Nadfam se da je jasno da ova objava na zvanicnim stranicama UEFA ne znaci nista ako njihovo izaslanstvo ove sedmice kaze da teren ne ispunjava kriterije. Nazalost.bosnovizija wrote:UEFA: BiH – Portugal 11. novembra na Bilinom polju!
Na zvaničnoj stranici Evropske fudbalske federacije piše da će prvi meč baraža za EP biti odigran u Zenici
Čini se da žalba nije urodila plodom
Piše: SportCentar
24.10.2011 u 19:14 sati.
Reprezentacija Portugala u prvoj utakmici baraža za Evropsko prvenstvo 2012. godine protiv Bosne i Hercegovine 11. novembra gostovat će na zeničkom Bilinom polju!
Iako su se Portugalci Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA) žalili na loš teren stadiona u Zenici, čini se da u Nyonu nisu previše ozbiljno shvatili našeg protivnika.
Naime, na zvaničnoj stranici UEFA-e objavljeno je da će prvi meč baraža biti odigran na Bilinom polju i to 11. novembra sa početkom u 20 sati!
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=27112
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shake69
#1576 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1577 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma kakog zelenog praha nabacat samo nek se zeleni 
- Bosanski_kralj
#1578 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Treba ovoj delegaciji za provjeru stanja terena Koševo podvaliti pod BP, ne bi to ovi iz UEFE ni primjetili. 
-
convict
#1579 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Haj'mo malo o taktici za prvu utakmicu. Fakat je problem zadnja linija, možda povući Zahirovića prema nazad, s tim da Rahimić i Ibišević također igraju malo povučenije.
------------Džeko-----Ibišević------------
Lulić---Misimović-----Rahimić---Pjanić
Salihović---Spahić----Zahirović---Jahić
------------------Begović------------------
- quasar
#1580 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
samo fali da bude 1:1leškarenje wrote:BiH vs Portugal 11.11.11.
- just principe
#1581 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ne mogu to reci jer namaju nijedan validan razlog. Dosad je sve ispunjavao kriterije i ne moze preko noci da se desi suprotnoshake69 wrote: Nadam se da je jasno da ova objava na zvanicnim stranicama UEFA ne znaci nista ako njihovo izaslanstvo ove sedmice kaze da teren ne ispunjava kriterije. Nazalost.
- Tvrdokorna mrlja
#1582 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
bojim se salihovica na nanijevoj strani,sejo zna peljati loptu i nije bas brz 
- Romanista 101%
#1583 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
leškarenje wrote:Ma jok,nego ce rijesiti tekmu igrac sa brojem 11quasar wrote:samo fali da bude 1:1leškarenje wrote:BiH vs Portugal 11.11.11.
Dzeko trese mrezu u 11. minuti
- quasar
#1584 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Izace 11 protiv 11, a Portugal ce imati 11. kornera i 11 zutih kartona.
-
jah_
#1585 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ako Jahic dodje,mislim da ce bit ovako: Lulic ide na desni bek, a Salihovic na njegovo mjesto...zatim Rahimica ce Pape stavit na stopera sa Spahicem,a Zahirovic i Jahic kao zadnji vezni.. napad i sredina ostaju isti ko sa Luxmburgomconvict wrote:Haj'mo malo o taktici za prvu utakmicu. Fakat je problem zadnja linija, možda povući Zahirovića prema nazad, s tim da Rahimić i Ibišević također igraju malo povučenije.
- ganjeta
#1586 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Je l' se igra u 11?quasar wrote:Izace 11 protiv 11, a Portugal ce imati 11. kornera i 11 zutih kartona.
-
TenDollars2
#1587 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
UH bgm i nisu najbolje vijesti pred baraz. Zahirovac jedan od najvrijednijih igrac au klubu a konstantno sjedi na klupi, Rahimic 7-8 minuta igra.
Pjanic i Ibricic nisu u kadru za tekme bili uopste.
Hasagic nije igrao, Begovic jeste al 3 gola primio, bolje i to nego ne igrati.
Mujdja povrijedjen...
Papac je uz Dzeku i Ibisevica bio dobar ovaj vikend, igrao je skoro cijelu tekmu.
Nego, hoce li mi neko objasniti sto nema Jahica u repki? pa covjek igra na pozicijama gdje nam trebaju igraci a po meni nije nista losiji od Zahirovica, Mujdje, Pandze i kompanije. Definitivno ga treba pozvati Susiz za baraz, a ne znam zasto nije bio pozvan u zadnjim tekmama.
Mujdja povrijedjen...
Papac je uz Dzeku i Ibisevica bio dobar ovaj vikend, igrao je skoro cijelu tekmu.
Nego, hoce li mi neko objasniti sto nema Jahica u repki? pa covjek igra na pozicijama gdje nam trebaju igraci a po meni nije nista losiji od Zahirovica, Mujdje, Pandze i kompanije. Definitivno ga treba pozvati Susiz za baraz, a ne znam zasto nije bio pozvan u zadnjim tekmama.
- @mba
#1588 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sta je sa nadarevicem?
-
Mustang1
#1589 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Odakle si ti spao ?TenDollars2 wrote:UH bgm i nisu najbolje vijesti pred baraz. Zahirovac jedan od najvrijednijih igrac au klubu a konstantno sjedi na klupi, Rahimic 7-8 minuta igra.
Mujdja povrijedjen...
- cyprus
#1590 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kristini će ispast 11 zuba u duelu sa Spahomquasar wrote:Izace 11 protiv 11, a Portugal ce imati 11. kornera i 11 zutih kartona.
- BHF_Manijak
#1591 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Frajer ti govori za Jahica, intervju davno sa Safetom bio u kojem je reko da ce ga pozvati... 
-
printer
#1592 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mozda bi trebao i Murata zvati... iako ima 35 godina iskusan je do bola a mozda nam bas takvi trebaju da smire situaciju kad krene po zlu
-
Chuckie
#1593 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jel šalju fotošopirane slike terena u UEFU?
Al najjače mi je kad BHT prijenos vrši u VHS tehnici a Al Jazeera sports ga razvuče
na full HD haha, ko crtani film. Čini mi se da je samo odličan prijenos u full HDu jedne
naše tekme bio onaj protiv francuza na koševu, mislim da ga je radila neka strana
kuća.
Al najjače mi je kad BHT prijenos vrši u VHS tehnici a Al Jazeera sports ga razvuče
na full HD haha, ko crtani film. Čini mi se da je samo odličan prijenos u full HDu jedne
naše tekme bio onaj protiv francuza na koševu, mislim da ga je radila neka strana
kuća.
-
mejdanbl
#1594 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sad ce ovo svima izgledati da sam poludio (mozda i jesam) ali nesto kontam, odbrana nam je u ku.cu kako god okrenes, jos nek se neko povrijedi... Nesto razmisljam mozda cak pozvati i Salihamidzica, nek sjedi na klupi zlu ne trebalo. On je stara kuka, ima vise titula nego svi ostali zajedno. On uvijek moze rutinski jedno pola sata odigrati i to sigurno bolje od Mravca ili Maletica (koji se tek u 30toj prodao vani). Znam da zvuci nemoguce ali nazvati ga i pitati...printer wrote:mozda bi trebao i Murata zvati... iako ima 35 godina iskusan je do bola a mozda nam bas takvi trebaju da smire situaciju kad krene po zlu
- ultima_palabra
#1595 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nisam lično gledao, ali novine pišu da je Hasan u vrlo lošoj formi.
-
mikogoago
#1596 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovde neki kao da su pali sa Marsa.Procitajte ranije stranice ne bilo vam tesko pa ne postavljajte ista i glupa pitanja ponovo.
Ako vam je i to tesko prodjite internetom i pogledajte u zadnja dva dana sta se pisalo imate sve odgovore.Sto se tice Salihamidjica on sigurno nece igrati vise za repku,a po meni treba dati sansu mladjima(Besic,Vranjes,Subasic,Stevanovic & co.).Ne znam sta ste vi pratili ova dva dana,ali mi razloga za optimizam imamo po igrama nasih kljucnih igraca.
Ako vam je i to tesko prodjite internetom i pogledajte u zadnja dva dana sta se pisalo imate sve odgovore.Sto se tice Salihamidjica on sigurno nece igrati vise za repku,a po meni treba dati sansu mladjima(Besic,Vranjes,Subasic,Stevanovic & co.).Ne znam sta ste vi pratili ova dva dana,ali mi razloga za optimizam imamo po igrama nasih kljucnih igraca.
-
mikogoago
#1597 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo ako vam je tesko naci ima i posljednje Susicevo razmisljanje gdje je mislim sve receno:
Naslovna strana » Sport » Fudbal »
Selektor Safet Sušić sklapa mozaik za baraž: Portugalci ne biraju sredstva da dođu na Euro
Oni dobro znaju da smo na Bilinom polju dobili posljednje četiri utakmice
Autor M. TANOVIĆ | Objavljeno 24.10.2011. u 06:05
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Sušić: O zadnoj liniji razmišljam svakog dana Sušić: O zadnoj liniji razmišljam svakog dana
Dok javnost miruje i čeka da ponovo eksplodira u fudbalskoj euforiji koju će izazvati utakmice baraža protiv Portugala, selektor Safet Sušić razmišlja šta ćemo.
Situacija nije previše dobra. Selekcija poput naše, teško se nosi s gubitkom svakog igrača, a kamoli trojice standardnih iz zadnje linije koji neće moći igrati prvu utakmicu.
Selektorove glavobolje u subotu je malo olakšao Vedad Ibišević, koji je u prvom nastupu za Hofenhajm u startnih 11 od oporavka od povrede postigao gol.
Vedo najodmorniji
- To je odlična stvar. Dobro je što je Vedo igrao od prve minute. Ako sve bude uredu, do Portugala bi trebao biti u možda najboljem stanju od svih fudbalera. Najspremniji je i najodmorniji, a osim toga, poželio je igrati i zabijati golove. Razmišljam o njemu, naročito za prvu utakmicu - kaže Sušić.
Selektor nam je tako, možda i nesvjesno, otkrio da postoji šansa da u prvoj utakmici na Portugalce krenemo ofanzivno, sa dvojicom napadača.
- Sigurno je i to jedna od opcija, ali vidjet ćemo - odgovorio je Pape.
Selektor traži rješenja i za zadnju liniju. Ko će zamijeniti suspendirane Sašu Papca i Borisa Pandžu i povrijeđenog Mensura Mujdžu? Jedna od opcija je Sanel Jahić, član APOEL-a, najprijatnijeg iznenađenja Lige prvaka.
- O zadnjoj liniji razmišljam svakog dana, pravim ekipu u glavi i na papiru. Pratim nekoliko igrača. Jahić igra, ali ne onoliko koliko bi trebao. Pratim i Ognjena Vranješa, ali je ovog vikenda cijelu utakmicu presjedio na klupi. Nažalost, nemamo preveliki izbor igrača, ali ću pokušati nešto smisliti - žali se Sušić, koji će krajem ove sedmice poslati pozive igračima.
Razumijem ih
Proteklih dana mnogo se govorilo o nezadovoljstvu Portugalaca stanjem terena u Zenici. Nastojanje našeg protivnika da nas izbaci s Bilinog polja Pape smatra pokušajem da nas destabiliziraju, ali naglašava da se time neće zamarati.
- Sadaa se ne biraju sredstva da se dođe do Evropskog prvenstva. Ja ih razumijem, nije ono ništa novo. Vidjeli su da je teren u lošem stanju i normalno je da žele igrati na boljem. No, oni, isto tako, dobro znaju da smo mi posljednje četiri utakmice na Bilinom polju dobili, a da smo jedinu koju smo u kvalifikacijama igrali izvan Zenice, protiv Francuske, izgubili. Znaju šta ih tamo čeka. Već su jednom bili na Bilinom polju, ali ne protiv ove ekipe. Sada smo mnogo jači pa su s razlogom zabrinuti.
Ne bismo se, međutim, trebali opterećivati nepotrebnim stvarima. Neću ni da igrači rasipaju energiju mozgajući o Portugalcima i njihovim planovima. Želim da se dobro spremimo, a hoćemo li igrati u Zenici ili u Sarajevu, odlučit će neko drugi. Ja vjerujem da će to ipak biti Bilino polje - rekao nam je Sušić.
Neću unaprijed tražiti opravdanja
- Ne želim unaprijed tražiti opravdanja u svim ovim pričama o pritiscima Portugalaca. Bit će pritiska, ali ja razmišljam na samo jedan način - onaj ko bude bolji, ide na Evropsko prvenstvo. Istina je da nije isto igrati protiv velikih i malih ekipa, ali sudija nam ne može svirati penal ako penala nema i ne može nam isključiti igrača ako nije bilo prekršaja.
Mi smo u Francuskoj igrali fenomenalno, ali 60, a ne 90 minuta. To što nismo dobili je i do nas, a ne samo do penala, koji je sudija mogao svirati, ali i ne svirati - kaže Pape.
Ronaldo je dosadio ljudima
Našim bojaznima da će Portugalci u duelu protiv BiH vjerovatno biti povlašteni, u prilog ide i to da je Evropsko prvenstvo vjerovatno nezamislivo bez najskupljeg fudbalera svijeta.
- Ronaldo? Pa možda je više i dosadio ljudima. Zašto ljudi ne bi vidjeli neka nova imena na Euru, poput Džeke? Te priče o parama i velikim kompanijama nemaju veze. Ako mi budemo igrali dobro, ne vjerujem da nas može zadesiti neka nepravda. Oči cijelog svijeta bit će uperene u ove utakmice - kaže Pape

Naslovna strana » Sport » Fudbal »
Selektor Safet Sušić sklapa mozaik za baraž: Portugalci ne biraju sredstva da dođu na Euro
Oni dobro znaju da smo na Bilinom polju dobili posljednje četiri utakmice
Autor M. TANOVIĆ | Objavljeno 24.10.2011. u 06:05
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Sušić: O zadnoj liniji razmišljam svakog dana Sušić: O zadnoj liniji razmišljam svakog dana
Dok javnost miruje i čeka da ponovo eksplodira u fudbalskoj euforiji koju će izazvati utakmice baraža protiv Portugala, selektor Safet Sušić razmišlja šta ćemo.
Situacija nije previše dobra. Selekcija poput naše, teško se nosi s gubitkom svakog igrača, a kamoli trojice standardnih iz zadnje linije koji neće moći igrati prvu utakmicu.
Selektorove glavobolje u subotu je malo olakšao Vedad Ibišević, koji je u prvom nastupu za Hofenhajm u startnih 11 od oporavka od povrede postigao gol.
Vedo najodmorniji
- To je odlična stvar. Dobro je što je Vedo igrao od prve minute. Ako sve bude uredu, do Portugala bi trebao biti u možda najboljem stanju od svih fudbalera. Najspremniji je i najodmorniji, a osim toga, poželio je igrati i zabijati golove. Razmišljam o njemu, naročito za prvu utakmicu - kaže Sušić.
Selektor nam je tako, možda i nesvjesno, otkrio da postoji šansa da u prvoj utakmici na Portugalce krenemo ofanzivno, sa dvojicom napadača.
- Sigurno je i to jedna od opcija, ali vidjet ćemo - odgovorio je Pape.
Selektor traži rješenja i za zadnju liniju. Ko će zamijeniti suspendirane Sašu Papca i Borisa Pandžu i povrijeđenog Mensura Mujdžu? Jedna od opcija je Sanel Jahić, član APOEL-a, najprijatnijeg iznenađenja Lige prvaka.
- O zadnjoj liniji razmišljam svakog dana, pravim ekipu u glavi i na papiru. Pratim nekoliko igrača. Jahić igra, ali ne onoliko koliko bi trebao. Pratim i Ognjena Vranješa, ali je ovog vikenda cijelu utakmicu presjedio na klupi. Nažalost, nemamo preveliki izbor igrača, ali ću pokušati nešto smisliti - žali se Sušić, koji će krajem ove sedmice poslati pozive igračima.
Razumijem ih
Proteklih dana mnogo se govorilo o nezadovoljstvu Portugalaca stanjem terena u Zenici. Nastojanje našeg protivnika da nas izbaci s Bilinog polja Pape smatra pokušajem da nas destabiliziraju, ali naglašava da se time neće zamarati.
- Sadaa se ne biraju sredstva da se dođe do Evropskog prvenstva. Ja ih razumijem, nije ono ništa novo. Vidjeli su da je teren u lošem stanju i normalno je da žele igrati na boljem. No, oni, isto tako, dobro znaju da smo mi posljednje četiri utakmice na Bilinom polju dobili, a da smo jedinu koju smo u kvalifikacijama igrali izvan Zenice, protiv Francuske, izgubili. Znaju šta ih tamo čeka. Već su jednom bili na Bilinom polju, ali ne protiv ove ekipe. Sada smo mnogo jači pa su s razlogom zabrinuti.
Ne bismo se, međutim, trebali opterećivati nepotrebnim stvarima. Neću ni da igrači rasipaju energiju mozgajući o Portugalcima i njihovim planovima. Želim da se dobro spremimo, a hoćemo li igrati u Zenici ili u Sarajevu, odlučit će neko drugi. Ja vjerujem da će to ipak biti Bilino polje - rekao nam je Sušić.
Neću unaprijed tražiti opravdanja
- Ne želim unaprijed tražiti opravdanja u svim ovim pričama o pritiscima Portugalaca. Bit će pritiska, ali ja razmišljam na samo jedan način - onaj ko bude bolji, ide na Evropsko prvenstvo. Istina je da nije isto igrati protiv velikih i malih ekipa, ali sudija nam ne može svirati penal ako penala nema i ne može nam isključiti igrača ako nije bilo prekršaja.
Mi smo u Francuskoj igrali fenomenalno, ali 60, a ne 90 minuta. To što nismo dobili je i do nas, a ne samo do penala, koji je sudija mogao svirati, ali i ne svirati - kaže Pape.
Ronaldo je dosadio ljudima
Našim bojaznima da će Portugalci u duelu protiv BiH vjerovatno biti povlašteni, u prilog ide i to da je Evropsko prvenstvo vjerovatno nezamislivo bez najskupljeg fudbalera svijeta.
- Ronaldo? Pa možda je više i dosadio ljudima. Zašto ljudi ne bi vidjeli neka nova imena na Euru, poput Džeke? Te priče o parama i velikim kompanijama nemaju veze. Ako mi budemo igrali dobro, ne vjerujem da nas može zadesiti neka nepravda. Oči cijelog svijeta bit će uperene u ove utakmice - kaže Pape
- Comrad
#1598 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jao terena
katastrofa.
I ne kontam pojedine ljude, kao eto oni se prepali terena, ne valja teren kako ce igrati. Pa pita li se iko kako ce nasi fudbaleri igrati. Vecina ih igra na svjetskim stadionima. Ko da je Dzeki lako se presalatati sa onakve engleske trave, na ovu nasu mocvaru.
Nadam se da ce uspjeti barem malo da srede ovaj teren. Samo bi jos snijeg falio.
I ne kontam pojedine ljude, kao eto oni se prepali terena, ne valja teren kako ce igrati. Pa pita li se iko kako ce nasi fudbaleri igrati. Vecina ih igra na svjetskim stadionima. Ko da je Dzeki lako se presalatati sa onakve engleske trave, na ovu nasu mocvaru.
Nadam se da ce uspjeti barem malo da srede ovaj teren. Samo bi jos snijeg falio.
-
zlajapravaraja
#1599 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moj idealni sastav:
---------------------------Begovic------------------------
Zahirovic---------Jahic------------Spahic---------Lulic
-----------------Rahimic--------Medunjanin-----------
Pjanic----------------Misimovic--------------Salihovic
------------------------Dzeko-----------------------------
Iako mislim da ne bi trebali mjenjati prednjih 6 igraca u odnosu na Francusku, mozda je ipak bolje da Lulic prvenstveno igra beka jer je brzi od Salihovica. A kad krene naprijed, Sejo mu moze cuvati ledja.
Uglavnom, lijeva strana ce nam biti strasna s Lulom, Haretom i Sejom.
Zahirovic sigurno moze kvalitetno odigrati beka, ali ne i stopera.
Rahimica bi takodjer razmotrio na mjestu stopera, ali samo u slucaju da niko drugi ne zadovolji Papetove kriterije.
Salihamidzica bi zvao, jer sigurno moze odigrati barem po kvalitetno poluvrijeme po tekmi, i to na vise pozicija.
Ostaje pitanje: Sta s Ibisevicem? Iako ce sigurno goriti protiv Portugala (da se iskupi za skretanje one lopte u stativu u Lisabonu), mislim da bi trebao poceti s klupe, ako svi gore navedeni igraci budu spremni, a onda uci negdje oko 60. minute.
Sve u svemu, ne bih ubacivao vise od 1 novog igraca u pocetnu postavu, jer su postojeci igraci uigrani i u stanju da protiv skoro svake reprezentacije dominiraju terenom na osnovu naseg tika-taka fudbala s kratkim pasovima i brzim dodavanjima.
Ali sam siguran da Pape tako vec razmislja.
A ovi pametnjakovici sto bi po 4-5 novih igraca poubacivali i izrotirali pozicije, nemojte molim vas bezze pisati i dzaba puniti stranice, jer je takvo nesto daleko od onog sto ce Pape izvesti na teren, a i sami se ofirate.
---------------------------Begovic------------------------
Zahirovic---------Jahic------------Spahic---------Lulic
-----------------Rahimic--------Medunjanin-----------
Pjanic----------------Misimovic--------------Salihovic
------------------------Dzeko-----------------------------
Iako mislim da ne bi trebali mjenjati prednjih 6 igraca u odnosu na Francusku, mozda je ipak bolje da Lulic prvenstveno igra beka jer je brzi od Salihovica. A kad krene naprijed, Sejo mu moze cuvati ledja.
Uglavnom, lijeva strana ce nam biti strasna s Lulom, Haretom i Sejom.
Zahirovic sigurno moze kvalitetno odigrati beka, ali ne i stopera.
Rahimica bi takodjer razmotrio na mjestu stopera, ali samo u slucaju da niko drugi ne zadovolji Papetove kriterije.
Salihamidzica bi zvao, jer sigurno moze odigrati barem po kvalitetno poluvrijeme po tekmi, i to na vise pozicija.
Ostaje pitanje: Sta s Ibisevicem? Iako ce sigurno goriti protiv Portugala (da se iskupi za skretanje one lopte u stativu u Lisabonu), mislim da bi trebao poceti s klupe, ako svi gore navedeni igraci budu spremni, a onda uci negdje oko 60. minute.
Sve u svemu, ne bih ubacivao vise od 1 novog igraca u pocetnu postavu, jer su postojeci igraci uigrani i u stanju da protiv skoro svake reprezentacije dominiraju terenom na osnovu naseg tika-taka fudbala s kratkim pasovima i brzim dodavanjima.
Ali sam siguran da Pape tako vec razmislja.
A ovi pametnjakovici sto bi po 4-5 novih igraca poubacivali i izrotirali pozicije, nemojte molim vas bezze pisati i dzaba puniti stranice, jer je takvo nesto daleko od onog sto ce Pape izvesti na teren, a i sami se ofirate.
-
zlajapravaraja
#1600 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jes' ti ikad igr'o lopte ba?TenDollars2 wrote:na ovom forumu sta god ocjk da napise nekom ne odgovara. ccc Pa kako ce Rahimic odigrati cijelu tekmu :S kako ce Zahirovic na beku igrati :S Bolje je Zahirovica na zadnjeg veznog, Rahimica van i sa Cedom u napadu, 352,naravno to ne bi bila dobra formacija za domaci teren, treba igrati na malo golova, (bez primljenog) a to je tesko bez citave zadnje linije, defanzivne linije. Al napad je najbolja odbrana, svi u napad.