BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1926 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Mislim da se suspenzija zapada odnosi samo na evropske klubske utakmice .
BHF_Manijak

#1927 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

-LIBERO- wrote:Mislim da se suspenzija zapada odnosi samo na evropske klubske utakmice .
MA to i pokusavam sve vrijeme da kazem, a niko ni habera... :mrgreen:
vopi1983

#1928 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by vopi1983 »

Rotring *.* wrote:
nuki_cika wrote:http://www.youtube.com/watch?v=myl1G-_y ... r_embedded

Odličan video.Pogledajte :thumbup: :bih:
Suuuper, odavno nisam pogledo bolji. Svaka čast ko god da ga je napravio 8)
Hvala vam na komentarima i pohvalama ;)
ganjeta

#1929 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ganjeta »

BHF_Manijak wrote:
-LIBERO- wrote:Mislim da se suspenzija zapada odnosi samo na evropske klubske utakmice .
Je li to provjereno ili je samo nagadjanje?
horion_bosona

#1930 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by horion_bosona »

ganjeta wrote:
BHF_Manijak wrote:
Je li to provjereno ili je samo nagadjanje?
ma nagadjanje, jer da nije tako sto bi Bakovic ovo izjavljivo:
Ukoliko međutim UEFA zabrani igranje u Zenici, da li bi na stadionu Koševu bila zatvorena zapadna tribina, kao što je to bio slučaj u susretima bh. klubova u evropskim takmičenjima?

"U slučaju da budemo morali igrati na Koševu, mi ćemo tražiti od UEFA da otvori i zapadnu tribinu. To bi bilo zaista previše. Ako bi se utakmica igrala pred gledalištem bez zapadne tribine, ne smijem ni pomisliti kakva bi bila atmosfera", dodao je Baković na kraju razgovora za naš portal.
da hoce vise prelomit gdje ce se igrati, da dzabe ne palamudimo o dimenzijama i akustici...
phillie

#1931 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by phillie »

BHF_Manijak wrote:
crkvice wrote:
Po cemu je to onda Kosevo u prednosti :D Akustika? Navijanje "grmi" kad su na tribinama Horde Zla u svom punom kapacitetu (sto kad repka igra svakako nije slucaj). Veci broj gledalaca? Ako bude zapad zatvoren, taj broj i nije aman zaman :D Bolji travnjak? U to ne ulazim, jer nisam vidio u zadnje vrijeme, ali poznavajuci opstu brigu odgovornih ljudi koji su zaduzeni za sportske terene i uzimajuci u obzir da je oktobar mjesec pri kraju, ne moze biti ko na Anfield-u. Atletska staza? Svakako nije prednost, jer covjek sa vrha istocne tribine moze ostati zbunjen otkud Barbarez dejstvuje po desnom krilu (u slucaju da nasi napadaju prema "jugu") :) ako tome dodamo jos vec spomenutu zatvorenu zapadnu tribinu, onda bi se igraci mogli osjecati da i nema nikog na tribinama (sto bi, vjerovatno, najvise pogodilo onog pedera, koji u svoj svojoj narcisoidnosti ne bi mogao pojmiti da nema nikog da ga gleda :D :D )

Rezime: Oba stadiona su nam truba, ali mi boljih nemamo. I mi mozemo jos par hiljada postova ovdje napisati (a vecinom se ponavljamo), ali licno mislim da je najbitnije ono sta selektor, strucni stab i igraci misle gdje mogu pruziti maximum i obradovati svoje navijace.
Sto neko rece, da hocemo pobjediti, pa makar u Gabeli igrali!
To ja rece, i osta ziv! :mrgreen: :mrgreen:

Sto se stadiona tice i reko sam da nisu nijedan nesto aman zaman, tako da je razlika u pet deka, a upravo tih 5 deka jeste brojnost od 38.000! Sto se zapada tice, ponavljo sm sto puta, sto to nije tribina protiv Grka i Francuza bila zatvorena, a nisu tako davno bile tekme, jedna u augustu druga u septembru prosle godine!
Ma znao sam ja da je neko pametan napisao :D U vecini stvari se slazemo obojica, a to je da nam "najbolji stadioni" nisu ni za CL u borbi bikova, ali isto tako nijedan od nas ne zna kako je Dzeki, Spahicu, Lulicu i ostalim zmajevima igrati na nasim "najboljim stadionima", to oni najbolje znaju, i ako cemo po kompetenciji, oni su ti koji trebaju odluciti gdje bi trebali igrati (osim naravno uvijek pravedne UEFA-e :D ). Ovo prepucavanje mi lici na pricu: Ajnstajn na tabli napisao e=mc2 i onda se "strucnjaci" nasli da komtentarisu, pa neko napise:"sto je okruglu kredu koristio", drugi: "mogao je ovo na cirilici napisati", treci: "sto nije malo iskosio slova" cetvrti:"a da je umjesto dvice stavio x..." i tako unedogled.

Tako da je vise ofirno pisati o karakteristikama oba stadiona, pa tako stalno ponavljanje o akusticnosti Bilinog Polja nece ga napraviti zgradom opere u Sydney-u, kao ni stalno ponavljanje kapaciteta Koseva nece 38.000 nece pretvoriti u 138.000. Na nama je trenutno samo da "navijamo" da odluka bude onakva kakvu nasi u reprezentaciji zele, pa ako je to Zenica, Sarajevo, Banja Luka, Minchen ili Mars, podrzavati tu odluku i konacno u necemu biti jedinstveni!

Do citanja...

PS. A izgleda da je i Komitet pravo informisan o uslovima za odigravanje utakmice (osvrt na "nagadjanje" Bakovica o zapadu Koseva ) :D U hajr ako Bog da...
Dr. Octagon

#1932 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

http://www.youtube.com/watch?v=OYYBN7Pui6c

Postoji li šansa da ovi momci vode navijanje u Zenici????Nisam navijač Sarajeva ali ovo je brutalno........Moraju se unijeti trube i bubnjevi,ovi iz BHF-a nemaju nikakvu strategiju jer su vikendaši-navijači....Bolje da Horde i Manijaci vode ovo........
Dr. Octagon

#1933 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

Ovo je nešto najbolje što sam vidio od navijanja u našoj zemlji.Ovakav koncept nam treba.
ganjeta

#1934 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ganjeta »

motachjointa

#1935 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by motachjointa »

ganjeta wrote:Ili možda ovo

http://www.youtube.com/watch?v=_8JD4jUsEPw
hajmo reci da je dobar klip, ali iskreno ni do koljena ovom iznad da se ne lazemo :thumbup:
Pitarrr82

#1936 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

Sad ce opet prica u drugom smjeru :mrgreen: , meni je svejedno gdje ce se igrati samo da ih dobijemo a vjerujem da bi se ovaj put i u Sarajevu napravila dobra atmosfera...

P.S. Subasic prilicno dobro igra u Dresden-u, zabio je danas ponovo kao lijevi bek...
Last edited by Pitarrr82 on 29/10/2011 14:04, edited 1 time in total.
ganjeta

#1937 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ganjeta »

Mišljenje je k'o šupak, svako ga ima, tako da... :zzzz:
chuchumbamayumbe

#1938 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by chuchumbamayumbe »

Zna li iko kada će konačno donijeti odluku o stadionu?!?!
phillie

#1939 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by phillie »

Dajte ljudi ne budite smjesni. Nije problem ko bi vodio navijanje, vec sto nemas navijacki obrazovanu masu na tribinama u datom momentu + sto nemas repertoar pjesama kao sto imas po klubovima. Pa sve da se Dzine+Svraka+rahmetli Dzilda popnu na ogradu, sta bi to znacilo ljudima koji su dosli iz Kladnja, Kalesije, Jablanice, Prijedora... (bez ikakve namjere da uvrijedim stanovnike ovih gradova) koji su sa organizovanim navijanjem "na Vi" iz prostog razloga sto oni pa makar bili najvatreniji prate reprezentaciju 5 puta tokom godine na domacim utakmicama, dok klupski navijac hem sto je sa svojom ekipom svakodnevno, hem sto svake sedmice imaju "nastup", pa i za ovo sto je prikazano na klipovima trebalo je par godina rada i truda i odricanja na tribini. Al najlakse je postaviti youtube snimak i reci, hajmo i mi 'vako :-?

Sta to engleski navijaci pjevaju na utakmicama svoje repke: 2x otpjevaju himnu, nekoliko povika "England, England" i koliko sam upratio to je to...tako je uostalom na svim utakmicama reprezentacija. Nastranu to sto BHF ima stvarno dobrih pjesama koje su pjevljive ali kako "natjerati" ostale navijace koji dodju, kako sam rekao, par puta na utakmicu, da ucestvuju u navijanju. Pa jedno obicno skakanje na tribini uz "Ko ne skace, mrzi Bosnu hej hej hej" ne moze izvesti cijeli stadion kako treba, a vi bi da se ori paokara na utakmicama reprezentacije....
Dr. Octagon

#1940 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

Može i to,bez bakljade jbga mada odlično izgleda....Koncept sa trubama i bubnjevima je nepogrešiv.Horde su uzele osnovnu melodiju od Dale Boca,ostalo je njihovo djelo.Ona pjesma npr: Allez Allezz,Igraj Bosno nedaj se..... je odlična za pjevanje ali je niko ne pjeva jer niko ne vodi navijanje.Stihijki se navija....Iako je još i puštaju sa zvučnika...Nema nikakve koordinacije....Pustite se behara i bosne šampiona.Sramota je da poslije ovoliko godina to bude glavna pjesma.Čega smo šampioni?BHF u Skandinaviji je deset puta organizovaniji.Ali ovdje nula.Onaj arap je potpuno beskoristan frajer.Naši navijači iz Inostranstva(BHF) dolaze na Bilino Polje i daju po 150 KM za kartu.Ovdje neko iz Hordi,Manijaka treba biti šef BHF-a...Ili neko ko može da organizuje jebeno navijanje kako treba..
Dr. Octagon

#1941 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

crkvice wrote:Dajte ljudi ne budite smjesni. Nije problem ko bi vodio navijanje, vec sto nemas navijacki obrazovanu masu na tribinama u datom momentu + sto nemas repertoar pjesama kao sto imas po klubovima. Pa sve da se Dzine+Svraka+rahmetli Dzilda popnu na ogradu, sta bi to znacilo ljudima koji su dosli iz Kladnja, Kalesije, Jablanice, Prijedora... (bez ikakve namjere da uvrijedim stanovnike ovih gradova) koji su sa organizovanim navijanjem "na Vi" iz prostog razloga sto oni pa makar bili najvatreniji prate reprezentaciju 5 puta tokom godine na domacim utakmicama, dok klupski navijac hem sto je sa svojom ekipom svakodnevno, hem sto svake sedmice imaju "nastup", pa i za ovo sto je prikazano na klipovima trebalo je par godina rada i truda i odricanja na tribini. Al najlakse je postaviti youtube snimak i reci, hajmo i mi 'vako :-?

Sta to engleski navijaci pjevaju na utakmicama svoje repke: 2x otpjevaju himnu, nekoliko povika "England, England" i koliko sam upratio to je to...tako je uostalom na svim utakmicama reprezentacija. Nastranu to sto BHF ima stvarno dobrih pjesama koje su pjevljive ali kako "natjerati" ostale navijace koji dodju, kako sam rekao, par puta na utakmicu, da ucestvuju u navijanju. Pa jedno obicno skakanje na tribini uz "Ko ne skace, mrzi Bosnu hej hej hej" ne moze izvesti cijeli stadion kako treba, a vi bi da se ori paokara na utakmicama reprezentacije....
Ja nisam mislio da mijenjamo navijačku svijest i percepciju.Dosta toga što si napisao ovdje stoji,ali pričam o isključivo utakmici s Portugalom.Dakle,s onakvim mizernim kapacitetom mi moramo napraviti nešto doista dobro da bi mogli imati neku atmosferu.Ja sam živio u Istanbulu i redovno sam išao n takmice Fenera i na utakmice reprezentacije.Ono je paklena atmosfera.Mi nemamo stadion,to smo elaborirali,ali da izvučemo maksimum od ovog što imamo....Ako odemo na EP,tamo ćemo biti najbrojniji,garatntujem.......
Mustang1

#1942 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

O cemu vi raspravljate jebote :( Ne mozes porediti navijanje za klub i reprezentaciju ... Za klub navijaju ljudi koji su tu koji se stalno dogovaraju ..znaju se pjesme ... A za reprezentaciju imas 2-3 neke skupine po 200 ljudi maximalno mozda i svaka od njih posebno navija .. onda imas ostatak gledalaca od kojih svako 1000 mozda navija drugacije .. i sta ocekujes ? Kad sAdju seljaci sa brda ne mozes ti njima nista dokazati djaba ti ..Uvijek ce se pjevat "Bosna je sampion" (jest al u sjedecoj odbojci) i "mene zivot razocarao" K'o da su dosli na proslavu Valentinovog a ne utakmicu .. Ali sta mozes seljacima ? (Nsu seljaci samo oni koji su sa sela) :D
Dr. Octagon

#1943 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

Bubalo1 wrote:O cemu vi raspravljate jebote :( Ne mozes porediti navijanje za klub i reprezentaciju ... Za klub navijaju ljudi koji su tu koji se stalno dogovaraju ..znaju se pjesme ... A za reprezentaciju imas 2-3 neke skupine po 200 ljudi maximalno mozda i svaka od njih posebno navija .. onda imas ostatak gledalaca od kojih svako 1000 mozda navija drugacije .. i sta ocekujes ? Kad sAdju seljaci sa brda ne mozes ti njima nista dokazati djaba ti ..Uvijek ce se pjevat "Bosna je sampion" (jest al u sjedecoj odbojci) i "mene zivot razocarao" K'o da su dosli na proslavu Valentinovog a ne utakmicu .. Ali sta mozes seljacima ? (Nsu seljaci samo oni koji su sa sela) :D
Ja te moram ispraviti.Redovan sam na B Polju i većinu pjesama vodi BHF sa sjeverne tribine....Mene interesuje zašto forsiraju ove istrošene doskočice kad ima pjesama koje se odlično mogu pjevati.Vidio si da sve 4 tribine prate njih.Ali oni katastrofalno vode navijanje.Stihijski navijaju,ipak nisu oni par puta godišnje tu,okupljaju se godinama i na košarci,rukometu,itd...Ako neko od njih čita forum,nek posude bubnjeve i trube,organizacija BHF-a u Evropi je jako ozbiljna navijačka skupina.Jedna od najjačih skupina.Mi imamo gostovanja od po 25-30000 navijača.Ali u matici je loše.Ako nemaju ,trebaju se organizovati pa kupiti rekvizite,ja ću prvi dati svoj doprinos.
samo_ti

#1944 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by samo_ti »

@ crkvice je objasnio to oko navijanja, svaka dalja prica oko toga je uzaludna :)
phillie

#1945 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by phillie »

Dr. Octagon wrote:
crkvice wrote:Dajte ljudi ne budite smjesni. Nije problem ko bi vodio navijanje, vec sto nemas navijacki obrazovanu masu na tribinama u datom momentu + sto nemas repertoar pjesama kao sto imas po klubovima. Pa sve da se Dzine+Svraka+rahmetli Dzilda popnu na ogradu, sta bi to znacilo ljudima koji su dosli iz Kladnja, Kalesije, Jablanice, Prijedora... (bez ikakve namjere da uvrijedim stanovnike ovih gradova) koji su sa organizovanim navijanjem "na Vi" iz prostog razloga sto oni pa makar bili najvatreniji prate reprezentaciju 5 puta tokom godine na domacim utakmicama, dok klupski navijac hem sto je sa svojom ekipom svakodnevno, hem sto svake sedmice imaju "nastup", pa i za ovo sto je prikazano na klipovima trebalo je par godina rada i truda i odricanja na tribini. Al najlakse je postaviti youtube snimak i reci, hajmo i mi 'vako :-?

Ja nisam mislio da mijenjamo navijačku svijest i percepciju.Dosta toga što si napisao ovdje stoji,ali pričam o isključivo utakmici s Portugalom.Dakle,s onakvim mizernim kapacitetom mi moramo napraviti nešto doista dobro da bi mogli imati neku atmosferu.Ja sam živio u Istanbulu i redovno sam išao n takmice Fenera i na utakmice reprezentacije.Ono je paklena atmosfera.Mi nemamo stadion,to smo elaborirali,ali da izvučemo maksimum od ovog što imamo....Ako odemo na EP,tamo ćemo biti najbrojniji,garatntujem.......
Upravo ti ja to govorim, da bi imao onakvo navijanje koje si ti postavio sa youtube-a, treba nekoliko godina konstantnog rada, a ti bi to da imamo do 11.11.2011. :D
Pa sta bi ti konkretno napravio za utakmicu sa Portugalom sto se tice navijanja? Znaci, nemas "kvalitene" navijace na tribinama, nemas repertoar pjesama (osim razocarenja i sampnjona :D ), samim tim ni vodje ti ne trebaju, tako da je, sto se navijanja tice, sve osudjeno na stihijski huk sa tribina, koji ce vjerovatno zavisiti od odvijanja sitacija na terenu.

Edit: hajd da dodam jos i ovo, sto se tice BHF-a ti se pitas sto ne koriste neke druge pjesme koje su bolje? U prvom barazu imao sam priliku navijati sa BHF-om, skoro cijelih 90 minuta, kako ja tako i ostali momci i djevojke oko mene, ali ostatak stadiona to nije mogao pratiti iz prostog razloga sto neznaju tekstove tih pjesama, sto ne mogu uskladiti ritam barem pljeskanjem i slicno i onda se stvori slika da tu i nema navijanja. opet kazem, ne mozes ti preko noci napraviti navijaca, s tim se zivi 24 sata na dan. Onaj ko hoce, koga zanima navijanje na utakmici, otice na BHF-ovu stranicu, procitati pjesme koje oni pjevaju, probati nauciti koju, kad bude isao na utakmicu probati i ostalim saputnicima pribliziti te pjesme i zaintrigirati ih, ali nista da im vrijeme brze prodje, ali.... Vecini nasih "navijaca" jedini je cilj da dodje na utakmicu, da zapljesce Dzeki, malo se proveseli, opsuje socno koji put pedercicu i malo se isprazni, pa ako bude srece otice sretan sa stadiona. Njega ne zanimaju oni ljudi sto na sjeveru nesto skacu, nesto mlataraju rukama, imaju eto neke lijepe zastave, pjevaju pjesme al nijednu poznatu (osim razocaravajuce) pa tako da i ne zasluzuju neku paznju te njihhove radnje...pu, majku mu, zapade mi kospica za zub :D nadam se da se razumijemo....
Dr. Octagon

#1946 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

Za početak mogu se podijeliti na običnom papiru tekstovi pjesama koje će se pjevati i ostaviti na svako sjedište.To i nije neka investicija.Dovoljna je sjeverna tribina da napravi atmosferu kako treba.Može se počinjati sa zvučnika na Bilinom(allezz allez igraj bosno)ali da se nastavi pjesma pjevati na tribinama.Mislim da bi se mogla napraviti jako dobra koordinacija.Nije tačno da trebaju godine navijanja.Svakako su navijači jedno 3-4 sata prije tekme na stadionu i može se izvesti dobrih proba i priprema.Par dobrih navijačkih počinjati sa zvučnikada masa ponavlja....Unijeti par setova bubnjeva i trube....Oni se uklapaju sa svakim navijanjem.Do bubnjara je...Nažalost ovo nam je jedna od zadnjih prilika da odemo na neko takmičenje jer ne znam kada ćemo iznjedriti ovakvu generaciju fudbalera.Teško polazi za rukom mnogo većim i bogatijim od nas i trebamo na svaki način pokušati dati svoj doprinos pa makar i ovdje na forumu.
leki hz

#1947 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by leki hz »

Dr. Octagon wrote:http://www.youtube.com/watch?v=OYYBN7Pui6c

Postoji li šansa da ovi momci vode navijanje u Zenici????Nisam navijač Sarajeva ali ovo je brutalno........Moraju se unijeti trube i bubnjevi,ovi iz BHF-a nemaju nikakvu strategiju jer su vikendaši-navijači....Bolje da Horde i Manijaci vode ovo........
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
zlajapravaraja

#1948 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajapravaraja »

Da sam ja BHF, ili da me se pita, ja bih sad za obje utakmice sa Portugalom odstampao nekoliko hiljada letaka (koji bi se mogli iskoristiti i za nekakvu koreografiju) na kojima bih kulturno, kratko i jasno zamolio sve prisutne navijace sljedece:

"Dragi navijaci Bosne i Hercegovine,

hvala vam sto se dosli da bodrite reprezentaciju u ovoj veoma vaznoj utakmici za nas drzavni tim, kao i drzavu Bosnu i Hercegovinu. Kao sto vam je poznato, navijaci nase reprezentacije imaju ogroman udio u uspjehu naseg drzavnog tima, sto su i mnogi igraci mnogo puta potvrdili.
Ipak, mnogi od nas kao iskusni poznavaoci navijacke scene, i redovni navijaci reprezentacije i nasih klubova misljenja smo da se navijanje na utakmicama nase reprezentacije moze dodatno poboljsati, te tako postati jos veci faktor u uspjehu naseg tima nego sto to vec jeste.

Misljenja smo da pjesme / povici

1. "Bosnom behar probeharo, mene zivot razocarao"

2. "Bosna je sampion, oo oo oo!

3. "Sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem, Bosna je dio zivota mog', Bosna svjetski sampion"

nisu prikladne navijacke pjesme, te da sa svojim djelimicno tuznim, melanholicnim, kao i prosto netacnim sadrzajima mogu demoralizirajuce i negativno utjecati na igrace, a samim tim i igru i uspjeh nase reprezentacije.
Stoga vas najsrdacnije molimo da se ove pjesme vise ne pjevaju na stadionu.

Umjesto toga, predlazemo da se skoncentrisemo na nekoliko dokazanih i izrazitih navijacke pjesama i povika, kao sto su:

1. "Bosna, Bosna, Bosna - Kada god osjetite da momci na terenu trebaju vasu pomoc.

2. Ale, ale, ale - igraj Bosno, ne daj se, igraj svi smo uz tebe, ale ale ale

3. "Igraj Bosno, igraj i pobijedi"

4. Naizmjenicno "Bosna" "i Hercegovina" u stilu vec pomenute "Bosna je sampion"

5. Sve ostalo sto vam padne napamet, a stadion prihvati.

Takodjer vas molimo da ne odustanete od navijanja i u slucaju da reprezentacija gubi, i da gromoglasno i samopozrtvovano podrzite svaku uspjelu akciju nasih igraca, pa makar to bilo i uspjesno dodavanje na 5 metara.

U nadi da cemo se svi sloziti oko ...BLA, BLA, BLA - hvala vam na saradnji i podrzimo nase ZMAJEVE do konacnog cilja."

Unaprijed zahvalni,

"ko god se odluci da uradi ovakvo nesto"

-----------------------------------------------------------------

A jedno "otvoreno pismo" u stilu ovoga se moze pustiti u cirkulaciju po forumima u nadi da ce sto vise ljudi procitati takvo nesto.
Navijanje ovako kako jeste, stvarno je blamirajuce, nerezonski i stvarno, ali stvarno, NEMA SMISLA. :!:

Hvala na podrsci, ako je ima. :oops:
splend

#1949 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by splend »

sad sam malo bio na bilinom. teren je onako, ja bi vala mog'o igrat :mrgreen:
evo i koja slika, slikano je telefonom pa je kvalitet slab. novinari imaju pravo da ukradu fotografije :lol:

Image

Uploaded with ImageShack.us

Image

Image

Image

Image

Baudelaire

#1950 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

A kakvu su ovo zajebanciju prosipali, ko da su se vozikali po terenu majke iz zajebancije. Gledajte šta je ovih tragova od točkova.
Locked