BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- quasar
#1601 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja bih da mi njih zbunimo, pa nek Dzeko igra stopera a Rahimica u napad. Mozda bi Keno mogao odigrati playa, Begovic na desno krilo, Miske nek brani.
- veljaca
#1602 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
quasar wrote:Ja bih da mi njih zbunimo, pa nek Dzeko igra stopera a Rahimica u napad. Mozda bi Keno mogao odigrati playa, Begovic na desno krilo, Miske nek brani.
Jos da se Pape skine i pocne razgrtati kao protiv Rumuna ......
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1603 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
trilioniti put..Hasan nema bh. državljanstvoultima_palabra wrote:Nisam lično gledao, ali novine pišu da je Hasan u vrlo lošoj formi.
- shake69
#1604 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Druze, to po sebi ne znaci nista ako bi se pokrenula procedura za sportsko drzavljanstvo BiH koje on lahko moze dobiti jer je vec igrao za BiH, ali covjek nema volje a i godine su pritisle, opasnost od nove povrede, a to je posve 'drugi par cipela'. Sada je i prekratak rok da bi se takvo sto uopce pokrenulo tako da je samo s te strane bespredmetno raspravljati a da moze igrati - formalno itekako moze!JoseMujica wrote:trilioniti put..Hasan nema bh. državljanstvoultima_palabra wrote:Nisam lično gledao, ali novine pišu da je Hasan u vrlo lošoj formi.
- zecko_kupuz
#1605 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Najjači su komentari tipa "odraditi prvu tekmu pa u Portugal s kompletnim sastavom".
Ko to garantuje da možemo proći bez žutog u prvom meču?!I to žutog za nekog kome prijeti suspenzija. 
- JoseMujica
#1606 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
da može zvali bi ga. i ne kontam više što šupljirati o tomeshake69 wrote:Druze, to po sebi ne znaci nista ako bi se pokrenula procedura za sportsko drzavljanstvo BiH koje on lahko moze dobiti jer je vec igrao za BiH, ali covjek nema volje a i godine su pritisle, opasnost od nove povrede, a to je posve 'drugi par cipela'. Sada je i prekratak rok da bi se takvo sto uopce pokrenulo tako da je samo s te strane bespredmetno raspravljati a da moze igrati - formalno itekako moze!JoseMujica wrote:trilioniti put..Hasan nema bh. državljanstvoultima_palabra wrote:Nisam lično gledao, ali novine pišu da je Hasan u vrlo lošoj formi.
- simonese
#1607 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
zuti nam ne ginu,5-6zecko_kupuz wrote:Najjači su komentari tipa "odraditi prvu tekmu pa u Portugal s kompletnim sastavom".Ko to garantuje da možemo proći bez žutog u prvom meču?!I to žutog za nekog kome prijeti suspenzija.
-
sumirprimus
#1608 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nego treba se spremit za bar bez trojice iz prve postave u revansu zbog kartonazecko_kupuz wrote:Najjači su komentari tipa "odraditi prvu tekmu pa u Portugal s kompletnim sastavom".Ko to garantuje da možemo proći bez žutog u prvom meču?!I to žutog za nekog kome prijeti suspenzija.
-
Rotring *.*
#1609 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
quasar wrote:Ja bih da mi njih zbunimo, pa nek Dzeko igra stopera a Rahimica u napad. Mozda bi Keno mogao odigrati playa, Begovic na desno krilo, Miske nek brani.
-
Rotring *.*
#1610 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ko da gledam Spaha će dobiti žutisumirprimus wrote:nego treba se spremit za bar bez trojice iz prve postave u revansu zbog kartonazecko_kupuz wrote:Najjači su komentari tipa "odraditi prvu tekmu pa u Portugal s kompletnim sastavom".Ko to garantuje da možemo proći bez žutog u prvom meču?!I to žutog za nekog kome prijeti suspenzija.
- JoseMujica
#1611 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nek svi dobiju po crveni samo da prođemo 
-
sumirprimus
#1612 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kako ba pa vec imaRotring *.* wrote:ko da gledam Spaha će dobiti žutisumirprimus wrote:nego treba se spremit za bar bez trojice iz prve postave u revansu zbog kartonazecko_kupuz wrote:Najjači su komentari tipa "odraditi prvu tekmu pa u Portugal s kompletnim sastavom".Ko to garantuje da možemo proći bez žutog u prvom meču?!I to žutog za nekog kome prijeti suspenzija.
il ima jedan pa drugi? ovo oko spahe mi se sve pomešaaalo
- arzuhal
#1613 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dragi moj dnevniče, razmišljam zašto bih volio vidjeti poraz Portugala i naš plasman na EP, sa ili bez patetike, nije mi važno ni nanosekunde...
- zbog ove zemlje i svih onih koje je vole, u domovini ili negdje drugo;
- zbog ove zemlje i svih onih koji je ne vole, u domovini ili negdje drugo;
- zbog tih fantastičnih momaka koji se godinama okupljaju (i onih kojih više nema), koje bodrimo u želji da odu ne neko veliko takmičenje;
- zbog Papeta, jer ako bi on bio taj koji bi našu reprezentaciju odveo na EP, bio bi upisan kao naša najveća fudbalska legenda - i kao igrač i kao selektor - čime bi on zaokružio na najljepši način svoju karijeru, tamam mi odmah ispali u nastavku takmičenja...
- zbog FIFE, UEFE, sudija, UN-a, MMF-a, EU-a, zaštićenih enklava, konvoja pomoći, Jasušija Jakašija, Butrosa Galija...zbog svih bjelosvjetskih šupaka koji nemaju pojma šta je to radost i ljepota ove male zemlje...samo da zaboravim malo na njih sve...
- zbog Portugala i njegovih zvijezda koje moraju igrati na EP...
- da vidim suze CR7 na Stadionu Svjetlosti, kada svemu bude kraj...
- da vidim radost u očima Safetovim, Džekinim, Ibiševićevim, Misketovim, Rahimićevim...
- da vidim kako ću pobudalit kada pobjedimo;
- zbog potresa kojom će cijela zemlja odjekivati, zbog petardi, sirena, zastava...
- zbog Dodika i Rajka Vasića..
- zbog svih nezaposlenih u ovoj zemlji, depresivnih, penzionera, djece, mladih koji ne vide perspektivu...a gledat će pobjedu
- zbog onih hadžija koji će i na Arefatu molit da pometemo Portugal u onoj našoj Močvari
- zbog šoka cijelog sportskog i novinarskog svijeta:''Eto vam ga..''
- zbog mog rođendana u novembru
, boli me čutura...
- zbog...hiljadu/tisuću/хиљаду razloga...
- zbog tih fantastičnih momaka koji se godinama okupljaju (i onih kojih više nema), koje bodrimo u želji da odu ne neko veliko takmičenje;
- zbog Papeta, jer ako bi on bio taj koji bi našu reprezentaciju odveo na EP, bio bi upisan kao naša najveća fudbalska legenda - i kao igrač i kao selektor - čime bi on zaokružio na najljepši način svoju karijeru, tamam mi odmah ispali u nastavku takmičenja...
- zbog FIFE, UEFE, sudija, UN-a, MMF-a, EU-a, zaštićenih enklava, konvoja pomoći, Jasušija Jakašija, Butrosa Galija...zbog svih bjelosvjetskih šupaka koji nemaju pojma šta je to radost i ljepota ove male zemlje...samo da zaboravim malo na njih sve...
- da vidim radost u očima Safetovim, Džekinim, Ibiševićevim, Misketovim, Rahimićevim...
- zbog potresa kojom će cijela zemlja odjekivati, zbog petardi, sirena, zastava...
- zbog svih nezaposlenih u ovoj zemlji, depresivnih, penzionera, djece, mladih koji ne vide perspektivu...a gledat će pobjedu
- zbog onih hadžija koji će i na Arefatu molit da pometemo Portugal u onoj našoj Močvari
- zbog mog rođendana u novembru
Last edited by arzuhal on 25/10/2011 11:44, edited 1 time in total.
- alica.k
#1614 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ima jedansumirprimus wrote:kako ba pa vec imail nema?
il ima jedan pa drugi? ovo oko spahe mi se sve pomešaaalo![]()
- quasar
#1615 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
@arzuhal
E bas tako!
E bas tako!
-
sumirprimus
#1616 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
arzuhal wrote:Dragi moj dnevniče, razmišljam zašto bih volio vidjeti poraz Portugala i naš plasman na EP, sa ili bez patetike, nije mi važno ni nanosekunde...
- zbog Dodika i[b] Rajka Vasića..[/b]
- zbog svih nezaposlenih u ovoj zemlji, depresivnih, penzionera, djece, mladih koji ne vide perspektivu...a gledat će pobjedu![]()
- zbog onih hadžija koji će i na Arefatu molit da pometemo Portugal u onoj našoj Močvari![]()
- zbog mog rođendana u novembru, boli me čutura...
-
sumirprimus
#1617 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jes jes dobro si hahaalica.k wrote:ima jedansumirprimus wrote:kako ba pa vec imail nema?
dobio u francuskoj.
onda treba mu svih 90 minuta galamit,ko onda toplabecirevic, NE HESPU,NE HESPU
- arzuhal
#1618 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dabogda ga Pape zabloGiro!sumirprimus wrote:![]()
![]()
bjez ba odma ce opet plačuć blogirat...
-
Baudelaire
#1619 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vidim opet pojedinci stavljaju sastav bez Medunjanina. Neizvedivo ljudi moji. Isto tako, nadam se da se Pape neće odlučiti na 4-4-2, nego na 4-5-1.
-
sumirprimus
#1620 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
da sam vjernik reko bi amin!!!arzuhal wrote:Dabogda ga Pape zabloGiro!sumirprimus wrote:![]()
![]()
bjez ba odma ce opet plačuć blogirat...
-
mikogoago
#1621 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
arzuhal wrote:Dragi moj dnevniče, razmišljam zašto bih volio vidjeti poraz Portugala i naš plasman na EP, sa ili bez patetike, nije mi važno ni nanosekunde...
- zbog svih nezaposlenih u ovoj zemlji, depresivnih, penzionera, djece, mladih koji ne vide perspektivu...a gledat će pobjedu![]()
- zbog onih hadžija koji će i na Arefatu molit da pometemo Portugal u onoj našoj Močvari![]()
- zbog mog rođendana u novembru, boli me čutura...
-
Rotring *.*
#1622 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Čitao sam da će se savez žaliti na karton Spahića ?? Ima li Šta od toga, il' je to šupljaalica.k wrote:ima jedansumirprimus wrote:kako ba pa vec imail nema?
dobio u francuskoj.
- alica.k
#1623 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jesi to na forumu citao?Rotring *.* wrote:Čitao sam da će se savez žaliti na karton Spahića ?? Ima li Šta od toga, il' je to šupljaalica.k wrote:ima jedansumirprimus wrote:kako ba pa vec imail nema?
dobio u francuskoj.
mislim da je bas ovdje neko postavio pravilnik u vezi toga, i fino pise da je rok za zalbu 24 sata od utakmice, i da treba uz zalbu dati i 1000 eura.
- Pitarrr82
#1624 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma dao bi Spaha 1k evra
ali je kasno za zalbu...
-
Rotring *.*
#1625 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mislim da je bas ovdje neko postavio pravilnik u vezi toga, i fino pise da je rok za zalbu 24 sata od utakmice, i da treba uz zalbu dati i 1000 eura.[/quote]
da, na forumu
hvala ti
da, na forumu
hvala ti