RASTE SVE VECI SLOJ ZEMLJE ALI OD TRAVE NEMA NISTA,UPRAVO SAM DANAS GLEDO MALO JER ZIVIM U ZGRADI KOJA GLEDA NA STADIO.SRAMOTABHF_Manijak wrote:Daj ba gdje su sad Zenicani, jel iko bio na stadionu u posljednjih dan-dva, kakvo je stanje, rastel ta trava majka ga ubila?!
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kamen spoticanja
#2626 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- denimb
#2627 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Rotring *.* wrote:Imam prijatelja u Belgiji, i pričamo mi o utakmici BiH - Portugal, kažem ja njemu da me brine kiša, može bit da padne (prognoze znaju nekad pogriješit, pa im više ne vjerujem), a on meni kaže pa što se brinemo, samo uključimo podzemno termičko zagrijavanje travnate podgloge![]()
nisam znao il' da se puknem smijati, il' počet' plakat'![]()
Kakve to veze ima s travom, mene vise brine ta kisa zbog onog pucanja prijenosa kao protiv Luxa kada je 15-20 minuta bilo "Velida trese struja"
-
Rotring *.*
#2628 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo da blata ne budedenimb wrote:Rotring *.* wrote:Imam prijatelja u Belgiji, i pričamo mi o utakmici BiH - Portugal, kažem ja njemu da me brine kiša, može bit da padne (prognoze znaju nekad pogriješit, pa im više ne vjerujem), a on meni kaže pa što se brinemo, samo uključimo podzemno termičko zagrijavanje travnate podgloge![]()
nisam znao il' da se puknem smijati, il' počet' plakat'![]()
Kakve to veze ima s travom, mene vise brine ta kisa zbog onog pucanja prijenosa kao protiv Luxa kada je 15-20 minuta bilo "Velida trese struja"
-
chsk
-
gulanfer_
#2630 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dobro je rodilo... Ko blitva!

- Oi
#2631 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
trava dobra, linije izvucene 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2632 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Drogom protiv fudbalaOi wrote:trava dobra, linije izvucene
Ma samo da kisa ne padne..ups..pada vec...
-
Rob_Atl
#2633 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ovo je kod gola, gdje golman stoji, tu nece biti problema 
- just principe
#2634 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
hajde pustite se terena i crnjaka, ajmo pozitivne stvari
U petak akobogda ocekujem golove od
i/ili
brate treba se samo bacati na 25, 30 metara od gola jer to je MAT ili ZICER pozicija za nase igrace........
Ako bude prilika iz slobodnjaka zabijamo 100%
Salihovic, Pjanic i Misimovic ---- imamo 3 najbolja izvodjaca slobodnjaka u evropi
U petak akobogda ocekujem golove od
i/ili
brate treba se samo bacati na 25, 30 metara od gola jer to je MAT ili ZICER pozicija za nase igrace........
Salihovic, Pjanic i Misimovic ---- imamo 3 najbolja izvodjaca slobodnjaka u evropi
- Sasvim_Obican
#2635 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bilo bi idealno da Lulić upiše prvijenac protiv Firauna, a da drugi zabije Vedad Ibišević
Al što se mene tiče, ako će Begović i Mravac zabiti, svejedno je. Samo nek zabiju
Ili što bi rekli Cazinjani : "Jel branio Džeko ?! Jel Ćiro dao gol ?"
- BHF_Manijak
#2636 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Brate ovo ako je fakat slika sa stadiona, onda mogu reci da imam u komsiluku terena u boljem izdanju, a rijec je o zelenim povrsinama ispred zgrada gdje djeca lopte igraju, ovo je fakat sramota ba da nemamo normalne povrsine na stadionu u BiH, pa ko na najobicnijoj zapustenoj ledini!
- cyprus
#2637 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ovo jednostavno mora bit zajebancijaBHF_Manijak wrote:Brate ovo ako je fakat slika sa stadiona, onda mogu reci da imam u komsiluku terena u boljem izdanju, a rijec je o zelenim povrsinama ispred zgrada gdje djeca lopte igraju, ovo je fakat sramota ba da nemamo normalne povrsine na stadionu u BiH, pa ko na najobicnijoj zapustenoj ledini!
- moa
- bruce lee
#2639 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jest da se vide otisci krampona, al mora da je zaHebancija.. pretpostavljam da trava na BP nije bas u savrsenom stanju, al ako je stvarno ovakva, e onda smo fakat crna rupa
-
Chuckie
#2640 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
De ne serite, trava odlična, još hopu napravit i sa Ronaldom klikera razbacit ! 
-
alenthekiller
#2641 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kisa i pale da zaigraju hahah 
-
zlajapravaraja
#2642 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
just principe wrote:
Nisi ni svjestan koliko si u pravu
Ako teren bude ono bas los za kombinovanje, mogao bi ovo postati "free kick shootout" izmedju Ronalda na jednoj, i ove trojice na drugoj strani, s tim da mi imamo barem duplo boljeg golmana, i uvijek imamo nekoga kome je slobodnjak unutar 30 metara sa bilo koje strane haman pa zicer.
Dzeko i Vedo ce fakat morati malo odglumiti u Zenici, "prileci" tu i tamo
-
mikogoago
#2643 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo malo o nasem golmanu:
Begović za "Sentinel": Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale
Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale, priča Asmir
Autor M. T. | Objavljeno 08.11.2011. u 06:08
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Asmir i supruga Nikol: Sretni par u žiži interesa medija Asmir i supruga Nikol: Sretni par u žiži interesa medija
Dnevni list "Sentinel" iz Staffordshirea u svom je revijalnom vikend izdanju prije nekoliko dana (http://www.thisisstaffordshire.co.uk/As ... story.html) objavio zanimljiv intervju s golmanom Stouka i naše reprezentacije Asmirom Begovićem i njegovom suprugom Nikol (Nicolle) u kojem je svojim čitaocima ponudio malo drugačiju sliku zvijezde engleskog premijerligaša.
Asmir je, između ostalog, govorio i o svom djetinjstvu i putu koji je kao dječak prošao kroz bijeli svijet. Begoviću su bile samo četiri godine kada je s roditeljima i braćom Denisom i Anelom iz Trebinja izbjegao u Njemačku, a potom u Edmonton u Kanadi.
- Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale u glavi, a koje nisam mogao nigdje smjestiti. Okolnosti su prisilile moje roditelje da odu odmah na početku rata. Situacija je bila užasna, ko zna šta bi se desilo da smo ostali - priča Begović.
Asmiru je sport bio u krvi. Otac, po kojem je i dobio ime, bio je golman Leotara, a bilo je pitanje kada će i njegov sin krenuti istim stopama. Nakon što je branio u Kanadi, Begović je postao jedan do najboljih golmana engleske lige i čuvar mreže svoje domovine. Novinarka "Sentinela" željela je znati kako se Asmir priprema za utakmice.
- Nisam podložan sujevjerju, jer, ako nešto krene po zlu, ispada da je za to krivo ono. Nastojim se psihički pripremiti za utakmicu - rekao je Begović, dok je Nikol, koja je rođena u Tenesiju (SAD), otkrila sitnice o kojima se naš golman brine uoči utakmica:
- Kada sam i ja kod kuće, uvijek noć pred meč spava u odvojenoj prostoriji, jer želi biti siguran da mu ništa ne poremeti san. I za večeru uvijek mora imati tjesteninu.
Spasio je iz masovne tuče
Priča koju je ispričala Nikol o tome kako je upoznala Asmira kao da je dio nekog filma.
- Bila sam s prijateljicama u jednom pabu u kojem je izbila masovna tuča, a Asmir me izbavio iz nevolje. Možda se nikada ne bismo našli da nije bilo tog incidenta. Po akcentu sam zaključila da je iz Kanade i bilo mi je zanimljivo što sam upoznala nekog drugačijeg - rekla je Nikol.
Begović za "Sentinel": Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale
Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale, priča Asmir
Asmir i supruga Nikol: Sretni par u žiži interesa medija Asmir i supruga Nikol: Sretni par u žiži interesa medija
Dnevni list "Sentinel" iz Staffordshirea u svom je revijalnom vikend izdanju prije nekoliko dana (http://www.thisisstaffordshire.co.uk/As ... story.html) objavio zanimljiv intervju s golmanom Stouka i naše reprezentacije Asmirom Begovićem i njegovom suprugom Nikol (Nicolle) u kojem je svojim čitaocima ponudio malo drugačiju sliku zvijezde engleskog premijerligaša.
Asmir je, između ostalog, govorio i o svom djetinjstvu i putu koji je kao dječak prošao kroz bijeli svijet. Begoviću su bile samo četiri godine kada je s roditeljima i braćom Denisom i Anelom iz Trebinja izbjegao u Njemačku, a potom u Edmonton u Kanadi.
- Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale u glavi, a koje nisam mogao nigdje smjestiti. Okolnosti su prisilile moje roditelje da odu odmah na početku rata. Situacija je bila užasna, ko zna šta bi se desilo da smo ostali - priča Begović.
Asmiru je sport bio u krvi. Otac, po kojem je i dobio ime, bio je golman Leotara, a bilo je pitanje kada će i njegov sin krenuti istim stopama. Nakon što je branio u Kanadi, Begović je postao jedan do najboljih golmana engleske lige i čuvar mreže svoje domovine. Novinarka "Sentinela" željela je znati kako se Asmir priprema za utakmice.
- Nisam podložan sujevjerju, jer, ako nešto krene po zlu, ispada da je za to krivo ono. Nastojim se psihički pripremiti za utakmicu - rekao je Begović, dok je Nikol, koja je rođena u Tenesiju (SAD), otkrila sitnice o kojima se naš golman brine uoči utakmica:
- Kada sam i ja kod kuće, uvijek noć pred meč spava u odvojenoj prostoriji, jer želi biti siguran da mu ništa ne poremeti san. I za večeru uvijek mora imati tjesteninu.
Priča koju je ispričala Nikol o tome kako je upoznala Asmira kao da je dio nekog filma.
- Bila sam s prijateljicama u jednom pabu u kojem je izbila masovna tuča, a Asmir me izbavio iz nevolje. Možda se nikada ne bismo našli da nije bilo tog incidenta. Po akcentu sam zaključila da je iz Kanade i bilo mi je zanimljivo što sam upoznala nekog drugačijeg - rekla je Nikol.
-
stric
#2644 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
a da zovnemo Seve da nam zapjeva
Raste trava zelena, zelena, zelena....
možda i nama bude sretna kao i kockastim
strc
Raste trava zelena, zelena, zelena....
možda i nama bude sretna kao i kockastim
strc
-
Rotring *.*
#2645 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Fin članakmikogoago wrote:Evo malo o nasem golmanu:
Dobro mu je ovo Bgm što spava u odvojenoj prostoriji
- denimb
#2646 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Da nije zalosno, bilo bi smjesno...Spremni na zastrašivanja i pljuvanja u Sarajevu i Zenici
Selekcija Portugala nastavlja pripreme pred sutrašnji dolazak u našu zemlju. Kako jutros pišu portugalski mediji, zabrinuti su za atmosefru koja će ih dočekati u Bosni i Hercegovini.
Osim što očekuju tešku utakmicu protiv izabranika Safeta Sušića, piše potugalski list Abola, Nogometni savez Portugala zabrinut je i zbog atmosfere koju će naći na sarajevskom aerodromu i oko hotela u Zenici.
Osim reprezentativaca i tehničkog osoblja, sutra u Sarajevo dolaze i Hélio Loureiro i Nuno Amorim čiji će zadatak biti osiguravanje reprezentacije.
Kako piše Abola, Portugalci će igrati na Bilinom Polju, stadionu koji je i prije dvije godine bio u lošem stanju, tako da ne očekuju mnogo bolje ni ovaj put. Prošle godine su, tvrdi ovaj list, bili zastrašivani, napadani pa i pljuvani zbog čega su morali na tuširanje.
- ReD aka Socijalista
-
Rotring *.*
- ReD aka Socijalista
- Infaze Studio
#2650 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne znam da li sam to samo ja, ali da li su nasi reprezentativci i selektor ikad prije izgledali samouvjerenije i opustenije pred vaznu utakmicu? Izjave do sada vidjene, naprosto opustaju pred ovu vaznu utakmicu. Iako pokusavam da neuzrujan odgledam utakmicu u Zenici, s time sto ne bi previse ocekivao od nase reprezentacije i samim time izbjegao veliko razocaranje u slucaju da ne postignemo pozitivan rezultat, to se cini sve vise nemoguce, jer izrazi lica Safeta i igraca jednostavno te tjeraju da ocekujes vrlo pozitivan rezultat. Jel' to dobro ili opasno po zdravlje, cuce se.
I...da li je Zahirovic, inace po meni jedan od najobrazovanijih/najkulturnijih nasih igraca, ikada jos dao izjavu bez fraze "ostavicemo srce na terenu"??
Vrlo simpatican i inteligentan momak.
I...da li je Zahirovic, inace po meni jedan od najobrazovanijih/najkulturnijih nasih igraca, ikada jos dao izjavu bez fraze "ostavicemo srce na terenu"??
Vrlo simpatican i inteligentan momak.