BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4276 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pici »

Vialeee, vialeooo,
Vialeo leo leee,
Vialeo Bosno leo,
Vialeo leo leee.
Bilo gdje, bilo kada,
Mi za tebe idemooo,
Samo za te Bosno moja,
Samo da navijamo.

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
PeppermintSA

#4277 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by PeppermintSA »

sayw0t wrote:Dom mladih
thx!
BHanibal

#4278 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHanibal »

ExtasaTeam wrote:Idemo Bosno!!!!!!!!!!!!
Dlanovi neka se ne štede, navijaca pjesma neka krene!!!!!!!

koliko treba biti pametan da se alijin klip stavi!!!

administratore upozori da se ne ide sa teme!
zlajapravaraja

#4279 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajapravaraja »

Joj kad ih odvalimo veceras kad raja pocne prodavat auta i mobitele da bi se otislo u Lisabon na festu :mrgreen:
Spejs

#4280 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Spejs »

Euforija nam se uvijek odbije od glavu.

Gubimo 1-3.
opa22

#4281 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by opa22 »

sorry ako je netko vec pisao, nego da li ima negdje na otvorenom prenos tekme? ispred BBI?
tare...

#4282 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by tare... »

jel zna neko neki link za live stream utakmice ?!?!?
opa22

#4283 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by opa22 »

a nema vidim:D pokusaj naci live stream aljazeera+2 sportski kanal im
Last edited by opa22 on 11/11/2011 17:21, edited 1 time in total.
Radar71

#4284 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Radar71 »

Dragi Asmire Begoviću, izvini što ti ne persiram. Ne znamo se. Ustvari, ja znam tebe. Ti si onaj golman što je u zadnjoj utakmici primio pet golova. I nek' si. Time si ispunio normu, pa zato večeras ne smiješ primiti nijedan. Ustvari, molim te, nemoj primiti gol. Zbog sebe. Zbog mene. Zbog onih koji sinoć nisu spavali. Zbog onih koji večeras neće spavati. Zbog onih koji dižu kredit da te gledaju. Zbog onih kojima se već tri dana znoje dlanovi. Zbog onih koji su u tvojim godinama ginuli, da bi ti sad mogao igrati. A mi navijati. Za Bosnu. I Herecegovinu. Makar zbog njih, koji će te večeras gledati s neba, nemoj primiti gol. Dragi Emire Spahiću, večeras zaboravi sve ono što sa pisao o tebi. Pročitaj samo ovu molbu i dokaži na terenu da nisam bio upravu. Ne daj mu (znaš već kome) da se primakne našem golu. Ne daj mu da šutira. Ne daj mu da skače. Ne daj mu da postigne gol. I, molim te, nemoj dobiti žuti.
Dragi Senade Luliću, večeras u tamnoplavom dresu odigraj onako kao što igraš u svijetloplavom, i uslišat ćeš moju molbu. Ne moraš dati gol. Samo ne dozvoli da ga oni daju nama.
Dragi Sanele Jahiću, ujedinio si Kiprane. Ujedini večeras Bosance i Hercegovce. Pa da dokažemo Portugalcu Manuelu Barossu da i bez njegovog mišljenja možemo u Evropu. U junu naredne godine.
Dragi Seade Salihoviću, 'ta je Nani za tebe? Pokazao si da si uspješniji od njega. On je mogao živjeti u svojoj kući. Ti nisi. On je imao mirno djetinjstvo. Ti nisi. Njega nisu protjerali iz njegove države. Tebe jesu. I ti si, opet, uspio. I vratio si se u svoju državu. Da usrećiš nesretne. Zavrni jednu u rašlje južnog gola. Ne košta te ništa.
Dragi Miraleme Pjaniću, u tvom dresu pišem ovu molbu. To je onaj dres koji mi je poklonio tvoj otac, u hotelu u Lisabonu. Dan poslije si na Lužu asistirao za stativu. Večeras, molim te, asistiraj za gol.
Dragi generale Elvire Rahimiću, postroji večeras našu armiju. Učio si strategiju od Rusa. A oni najbolje znaju kako se odbraniti. Primijeni večeras sve ono što znaš. Molim te..
Dragi Medunjanin Harise, ti si došao sa Sinaja. A oni koji su nekad dolazili sa Sinaja donosili su sreću na ovaj svijet. I ti večeras donesi sreću u Bosnu i Hercegovinu. Ne treba više.
Dragi Zvjezdane Misimoviću, propala je NBA sezona. Ne možemo više vidjeti radovanja LeBron Jamesa. A ti si ga dobro oponašao. Pokaži nam i večeras kako se radovao James. Nakon što postigneš gol.
Dragi Vedade Ibiševiću, nedavno sam čitao tvoje školske pismene vježbe. Sve same petice. U Njemačkoj bi za one vježbe dobio - jedan. E, sad, pošto si već profesor, red je da ti ocjenjuješ. Večeras ocijeni Portugalce. Daj im jedan. Glavom.
Dragi Edine Džeko, tebe neću ništa moliti. Ti ćeš svakako zabiti. A ako ne zabiješ, oslonit ćemo se na Onog iz „post scriptuma“.

P.S.I Ti nam pomozi, Bože. Ako Ti ne pomogneš, niko nam pomoći neće..
:bih: :bih: :bih: :bih:
mire - ložač

#4285 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mire - ložač »

Evo opet euforije,,,, auuuuuu,,,

Opsjedali su igrače svi, ne znam jel iko spavo kako treba.... Daj Bože dragi....

Mi nismo normalan narod, sve radimo naopako u P.M. !!!! / admin izvini /

Smireno ba ljudi ne igra BiH protiv Vratnika !!!

Svi vidim već upisuju bodove k'o da će se Portugal naguziti i reći bujrum !!!

Momci nek vam je Dragi Bog na pomoći ...
zelenashica

#4286 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zelenashica »

Radar71 wrote:
Dragi Asmire Begoviću, izvini što ti ne persiram. Ne znamo se. Ustvari, ja znam tebe. Ti si onaj golman što je u zadnjoj utakmici primio pet golova. I nek' si. Time si ispunio normu, pa zato večeras ne smiješ primiti nijedan. Ustvari, molim te, nemoj primiti gol. Zbog sebe. Zbog mene. Zbog onih koji sinoć nisu spavali. Zbog onih koji večeras neće spavati. Zbog onih koji dižu kredit da te gledaju. Zbog onih kojima se već tri dana znoje dlanovi. Zbog onih koji su u tvojim godinama ginuli, da bi ti sad mogao igrati. A mi navijati. Za Bosnu. I Herecegovinu. Makar zbog njih, koji će te večeras gledati s neba, nemoj primiti gol. Dragi Emire Spahiću, večeras zaboravi sve ono što sa pisao o tebi. Pročitaj samo ovu molbu i dokaži na terenu da nisam bio upravu. Ne daj mu (znaš već kome) da se primakne našem golu. Ne daj mu da šutira. Ne daj mu da skače. Ne daj mu da postigne gol. I, molim te, nemoj dobiti žuti.
Dragi Senade Luliću, večeras u tamnoplavom dresu odigraj onako kao što igraš u svijetloplavom, i uslišat ćeš moju molbu. Ne moraš dati gol. Samo ne dozvoli da ga oni daju nama.
Dragi Sanele Jahiću, ujedinio si Kiprane. Ujedini večeras Bosance i Hercegovce. Pa da dokažemo Portugalcu Manuelu Barossu da i bez njegovog mišljenja možemo u Evropu. U junu naredne godine.
Dragi Seade Salihoviću, 'ta je Nani za tebe? Pokazao si da si uspješniji od njega. On je mogao živjeti u svojoj kući. Ti nisi. On je imao mirno djetinjstvo. Ti nisi. Njega nisu protjerali iz njegove države. Tebe jesu. I ti si, opet, uspio. I vratio si se u svoju državu. Da usrećiš nesretne. Zavrni jednu u rašlje južnog gola. Ne košta te ništa.
Dragi Miraleme Pjaniću, u tvom dresu pišem ovu molbu. To je onaj dres koji mi je poklonio tvoj otac, u hotelu u Lisabonu. Dan poslije si na Lužu asistirao za stativu. Večeras, molim te, asistiraj za gol.
Dragi generale Elvire Rahimiću, postroji večeras našu armiju. Učio si strategiju od Rusa. A oni najbolje znaju kako se odbraniti. Primijeni večeras sve ono što znaš. Molim te..
Dragi Medunjanin Harise, ti si došao sa Sinaja. A oni koji su nekad dolazili sa Sinaja donosili su sreću na ovaj svijet. I ti večeras donesi sreću u Bosnu i Hercegovinu. Ne treba više.
Dragi Zvjezdane Misimoviću, propala je NBA sezona. Ne možemo više vidjeti radovanja LeBron Jamesa. A ti si ga dobro oponašao. Pokaži nam i večeras kako se radovao James. Nakon što postigneš gol.
Dragi Vedade Ibiševiću, nedavno sam čitao tvoje školske pismene vježbe. Sve same petice. U Njemačkoj bi za one vježbe dobio - jedan. E, sad, pošto si već profesor, red je da ti ocjenjuješ. Večeras ocijeni Portugalce. Daj im jedan. Glavom.
Dragi Edine Džeko, tebe neću ništa moliti. Ti ćeš svakako zabiti. A ako ne zabiješ, oslonit ćemo se na Onog iz „post scriptuma“.

P.S.I Ti nam pomozi, Bože. Ako Ti ne pomogneš, niko nam pomoći neće..
:bih: :bih: :bih: :bih:
Avdo Avdić :bih:
Industrialyzer

#4287 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Industrialyzer »

Oj nervoze jebo te :-?
Sasvim_Obican

#4288 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

Rekoh ja - Ćirina atmosfera iz najboljih dana. Dječica iz obdaništa pjevaju po ulicama, narod lupa "5-0, 13-0" i svašta nešto. Bogami me strah te i takve atmosfere jer, ne daj bože, iole nepovoljnijeg ishoda večeras i eto ti pljuvanja i javnog prozivanja i sramoćenja pred lisabonsku utakmicu.
Mustang1

#4289 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Sasvim_Obican wrote:Rekoh ja - Ćirina atmosfera iz najboljih dana. Dječica iz obdaništa pjevaju po ulicama, narod lupa "5-0, 13-0" i svašta nešto. Bogami me strah te i takve atmosfere jer, ne daj bože, iole nepovoljnijeg ishoda večeras i eto ti pljuvanja i javnog prozivanja i sramoćenja pred lisabonsku utakmicu.
Ja gledam i kazem da hoce mene zaustaviti jebote .. 22:2 bi ispalio ko iz topa :D :lol: :lol: :lol:
Radar71

#4290 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Radar71 »

Sasvim_Obican wrote:Rekoh ja - Ćirina atmosfera iz najboljih dana. Dječica iz obdaništa pjevaju po ulicama, narod lupa "5-0, 13-0" i svašta nešto. Bogami me strah te i takve atmosfere jer, ne daj bože, iole nepovoljnijeg ishoda večeras i eto ti pljuvanja i javnog prozivanja i sramoćenja pred lisabonsku utakmicu.
Zbog cega pljuvati? To su nasi momci nasa nada, ako se ne plasiraju opet im je kapa do poda! Nije smak svijeta, idemo dalje :bih:
Industrialyzer

#4291 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Industrialyzer »

Meni je drago sto je euforija kod raje , sto su svi pozitivni , bitno je da to ne dolazi do igraca i do Papeta. majku mu , pa euforija , ocekivanje , nada , to i jeste ta car ovih utakmica. Neznalci ce pljuvati po papetu i igracima ako izgubimo , to ce biti tako i sa i bez euforije.
astala_vistala

#4292 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by astala_vistala »

Opet euforija IZGUBICEMO.
zlajapravaraja

#4293 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajapravaraja »

Ako zelite gledati utakmicu na internetu, bez ikakvih prekida i zamrzavanja, najbolje vam je da se registrujete na online kladionici bet365.com, uplatite minimum uplatu od 10€, i imate streamove sve 4 utakmice baraza u besprijekornom kvalitetu.
Doduse, prozor je mali i ne mozete ga razvuci na full-screen, ali se moze povecati na pristojnu velicinu i sasvim normalno pratiti utakmica.

Uz to ukljucite Marjanov komentar sa RSG, i eto uzitka :wink:

p.s. Ljudi, avaz pise da noge propadaju u teren :x
Sezam

#4294 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sezam »

Ko ce nasem narodu objasniti da se igraju dvije utakmice...i da veceras ne mozemo pobijediti, samo izgubiti...
k3ngur

#4295 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by k3ngur »

Mi smo izgubili onog momenta kad smo ih dobili u barazu, sad samo mozemo iznenaditi...
Radar71

#4296 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Radar71 »

zlajapravaraja wrote:Ako zelite gledati utakmicu na internetu, bez ikakvih prekida i zamrzavanja, najbolje vam je da se registrujete na online kladionici bet365.com, uplatite minimum uplatu od 10€, i imate streamove sve 4 utakmice baraza u besprijekornom kvalitetu.
Doduse, prozor je mali i ne mozete ga razvuci na full-screen, ali se moze povecati na pristojnu velicinu i sasvim normalno pratiti utakmica.

Jest pa da mi Marjan govori sta je Ronaldova nana jutros doruckovala :lol: :lol: :lol:
Previse nebitnih informacija daje za vrijeme utakmice :-)
zlajapravaraja

#4297 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajapravaraja »

Radar71 wrote:
zlajapravaraja wrote:Ako zelite gledati utakmicu na internetu, bez ikakvih prekida i zamrzavanja, najbolje vam je da se registrujete na online kladionici bet365.com, uplatite minimum uplatu od 10€, i imate streamove sve 4 utakmice baraza u besprijekornom kvalitetu.

Jest pa da mi Marjan govori sta je Ronaldova nana jutros doruckovala :lol: :lol: :lol:
Previse nebitnih informacija daje za vrijeme utakmice :-)
De ba, gdje cesh tako... covjek je genijalac i znalac :)
Jeff Bingham

#4298 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Jeff Bingham »

sa kreshtavim glasom :) neka hvala
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4299 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pici »

za Hove peHsimiste na fHorumu......

A DA ME VIDI BABOOOO
A DA ME VIDI BAABOOO
DA SE OPIJAM, DA SE OPIJAM
SEDAM DŽEGERAAAAAAAAAAA

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

IDEEEMOOO IHHH RUUUŠIIITTT !!!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Last edited by pici on 11/11/2011 17:43, edited 1 time in total.
Dammme

#4300 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dammme »

Jebo sada logiku, jebo sada sve taktike.

Stomak se grči k'o pred prvi sastanak, adrenalin puca k'o pred prvu tekmu "za raju".

Sve ostaje po strani, SAMO:
http://www.youtube.com/watch?v=h76Xgy6zoCY
Locked