Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
quasar wrote:Cristina je veceras opet pala u sesnaestercu. Takodjer je zabila i iz slobodnog.
Slobodni je greska golmana koji nije pokrio svoju stranu, tj. prije udarca se pomakao u lijevo. Asmir nije tako glup, to je sigurno. Ako je vec majstor neka zabije preko zivog zida u devedesetku, pa cemo reci svaka cast. Ali takva frljoka upali jednom u sto udaraca, jer je to skoro nemoguce pogoditi.
Penal je nejvjerovatnije isfolirao, ali je odbrambeni igrac trebao biti oprezniji.
bahtinho wrote:BIH - Portugal 0:0
Portugal - BIH 1:1
Citas mi misli. Sad bih potpisao 0-0 u Zenici bez kartona Spahicu i Rahimicu, sto je poprilicno nerealno. 1-0 u Zenici bi bilo super, cak i da tamo igramo bez Spahica i/ili Rahimica i to onda sa dva napadaca...
Bas me nerviraju ovi koji nesto pricaju kako cemo odrati Portugal ne znam 4-1 ili tako. Daj se malo spustite na zemlju. Za pocetak nek mi neko sastavi odbranu da mozemo reci da je solidna. Kako god okrenem imamo ove varijante
mejdanbl wrote:Bas me nerviraju ovi koji nesto pricaju kako cemo odrati Portugal ne znam 4-1 ili tako. Daj se malo spustite na zemlju. Za pocetak nek mi neko sastavi odbranu da mozemo reci da je solidna. Kako god okrenem imamo ove varijante
lulic...jahic...spahic...salihovic
.....rahimic...medunjanin
................................ibricic
ILI
jahic/mravac...jahic/mravac...spahic...lulic
........rahimic...medunjanin
................................salihovic
ILI
jahic/mravac...rahimic...spahic...lulic
...zahirovic...medunjanin
................................salihovic
ni jedna opcija mi bas ne izgleda jako dobro.
Pa neces Portugal odrati odbranom
Odbrane zasad cestite nemamo ni kad smo kompletni a kamoli sad.ali to je drugi par obuce.
Mada i ne mora znaciti,Srbija je imala zadnji red iz snova pa ih i Estonija kantala.
Dr. Octagon wrote:Zašto ne bi bili optimisti,ne vidim razlog.........
Malo off-a
Pogledajte sa kavim kadrom Hrvatska uvjereno tvrdi da prolazi Turke.Vidite gdje igraju njihovi igrači.Šta tek reći o njihovim medijima i napuhavanju i lažnim moralnim injekcijama.
PLETIKOSA Stipe - FC Rostov
SUBAŠIĆ Danijel - HNK Hajduk Split
KELAVA Ivan - GNK Dinamo Zagreb
SRNA Darijo - FC Shakhtar Donetsk
ĆORLUKA Vedran - Tottenham Hotspur FC
ŠIMUNIĆ Josip - GNK Dinamo Zagreb
VRSALJKO Šime - GNK Dinamo Zagreb
LOVREN Dejan - Olympique Lyonnais
SCHILDENFELD Gordon - FC Eintracht Frankfurt
VIDA Domagoj - GNK Dinamo Zagreb
PAMIĆ Manuel - AC Sparta Praha
RAKITIĆ Ivan - Sevilla FC
MODRIĆ Luka - Tottenham Hotspur FC
VUKOJEVIĆ Ognjen - FC Dynamo Kyiv
PERIŠIĆ Ivan - BVB Borussia Dortmund
ILIČEVIĆ Ivo - Hamburger SV
DUJMOVIĆ Tomislav - FC Dinamo Moskva
PRANJIĆ Danijel - FC Bayern München
JAJALO Mato - 1. FC Köln
MANDŽUKIĆ Mario - VfL Wolfsburg
DA SILVA Eduardo - FC Shakhtar Donetsk
OLIĆ Ivica - FC Bayern München
JELAVIĆ Nikica - Rangers FC
KALINIĆ Nikola - FC Dnipro Dnipropetrovsk
Nemamo razlog za pesimizam,naravno nikakve halucinacije o rukometnim rezultatima,ali vi što tvrdite da imamo 20% šansi probajte sa Zoloftom ili nekim drugim medikamentom iz klase antidepresiva....
Ne igraju valjda u losijim klubovima (u nekom prosjeku) nego nasi igraci??
Koga interesuju susjedi? Jos samo fali da neko postavi spisak komsija (barem onih sto igraju baraz ) pa da pocnemo usporedjivati...
Libo me gabri kako za jedne, tako i za druge, trece, cetvrte... tema je o BIH!
trcicu trceci wrote:joj kako mi je krivo...znaci drugi put do sada sanjam reprenzentaciju, i nikada ne zapamtim sta je...uglavnom bio je tako realan san, pobjedili smo portugal i prosli mislim, a to je tako realno bilo da kada sam se probudio cijeli dan sam bio uvjeren da smo mi na euru, i onda po internetu trazi kontam reko da nisu diskvalifikovali portugalce...tako da kada bude utakmica pomjesat ce mi se sve, samo se pitam sta bi onda sanjao kada bi stvarno prosli...mozda da me huzi ronaldo, pu pu
Jebo ga snovi, ja sam pred utakmicu sa Francuskom napisao svoj san, i jednim se dijelom ostvario, Nasri nam je dao gol. Ostvario se i drugim dijelom, kolektivno smo jebali mater Hasagiću mada je u mom snu to bilo radi primljenog gola a u stvarnosti je bilo nešto drugačije. Pouka: pazite šta sanjate.
Baudelaire wrote:Jebo ga snovi, ja sam pred utakmicu sa Francuskom napisao svoj san, i jednim se dijelom ostvario, Nasri nam je dao gol. Ostvario se i drugim dijelom, kolektivno smo jebali mater Hasagiću mada je u mom snu to bilo radi primljenog gola a u stvarnosti je bilo nešto drugačije. Pouka: pazite šta sanjate.
Zato ja ni ne sanjam,ili se ne sjecam sta sam sanjao.Neki put neku dobru koku usnim,ali opet nista.Tako sanjo ne sanjo isto mi ga dodje.Mene jedno 2 nedelje pred utakmicu sahvata nervoza i ne mogu docekati kada ce,a onda zadnja 2-3 dana nista mrtav hladan i siguran u pobjedu.Onda kada dodje utakmica povilenim,podivljam, navijam mislim da komsije misle da sam garant lud.Nikako da skontaju da se tako moze navijati i voljeti svoja reprezentacija,ali to je vec druga tema...
"Ono što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, koja ima velike igrače i iskustvo igranja sa Bosnom i Hercegovinom. Uvjeren sam da ćemo igrati na Evropskom prvenstvu", za portugalski Record.pt je rekao Ronaldo, dok je Mourinho izjavio:
"Svi moramo vjerovati u naš prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar provod. Pepe se osjeća izvrsno, kao i Ronaldo. Nadam se da će i Fabio Coentrao pridonijeti trijumfu".
E to mi Ronaldo nemamo iskustvo igranja sa vama jel Valjda porazeni imaju vece iskustvo i sad znaju na cemu su grijesili i da se to ispraviti, a vi cete nas podcjeniti zbog tog iskustva sa nama
"Ono što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, koja ima velike igrače i iskustvo igranja sa Bosnom i Hercegovinom. Uvjeren sam da ćemo igrati na Evropskom prvenstvu", za portugalski Record.pt je rekao Ronaldo, dok je Mourinho izjavio:
"Svi moramo vjerovati u naš prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar provod. Pepe se osjeća izvrsno, kao i Ronaldo. Nadam se da će i Fabio Coentrao pridonijeti trijumfu".
E to mi Ronaldo nemamo iskustvo igranja sa vama jel Valjda porazeni imaju vece iskustvo i sad znaju na cemu su grijesili i da se to ispraviti, a vi cete nas podcjeniti zbog tog iskustva sa nama
Znaci ova tekma njima dodje kao zajebancija, zeli igracima Reala dobar provod
ma samo nek su nafurani ^^
i mi smo se prošli put isto tako furali, ko razvalit' cemo ih, pravili svakakve klipove, slike, price izmisljali i na kraju nista. Sad ce biti drugacije