BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Rob_Atl

#1851 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rob_Atl »

Jedno pitanje za sve: Sta bi vise volili, igrati na ovakvom terenu na Bilinom ili na Kosevu pred praznom zapadnom tribinom?
luckylaka

#1852 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by luckylaka »

ReD aka Socijalista wrote:
Frankyee wrote:realno gleadajuci trava i ne postoji ispred gola, to je obicna livada ,,,i zemlja. Stvarno je tuzno,,...
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/insp ... olje/67039[/img]
Ma katastrofa :( :(

Image
Image
Image
Ovo cak ni za koride nije.I mi ocekujemo na ovoj oranici nadigravati se sa ciganima.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1853 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JoseMujica »

poslije današnjeg sranja u Sarajevo sigurno neće...jebo mamu svoju što ne napade portugalsku ambasadu u Beogradu :x
BHF_Manijak

#1854 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Realno teren je katastrofa! :( :roll: Kaze neko sta ocekujemo pa novembar je, ja i?! Sta sad?! Novembar je i u ostalim zemljama pa im stadioni nisu oranice, da se radilo kako treba, a ne zavrtalo, drenaze bi perfketne bile, drenaza bi se za nase uslvoe postavila tj mnogo kise, uzet u obzir snijeg itd, a ne saspi malo pijeska i allahimanet! Ne znam kako je na Kosevu ali slicno ocekujem, tako da od nase igre "od noge do noge" nece biti nista kao ni u prosloj tekmi baraza, bice nabij, izbij i Dzeko spustaj! :roll:
Richard Wagner

#1855 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Richard Wagner »

dobar teren ovako izdaleka, zelen
miske

#1856 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by miske »

Protiv Luxe. je bilo duplo gore(kijamet živi) pa su igrali od noge do noge.Prognoze kažu da će biti sunčano ovih 10 dana.
Odgovor na ono maloprije-ja bih više :D volio da se igra na punom BP nego na polupraznom Koševu :x .
BHF_Manijak

#1857 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

A jel negdje pise da ce 100% biti suspendovana zapadna tribina, to niko ne odgovara ba! Kako je protiv Francuza i nedavno Grka bila otvorena majkevam??? :roll: Jedna pravila, tj strozija, vaze za klubska UEFA-ina takmicenja a druga skroz za reprezentativna! A na kraju krajeva, sam Bakovic je reko, eto i da bude zapad suspendovan odnosno da zasad se ne moze igrati, reko je da ce pitati UEFA-u da nam obezbjedi da se ipak mogu karte pustiti u prodaju i za zapad, kao neka kompenzacija!
Rob_Atl

#1858 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rob_Atl »

Image

imamo dosta kvakica, samo ne znam sta ce onaj upitnik gore :mrgreen:
ReD aka Socijalista

#1859 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ReD aka Socijalista »

BHF_Manijak wrote:A jel negdje pise da ce 100% biti suspendovana zapadna tribina, to niko ne odgovara ba! Kako je protiv Francuza i nedavno Grka bila otvorena majkevam??? :roll: Jedna pravila, tj strozija, vaze za klubska UEFA-ina takmicenja a druga skroz za reprezentativna! A na kraju krajeva, sam Bakovic je reko, eto i da bude zapad suspendovan odnosno da zasad se ne moze igrati, reko je da ce pitati UEFA-u da nam obezbjedi da se ipak mogu karte pustiti u prodaju i za zapad, kao neka kompenzacija!
Koliko kosta 10.000 stolica? :D :roll:
neo7

#1860 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by neo7 »

Na FTV-u spominju da ako bi oba stadiona, onaj u Zenici i Sarajevu bili suspendovani da bi treca varijanta bila stadion u BL :lol:
BHF_Manijak

#1861 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Ja sam i dalje misljenja da ne bi bio zapad suspendovan avi kako hocete...Sto nije protiv Grcke bio ili Francuske?! Pa jebote nismo prije 50 godina sa njima igrali, sa jednima u augustu sa drugima prosle godine i to ISTI KVALIFIKACIONI CIKLUS; pa ne mogu se pravila u roku sat vremena promjeniti! :roll:
bahonnen

#1862 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

A da pitamo Francuze da nam daju Stad d'France? :D
Ma, Koševo sigurno odgovora što se terena tiče, a ostalo će se valjda srediti. Mada, definitivno, atmosfera je u Zenici milion puta bolja.
Trebali smo im dati i treću alternativu: Vrapčići. :)

U svakom slučaju, ako ne mogne ni Sarajevo ni Zenica onda bi vjerovatno najpametnije bilo igrati negdje vani. Njemačka, npr. Dortmund, Gelsenkirchen, Hamburg, a što ne i Muenchen?
sinuhe

#1863 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sinuhe »

21. reprezentaciija na svijetu protivnika ne bi smjela docekivati na oranici. Zna li iko u Bosni i Hercegovinu za profesionalnu cast?
denimb

#1864 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

[quote="sinuhe"]21. reprezentaciija na svijetu protivnika ne bi smjela docekivati na oranici. Zna li iko u Bosni i Hercegovinu za profesionalnu cast?[/quote]

E vidis za ovu vrstu casti prvi put cujem, bilo bi interesantno vidjeti sta bi Shakespeare rekao za istu :roll:
sinuhe

#1865 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sinuhe »

Profesionalni ponos pa i cast.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1866 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JoseMujica »

Rob_Atl wrote:Image

imamo dosta kvakica, samo ne znam sta ce onaj upitnik gore :mrgreen:
aj nemrem vjerovat :lol: :lol: :lol: i chec listu mu uslikali :lol: :lol: :lol: koja smo mi banda :-)
Frankyee

#1867 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Frankyee »

Mi se zelimo plasirati na neko takmicenje , sa ove livade,.....

stvarno sam razocaran ako je teren ovakav nakon sto je "cuvan" i "sredjivan" za Portugal, kako li tek izgleda kad je u svom "prirodnom" stanju za Novembar

:( :( :(
bahonnen

#1868 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

Pa šta sad? Da nacrtamo stadion?
Možda ima neki montažni kod Širbegovića?
Ili da igramo u Portugalu da se veliki protivnik ne pati putovati u neku tamo zabačenu Bosnu?

Normalno, trebalo je na vrijeme misliti o ovome, ali realno oni koji su trebalo misliti tas su mislili samo na svoj džep (čitaj "onaj" Savez / stari saziv), a u toku kvalifikacija teško da se moglo šta raditi.
Nadam se da je Komitet prepoznao potrebu za takvim stadionom i da će uložiti nešto od prohoda kad (nema ako) se plasiramo na izgradnju Bilinog Polja.

S druge strane, zašto bi ovo bio blam? Ima sigurno lošijih stadiona gdje su igrane kvalifikacije.
I ja sam od onih koji tvrde da ako je valjalo ostalima (jedino smo FR dočekali na Koševu) zašto ne valja Portugalu. Uostalom, lopta je okrugla i pobijedi bolji u datim uslovima, koji su svima jednaki (osim sudijskih kriterija, of course).
motachjointa

#1869 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by motachjointa »

ja bih volio da hoce suspendovati zenicu, stadion je premal. Za ovako vaznu utakmicu je malo 10 000 ljudi plus teren je blago receno katastrofalan. Ako prebace na Kosevo kao kompenzaciju ce nam pustiti i zapad i niko me ne moze ubijediti da je losa atmosfera kad je na stadionu 40 000 ljudi, pa da svi sapcu to je opet bucnije od 10 hiljada u Zenici. Znam dobro kako 500 hordasa grmi kad se navija a ne 40 hiljada. :bih:
Rob_Atl

#1870 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rob_Atl »

Fazon je sto Horde ne prate reprezentaciju, a vec je poznato da na utakmicama reprezentacije najmanje bude "pravih" navijaca , bitno je janje okrenut i narokat se i biti vidjen , a stanje na terenu je u drugom planu. Dok se HZ,TM,RZ,RA i Fukare ne organizuju da jednu tekmu zajedno stanu i bodrimo nema od tog nista. Onda bi bilo svejedno gdje igramo, kad 5000 ljudi konstanto navija, a ne 200-300 (bhf) , al sta je tu je...
bahonnen

#1871 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

Zato što je sve bilo jasno protiv Francuske.
Bio sam tamo. I nije to to. Jednostavno nije isto.
Znaš onu reklamu: Nije svejedno?

Ako se sjećate, Pape je insistirao tad (prva njegova domaća utakmica) da se igra na Koševu upravo iz tih razloga... Poslije nije nikad ni spomenuo da se igra tu. Šta mislite što?
Last edited by bahonnen on 28/10/2011 20:53, edited 1 time in total.
motachjointa

#1872 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by motachjointa »

Pa ko to navija u Zenici organizovano? Niko! Ja bih stvarno volio da je to paklena atmosfera i nesto aman sto nam moze koristiti, ali realno nije, pozorisna atmosfera sa pjesmom fanatikosa koji nisu puno glasni i ponekim skandiranjem cijelog stadiona s vremena na vrijeme.

Al bi krvavo bilo da igramo u banja luci :-) :lol:
sinuhe

#1873 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sinuhe »

Kakvi pravi navijaci. Zabavljaci na utakmici su fudbaleri a navijaci su ljudi koji vole fudbal a ne hukanje sa tribina.
bahonnen

#1874 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

motachjointa wrote: Al bi krvavo bilo da igramo u banja luci :-) :lol:
Nažalost, u pravom smislu riječi :(
Sigurnije bi nam bilo u Beogradu.
moa

#1875 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by moa »

Jao, jao mislim da nam se ne pise dobro pogotovo jer je onaj sliko samo dijelove gdje nema trave..
Locked