Bravo!
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mejdanbl
#1702 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hasagic ne smije biti ni na klupi u ovakvim utakmicama. Covjek ima ozljedu koja se u po utakmice moze obnoviti. Zao mi je ali tako je. Dakle
...................begovic
jahic.....spahic......rahimic.......lulic
..pjanic......medunjanin....salihovic
..................misimovic
..............dzeko.....ibisevic
tu su u kombinacji i Zahirovic, Vranjes, Ibricic, Maletic, Besic.... Ali ovo je najbolje sto imamo. Odbrana je tanka, zato sam stavio Rahimica na stopera, ne znam staviti Vranjesa ili Zahirovica na beka, a Jahica na stopera mi je prerizicno jer nisu uigrani. Mislim da je najlakse uigrati Rahimica na stoperu. Sad cu biti dosadan nekima ali sta je sa Nadarevicem? On i Spaha su dobro uigran tandem. To bi jako olaksalo situaciju, jer onda igramo svoju standardnu 4-5-1 formaciju. Opet ovo sto sam postavio je i rizicno, ali staviti Ibisevica na klupu na ustrb Zahirovica/Vranjesa na beku mi je veliki gubitak na kvaliteti. Sta Vi mislite?
tu su u kombinacji i Zahirovic, Vranjes, Ibricic, Maletic, Besic.... Ali ovo je najbolje sto imamo. Odbrana je tanka, zato sam stavio Rahimica na stopera, ne znam staviti Vranjesa ili Zahirovica na beka, a Jahica na stopera mi je prerizicno jer nisu uigrani. Mislim da je najlakse uigrati Rahimica na stoperu. Sad cu biti dosadan nekima ali sta je sa Nadarevicem? On i Spaha su dobro uigran tandem. To bi jako olaksalo situaciju, jer onda igramo svoju standardnu 4-5-1 formaciju. Opet ovo sto sam postavio je i rizicno, ali staviti Ibisevica na klupu na ustrb Zahirovica/Vranjesa na beku mi je veliki gubitak na kvaliteti. Sta Vi mislite?
-
solo2
#1703 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovako je najbolje vjeruj mi:mejdanbl wrote:Hasagic ne smije biti ni na klupi u ovakvim utakmicama. Covjek ima ozljedu koja se u po utakmice moze obnoviti. Zao mi je ali tako je. Dakle
-------------Begovic---------------------
----Jahic----Spahic---Mravac----------
-----Rahimic---Medunjanin------------
Lulic----------Pjanic----------Salihovic
--------Dzeko----Misimovic-----------
Ovdje je najvaznije da Lulic i Salihovic odigraju kvalitetno defanzivno (da se vracaju), da se Medunjanin ubacuje naprijed i vraca nazad, Dzeko treba da se vraca skroz na centar (kao i u ManC) Misimovic i Pjanic da igraju kao u Parizu, i Rahimic da bude mnogo defanzivniji tako da se ubacuje kao stoper (po potrebi), Ibisevicu nije mjesto u prvih 11 - treba nam Bjelorusija i Francuska (u gostima) biti primjer, jer tada smo igrali najbolje.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1704 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo UEFA komisija sutra stize u inspekciju kako Bilinog ,tako i Koseva. Poslije ovoga cemo definitivno znati gdje cemo biti domacini.
- armin071
#1705 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dajem cenera na Nicaze.-LIBERO- wrote:Evo UEFA komisija sutra stize u inspekciju kako Bilinog ,tako i Koseva. Poslije ovoga cemo definitivno znati gdje cemo biti domacini.
- simonese
- ReD aka Socijalista
#1707 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ima li slika terena, sta rade trenutno? Jesu li zasadili travu? Ima li ko s onog nebodera?armin071 wrote:Dajem cenera na Nicaze.-LIBERO- wrote:Evo UEFA komisija sutra stize u inspekciju kako Bilinog ,tako i Koseva. Poslije ovoga cemo definitivno znati gdje cemo biti domacini.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1708 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nebodeeeerrrrrrrr hocemoooo slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ma ona slika sa nabacanom zemljom je bila od prije 2 dana
,tako da ono..molimo Boga da nam prodje Bilino sutra na inspekciji
Ma ona slika sa nabacanom zemljom je bila od prije 2 dana
-
zlajaBHF
#1709 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislim da bi bila greska igrati sa ibisevicem i Dzekom.
Nama je najbitnije da ne primimo gol kuci. Znaci nema potrebe srljati.
0:0 ili 1:0 su dobri rezultati.
Vise cemo jednostavno dobiti od ekstra igraca na sredini nego njega
Nama je najbitnije da ne primimo gol kuci. Znaci nema potrebe srljati.
0:0 ili 1:0 su dobri rezultati.
Vise cemo jednostavno dobiti od ekstra igraca na sredini nego njega
-
zlajapravaraja
#1710 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
solo2 wrote:Ovako je najbolje vjeruj mi:mejdanbl wrote:Hasagic ne smije biti ni na klupi u ovakvim utakmicama. Covjek ima ozljedu koja se u po utakmice moze obnoviti. Zao mi je ali tako je. Dakle
Ovdje je najvaznije da Lulic i Salihovic odigraju kvalitetno defanzivno (da se vracaju), da se Medunjanin ubacuje naprijed i vraca nazad, Dzeko treba da se vraca skroz na centar (kao i u ManC) Misimovic i Pjanic da igraju kao u Parizu, i Rahimic da bude mnogo defanzivniji tako da se ubacuje kao stoper (po potrebi), Ibisevicu nije mjesto u prvih 11 - treba nam Bjelorusija i Francuska (u gostima) biti primjer, jer tada smo igrali najbolje.
Ciro, jesi to ti ???
- armin071
#1711 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ja to je sad vec sve zeleno.-LIBERO- wrote:Nebodeeeerrrrrrrr hocemoooo slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Ma ona slika sa nabacanom zemljom je bila od prije 2 dana![]()
,tako da ono..molimo Boga da nam prodje Bilino sutra na inspekciji
- Comrad
#1712 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Teren je u izvrsnom stanju. Malo mokar, ali ipak se moze igrati.
Slika ekipa prije utakmice:

Begovic se zagrijava na golu:

Sudija provjerava uslove za igru:

Zezam se. Fakat, ima li kakvih slika. Da vidimo je li se uspjelo sta srediti.

Slika ekipa prije utakmice:

Begovic se zagrijava na golu:

Sudija provjerava uslove za igru:

Zezam se. Fakat, ima li kakvih slika. Da vidimo je li se uspjelo sta srediti.
- ReD aka Socijalista
#1713 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hocemo slike hocemo slike

- Dammme
#1714 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ova taktika mi se sviđa, s tim da bih ja ipak odigrao bez Mravca. Dakle:solo2 wrote:Ovako je najbolje vjeruj mi:mejdanbl wrote:Hasagic ne smije biti ni na klupi u ovakvim utakmicama. Covjek ima ozljedu koja se u po utakmice moze obnoviti. Zao mi je ali tako je. Dakle
----Jahic----Spahic---Salihovic--------
-------Rahimic---Zahirovic-------------
Lulic----------Pjanic-------Medunjanin
-------------Misimovic------------------
---------------Dzeko---------------------
Salihović bi probijao po lijevoj strani ali bi Medunjanin morao ostajati nazad u tom slučaju zbog kontre. Lulić bi probijao po desnoj strani. U sredini bi bili beton, s tim da bi Rahimić i Zahirović pomagali Jahiću i Salihoviću pri čuvanju Nanija i Ronalda.
-
Chuckie
#1715 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Molim Boga da padne pola metra snijega da se UEFAini čelnici ne smiju pokušajima zatrpavanja rupa i-LIBERO- wrote:Evo UEFA komisija sutra stize u inspekciju kako Bilinog ,tako i Koseva. Poslije ovoga cemo definitivno znati gdje cemo biti domacini.
novoj tek posijanoj travi.
- arzuhal
#1716 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Uh...
Šta, Ronaldo, Nani, Meireles, Almeida..?
Dovedite nam Thora, Hulka, Iron Mana... u Močvaru
- horion_bosona
#1717 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma dajte, neozbiljni ste... mjenjati formaciju pred baraz...
Serija dobrih utakmica, 6 bez poraza, 6 bez primljenog gola iz igre... nasa optimalna formacija, uzimajuci sve faktore u obzir, je 4-2-3-1...
U Zenici je najbitnije ne primiti gol, zato se nadam da ce Pape odustati od ove zamisli sa Ibisevicem od pocetka... Vedad nema snage za dvije citave utakmice u 4 dana, a niko ne moze garantovati kako ce sve razvijati i da li cemo morati juriti rezultat...
Takodje misljenja sam da bi bilo opasno u prvoj utakmici gurnuti u vatru, vise od jednog igraca koji nisu igrali u ovom ciklusu...
---------------Begovic
Lulic - Jahic - Spahic - Salihovic
--------Zahirovic - Rahimic
Pjanic - Misimovic - Medunjanin
----------------Dzeko
ILI
----------------Begovic
Jahic - Rahimic - Spahic - Salihovic
--------Zahirovic - Medunjanin
-------Pjanic - Misimovic - Lulic
-----------------Dzeko
Serija dobrih utakmica, 6 bez poraza, 6 bez primljenog gola iz igre... nasa optimalna formacija, uzimajuci sve faktore u obzir, je 4-2-3-1...
U Zenici je najbitnije ne primiti gol, zato se nadam da ce Pape odustati od ove zamisli sa Ibisevicem od pocetka... Vedad nema snage za dvije citave utakmice u 4 dana, a niko ne moze garantovati kako ce sve razvijati i da li cemo morati juriti rezultat...
Takodje misljenja sam da bi bilo opasno u prvoj utakmici gurnuti u vatru, vise od jednog igraca koji nisu igrali u ovom ciklusu...
---------------Begovic
----------------Dzeko
ILI
----------------Begovic
-----------------Dzeko
Last edited by horion_bosona on 27/10/2011 13:57, edited 1 time in total.
-
Chuckie
#1718 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ima li zeničana na ovom forumu? Može li koja slika bilo sa nebodera ili iz blizine terena?!?
- ultima_palabra
#1719 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
horion_bosona wrote:Ma dajte, neozbiljni ste... mjenjati formaciju pred baraz...![]()
---------------Begovic
----------------Dzeko
ILI
----------------Begovic
-----------------Dzeko
- Richard Wagner
#1720 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
s tim što će hasaga igrati 
-
Baudelaire
#1721 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja naginjem na svaku postavu u kojoj je Medunjanin zadnji vezni u 4-5-1 formaciji, odnosno 4-2-3-1. Pisao sam milion puta o tome, i ne da mi se ponovo, uglavnom najviše zahvaljujući njemu imamo dobar protok lopte i kontrolu većine utakmica.
- ReD aka Socijalista
#1722 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ljudi hajmo radi li se sta na BP vidjaj sta pisu?
BAKOVIĆ: NIJE SIGURNO GDJE ĆE SE IGRATI BARAŽ
Jeste li vi normalni?
BAKOVIĆ: NIJE SIGURNO GDJE ĆE SE IGRATI BARAŽ
U najboljem mogucem stanju??????????????????????????Naime, sutra u Sarajevo dolazi inspektori UEFA i FIFA, koji će se potom odmah zaputiti u Zenicu, kako bi pregledali teren stadiona Bilino Polje.
"Inspektor će ostati najvjerovatnije do subote u BiH, a u subotu ujutro će pregledati i stadion Koševo. Nakon toga slijedi njegov izvještaj i konačna odluka UEFA o tome gdje će se igrati utakmica. Očekujemo da ta odluka bude donesena najkasnije do ponedjeljka. Mi smo tražili od UEFA da donese odluku što prije, jer nismo sigurni gdje ćemo dočekati Portugalce što nam otežava organizaciju utakmice. Planirano je da ulaznice pustimo u prodaju 1. novembra, ali to nećemo moći, pa će one kasniti nekoliko dana kada budemo saznali gdje će se igrati baraž", kaže za SportSport.ba generalni sekretar N/FSBiH Jasmin Baković.
Baković kaže kako nije sigurno da će se susret igrati na Bilinom Polju, te da sve ovisi od UEFA.
"Teško je reći bilo šta u ovom trenutku. Bilino Polje zadovoljava sve uslove i ja zaista ne vidim razloga da i ova utakmice ne može biti odigrana u Zenici, kao što su i sve ostale ovih kvalifikacija. Tek nakon što je Portugal pokrenuo ovu kampanju, počela su se postavljati pitanja neuslovnosti Bilinog Polja. Naša je delegacija posjetila stadion, kao i selektor Safet Sušić, a dobili smo uvjerenja i od NK Čelik da će travnjak biti u najboljem mogućem stanju".
Ukoliko međutim UEFA zabrani igranje u Zenici, da li bi na stadionu Koševu bila zatvorena zapadna tribina, kao što je to bio slučaj u susretima bh. klubova u evropskim takmičenjima?
"U slučaju da budemo morali igrati na Koševu, mi ćemo tražiti od UEFA da otvori i zapadnu tribinu. To bi bilo zaista previše. Ako bi se utakmica igrala pred gledalištem bez zapadne tribine, ne smijem ni pomisliti kakva bi bila atmosfera", dodao je Baković na kraju razgovora za naš portal.
Jeste li vi normalni?
- samo_ti
#1723 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U Zenici kisa lije, dakle, sutra ce teren biti u jos boljem stanju 
-
Mustang1
#1724 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa ne moze covjek reci da ce se sigurno igrati na Bilinom kad dolazi komisija koja vec sada zna gdje ce se igrati ovo je samo kurcenje ...Ako se bude igralo na BIlinom to je logicno i normalno .. Ako ne bude onda su Portugalci upleli svoje prste ... Ako mogu sve reprezentacije igrati sto ne bi i Portugal mogao ..Na kakvim terenima se igra u Rusiji Poljskoj Ukrajini Liga prvaka ...
Btw. Jest kisa
Ali neko rece da nam takvo promjenjivo vrijeme i treba
?
Btw. Jest kisa
- Romanista 101%
#1725 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ma ovo je samo igra da utakmicu prebace na Kosevo i to pred praznom zapadnom tribinom...mozda da ih pitamo da im damo "fore" da bude 0:2 za njih prije pocetka