BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
donja_crtica
#1626 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jel se moze promijeniti prvi post na ovoj temi. Nekako mi baxuzli kad god je otvorim
- campa_xxx
#1627 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jesi li ovo tvoje djelo ili si kopirao od nekoga?arzuhal wrote:Dragi moj dnevniče, razmišljam zašto bih volio vidjeti poraz Portugala i naš plasman na EP, sa ili bez patetike, nije mi važno ni nanosekunde...
- zbog ove zemlje i svih onih koje je vole, u domovini ili negdje drugo;
- zbog ove zemlje i svih onih koji je ne vole, u domovini ili negdje drugo;
- zbog tih fantastičnih momaka koji se godinama okupljaju (i onih kojih više nema), koje bodrimo u želji da odu ne neko veliko takmičenje;
- zbog Papeta, jer ako bi on bio taj koji bi našu reprezentaciju odveo na EP, bio bi upisan kao naša najveća fudbalska legenda - i kao igrač i kao selektor - čime bi on zaokružio na najljepši način svoju karijeru, tamam mi odmah ispali u nastavku takmičenja...
- zbog FIFE, UEFE, sudija, UN-a, MMF-a, EU-a, zaštićenih enklava, konvoja pomoći, Jasušija Jakašija, Butrosa Galija...zbog svih bjelosvjetskih šupaka koji nemaju pojma šta je to radost i ljepota ove male zemlje...samo da zaboravim malo na njih sve...
- zbog Portugala i njegovih zvijezda koje moraju igrati na EP...
- da vidim suze CR7 na Stadionu Svjetlosti, kada svemu bude kraj...
- da vidim radost u očima Safetovim, Džekinim, Ibiševićevim, Misketovim, Rahimićevim...
- da vidim kako ću pobudalit kada pobjedimo;
- zbog potresa kojom će cijela zemlja odjekivati, zbog petardi, sirena, zastava...
- zbog Dodika i Rajka Vasića..
- zbog svih nezaposlenih u ovoj zemlji, depresivnih, penzionera, djece, mladih koji ne vide perspektivu...a gledat će pobjedu![]()
- zbog onih hadžija koji će i na Arefatu molit da pometemo Portugal u onoj našoj Močvari![]()
- zbog šoka cijelog sportskog i novinarskog svijeta:''Eto vam ga..''
- zbog mog rođendana u novembru, boli me čutura...
- zbog...hiljadu/tisuću/хиљаду razloga...
Svaka cast u svakom slucaju
-
samko1974
#1628 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mene najvise brine odbrana jer je ona stub nasih odlicnih igara i rezultata u zadnje vrijeme
A Drasticno smo se poboljsali u odbarni dolaskom Papca koji ce nam u ovak vaznoj prvoj tekmi faliti.Toga me najvise strah jer za ocekivati je onda da cemo izgubiti na sigurnosti, plasim se kikseva nase odbrane a nadam se samo da Ronaldo i Nani nece znati to iskoristiti.Samo da ne primimo gol u prvoj utakmici pa kakv god bio rezultat ja sam ok s tim.
A Drasticno smo se poboljsali u odbarni dolaskom Papca koji ce nam u ovak vaznoj prvoj tekmi faliti.Toga me najvise strah jer za ocekivati je onda da cemo izgubiti na sigurnosti, plasim se kikseva nase odbrane a nadam se samo da Ronaldo i Nani nece znati to iskoristiti.Samo da ne primimo gol u prvoj utakmici pa kakv god bio rezultat ja sam ok s tim.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1629 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja se nadam da će Nani izaći iz igre isto nako popišan ko u nedjelju 
-
Chuckie
#1630 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Trava na bilinom polju se popravlja:

Šta ga oru sad ba.

Šta ga oru sad ba.
- armin071
#1631 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma jok ovo navlace zemlju na one "kratere" samo me zanima kako su skontali da im za 20-tak dana "nikne" trava?!
-
Rotring *.*
#1632 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
i to u po novembraarmin071 wrote:Ma jok ovo navlace zemlju na one "kratere" samo me zanima kako su skontali da im za 20-tak dana "nikne" trava?!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1633 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovo na slici lose djeluje. Valjda nece banuti ta neka komisija iz UEFA 
- ganjeta
#1634 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
E jbg LIBERO ne izgleda loše ali sa 75. metara daljine. Treba i ove iz UEFE na ovu zgradu da pregledaju i prolazimo gurnosi
.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1635 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma mi trebamo odraditi taj teren sa tom vjestackom travom po svim mogucim propisima i uslovima od UEFA i gotova stvar.
Ocito se vidi,i ne samo na Bilinom nego uopste,da imamo problem sa uzgojem trave (morao sam
).
Ali bez zezancije,treba bar jedan teren odraditi sa vjestackom podlogom.
Ocito se vidi,i ne samo na Bilinom nego uopste,da imamo problem sa uzgojem trave (morao sam
Ali bez zezancije,treba bar jedan teren odraditi sa vjestackom podlogom.
- ganjeta
#1636 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma i to što kažeš, kad mogu u Rusiji, pa i u Švedskoj nisam siguran ko još to fura, što nebi i mi to uradili. Mada, kakve smo sreće nama nebi dozvolili.
- bingov buraz
#1637 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Tajno oruzje

- dinty2
#1638 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
maloprije sam igrao pes 2011
napravio sam bosnu onako realno poprilicno i stavio da se krve sa portugalom
stavio sam kompjuter da igra i evo sta se desilo
u prvoj utakmici dosta losija bosna po ocijenama razvalila portugal na nasem terenu i pobjedili smo 1 - 0
nakon kornera skocio dzeko,,opalio je ,,,ricardo odbranio, a na frljoku naletio Ibisevic i zabio sa metar
u potpunosti smo nadigrali portugal..svi su dobro igrali,,,posebno rahimic i medunjanin.
u drugoj utakmici,,,gdje je portugal bio domacin..,,,ponovo dobra partija nasih,,,ali nam ga zabi ronaldo u 40 toj min
imali smo par stopostotnih sansi ,,,imali su i oni...i onda u 62.min meireles za 2-0..
imali smo citavih pola sata da zabijemo taj jedan gol koji bi nas vodio na euro , ali jok
portugal imao jos sansi iz kontre
ostalo 2-0
zao mi je
misli da ce tako i biti

u prvoj utakmici dosta losija bosna po ocijenama razvalila portugal na nasem terenu i pobjedili smo 1 - 0
nakon kornera skocio dzeko,,opalio je ,,,ricardo odbranio, a na frljoku naletio Ibisevic i zabio sa metar
u potpunosti smo nadigrali portugal..svi su dobro igrali,,,posebno rahimic i medunjanin.
u drugoj utakmici,,,gdje je portugal bio domacin..,,,ponovo dobra partija nasih,,,ali nam ga zabi ronaldo u 40 toj min
imali smo par stopostotnih sansi ,,,imali su i oni...i onda u 62.min meireles za 2-0..
imali smo citavih pola sata da zabijemo taj jedan gol koji bi nas vodio na euro , ali jok
ostalo 2-0
zao mi je
misli da ce tako i biti
- Yashar
#1639 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
polako se vec odbrojavaju dani do tekmi
a do tada UZIVAJTE
a do tada UZIVAJTE
- ReD aka Socijalista
#1640 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moj did kaze ako se dobro zamjesa djubriva i ako konstantno bude promjene u stilu kisa-sunce izmedju 14 i 25 stepeni da trava pocinje rasti vec nakon 10 dana. Star je on covjek sa svojih 90 godina ali znaChuckie wrote:Trava na bilinom polju se popravlja:
![]()
![]()
Šta ga oru sad ba.
Znaci pustiti da naraste i onda 3h pred tekmu to sve pokresati...
- BHF_Manijak
#1641 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ako padne snijeg, jebali smo jeza u ledja! Nema nista od trave a ova zemlja osta!

- Bosanski_kralj
#1642 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dinty2 wrote:maloprije sam igrao pes 2011
ostalo 2-0
zao mi je
misli da ce tako i biti![]()
- quasar
#1643 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nema potrebe cekati da nesto nikne. Treba donijeti busenje i zamjeniti ostecene dijelove. Fol je samo sto treba da se stope sa podlogom da ih ne bi kramponima i klizecim iskopavali gdje bi ostajale rupe kao transeje.
-
mikogoago
#1644 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ni ne treba,pasce snjeg i imaju da igraju po snjegu.Jadna im majka portugalskaarmin071 wrote:Ma jok ovo navlace zemlju na one "kratere" samo me zanima kako su skontali da im za 20-tak dana "nikne" trava?!
- LOGCAP III
#1645 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dinty2 wrote:maloprije sam igrao pes 2011
ostalo 2-0
zao mi je
Dabogda tebi ta konzola crkla i jezik pregrizo
- arzuhal
#1646 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
LOGCAP III wrote:dinty2 wrote:maloprije sam igrao pes 2011
ostalo 2-0
zao mi je
Dabogda tebi ta konzola crkla i jezik pregrizo
Nemoj tol'ko, ba..
-
TenDollars3
#1647 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja sam im slao mail u vezi toga i rekli su da nema potrebe da to rade jer se ne moze nista promjeniti.Rotring *.* wrote:Čitao sam da će se savez žaliti na karton Spahića ?? Ima li Šta od toga, il' je to šupljaalica.k wrote:ima jedansumirprimus wrote:kako ba pa vec imail nema?
il ima jedan pa drugi? ovo oko spahe mi se sve pomešaaalo![]()
dobio u francuskoj.
-
Rotring *.*
#1648 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Čitao sam da će se savez žaliti na karton Spahića ?? Ima li Šta od toga, il' je to šuplja
[/quote]
ja sam im slao mail u vezi toga i rekli su da nema potrebe da to rade jer se ne moze nista promjeniti.[/quote]
nadam se da Spaha neće dobiti drugi žuti, ako dobije.. onda
ja sam im slao mail u vezi toga i rekli su da nema potrebe da to rade jer se ne moze nista promjeniti.[/quote]
nadam se da Spaha neće dobiti drugi žuti, ako dobije.. onda
-
printer
#1649 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
--------------------------Begovic------------------------
Lulic---------Jahic------------Spahic---------Salihovic
-----------------Rahimic--------Medunjanin-----------
Pjanic-----------------------------------------Misimovic
-------------------Dzeko--------------------------------
------------------------------Ibisevic--------------------
Mislim da bi ovo bila dobra formacija za Bilino... ovdje dati slobodu Lulicu i Salihovicu da se prikljucuju u napad, jbg Brazilci oduvijek igraju sa ofanzivnim bekovima bez klasicnih krila pa zasto ne bi mogli i mi. Pjanic i Miske bi ulazili u sredinu( ko Silva i Milner na Old-u ) i zajedno sa blago povucenim Dzekom te Rahimicem i Medunjaninom garantovali bi dominaciju i zestok fajt na sredini ( onda bi i Ronaldo i Nani bili manje na krilu a vise u sredini sto bi nama svakako odgovaralo). i na kraju... ali ne i najmanje vazan Ibisevic... da vrsi pritisak na zadnju liniju Portugala i ceka lopte u prostor ili eventualno neke otpatke...
U stvari ista prica kao u Parizu sa Ibisem kao slagom na tortu
Jbg mi nemamo sta cekati...Igramo kuci... imamo ekipu... idemo na pobjedu !

Mislim da bi ovo bila dobra formacija za Bilino... ovdje dati slobodu Lulicu i Salihovicu da se prikljucuju u napad, jbg Brazilci oduvijek igraju sa ofanzivnim bekovima bez klasicnih krila pa zasto ne bi mogli i mi. Pjanic i Miske bi ulazili u sredinu( ko Silva i Milner na Old-u ) i zajedno sa blago povucenim Dzekom te Rahimicem i Medunjaninom garantovali bi dominaciju i zestok fajt na sredini ( onda bi i Ronaldo i Nani bili manje na krilu a vise u sredini sto bi nama svakako odgovaralo). i na kraju... ali ne i najmanje vazan Ibisevic... da vrsi pritisak na zadnju liniju Portugala i ceka lopte u prostor ili eventualno neke otpatke...
Jbg mi nemamo sta cekati...Igramo kuci... imamo ekipu... idemo na pobjedu !
- p206
#1650 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Misliš da bi Lulić i nedovoljno oporavljeni Salihović "pretrčali" u ovoj utakmici Ronalda i Nanija? Bojim se da bi svako njihovo nerezonsko izlijetanje naprijed značilo loptu u prazan prostor ovoj dvojici. Ronaldo i Nani nebi ulazili u sredinu jer to nikad ni u klubovima ne rade da bi uzeli posjed. Njima nije potreban posjed, i sigurno će igrati na kontranapade, jer imaju igrače za to, a tako su igrali i prošli put u Zenici.printer wrote:--------------------------Begovic------------------------
Jbg mi nemamo sta cekati...Igramo kuci... imamo ekipu... idemo na pobjedu !![]()
![]()
Jedan bek treba nešto ofanzivnije igrati, drugi (na Ronaldovoj strani) obavezno defanzivno.