BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
todd_smith

#2151 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by todd_smith »

Svi spominju Ronalda ili Nanija, ipak mislim da igrac kojeg treba paziti je Meireles, covjek je masina ove sezone za Chelsea, kao i prosle za Liverpool
Corola

#2152 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

todd_smith wrote:Svi spominju Ronalda ili Nanija, ipak mislim da igrac kojeg treba paziti je Meireles, covjek je masina ove sezone za Chelsea, kao i prosle za Liverpool
Plaho je,vidi se iz prilozenog. :lol:
Last edited by Corola on 02/11/2011 00:35, edited 1 time in total.
necu

#2153 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by necu »

Meireles dominira al' u frizurama. :lol:
Rotring *.*

#2154 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

necu wrote:Meireles dominira al' u frizurama. :lol:
Ipak mislim da ce zalizani Ronaldo ponijeti titulu za najbolji friz. Ne moze on sebi dopustiti da to izgubi :D :D
ganjeta

#2155 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ganjeta »

Acheron

#2156 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Acheron »

tvrtko 1. kotromanić wrote:Vidim svi spominju nekog Ronalda. Ko je taj da sam u toku :?
Drugi najbolji igrac svijeta, vec nekih 5g.

Dobra vam furka.

U Zenici im prije dvije godine nismo sanse stvorili, pa se vi opet segacite kao i tada. Obavezno lupanje serpi ispred hotela noc pred utakmicu; montaze kako Ronalda tjese nakon ispadanja iz baraza...i slicni pokusaji dekoncetracije i uzdizanja.

Nase sanse su 20-30%.
Baudelaire

#2157 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Acheron wrote:
tvrtko 1. kotromanić wrote:Vidim svi spominju nekog Ronalda. Ko je taj da sam u toku :?

Dobra vam furka.

U Zenici im prije dvije godine nismo sanse stvorili, pa se vi opet segacite kao i tada. Obavezno lupanje serpi ispred hotela noc pred utakmicu; montaze kako Ronalda tjese nakon ispadanja iz baraza...i slicni pokusaji dekoncetracije i uzdizanja.

Nase sanse su 20-30%.

Upravu si. Ne znam, pljujemo nešto po Portugalcima što su tražili da se suspenduje Zenica, kao da su ne znam šta. Brate, ljudi imali svoje razloge, isto da mi sutra tražimo da se suspenduju doživotno Malouda i Craig Thompson. Imamo svoje razloge.

Što se tiče utakmice ne treba komentarisati, svakako da se nadam prolazu, ali najave da ćemo ih poderati ko siroče keks u najmanju su mi ruku neozbiljne. Isto mi izgleda ko prije 2 godine.
Koolin1

#2158 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Koolin1 »

Acheron wrote:

Dobra vam furka.

Nase sanse su 20-30%.
jesi li namjerno zaboravio da pomenes sve sanse koje smo stvorili kod njih??

Kolektivno nas nisu puno bolji, imamo puno jaci tim nego prosle godine, dok su oni isti, ili cak slabiji... da imamo kompletan tim sanse bi nam bile 50-50%... ovako oni imaju blagu prednost, al opet i pored toga mi mozemo iznenaditi i proci....
printer

#2159 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by printer »

slobodni armirach wrote:znas koje najbolje Auto na svijetu?
ono TVOJE, sto ga imas 1/1a nije kredit

isto tako za mene je nasa Premier liga, najbolja, zato sto je moja,...
znam da nije vrhunski fudbal u ligi al je MOJA.

pa gledas onu svoju zenu, ne izgleda ko top model, ..al tebi je najbolja jer tvoja,..
imas 40 kvadrata stana, volio bi da imas 400, ..al ti rahat u njemu jer je tvoje

tako ti je sve u zivotu, ..dok se ne pocne cijenit ono sto imas, nemas prava gledat sa visine i podcjenjivat

Mi cemo proc dalje na Euro, to je Osim sredio sa Platinijem :D
x
žuti

#2160 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by žuti »

quasar wrote:
mikogoago wrote:Mene brine sto i mi imamo hajvana.Spahica-bojim se da on ne fasuje koji karton.Sto rece Susic uzda se u inteligenciju svojih fudbalera.Daj boze.Inace ako ne bude kakvih sudijskih ili nasih gluposti uzimamo ih bez problema u Zenici. :bih:
Spaha ce 99% fasovati zuti u Zenici. Ne treba nista uraditi, samo nek naprvi propuh oko Nanija ili Cristine.
Sta je uradio u Parizu? Nista. Ima covjek vec renome, a znaju da je stub obrane i ici ce na to da isfoliraju tezak faul da bi ovaj dobio zuti.
off. Kad vec pitas. :D Napravio je neviđenu glupost (hint: penal)
Comrad

#2161 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

Ma nek dobije Spaha zuti i crveni, ali samo da izguramo dobar rezultat sad u Zenici. Najbolje bi bilo ili 0-0 ili 1-0 za nas, mislim da je to realno, sve preko toga jos bolje :D Onda nam u Portugalu i ne treba odbrana, samo davat golove :lol:

Joj da je kako premotat do 11-og :bih: :bih: :bih:
quasar

#2162 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

žuti wrote:
quasar wrote:
mikogoago wrote:Mene brine sto i mi imamo hajvana.Spahica-bojim se da on ne fasuje koji karton.Sto rece Susic uzda se u inteligenciju svojih fudbalera.Daj boze.Inace ako ne bude kakvih sudijskih ili nasih gluposti uzimamo ih bez problema u Zenici. :bih:
Spaha ce 99% fasovati zuti u Zenici. Ne treba nista uraditi, samo nek naprvi propuh oko Nanija ili Cristine.
Sta je uradio u Parizu? Nista. Ima covjek vec renome, a znaju da je stub obrane i ici ce na to da isfoliraju tezak faul da bi ovaj dobio zuti.
off. Kad vec pitas. :D Napravio je neviđenu glupost (hint: penal)
Hajd se koncentrisi. Govorio sam o zutom.
luckylaka

#2163 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by luckylaka »

Acheron wrote:

Dobra vam furka.

Nase sanse su 20-30%.
U pravu si potpuno previse se zanosimo s tim da su njihove sanse kao i Francuzima Fifa,Uefa,sudije i svi ostali mafijasi svjetskog fudbala.Bit ce tesko.Da nam je 0-0 u Zenici bez kartona(i da Cristy prebije obe do iznad koljena,nisam mu hasum al mu zelim sve najgore)
mikogoago

#2164 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

Kada smo vec u emisija zelja i ja da kazem moju:Ja opet prizeljkujem da CR igra i zelim mu sto bolje zdravlje jer Portugal sa njim igra losije.On ce se garant cuvati u Zenici da ne povrjedi svoje skupe nogice,sto znaci nece pruziti u pola onoga sto moze.I kao takav bice opasan,ali moguc za kontrolisati.Isto mu zelim u Portugalu jer tamo ce biti pod pritiskom svojih navijaca kod kojih nije bas omiljen,sto znaci ukoliko ne uradi nesto u pola sata cekaju ga zvizduci,a time ce i losije igrati.Moja prognoza za Zenicu je 3-1 za nas ukoliko ne bude nekih povreda u medjuvremenu.
Ono sto mene brine je taj nas teren koji ce dosta istrositi nase momke,pa se bojim da nece imati dovoljno snage za uzvrat u Portugalu.Otprilike kao u Parizu.Toga se bojim i tu se moramo paziti tih zadnjih 20 minuta.To je portugalska sansa protiv nas.Inace trenutno smo bolji od njih kao tim. :bih:
JEDRILICA

#2165 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JEDRILICA »

Treba staviti Mravca da cuva Nanija na beku i da samo izbija lopte u aut a Lulica na Kristinu. Mravac je brz i mislim da bi to bolje radio od Jahica kojeg treba staviti na stopera.

----------------------------------begovic

Mravac-------------jahic----------------------spahic----------------lulic

-------------------------rahimic-----------medo

---------------pjanic------------------------------- misimovic-----------

---------------------ibisevic---------------------dzeko

Sastav za Zenicu

Portugal (ako ne bude kartona i ako pobijedimo u ze)

----------------------- --------begovic

Mravac----------------pandza-------------spahic----------------lulic

Pjanic--------------------------misimovic-------------------salihovic

------------------------------------dzeko
mikogoago

#2166 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

JEDRILICA wrote:Treba staviti Mravca da cuva Nanija na beku i da samo izbija lopte u aut a Lulica na Kristinu. Mravac je brz i mislim da bi to bolje radio od Jahica kojeg treba staviti na stopera.

Sastav za Zenicu

pa sto bolan izbaci Papca iz tima.On moze igrati u Portugalu :?:
JEDRILICA

#2167 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JEDRILICA »

mikogoago wrote:
JEDRILICA wrote:Treba staviti Mravca da cuva Nanija na beku i da samo izbija lopte u aut a Lulica na Kristinu. Mravac je brz i mislim da bi to bolje radio od Jahica kojeg treba staviti na stopera.

Sastav za Zenicu

pa sto bolan izbaci Papca iz tima.On moze igrati u Portugalu :?:

------------------------------------begovic

Mravac---------------spahic------------------papac-----------lulic

---------------------------rahimic----------medo

Pjanic-----------------------------misimovic-------------salihovic

--------------------------------dzeko

Upravu si majstore, spahic ide na desnog stopera da pomaze mravcu, lula ostaje dole i moze se mijenjati sa salihovicem, to mora jer je salihovic prespor da cuva cr.
bahonnen

#2168 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

Ne znam zasto Salihovic ne bi igrao u Zenici, jer tvrde da je 100% spreman. Njegov jedan potez može lako biti go...
Mislim da i Pape na njega ozbiljno racuna. Ako i bude ovako ofanzivano (s dva napadača), onda će prije Sejo lijevo, a Lula desno ili čak na stopera (mada mislim da je to šteta).
U tom slučaju Mravac ili Jahić gube mjesto u ovakvoj formaciji (prije Mravac), ili oba ako bude igrao neko drugi (mada sumnjam). A vrlo moguće da to i jeste ta dilema koju Pape ima ili je imao.
phillie

#2169 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by phillie »

Portugalske novine su, po Avazu, objavile da su "izgubili predigru od BiH" :D
horion_bosona

#2170 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by horion_bosona »

----------------------------------
:lol: :lol: :lol: zbog tebe sam prolio čaj po tastaturi :lol:crnjak
ultima_palabra

#2171 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

horion_bosona wrote:

----------------------------------
:lol: :lol: :lol: zbog tebe sam prolio čaj po tastaturi :lol:crnjak
Koja strategija :mrgreen: Kad god je lopta na našoj polovini treba izbiti u aut, ništa ne prepuštati slučaju :bih: :bih: :bih:
ganjeta

#2172 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ganjeta »

bahonnen wrote:Ne znam zasto Salihovic ne bi igrao u Zenici, jer tvrde da je 100% spreman. Njegov jedan potez može lako biti go...
Mislim da i Pape na njega ozbiljno racuna. Ako i bude ovako ofanzivano (s dva napadača), onda će prije Sejo lijevo, a Lula desno ili čak na stopera (mada mislim da je to šteta).
U tom slučaju Mravac ili Jahić gube mjesto u ovakvoj formaciji (prije Mravac), ili oba ako bude igrao neko drugi (mada sumnjam). A vrlo moguće da to i jeste ta dilema koju Pape ima ili je imao.
Svugdje smo ga selili po terenu malo lijevog bočnog, pa desnog, pa lijevog veznog ali na štopera staviti Lulića :lol: :-) e to mislim Baka Slišković nebi uradio ni u snu.
daisy80

#2173 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by daisy80 »

de da probamo Lulića kao golmana :lol:
ja71

#2174 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ja71 »

Jasno je da Portuglaci nece puno srljati naprijed.
A da se znaju dobro braniti pokazali su 2 puta prije 2 godine.

Strahujem da ce Portugalci trenirati profesionalno padanje i urlanje od silnih bolova.
A onda Kristina ima priliku da puca slobodne udarce.
Ovoga se moramo cuvati
madner

#2175 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by madner »

Imam provjerene informacije da je Dzeko veca marka od CR, dakle ako Platini bude siljio za mocnu i jaku repku necemo imati problema. :D
Locked