BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
solo2
#3702 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Lakat Jebić wrote:jel ovo raza dolazila da usisa?Static-X wrote:http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/64322-zhehz.html
Evo na avazu slika,... i sta to fali travi
- Bosnolog
#3703 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovo ce imati psiholoskog efekta na goste koji su plakali i zalili se UEFA-i zbog stanja travnjaka,nije im uspjelo tako da ste strane imaju razlog da se pravdaju ako (svakako se nadam) izgube.
Treba se fokusirati na utakmicu i podrsku nasim zmajevima da odu najmanje sa dva kapitalca prednosti u revans utakmicu.Dzeko mora imati Vedu da bude komotniji a njihova odbran razvucenija.Treba igrati ofanzivn na njihovoj strani terena.Ronaldo ce pokusat da isfolira slobodnjake oko sesnesterca ili penal cega treba bit svjesna nasa odbrana.Nadam se da ce sudiija kazniti padavicara Ronalda za one njegove padavicarske pizdarije.Ako stvari krenu na ruku baletana Ronalda i nasjedne sudija treba ga neko polomiti da ga odnesu u nosilima iz Zenice,...(salim se)
Imamo vecu motvaciju,bolji tim kao kolektiv, nadam se pobjedi nasih dijamanata,Neka igraju kao zadnju protiv Francuza,povoljan rezultat ce biti zagranatovan.
Navijaci i prodja karata!
Oko rasprodaje karata opet mafijasko svercesko kriminalni talovi naseg pimitivizma i debilizma.Pitam se zasto se ne uvede ogranicenje kupovie do deset karata maksimalno uz legitimisanje svakog ko kupi 8-10 karata a podaci takvih kupaca propratiti uzimanjem podataka iz licne karte koji se ubace u jedinstven sistem da se blokiraju isti nakupci od naknadnog dodatnog otkupa karata.
Ovim cinom sverca desetorustrukim cijenama se iskreni navijaci koj bi navijali srcem i glasom ostave van stadiona jer nemaju novca da plate 200 KM umjesto 20KM.
Umjesto njih utakmice ce da gledaju oni sto imaju novaca za takvu kartu a takvi su najcesce nijemi statisti od kojih nema navijanja na utakmicama.
Karte se trebaju kupovati preko interneta i posebnih ovlastenih zastupnistva ciju prodaju bi patio i kontorlisao N(F)SBiH,.....
Ovo sa kartama je sramotno sto se radi godinama,posebno sa Zenicom koja ima ogranicen kapacitet sjedista gdje lihvaneri vide svoju sansu za dobar profit i talove sa onim koji pustaju karte u prodaju,(mafija opet jase),.....
Treba se fokusirati na utakmicu i podrsku nasim zmajevima da odu najmanje sa dva kapitalca prednosti u revans utakmicu.Dzeko mora imati Vedu da bude komotniji a njihova odbran razvucenija.Treba igrati ofanzivn na njihovoj strani terena.Ronaldo ce pokusat da isfolira slobodnjake oko sesnesterca ili penal cega treba bit svjesna nasa odbrana.Nadam se da ce sudiija kazniti padavicara Ronalda za one njegove padavicarske pizdarije.Ako stvari krenu na ruku baletana Ronalda i nasjedne sudija treba ga neko polomiti da ga odnesu u nosilima iz Zenice,...(salim se)
Imamo vecu motvaciju,bolji tim kao kolektiv, nadam se pobjedi nasih dijamanata,Neka igraju kao zadnju protiv Francuza,povoljan rezultat ce biti zagranatovan.
Navijaci i prodja karata!
Oko rasprodaje karata opet mafijasko svercesko kriminalni talovi naseg pimitivizma i debilizma.Pitam se zasto se ne uvede ogranicenje kupovie do deset karata maksimalno uz legitimisanje svakog ko kupi 8-10 karata a podaci takvih kupaca propratiti uzimanjem podataka iz licne karte koji se ubace u jedinstven sistem da se blokiraju isti nakupci od naknadnog dodatnog otkupa karata.
Ovim cinom sverca desetorustrukim cijenama se iskreni navijaci koj bi navijali srcem i glasom ostave van stadiona jer nemaju novca da plate 200 KM umjesto 20KM.
Umjesto njih utakmice ce da gledaju oni sto imaju novaca za takvu kartu a takvi su najcesce nijemi statisti od kojih nema navijanja na utakmicama.
Karte se trebaju kupovati preko interneta i posebnih ovlastenih zastupnistva ciju prodaju bi patio i kontorlisao N(F)SBiH,.....
Ovo sa kartama je sramotno sto se radi godinama,posebno sa Zenicom koja ima ogranicen kapacitet sjedista gdje lihvaneri vide svoju sansu za dobar profit i talove sa onim koji pustaju karte u prodaju,(mafija opet jase),.....
- zenny
#3704 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
pa ne vidi se nigdje normalna slika.. sve je slikano pod nekim uglom u kojem se ne moze ni skontat' kolko trave imaStatic-X wrote:http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/64322-zhehz.html
- mrtva kokoš
#3705 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
na 143 str. imate slike..zenny wrote:pa ne vidi se nigdje normalna slika.. sve je slikano pod nekim uglom u kojem se ne moze ni skontat' kolko trave imaStatic-X wrote:http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/64322-zhehz.html
-
Mustang1
#3706 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sad ce trening .. Sad cemo vidjeti stanje 
- phillie
#3707 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Stas, narkomanska nacija pa to ti jeStatic-X wrote:Zar i dalje o istim glupostima. Sutra ako ih oderemo ili nedo Bog zijanimo, mi cemo haman i dalje o travi..
-
Chuckie
#3708 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
na 19:00 imate snimku sa stadiona, odličan teren, seru previše. Puno bolje izgleda nego na slikama.Chuckie wrote:Evo federacija danas, ima prilog iz zenice
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1413 ... danas-1011
- bambina78
#3709 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne znam zasto se brinemo. Bice sutra u Zenici sigurno trave i bijelih linija, kao i sto treba na nogometnom terenu 
- skenderija04
#3710 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovi se jos i hvale.......ko zna, mozda to i nije tako crno kako izgleda.Chuckie wrote:Evo federacija danas, ima prilog iz zenice
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1413 ... danas-1011
- Baltazar_khan
#3711 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
smoriste sa terenom
ko kakve tetke. teren teren teren
više me brine miralem i njegova povreda od terena.
ko kakve tetke. teren teren teren
više me brine miralem i njegova povreda od terena.
-
hau jes no
#3712 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
šta se žale ovi portugalci više, kad je mourinho sjebo teren chelsea-barca u 1/2 lige prvaka sigurno su šutili. treba ga namjerno preko noći još jednom preći onim kombajnom, komisija uefe je otišla 
- bingov buraz
#3713 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Parola snadji se

a u medjuvremenu

a u medjuvremenu

- Logovan
#3714 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ako izgubimo, biće teren kriv.
Sinoć sam sanjao da smo izgubili 1:0
Sinoć sam sanjao da smo izgubili 1:0
- Gandalf
#3715 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Lijepa vijest iz Zenice: U Zenicu i Bosnu i Hercegovinu ušla je najveća poslijeratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti - reprezentacija Portugala na čelu sa Ronaldom! NadamO se da će i propasti...kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji!
- Chicago075
#3716 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Za tebe u USAluckylaka wrote:Da ne otvaram novu temu-GDJE se sve moze gledati utakmica osim na jebenoj BHt koja ce nas ubiti reklamama garant .DAKLE TV kuce ,internet stranice osim onih klasicni atdhe.net,myp2p.eu GDJE JOS.BUJRUM.P.S.Kazu da su sinoc u kasnim satima Bilino posjetile hodze iz cijele BiH i tajno nesto gurali u one rupe sto je pravila ona masina(valjda neke zapise)Ja sad skonto sto ce rupe
ESPN 3, ILI http://espn.go.com/watchespn/index/_/source/espn3
- tvrtko 1. kotromanić
#3717 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dajte slikajte trening 
-
Rob_Atl
#3718 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A ima isto i na espn deportes , ako mozes da uhvatis taj kanal inace on dodje u paketu sa onim spanskim kanalima, al' eto neka mi je raja kae da kod njih sljaka normalno sa ostalim espn, kod mene vala moras posebno uzeti, ali kako god vidi
- dinty2
#3719 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ovo je prva slika sa treninga
teren je u veoma dobrom stanju
-
Mustang1
#3720 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=27964
A jest mi drago
Domaci babini sinovi izganjali da se nadju na treningu i slikaju sa njim .. a ono kurcina .. trebali su mu se naguzit

A jest mi drago
-
Rob_Atl
#3721 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kopiraj samo link slike , ne fejsbuka ne mozemo mi vidjeti koji nemaju kao prijatelja sta li vecdinty2 wrote:
- and
#3722 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
šta ovi sad kukaju kao ronalda laserima ometali na treningu.
koliko će tek kukati kad ih otresemo
koliko će tek kukati kad ih otresemo
- Sasvim_Obican
#3723 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pjanić presjedio trening..
Teren u jako dobrom stanju. Gledajte Federalnu pa ćete vidjeti...
- dinty2
#3724 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kako se ono postavlja slikadinty2 wrote:
da postavim
ne moze ovaj link
photo.php?fbid=2483905930569&set=a.2407252054270.134604.1040233273&type=1&theater
-
Mustang1
#3725 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Na federalnoj je snimano dosta nisko .. i van terena .. tako da se trava cini dobra ali nije .. vide se spure sa strane ..da su sa tribina snimali vidjelo bi se kakav je teren ustvariSasvim_Obican wrote:Pjanić presjedio trening..![]()
![]()