Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jel iko ikad pokuso usisavat ovaj pijesak sa terena,jel se to gdje radilo,ima li iko iskustva s tim???
ja znam da je pijesak grozomoran ako kisa padne,problem i po...
Comrad wrote:Ja sve opet nekako konta sredit ce to nekako za sutra, narast ce trava, zalijepit ce je nekako...ali bgm ne izgleda mi ovo bas najbolje. Nadam se da znaju sta rade, ali mozda su se i oni malo zeznuli..
I opet, fakat ne mogu da vjerujem da teren ovako izgleda iako niko na njemu nije igrao kolko vec 20-ak dana.
A ja gledajuci ovako kontam da su ovo mozda i namjerno nasi napravili, jbg imao je i Susic i igraci, i kopletan komitet citavo vrijeme uvid u stanje terena, da su mislili kako nam ne pase valjda bi i sami trazili izmjestanje.
Ili su mozda imali povjerenja u ove "radnike" na terenu, a ovi jahebali i sefa i stanicu...pojma nemam
sumirprimus wrote:jel iko ikad pokuso usisavat ovaj pijesak sa terena,jel se to gdje radilo,ima li iko iskustva s tim???
glockov kolac wrote:
Paša moj, jesi li ikad čuo za ironiju?!
jesam bolan bolan,nego se NADAM da si ozbiljan,...
kontas...
nadam se da ima neko ko vidi dobro u ovom terenu... nebil osokolio i nas neverne tome...
Ok buraz, iskreno boli me briga za teren. Mi smo previše obrazli narod, bez potrebe. Boli nas briga šta kažu Portugalci, UEFA kaže može se igrati, mi ćemo igrati i aBd pobjediti. Valjda nama bolje odgovara ovaj teren nego šminkerima?!
burgundy wrote:Teren i uvjeti su idealni za igru .Ako prodjemo baraz i dobijemo tu lovu koja nas sljeduje,pod hitno napraviti stolice na kosevu i sredit teren jer ovo je stvarno katastrofa u Zenici.
Ništa ne dirati dok ne prođemo i na svjetsko...
Zadnje dvije stranice se smijem i plačem. Imal neko da to u photoshopu doćera...
sumirprimus wrote:jel iko ikad pokuso usisavat ovaj pijesak sa terena,jel se to gdje radilo,ima li iko iskustva s tim???
Pa dzaba ga sad usisavat kad ga je onaj valjak sabio u blato
Uzmimo ovo s humorom, i odradimo ih 'ladno 2:0, ko protiv Albanije
Pa kakve su ovo slike na Sa-x Bilinog?! Puno bolje izgleda na onim slikama nego ove sto vi postavljate. Je li to arhivni materijal ili?! Jer je ovo katastrofa, k'o da su snijeg u januaru tek odgrnuli s njega...
ne mogu vam smajlicima docarati kako se grohotom smijem.... ha ha ha
Nista, UEFA ce na kraju morati da nam da organizovanje kakvog takmicenja i uloziti pare u modernizovanje nasih stadiona, isto k'o sto je i Portugalu citava Evropa pomogla prije par godina.
volio bih samo da mi neko objasni kako zamišlja to usisavanje i što bi nasipali pjesak ako će ga usisavati?
pjesak je nasut da se ne bi mecala zemlja, kad već nema trave. dakle za tvrđi teren. i kako zamisljate da se usisa pijesak a da se trava ne usisa sa njom
zlajapravaraja wrote:
Ni Crna Guja nam nije ravna...Maloprije čitam komentare portugalskih navijača, pa me naljutiše, a onda vidjeh ovo i klepih ušima ...Hajmo ih ba razvalit, pa ćemo poslije pričat o terenu
Pa dzaba ga sad usisavat kad ga je onaj valjak sabio u blato
ma necemo mi nikoga odraditi...utakmica nece biti igrana na bilinom polju..to je svima jasno nakon ovih snimaka