BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#2226 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

quasar wrote:Cristina je veceras opet pala u sesnaestercu. Takodjer je zabila i iz slobodnog.
Slobodni je greska golmana koji nije pokrio svoju stranu, tj. prije udarca se pomakao u lijevo. Asmir nije tako glup, to je sigurno. Ako je vec majstor neka zabije preko zivog zida u devedesetku, pa cemo reci svaka cast. Ali takva frljoka upali jednom u sto udaraca, jer je to skoro nemoguce pogoditi.

Penal je nejvjerovatnije isfolirao, ali je odbrambeni igrac trebao biti oprezniji.
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#2227 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

Ma daj misle da su neznamti ko a da nemaju ono mora propali bi ko Grčka :D samo jih ono malo turizma spašava...

braco i grci imaju more, i to im je turizam mnogo razvijeniji nego u portugalu
Acheron

#2229 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Acheron »

Vise bih volio pobjedu 1:0, nego 3:1.
mejdanbl

#2230 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mejdanbl »

bahtinho wrote:BIH - Portugal 0:0
Portugal - BIH 1:1
Citas mi misli. Sad bih potpisao 0-0 u Zenici bez kartona Spahicu i Rahimicu, sto je poprilicno nerealno. 1-0 u Zenici bi bilo super, cak i da tamo igramo bez Spahica i/ili Rahimica i to onda sa dva napadaca...
mejdanbl

#2231 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mejdanbl »

Bas me nerviraju ovi koji nesto pricaju kako cemo odrati Portugal ne znam 4-1 ili tako. Daj se malo spustite na zemlju. Za pocetak nek mi neko sastavi odbranu da mozemo reci da je solidna. Kako god okrenem imamo ove varijante

lulic...jahic...spahic...salihovic

.....rahimic...medunjanin

................................ibricic

ILI

jahic/mravac...jahic/mravac...spahic...lulic

........rahimic...medunjanin

................................salihovic

ILI

jahic/mravac...rahimic...spahic...lulic

...zahirovic...medunjanin

ni jedna opcija mi bas ne izgleda jako dobro.
Corola

#2232 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

mejdanbl wrote:Bas me nerviraju ovi koji nesto pricaju kako cemo odrati Portugal ne znam 4-1 ili tako. Daj se malo spustite na zemlju. Za pocetak nek mi neko sastavi odbranu da mozemo reci da je solidna. Kako god okrenem imamo ove varijante

lulic...jahic...spahic...salihovic

.....rahimic...medunjanin

................................ibricic

ILI

jahic/mravac...jahic/mravac...spahic...lulic

........rahimic...medunjanin

ILI

jahic/mravac...rahimic...spahic...lulic

...zahirovic...medunjanin

ni jedna opcija mi bas ne izgleda jako dobro.
Pa neces Portugal odrati odbranom :D
Odbrane zasad cestite nemamo ni kad smo kompletni a kamoli sad.ali to je drugi par obuce.
Mada i ne mora znaciti,Srbija je imala zadnji red iz snova pa ih i Estonija kantala.
Corola

#2233 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

Acheron wrote:Vise bih volio pobjedu 1:0, nego 3:1.
Plaho,uvijek jedan veci od dva :-)
Mada u biti isto nam dodje kad nas poraz izbacuje od 2-0 i u jednom i drugom slucaju.
mejdanbl

#2234 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mejdanbl »

Corola wrote:
Plaho,uvijek jedan veci od dva :-)
Mada u biti isto nam dodje kad nas poraz izbacuje od 2-0 i u jednom i drugom slucaju.
Al' znas Ti nas, je'o ti nas... Bolje 3-1
denimb

#2235 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

Hebem ti matematiku :D
Infaze Studio

#2236 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Infaze Studio »

Dr. Octagon wrote:Zašto ne bi bili optimisti,ne vidim razlog.........
Malo off-a
Pogledajte sa kavim kadrom Hrvatska uvjereno tvrdi da prolazi Turke.Vidite gdje igraju njihovi igrači.Šta tek reći o njihovim medijima i napuhavanju i lažnim moralnim injekcijama.
PLETIKOSA Stipe - FC Rostov
SUBAŠIĆ Danijel - HNK Hajduk Split
KELAVA Ivan - GNK Dinamo Zagreb

SRNA Darijo - FC Shakhtar Donetsk
ĆORLUKA Vedran - Tottenham Hotspur FC
ŠIMUNIĆ Josip - GNK Dinamo Zagreb
VRSALJKO Šime - GNK Dinamo Zagreb
LOVREN Dejan - Olympique Lyonnais
SCHILDENFELD Gordon - FC Eintracht Frankfurt
VIDA Domagoj - GNK Dinamo Zagreb
PAMIĆ Manuel - AC Sparta Praha

RAKITIĆ Ivan - Sevilla FC
MODRIĆ Luka - Tottenham Hotspur FC
VUKOJEVIĆ Ognjen - FC Dynamo Kyiv
PERIŠIĆ Ivan - BVB Borussia Dortmund
ILIČEVIĆ Ivo - Hamburger SV
DUJMOVIĆ Tomislav - FC Dinamo Moskva
PRANJIĆ Danijel - FC Bayern München
JAJALO Mato - 1. FC Köln

MANDŽUKIĆ Mario - VfL Wolfsburg
DA SILVA Eduardo - FC Shakhtar Donetsk
OLIĆ Ivica - FC Bayern München
JELAVIĆ Nikica - Rangers FC
KALINIĆ Nikola - FC Dnipro Dnipropetrovsk

Nemamo razlog za pesimizam,naravno nikakve halucinacije o rukometnim rezultatima,ali vi što tvrdite da imamo 20% šansi probajte sa Zoloftom ili nekim drugim medikamentom iz klase antidepresiva....
Ne igraju valjda u losijim klubovima (u nekom prosjeku) nego nasi igraci??
star(i)mo

#2237 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

Koga interesuju susjedi? :-) Jos samo fali da neko postavi spisak komsija (barem onih sto igraju baraz :wink: ) pa da pocnemo usporedjivati...
Libo me gabri kako za jedne, tako i za druge, trece, cetvrte... tema je o BIH! :bih:
sumirprimus

#2238 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

imal iko da bi volio da prodjemo i na guzove i nezasluzeno, samo da prodjemo vec jenoć???
ovako nas euforija uvijek ufati,pa nas zakuje za zemlju...
star(i)mo

#2239 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

Ma jok to! Uh, sto bi me bolilo da bude "na guzove" a jos vise ukoliko bude nezasluzeno. Cini mi se da ne bih mogao spavati nocima...

...koliko bih slavio! :D
madner

#2240 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by madner »

I ja bi sada trazio hotele po Poljskoj da igramo protiv Turske. Ali mi izlazimo na crtu 8. reprezentaciji svijeta.
jazzer

#2241 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by jazzer »

trcicu trceci wrote:joj kako mi je krivo...znaci drugi put do sada sanjam reprenzentaciju, i nikada ne zapamtim sta je...uglavnom bio je tako realan san, pobjedili smo portugal i prosli mislim, a to je tako realno bilo da kada sam se probudio cijeli dan sam bio uvjeren da smo mi na euru, i onda po internetu trazi kontam reko da nisu diskvalifikovali portugalce...tako da kada bude utakmica pomjesat ce mi se sve, samo se pitam sta bi onda sanjao kada bi stvarno prosli...mozda da me huzi ronaldo, pu pu :run: :run:
Tise bas opteretio barazom, na san ti dolaze :)
Baudelaire

#2242 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Jebo ga snovi, ja sam pred utakmicu sa Francuskom napisao svoj san, i jednim se dijelom ostvario, Nasri nam je dao gol. Ostvario se i drugim dijelom, kolektivno smo jebali mater Hasagiću mada je u mom snu to bilo radi primljenog gola a u stvarnosti je bilo nešto drugačije. Pouka: pazite šta sanjate.
veljaca

#2243 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by veljaca »

denimb wrote:
Mozda je zaljubljenik Begovica - pa da ne primi gol ..... :D
mikogoago

#2244 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

Baudelaire wrote:Jebo ga snovi, ja sam pred utakmicu sa Francuskom napisao svoj san, i jednim se dijelom ostvario, Nasri nam je dao gol. Ostvario se i drugim dijelom, kolektivno smo jebali mater Hasagiću mada je u mom snu to bilo radi primljenog gola a u stvarnosti je bilo nešto drugačije. Pouka: pazite šta sanjate.
Zato ja ni ne sanjam,ili se ne sjecam sta sam sanjao.Neki put neku dobru koku usnim,ali opet nista.Tako sanjo ne sanjo isto mi ga dodje.Mene jedno 2 nedelje pred utakmicu sahvata nervoza i ne mogu docekati kada ce,a onda zadnja 2-3 dana nista mrtav hladan i siguran u pobjedu.Onda kada dodje utakmica povilenim,podivljam, navijam mislim da komsije misle da sam garant lud.Nikako da skontaju da se tako moze navijati i voljeti svoja reprezentacija,ali to je vec druga tema... :bih:
Acheron

#2245 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Acheron »

denimb wrote:
Kakvu matematiku?

Radi se o psihologiji.

Recite onom dosadnom gundelju da me ne citira.
star(i)mo

#2246 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

A sta cemo ako u Lisabonu bude 4-2 za njih? :D
Acheron

#2247 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Acheron »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ahihihi

Fino pitajte pa ce vam se objasnit.
just principe

#2248 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

Izjave Ronalda i Mourinha
"Ono što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, koja ima velike igrače i iskustvo igranja sa Bosnom i Hercegovinom. Uvjeren sam da ćemo igrati na Evropskom prvenstvu", za portugalski Record.pt je rekao Ronaldo, dok je Mourinho izjavio:

"Svi moramo vjerovati u naš prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar provod. Pepe se osjeća izvrsno, kao i Ronaldo. Nadam se da će i Fabio Coentrao pridonijeti trijumfu".
E to mi Ronaldo nemamo iskustvo igranja sa vama jel :roll: Valjda porazeni imaju vece iskustvo i sad znaju na cemu su grijesili i da se to ispraviti, a vi cete nas podcjeniti zbog tog iskustva sa nama
Edin H.

#2249 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

just principe wrote:Izjave Ronalda i Mourinha
"Ono što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, koja ima velike igrače i iskustvo igranja sa Bosnom i Hercegovinom. Uvjeren sam da ćemo igrati na Evropskom prvenstvu", za portugalski Record.pt je rekao Ronaldo, dok je Mourinho izjavio:

"Svi moramo vjerovati u naš prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar provod. Pepe se osjeća izvrsno, kao i Ronaldo. Nadam se da će i Fabio Coentrao pridonijeti trijumfu".
E to mi Ronaldo nemamo iskustvo igranja sa vama jel :roll: Valjda porazeni imaju vece iskustvo i sad znaju na cemu su grijesili i da se to ispraviti, a vi cete nas podcjeniti zbog tog iskustva sa nama
Znaci ova tekma njima dodje kao zajebancija, zeli igracima Reala dobar provod :x :skoljka:
Rotring *.*

#2250 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

just principe wrote:Izjave Ronalda i Mourinha

ma samo nek su nafurani ^^
i mi smo se prošli put isto tako furali, ko razvalit' cemo ih, pravili svakakve klipove, slike, price izmisljali i na kraju nista. Sad ce biti drugacije :D :D
Locked