BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
SKAFISKAFNJAK

#2101 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SKAFISKAFNJAK »

zna li se koliko karti moze uzeti jedna osoba. je li limit dvije karte po osobi ili?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2102 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Ma pusiona i sa kartama i sa preprodajom i sa profilom posjetioca na tribinama je NEMINOVNA.
Ma ne moze se,sve i da se hoce,boriti protiv toga.

Edit: e to je to...

ProbuseniDolar wrote:Iskreno na utakmice Reprezentacije ne idem, kao sto ne idem ni na tekme nase lige. Sad je atraktivan protivnik, bitna je tekma i to su razlozi zbog kojih bi htio otici. Zato pitam koliko realno mogu ocekivati da cu u subotu uspjeti kupiti kartu?
Last edited by -LIBERO- on 01/11/2011 01:25, edited 1 time in total.
Corola

#2103 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

ProbuseniDolar wrote:Istina mnogi idu da vide Ronalda Nanija i co. Po meni je to u redu. Ipak mi nemamo puno prilike za ovakve utakmice u BiH, a vecina nije u prilici da posjecuje evropske stadione i gleda vrhunski fudbal. Ipak se ne moze nekom zabraniti da kupi kartu samo da bi vidio Ronalda. Ono sto sam ja htio da kazem je da ce vjerovatno jedan dio razgrabiti savez za svoju famEliju, jedan dio ce uzeti preprodavaci i pred stadionom fatati dijasporce i njima prodavati po trostruko vecoj cijeni. Ostatak (minoran dio) ce biti dostupno u "normalnoj" prodaji. Stadion je mali a potraznja velika. Mislim da ni kosevo ne bi bilo dovoljno veliko za sve one koji bi htjeli na utakmicu. Iskreno na utakmice Reprezentacije ne idem, kao sto ne idem ni na tekme nase lige. Sad je atraktivan protivnik, bitna je tekma i to su razlozi zbog kojih bi htio otici. Zato pitam koliko realno mogu ocekivati da cu u subotu uspjeti kupiti kartu?
Nemojte zaboraviti ponijeti i Portugalsku zastavu,mozda dobijete koju kartu od procenta gusara :dance: :run: :run: :x .i kazu Portugalci cigani,ima ih i gorih.
P.S zelim vam svu srecu svjeta u nenalazenju karata.
Mustang1

#2104 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

SKAFISKAFNJAK wrote:zna li se koliko karti moze uzeti jedna osoba. je li limit dvije karte po osobi ili?
Mislim da je 5 ..Tako je bilo do sada koliko ja znam .. Ja vec imam dogovoreno navece u grad kad izadjemo da ostanemo ispred agencije i cekamo karte :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SKAFISKAFNJAK

#2105 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SKAFISKAFNJAK »

Bubalo1 wrote:
SKAFISKAFNJAK wrote:zna li se koliko karti moze uzeti jedna osoba. je li limit dvije karte po osobi ili?
Mislim da je 5 ..Tako je bilo do sada koliko ja znam .. Ja vec imam dogovoreno navece u grad kad izadjemo da ostanemo ispred agencije i cekamo karte :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mozda se sretnemo 8-) :mrgreen: :run:
Max Bunker

#2106 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Max Bunker »

Corola wrote:
ProbuseniDolar wrote:Istina mnogi idu da vide Ronalda Nanija i co. Po meni je to u redu. Ipak mi nemamo puno prilike za ovakve utakmice u BiH, a vecina nije u prilici da posjecuje evropske stadione i gleda vrhunski fudbal. Ipak se ne moze nekom zabraniti da kupi kartu samo da bi vidio Ronalda. Ono sto sam ja htio da kazem je da ce vjerovatno jedan dio razgrabiti savez za svoju famEliju, jedan dio ce uzeti preprodavaci i pred stadionom fatati dijasporce i njima prodavati po trostruko vecoj cijeni. Ostatak (minoran dio) ce biti dostupno u "normalnoj" prodaji. Stadion je mali a potraznja velika. Mislim da ni kosevo ne bi bilo dovoljno veliko za sve one koji bi htjeli na utakmicu. Iskreno na utakmice Reprezentacije ne idem, kao sto ne idem ni na tekme nase lige. Sad je atraktivan protivnik, bitna je tekma i to su razlozi zbog kojih bi htio otici. Zato pitam koliko realno mogu ocekivati da cu u subotu uspjeti kupiti kartu?
Nemojte zaboraviti ponijeti i Portugalsku zastavu,mozda dobijete koju kartu od procenta gusara :dance: :run: :run: :x .i kazu Portugalci cigani,ima ih i gorih.
P.S zelim vam svu srecu svjeta u nenalazenju karata.
Boli me k*rac ko igra za drugu reprezentaciju, ja cu da navijam za svoju Bosnu i Hercegovinu.
Sta je to onaj mali, egoisticni pedercic bolji od nas i nasih igraca ? Ima da ga Maletic u stucnu strpa a Spahic da mu pedagosku opali za svako foliranje.
Karte je trebalo dati navijackih skupinama pa neka oni to prodaju.

P.S.
I ja se pridruzujem zeljama, @Corola. :thumbup:

P.S.S.
@probuseni-mojne mi te price, fol ne moze raja vani pa ce ici u Zenicu. Onaj ko ne moze vani, ne moze pljunuti 40 KM za kartu.
Last edited by Max Bunker on 01/11/2011 02:00, edited 2 times in total.
Edin H.

#2107 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

Bubalo1 wrote:
Ugodan provod :D
Mustang1

#2108 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

SKAFISKAFNJAK wrote:
Bubalo1 wrote:
mozda se sretnemo 8-) :mrgreen: :run:
Ako si u Zenici srest cemo se :D Ja sam vec odredio sta cu obuci i u to stavio licnu kartu :D Da je ne zaboravim u pm ..cekam cijelu noc dodjem na red i nemam licne kaze mi ne moze :D :lol: :lol: :lol:
A bas ce biti ugodan provod..Ovi ce piva kupit :D Ali ja ne pijem :oops:
BHF_Manijak

#2109 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Onako bratski, da Bog da je ne naso! :wink: Ako dosad nisi iso da gledas REPREZENTACIJU SVOJE ZEMLJE koji ces qrac i sad?! Da gledas Ronalda, Nanija, Meirelesa?! Imamo i mi ba Dzeku, Pjanica, Salihovica, Misketa...Ccc, jebo te Ronaldo, ne mogu da vjerujem Allahami s kim ja zemlju dijelim! Cuj sad je atraktivan protivnik, pa sta ako je, jel ti ides da gledas jebeng protivnika ili svoju zemlju?! FUJ FUJ FUJ! Ja nacina razmisljanja Boze sacuvaj, pozavidio bi ti i Mile majkemi! Inace moj ti je savjet, skupljas lovu ko co'ek i onda ides sirom Evrope da gledas "atkrativne protivnike"... :zzzz:
Cabadahija

#2110 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Cabadahija »

Eh sad vec IMA NADE, haman da je UEFA odlucila da bi bilo bolje da napravi jednu exluzivu od price tipa:

"MALA" BOSNA RAZVALILA PORTUGAL" I PLASIRALA SE NA EURO !!! :mrgreen: :dance:

.................. misliiiiim, da se razumijemo, nije skoro nikakva prednost igrati u Zenici (osim malo psiholoske), ali, lijepo je sto je UEFA barem nesto donijela u nasu korist. :roll:

...."koju posluku porati"
slobodni armirach

#2111 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by slobodni armirach »

znas koje najbolje Auto na svijetu?
ono TVOJE, sto ga imas 1/1a nije kredit

isto tako za mene je nasa Premier liga, najbolja, zato sto je moja,...
znam da nije vrhunski fudbal u ligi al je MOJA.

pa gledas onu svoju zenu, ne izgleda ko top model, ..al tebi je najbolja jer tvoja,..
imas 40 kvadrata stana, volio bi da imas 400, ..al ti rahat u njemu jer je tvoje

tako ti je sve u zivotu, ..dok se ne pocne cijenit ono sto imas, nemas prava gledat sa visine i podcjenjivat

Mi cemo proc dalje na Euro, to je Osim sredio sa Platinijem :D
duminjo

#2112 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by duminjo »

BHF_Manijak wrote:
Onako bratski, da Bog da je ne naso! :wink: Ako dosad nisi iso da gledas REPREZENTACIJU SVOJE ZEMLJE koji ces qrac i sad?! Da gledas Ronalda, Nanija, Meirelesa?! Imamo i mi ba Dzeku, Pjanica, Salihovica, Misketa...Ccc, jebo te Ronaldo, ne mogu da vjerujem Allahami s kim ja zemlju dijelim! Cuj sad je atraktivan protivnik, pa sta ako je, jel ti ides da gledas jebeng protivnika ili svoju zemlju?! FUJ FUJ FUJ! Ja nacina razmisljanja Boze sacuvaj, pozavidio bi ti i Mile majkemi! Inace moj ti je savjet, skupljas lovu ko co'ek i onda ides sirom Evrope da gledas "atkrativne protivnike"... :zzzz:

i ja ti onako od srca zelim da ne nadjes kartu..i kad bude neka prilika ili nesto da ti crkne TV..da ni to ne mozes gledati..
lajkujMe

#2113 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by lajkujMe »

Druze priznajem da hocu da vidim ronalda i druge ali to je samo 1% mojih zelja zasto hocu da idem na tekmu, 30% mene hoce da idem gledati vrhunski fudbal, 30% mene hoce da vidi dzeku, misketa, pjanica, begovica itd.. 20% mene hoce da ide zbog vrhunske atmosfere, 10% mene hoce da ide gledati kako ronaldo i co place poslije poraza, i 9% od mene hoce da ide zbog unistenja glasnica zbog navijanja iz sveg glasa, i jbg posto mi je 100% malo reci cu jos da 20% mene hoce da ide i da polomi noge kamenjem ronaldu zato sto je pre opasan.

A sto se tice karata znam gdje i koliko su pitanje je sad posto sam prosli put protiv portugala bio debil i otisao u 12 u ponoc i jedini cekao na karte sve do 6 ujutru na hladnoci + zaradio kaznu od 80km zbog voznje poslije 11 sati kao vozac ispod 23 godine...., da li je previse riskantno da sad odem u 3 ujutru posto stvaaaarno hocu ulaznica.....
MyCore

#2114 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by MyCore »

Maletića sacuvati za zadnje tri minuta da moze dobiti crveni nad Ronaldom
luckylaka

#2115 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by luckylaka »

duminjo wrote:
BHF_Manijak wrote:

i ja ti onako od srca zelim da ne nadjes kartu..i kad bude neka prilika ili nesto da ti crkne TV..da ni to ne mozes gledati..
Dodjem iz trece smjene sjedem da procitam nesto pametno i evo sta procitam :lol: :lol: I od mene jedna zelja,,da bog da u tvom selu nestalo struje u petak i utorak pa ces qrac gledati :dance:
Obuca9

#2116 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Obuca9 »

slobodni armirach wrote:znas koje najbolje Auto na svijetu?
ono TVOJE, sto ga imas 1/1a nije kredit

isto tako za mene je nasa Premier liga, najbolja, zato sto je moja,...
znam da nije vrhunski fudbal u ligi al je MOJA.

pa gledas onu svoju zenu, ne izgleda ko top model, ..al tebi je najbolja jer tvoja,..
imas 40 kvadrata stana, volio bi da imas 400, ..al ti rahat u njemu jer je tvoje

tako ti je sve u zivotu, ..dok se ne pocne cijenit ono sto imas, nemas prava gledat sa visine i podcjenjivat

Mi cemo proc dalje na Euro, to je Osim sredio sa Platinijem :D
:thumbup: :thumbup:

Ima nekih što više vole gledati na internetu slike Ferarija i gologuze Jeniffer Lopez, pa se furati da je to njihovo auto i to njihova žena, govoriti "moje" auto i "moja" žena. Ali njihov problem, šta oni znaju šta je strast i ljubav :)
mikogoago

#2117 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

Za sve ove sto se pale na Ronalda,ljudi on nece biti u Zenici jer je veliki rizik da ce poskliznuti se i polomiti svoje skupe nogice sto Real ne zeli.Spreman sam se okladiti da CR nece igrati u Zenici.Uz to sto se cure pale drzi oko na njemu ona ruskinja,nema sanse da mu se koja priblizi :mrgreen:
ultima_palabra

#2118 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Ne vidim zašto Cristiano ne bi igrao u Zenici... kao da on nije igrao na gorim oranicama od BP. Plus i RM kao klub gubi dio kolača od reklama ako se Portugal ne plasira na EP.

Jedino da ga neko iz Lyona ili Osasune povrijedi u ove dvije preostale tekme do baraža...
mikogoago

#2119 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

ultima_palabra wrote:Ne vidim zašto Cristiano ne bi igrao u Zenici... kao da on nije igrao na gorim oranicama od BP. Plus i RM kao klub gubi dio kolača od reklama ako se Portugal ne plasira na EP.

Jedino da ga neko iz Lyona ili Osasune povrijedi u ove dvije preostale tekme do baraža...
Ma RM je vec otpisao Portugal.On njima donosi pare na klupskim utakmicama gdje se prodaju,karte, njegovi dresovi idr.
Mozda izmisle neku povredu do igre sa nama.
mikogoago

#2120 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

Uostalom zivo me boli hoce li igrati Ronaldo ili ne,oni garant gube.Meni vise pase da igra jer se pokazalo da Portugal losije igra sa njim nego bez njega.
ultima_palabra

#2121 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

mikogoago wrote:Uostalom zivo me boli hoce li igrati Ronaldo ili ne,oni garant gube.Meni vise pase da igra jer se pokazalo da Portugal losije igra sa njim nego bez njega.
:thumbup: Više bih volio da ne igra Pepe ili Coentrao.
sumirprimus

#2122 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

onako iskreno,ja i kad odem na tekmu ne vidim skoro nista :lol: :mrgreen:
kolko puta sam tako ganjo pogledom,nekog igraca, i djaba :lol: :mrgreen: :bih:
lajkujMe

#2123 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by lajkujMe »

sumirprimus wrote:onako iskreno,ja i kad odem na tekmu ne vidim skoro nista :lol: :mrgreen:
kolko puta sam tako ganjo pogledom,nekog igraca, i djaba :lol: :mrgreen: :bih:
pro/contra live gledanja utakmice s stadiona.

Pro: mozes gledat sta ti hoces, atmosfera skaces vices navijas (kuci ti policija na vrata zbog toga), druzenje u gradu, vidis igrace uzivo od krvi i mesa vidis neke off scene scene.

contra: ne vidis detalje kao na tv, nema snimka gola ili akcije ako si fulio ga vidjeti fulio si.... nema komentatora hahaha.
ProbuseniDolar

#2124 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ProbuseniDolar »

Svakakvih komentara ovdje. Ako vas fura ta neka patriotska furka, mene ba ne fura. Ne znam cemu ovakva polemika, i kontrusa protiv mene da ne kupim karte. Ima da ih kupim, uslikam i ovdje postavim slike :D :run:
phillie

#2125 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by phillie »

@ProbuseniDolar

Ma ne sekiraj se, furaj ti svoju furku ;) i bas mi nesto drago sto nisi iz Zenice :mrgreen: sretno s kartama :bih:
Locked