BHF_Manijak wrote:Bilino se ubilo od akustike!

Daj ba nemojte biti smijesni kad ste vec sa akustikom na
per si! Jedna jedina prednost moze biti sto nema jebene atletske staze, ostalo sve je na niovu mitova, skontajte se! Izlistane dimenzije terena, dakle ni to nije nesto aman zaman manje u odnosu na Kosevo! Dakle da nema atletske staze, gotovo identicna bi situacija bila...A o atmosferi i dalje mastajte i sanjajte, no realnost je drugacije, nit sam gluh nit corav, al' ovdje izgleda i pisu vecinom oni koji bi fotoaparate po Parizu nosili, koji se proderi 2-3 puta Bosnom behar... i Bosna je sampion, no od njih me ne cudi, ali ti LSD...Pa ti bar osjetis i znas sta je atmosfera, prava, al' eto...Neka nama BP, dole inace gori kad igra repka...Gore, al' cigare sto ljudi pripale da se malo smire dok pomno prate kako repka igra na terenu!
Lijep pozdrav!

Po cemu je to onda Kosevo u prednosti

Akustika? Navijanje "grmi" kad su na tribinama Horde Zla u svom punom kapacitetu (sto kad repka igra svakako nije slucaj). Veci broj gledalaca? Ako bude zapad zatvoren, taj broj i nije aman zaman

Bolji travnjak? U to ne ulazim, jer nisam vidio u zadnje vrijeme, ali poznavajuci opstu brigu odgovornih ljudi koji su zaduzeni za sportske terene i uzimajuci u obzir da je oktobar mjesec pri kraju, ne moze biti ko na Anfield-u. Atletska staza? Svakako nije prednost, jer covjek sa vrha istocne tribine moze ostati zbunjen otkud Barbarez dejstvuje po desnom krilu (u slucaju da nasi napadaju prema "jugu")

ako tome dodamo jos vec spomenutu zatvorenu zapadnu tribinu, onda bi se igraci mogli osjecati da i nema nikog na tribinama (sto bi, vjerovatno, najvise pogodilo onog pedera, koji u svoj svojoj narcisoidnosti ne bi mogao pojmiti da nema nikog da ga gleda

)
Rezime: Oba stadiona su nam truba, ali mi boljih nemamo. I mi mozemo jos par hiljada postova ovdje napisati (a vecinom se ponavljamo), ali licno mislim da je najbitnije ono sta selektor, strucni stab i igraci misle gdje mogu pruziti maximum i obradovati svoje navijace.
Sto neko rece, da hocemo pobjediti, pa makar u Gabeli igrali!