BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
arzuhal

#3326 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by arzuhal »

star(i)mo wrote:
bingov buraz wrote:
hz__semir wrote:Image

Zbog ovakvih jadova, supaka i poltrona i ne zasluzujemo da idemo na EP. Bog zna koliko će ih još biti na stadionu koji će samo gledati u ovog manekena i uzdisati, umjesto da bodre svoju reprezentaicju. Jebo vas on u supak.
:x :x
Koji je ovo odron, covjece! Treb'o je jedan hraknuti ovog drugog, taj drugi ovu pored njih a ona onda obojicu! :-)
Nije to - to. Nego hoće raja da naprave izlaznu varijantu CR7, da može sutra pričat djeci:

- Jest, na žalost...Bili smo uvjereni da ćemo lako dobiti BiH, da je stvar rutinska...Međutim, ono što se desilo u taj petak, a završilo u utorak...Djeco moja mila, zapamtite da se ne kaže džaba ''crni petak'' i da nije nikakvo sujevjerje što se dosta ljudi plaši utorka...Počeo je užas od kojeg mi se i sad, evo ove sijede vlasi, nakostriješe...Sad vjerujem Pepeu da je, dok smo slijetali na sarajevski aerodrom, ispred našeg aviona protrčala ogromna crna mačka velika kao šleper...U Zenici, koju ću uvijek pamtiti, Bosanci i Hercegovci su nas tako razbili, da su bez poteškoće posao dovršili nekoliko dana poslije...Poslije Zenice štampa je dotukla Bentoa, u reprezentaciji su počele međusobne optužbe...tako smo i drugu zijanili..pregazili su nas k'o maslačke...Tada sam napustio reprezentaciju, a i još neki igrači...Poslije toga se Portugal nije plasirao 17 godina ni na jedno veliko takmičenje...Sada, kada nas vodi Barbarez, imamo neke šanse...Sušić je doveo BiH na 5-to mjesto FIFI-ne rang liste, a niko nije vjerovao u to...Međutim, nešto mi je ostalo u pamćenju, nešto lijepo..kada smo sletjeli tog četvrtka u Sarajevo, dva momka su podigla Realov šal...to mi je stvorilo neku toplotu oko srca koju i danas osjećam, za što se hvatam kad god me oprhvaju teške misli i sjećanja... Hvala im! Hvala im od srca što su mi ostavili bar taj lijepi komadić sjećanja! Ja znam da to nije bilo zbog Reala, nego što su znali šta će nam se desiti, pa da pokažu mrvu tog čuvenog bosanskog merhameta...Djeco, uvijek tražite nešto lijepo, ma kako situacija izgledala bezizlazno i tragično...Dajte sad čašu vode da popijem onaj svoj prašak za pritisak, hajde...
sumirprimus

#3327 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Vujović: Ronaldo je razmažen i teško će se snaći u grotlu Zenice....

naravno,cristina je teski amater, :roll:
jos pogotov kad pocne ona,mene zivot razocarao ,upasce i on u crnjak... :D
Charuga
Globalni moderator

#3328 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Charuga »

Ne znam sto se pridaje tolika paznja portugalcima prilikom dolaska u BiH. Na aerodromu i pred hotelom u Zenici nije trebao biti niko osim, eventualno, novinara. Sve je to trebalo proci bez ikakve paznje, zvizdanja, provociranja i slicnih stvari. Ko ih j.be, svu paznju je trebalo i treba usmjeriti prema nasim igracima a njih totalno ignorisati!
phillie

#3329 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by phillie »

A niko ne pominje ovu malu "nafrakanu" 8-) dobro, ona je tu iz svojih razloga...nagon za razmnozavanjem je prejak u ovo doba godine...
Gandalf

#3330 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Gandalf »

To su komplexi malog čovjeka - njima je draži onaj egomanijak i portugalski šminkeraj od vlastite zemlje, jer Kristina je celebrity i na svakom je iole ozbiljnijem red crepat šou, ma FUJ. Zbog ovakvih smradova volio bih, ne da ih pobijedimo, već doslovno da ih obrukamo i ponizimo s 5 : 0. Suze na licu Kristine i osmjesi na licima pravih navijača - Neprocjenjivo - a za šonje i papke tu je RED CREPAT.
LSD

#3331 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Zenicani ce njima napraviti dreku, a na samoj utakmici pogotovu....portugalski ološ im je popljuvao i grad i stadion nazvavši ih močvarom - a kasnije i kad su se zvanicno žalili UEFI zbog Zenice i slali nekakve delegate i inspektore u nadi da nam banuju stadion... i to direktor reprezentacije to izjavio svijetla obraza :x ne neki novinar ili polupismeni fudbaler ...to je dno dna i nedostatak osnovne kulture i poštovanja...pa ne može se tako pljuvati po našim gradovima i stadionima, a nadati se da ce sve proci bez posljedica, ko da se ništa nije desilo.
Last edited by LSD on 10/11/2011 10:11, edited 1 time in total.
BHanibal

#3332 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHanibal »

LSD wrote:
hz__semir wrote:Image

Zbog ovakvih jadova, supaka i poltrona i ne zasluzujemo da idemo na EP. Bog zna koliko će ih još biti na stadionu koji će samo gledati u ovog manekena i uzdisati, umjesto da bodre svoju reprezentaicju. Jebo vas on u supak.
Jao jesu ofirni i jadni :x :x
Nisam siguran da je ovo kod nas slikano...pogledajte ljude pored njih? ovo kao da je negdje u rusiji ili neka bivsa sovjetska republika!
Sezam

#3333 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sezam »

LSD wrote:Nisu ovi jadovi jedini, ima ih bruka po cijeloj državi, da ne pricamo o RS-u koji ce zdušno navijati za Portugal...zbog ovakvih bjednika i trebamo proci.
Jesi to sproveo anketu u PC?
LSD

#3334 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Sezam wrote:
LSD wrote:Nisu ovi jadovi jedini, ima ih bruka po cijeloj državi, da ne pricamo o RS-u koji ce zdušno navijati za Portugal...zbog ovakvih bjednika i trebamo proci.
Zar treba :? ;-)
sumirprimus

#3335 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

LSD wrote:Zenicani ce njima napraviti dreku, a na samoj utakmici pogotovu....portugalski ološ im je popljuvao i grad i stadion nazvavši ih močvarom - a kasnije i kad su se zvanicno žalili UEFI zbog Zenice i slali nekakve delegate i inspektore u nadi da nam banuju stadion... i to direktor reprezentacije to izjavio svijetla obraza :x ne neki novinar ili polupismeni fudbaler ...to je dno dna i nedostatak osnovne kulture i poštovanja...pa ne može se tako pljuvati po našim gradovima i stadionima, a nadati se da ce sve proci bez posljedica, ko da se ništa nije desilo.
najbolje da im mittal odvrne pipe i pusti malo ćiste have :D :D :D
100tnukmova

#3336 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by 100tnukmova »

LSD wrote:Zenicani ce njima napraviti dreku, a na samoj utakmici pogotovu....portugalski ološ im je popljuvao i grad i stadion nazvavši ih močvarom - a kasnije i kad su se zvanicno žalili UEFI zbog Zenice i slali nekakve delegate i inspektore u nadi da nam banuju stadion... i to direktor reprezentacije to izjavio svijetla obraza :x ne neki novinar ili polupismeni fudbaler ...to je dno dna i nedostatak osnovne kulture i poštovanja...pa ne može se tako pljuvati po našim gradovima i stadionima, a nadati se da ce sve proci bez posljedica, ko da se ništa nije desilo.
E kolega nadam se da si u pravu i da ce im se osvetiti za sve to!
Samo da Zenica gori i da misevi skontaju s kim imaju posla!
sumirprimus

#3337 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

BHanibal wrote:
Nisam siguran da je ovo kod nas slikano...pogledajte ljude pored njih? ovo kao da je negdje u rusiji ili neka bivsa sovjetska republika!
ma ovo je naše ćehre 1/1,nepogrešivo :D :D :D
Sezam

#3338 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sezam »

LSD wrote:
Sezam wrote:
Zar treba :? ;-)
Zar treba sta? Generalizirati?
Comrad

#3339 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

Pa vi ste gori od ovih sa slike, zadnjih 10 stranica Ronaldo ovo, ronaldo...prekinite vise. Ebo njega, ko da on sam nesto moze. Zabija u realu jer ima cijeli sistem uz sebe, qrac ce u portugalu onako igrat. :-) ja garantujem da gola nece zabit.

evo i ja pricam opet o njemu...dokle vise :D
Koshpa

#3340 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Koshpa »

Fudbalska reprezentacija Portugala, koja će u petak protiv BiH igrati prvu utakmicu baraža za plasman na EURO 2012. godine, uz nesvakidašnje mjere bezbjednosti napustila je sarajevski aerodrom.

Portugalska ekspedicija sletila je u 20.55 sati, a u aerodromskoj zgradi dočekalo ju je oko 300 bh. navijača. U razgovoru sa specijalcima i obezbjeđenjem, rečeno nam je da je ovo jedno do najvećih obezbjeđenja ikada, te da je slično bilo 1997. godine kada je tadašnji Papa, Ivan Pavle II posjetio Sarajevo. Kulminacija je bila kada su reprezentativci Portugala prošli kroz carinski terminal. Ekipu je predvodio Pepe, a kada se pojavio Ronaldo cijela zgrada odjekivala je od skandiranja: “Messi, Messi…”

Na to se Portugalac samo kiselo nasmijao i nestao u masi redara i zaštitara, a jedini koji je bio spreman da se obrati novinarima, i to portugalskim, bio je predsjednik Saveza Gilberto Madaíl.

Važno je istaći da je u ovom slučaju napravljen presedan i po prvi put u istoriji baraža i svih UEFA takmičenja jednu selekciju dočekao je delegat utakmice. Tako je Portugalce sačekao Austrijanac Wolfgang Thierrichter, što opet dovoljno govori o njihovoj “zabrinutosti”.

Ovo sve govori da mi necemo Eura vidjet jos zadugo :x
sumirprimus

#3341 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Comrad wrote:Pa vi ste gori od ovih sa slike, zadnjih 10 stranica Ronaldo ovo, ronaldo...prekinite vise. Ebo njega, ko da on sam nesto moze. Zabija u realu jer ima cijeli sistem uz sebe, qrac ce u portugalu onako igrat. :-) ja garantujem da gola nece zabit.

to i ja kazem sejtanska posla,hebo ronalda,on je ipak samo ronaldo,i to nije ni orginal ronaldo,nego je onaj drugi ronaldo,tj ronaldo koji ce citav zivot biti ronaldobroj 2.taj isti ronaldo ne igra istu u realu,ko onaj ronaldo u portugalu,a opet ce biti sasvim neki drugi ronaldo u zenici u barazu,i jopet od onog ronalda u portugalu 15-og...to ti je to svi su oni ronaldo :D :D :D
dosta vise o hebenommm ronaldu :evil: izadji mi iz glave sejtane... ronaldo :evil:
Comrad

#3342 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

E pa upravo zbog ovoga treba da proradi nas inat i da im ebemo majku! :D Mi smo takav narod, kad je sve ok i uredno mi ne funkcionisemo.

Stoga, drago mi je da ih je docekao delegat.

SAMO HRABRO MOMCI!!! :bih: :bih: :bih:
north

#3343 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by north »

Čuj ovoga??? za treba generalizirati???' U RS-u definitivno treba generalizirati, jer osim starih povratnika u toj vještačkoj tvorevini niko neće navijati za BiH, nego zdušno protiv nje, uz sva moguća ispoljavanja mržnje i deja vu primitivizma...jedino ako ti nisi neki svijetli primjer izuzetka......
100tnukmova

#3344 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by 100tnukmova »

Comrad wrote:Pa vi ste gori od ovih sa slike, zadnjih 10 stranica Ronaldo ovo, ronaldo...prekinite vise. Ebo njega, ko da on sam nesto moze. Zabija u realu jer ima cijeli sistem uz sebe, qrac ce u portugalu onako igrat. :-) ja garantujem da gola nece zabit.

I ja mislim da nece zabiti nista...i mislim da ako bude ugre kao sa Francuzima i podrske sa tribina lagano ih uzimamo.
Zato sam i stavio cvanciku na BiH... :wink:
Sezam

#3345 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sezam »

north wrote:Čuj ovoga??? za treba generalizirati???' U RS-u definitivno treba generalizirati, jer osim starih povratnika u toj vještačkoj tvorevini niko neće navijati za BiH, nego zdušno protiv nje, uz sva moguća ispoljavanja mržnje i deja vu primitivizma...jedino ako ti nisi neki svijetli primjer izuzetka......
A i ti si sproveo anketu?
Comrad

#3346 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

Nemojte tako, vjerovatno da dosta raje u RS-u zaboli neka stvar za ovom utakmicom, ali jbt nadam se da ima normalnih ljudi koji BiH smatraju svojom drzavom.

I et jos jedan od razloga da prodjemo dalje, ako hrvati ispadnu...onda srbima i hrvatima u nasoj zemlji nista ne preostaje do navijati za :bih: :bih: :bih: :D
sumirprimus

#3347 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

kakva je prognoza za bilino sutra navece?ocekuje li se kisa ili ne???
Koshpa

#3348 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Koshpa »

sumirprimus wrote:kakva je prognoza za bilino sutra navece?ocekuje li se kisa ili ne???

Nema kise narednih 7 dana
LSD

#3349 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Sezam wrote:
north wrote:Čuj ovoga??? za treba generalizirati???' U RS-u definitivno treba generalizirati, jer osim starih povratnika u toj vještačkoj tvorevini niko neće navijati za BiH, nego zdušno protiv nje, uz sva moguća ispoljavanja mržnje i deja vu primitivizma...jedino ako ti nisi neki svijetli primjer izuzetka......
A i ti si sproveo anketu?
Ne treba nikakva anketa, care...pogledaj snimak sa Marakane (utakmica Srbija -BiH) i zastave u trobojci naravno iz gradova Prijedor, BL, Gradiška, Sokolac itd....ko je napadao BHF nego naši domaci urođenici iz RS-a.
Kaže Kant : najbolja spoznaja je ona putem vlastitog iskustva...ako si bio u ratu u Sarajevu ,znaš o cemu pricam.
Primati sa brda su 4 godina rokali po gradu, zavrnuli sve pipe (i vodu i plin i struju) ne daju uci konvojima sa hranom u grad, selektivno te snajperaju svaki dan i kolektivno granatiraju...i sad da ocekujemo da Gojko, Mitar i Obrad koji su 4 godine štemali PAT-om po gradu ,odjednom progledaju i pocnu navijati za BiH....to ni u najluđim snovima ne može.
Oni su i svoju djecu naucili da navijaju za Orlove i da im je jedina himna Bože pravde...i za to ne trebaju nikakve ankete ni generalizacije...to je jednostavno tako, nažalost.
Last edited by LSD on 10/11/2011 10:37, edited 1 time in total.
sumirprimus

#3350 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Koshpa wrote:
sumirprimus wrote:kakva je prognoza za bilino sutra navece?ocekuje li se kisa ili ne???

Nema kise narednih 7 dana
nemoj zezat e u pm....

haj makar ce nasi na suhom igrat...nece bit kaljuge...
Locked