navijaci"
Kako oni mogu povezati pasove.Edge wrote:Teren sramota za fudbal kao sport. Utakmica ne može lošija. Sudija odličan. Navijači nula na kvadrat, ali ne čudi to za populaciju koja se trenutno nalazi na tribinama. Reprezentacija BiH uplašena, lopta stalno u zraku, ali jbg ne može drugačije kad je teren katastrofalan, dva pasa se ne mogu svezati. Ako iko zabije gol zabiće ćorak iz prekida ili neke greške odbrane. NAPADNI SUŠIĆU JEBO TAKTIKU!
Kakvo ba spustanje lopte na zemlju frajer zadnji igrac a teren za sve osim za lopte i trke, katastrofa, mi ako ne primimo gol u Zenici prolazimo dalje 100%.LSD wrote:Auuu jesmo loši u PMod treme i ono što smo znali smo zaboravili...Spahić najveci panicar
frajer ne zna spustiti loptu na zamlju samo nabijaj preko veznog reda na Džeku koji leđima nosi cas Pepa cas Alvesa.
Mora se brže i misliti i reagovati i dodavati inace gubimo veceras....presporo reagujuemo na igru.
Sta ocekujes kad je vecina karti otisla guzonjama i njihovim kompletnim familijama? Bolja atmosfera bude na manjim utakmicama.Jeff Bingham wrote:dzaba sve, meni su daleko najvece razocarenje dosad "navijaci"
Edge wrote:Teren sramota za fudbal kao sport. Utakmica ne može lošija. Sudija odličan. Navijači nula na kvadrat, ali ne čudi to za populaciju koja se trenutno nalazi na tribinama. Reprezentacija BiH uplašena, lopta stalno u zraku, ali jbg ne može drugačije kad je teren katastrofalan, dva pasa se ne mogu svezati. Ako iko zabije gol zabiće ćorak iz prekida ili neke greške odbrane. NAPADNI SUŠIĆU JEBO TAKTIKU!
Igramo NIKAKO. Igraci u grcu, samo nabijaju loptu kao protiv Francuske na Kosevu.FnatiC wrote:Jel moze neko napisati kako igramo jer sam na poslu i nemam tv. Hvala
Edge wrote:Navijači nula na kvadrat,