BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#3951 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Eno opet za Safeta rece decko, ja sege lika!
Simpaticno zvuci i dobro rece za ono savjetovanje, ne voli to covjek da radi, bravo majstore, iako tvoji savjtei itekako dobro dodju, ali to je stara skola gospode i kulture!!!

- BHF_Manijak
#3952 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Eh ovo zadnje, toliko to sanjama Allahami, godinama...shalla wrote:Opet meni slijede 2-3 neprospavane noći (počevši od večeras), nokti su se taman malo oporavili od Pariza, sutra slijedi novo uništavanje, zatim nezaobilazno preturanje po ladici da nađem još onaj jedan Lexilium ili Persen...
Da se hoćemo samo JEDNOM kvalifikovati, čisto da vidim kakav je feeling birati hotel u zemlji domaćina dok se neke druge reprezentacije pate u Novembru sa terenom, laserima i sl...
-
sayw0t
#3953 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
leo karan wrote:
nije moguce
hvala na rjesavanju ove dileme
mislio sam sve vrijeme da se oni odnosilo samo na bosnjake u reprezenzaciji.
jos jednom hvala i
lijep pozdrav,
napaceni divljak iz bosne
Idi muČkaj kolu !
-
Corola
#3954 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Za ko lubenica pun mjesec iznad Bosne znamo,nego jel tiho iznad jednog hotela sobe # 507 kao naravno i drugih soba 
- quasar
#3955 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bilo 1990. Raja se s posla dogovarala da se ide na tekmu u Italiju. Bilo i karata nabaviti, svega...BHF_Manijak wrote:Eh ovo zadnje, toliko to sanjama Allahami, godinama...shalla wrote:Opet meni slijede 2-3 neprospavane noći (počevši od večeras), nokti su se taman malo oporavili od Pariza, sutra slijedi novo uništavanje, zatim nezaobilazno preturanje po ladici da nađem još onaj jedan Lexilium ili Persen...
Da se hoćemo samo JEDNOM kvalifikovati, čisto da vidim kakav je feeling birati hotel u zemlji domaćina dok se neke druge reprezentacije pate u Novembru sa terenom, laserima i sl...Onaj jebo te osejcaj, juni mjesec, ljepota vani, a ti iscekujes dan kad gira grupa C i tvoja repka u njoj, grad, drzava bruji, navija se, pjeva(ovo za nas sirotinju sto nemamo lvoe da odemo na EP
), iscekuje tekma, bukvalno pozitivna atmosfera u cijeloj zemlji...Daj Boze jednom, samo bar jednom!!!
A za sutra: samo da rezultat bude takav da nas ostavi u igri do revansa, pa kako god glasio.
- mrtva kokoš
#3956 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sayw0t wrote:leo karan wrote:
nije moguce
hvala na rjesavanju ove dileme
mislio sam sve vrijeme da se oni odnosilo samo na bosnjake u reprezenzaciji.
jos jednom hvala i
lijep pozdrav,
napaceni divljak iz bosne
Idi muČkaj kolu !
-
LSD
#3957 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Švabo : "Portugal još ne zna šta ih ceka".
E sutra ce saznati po prvi put
, a ostavit cemo repete i za Lisabona.
E sutra ce saznati po prvi put
- macan prvi
#3958 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Gandalf wrote:Lijepa vijest iz Zenice: U Zenicu i Bosnu i Hercegovinu ušla je najveća poslijeratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala na čelu sa Ronaldom! NadamO se da će i propasti...kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji!
- BHF_Manijak
#3959 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa jebo te gledam ovaj intervju na TVSA sa Ivicom, pitam se kako nema nijednog kvalitetnog sportskog novinara u BiH, Maric se gubi ko adbest, Osim ga preskace a ovaj ko izgubljen bleji u njega jer pita gluposti, Osim pet puta objasnjava neke stvari a ovaj opet zavre po isom pitanju...Kad neko kaze nema razlike izmedju sportskog i obicnog novinarstva, ma ima brate, nije isto jebi ga, Maric je odlican novinar ali sport...Neka hvala!
Ali opet jedan jaaaak intervju sa Svabom, ono je bas filozofija sto prica i imam osjecaj da fakat lik nikad ne kaze nista dzaba, svaka rijec je izvagana, posebno mi se svidjelo ono na kraju, pogledajte i sami, u vezi djece, roditelja, Zvijezda mozes biti ti i slicno, odlicna poruka, samo sto to na prvu tako ne izgleda!
I po prvi put mi djeluje i zvuci kao optimista, to se rijetko recimo cuje od njega, posebno s onim "ovi jos i ne znaju sta ih ceka", kao da i o sam ogoromno povjerenje i vjeru ima u ove nase momke!!!

Ali opet jedan jaaaak intervju sa Svabom, ono je bas filozofija sto prica i imam osjecaj da fakat lik nikad ne kaze nista dzaba, svaka rijec je izvagana, posebno mi se svidjelo ono na kraju, pogledajte i sami, u vezi djece, roditelja, Zvijezda mozes biti ti i slicno, odlicna poruka, samo sto to na prvu tako ne izgleda!
I po prvi put mi djeluje i zvuci kao optimista, to se rijetko recimo cuje od njega, posebno s onim "ovi jos i ne znaju sta ih ceka", kao da i o sam ogoromno povjerenje i vjeru ima u ove nase momke!!!
- neruda
#3960 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ljudi moji, neki me srklet uhvatio, večeras neće biti sna ni bogde. Malo MuČkam colu
, malo gledam šta vi ovdje tabirite, samo da nas sudija sutra ne pokopa, toga se bojim. Ronaldo je to, Castrol je to, Uefa je to..
Al opet proradiće onaj inat bosanski...
- stranac2
#3961 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jao Ivice kralja , kako je milina slusati nekoga tko zna svoj posao u drzavi zvanoj BH. Al ovaj reporter veze s vezom nema samo buba neke kliseeee ... Tipicno lik koji se ne razumije as u fudbal.
Last edited by stranac2 on 11/11/2011 02:14, edited 1 time in total.
- ArnelS
#3962 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo da nas stadion ne pokopa, ja nekako imam osjecaj da ce se Portugalci bolje snaci na onakvom stadionu nego mi :/neruda wrote:Ljudi moji, neki me srklet uhvatio, večeras neće biti sna ni bogde. Malo MuČkam colu, malo gledam šta vi ovdje tabirite, samo da nas sudija sutra ne pokopa, toga se bojim. Ronaldo je to, Castrol je to, Uefa je to..
- Tvrdokorna mrlja
#3963 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jel im ko zasio kakvih zapisa u jastuke?
spava ronaldo,spava meireles,spava pepe...mozda se ograisani probude
spava ronaldo,spava meireles,spava pepe...mozda se ograisani probude
-
Rob_Atl
#3964 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Atlanta veceras
- Jack Be Nimble
#3965 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U cemu je problem?quasar wrote:De ba, ne mozes Svabi takve stvari imputirati.bambina78 wrote:Pitaju Ivicu Osima na Novoj TV za BIH sanse, kaze:
Oni su natankali puno samopouzdanja u utakmici protiv Francuske....
ONI?
ONI?
- zalizani
#3966 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Respect, brothers!Rob_Atl wrote:
Atlanta veceras
- Point.
#3967 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pustite Svabu ba kraju. Mene interesuje koji ce kanal uvazeni clan bivsih The Untouchables, Iljo Dominkovic pratiti u 20.30 sati? HRT2 ili BHT? 
-
Corola
#3968 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mi,vi,oni,ja,ti........ akuzativ,dativ,lokativ.........Jack Be Nimble wrote:U cemu je problem?quasar wrote:De ba, ne mozes Svabi takve stvari imputirati.bambina78 wrote:Pitaju Ivicu Osima na Novoj TV za BIH sanse, kaze:
Oni su natankali puno samopouzdanja u utakmici protiv Francuske....
ONI?
ONI?
P.S moglo je to i bolje,mada sam siguran da je to lapsus Ivicin.
- Pokerboy11
#3969 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja se ponasam kao da sutra nije tekma, sta znaci euforija?
. Paris sam jedva prezivio i onu euforiju cak i ako nisam bio tamo -.-
- ArnelS
#3970 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vidim, zato si sad na forumuPokerboy11 wrote:Ja se ponasam kao da sutra nije tekma, sta znaci euforija?. Paris sam jedva prezivio i onu euforiju cak i ako nisam bio tamo -.-
-
Chuckie
#3971 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Rob_Atl wrote:
Atlanta veceras
- Pokerboy11
#3972 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Uhvati me !!ArnelS wrote:Vidim, zato si sad na forumuPokerboy11 wrote:Ja se ponasam kao da sutra nije tekma, sta znaci euforija?. Paris sam jedva prezivio i onu euforiju cak i ako nisam bio tamo -.-
- ArnelS
#3973 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pokerboy11 wrote:Uhvati me !!ArnelS wrote:Vidim, zato si sad na forumuPokerboy11 wrote:Ja se ponasam kao da sutra nije tekma, sta znaci euforija?. Paris sam jedva prezivio i onu euforiju cak i ako nisam bio tamo -.-
Udjem 5 min hihi
- neo7
#3974 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Za sve Zavidovicane
- ArnelS
#3975 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A da stvarno u ponoc.
Kod njih je utakmica u 22h
?
Kod njih je utakmica u 22h