BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Pitarrr82

#1351 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

Baudelaire wrote:Ja bih prije rekao da ima veze sa njihovom profesionalnošću i načinom života. Redovan je Pjanić pa ne može meda, redovan je Medunjanin pa prvi umre od svih. Lulić opet djeluje kao da bi maraton mogao istrčati, a i Mujdža je blizu.

Pjanic je oduvijek spor bio, po meni moze trcati ali je malo spor i ipak daje to nesto u zadnjim utakmicama repke...
Baudelaire

#1352 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Ma jest, ja sam gledao neku statistiku Lige prvaka prošle sezone, i uvijek je bio među igračima koji su najviše pretrčali, tako da je do mene :D
quasar

#1353 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

Pitarrr82 wrote:
Baudelaire wrote:Ja bih prije rekao da ima veze sa njihovom profesionalnošću i načinom života. Redovan je Pjanić pa ne može meda, redovan je Medunjanin pa prvi umre od svih. Lulić opet djeluje kao da bi maraton mogao istrčati, a i Mujdža je blizu.

Pjanic je oduvijek spor bio, po meni moze trcati ali je malo spor i ipak daje to nesto u zadnjim utakmicama repke...
Logicno da je sporiji kad je kratak i kratkih nogu. Zato je bezveze davati mu trkacke zadatke.
zlajapravaraja

#1354 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajapravaraja »

Point. wrote:Sta mislite je li supacki da Dzeko, posto je haver sa njim, nagovori Kolarova da uleti krvnicki Naniju, posto ovaj lijevi bek ovaj desni vezni, bice duela. Da ga samelje nek ga nema jedno mjesec-dva. Jebaji ga, jest fukarno al treba razmisljati takticki :D
Poslije ponoviti postupak i protiv manekena iz Madrida, pa Pepea i ovog Meiralesa i mozemo komotno sa Mravcem, Pandzom i Maleticem igrati revans i otresti ih. :D
Ja sinoc sanjao nesto slicno ovome, samo sto je se radilo o Maloudi:

Tekma Stoke - Chelsea, korner za Chelsea, Malouda ide glavom na loptu, a Begovic Maloudu u zraku "nehotice" svom snagom shakom pogadja u slijepocnicu.
Malouda vec u zraku pada u nesvijest, a Begovic se nadvija nad njega nakon sto je ovaj trehn'o od zemlju, shatro hoce da mu pomogne, a sapce mu "ovo ti je za Mensura..."

:P :zzzz:
Point.

#1355 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Point. »

zlajapravaraja wrote:
Point. wrote:Sta mislite je li supacki da Dzeko, posto je haver sa njim, nagovori Kolarova da uleti krvnicki Naniju, posto ovaj lijevi bek ovaj desni vezni, bice duela. Da ga samelje nek ga nema jedno mjesec-dva. Jebaji ga, jest fukarno al treba razmisljati takticki :D
Poslije ponoviti postupak i protiv manekena iz Madrida, pa Pepea i ovog Meiralesa i mozemo komotno sa Mravcem, Pandzom i Maleticem igrati revans i otresti ih. :D

Tekma Stoke - Chelsea, korner za Chelsea, Malouda ide glavom na loptu, a Begovic Maloudu u zraku "nehotice" svom snagom shakom pogadja u slijepocnicu.
Malouda vec u zraku pada u nesvijest, a Begovic se nadvija nad njega nakon sto je ovaj trehn'o od zemlju, shatro hoce da mu pomogne, a sapce mu "ovo ti je za Mensura..."

A ja sam mislio da ja imam cudne snove. :-D :-D
zlajapravaraja

#1356 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajapravaraja »

Point. wrote:
zlajapravaraja wrote:

A ja sam mislio da ja imam cudne snove. :-D :-D
Mogu nam uzeti prvenstvo, ali snove...nikada! :lol:
Baudelaire

#1357 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

quasar wrote:
Pitarrr82 wrote:

Logicno da je sporiji kad je kratak i kratkih nogu. Zato je bezveze davati mu trkacke zadatke.
Onda bi Messi trebao najsporiji na svijetu biti :zzzz:
quasar

#1358 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

Baudelaire wrote:
quasar wrote:
Pitarrr82 wrote:

Onda bi Messi trebao najsporiji na svijetu biti :zzzz:
Onda Messi ne bi bio nista posebno, da je to normalno.
skenderija04

#1359 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by skenderija04 »

POCINJE ISTA PRICA KAO PRIJE DVIJE GODINE

Record prije dvadeset minuta objavljuje da je uefa primiza zahtjev portugalskog saveza o promjeni stadiona. Neimenovani izvor iz Uefe tvrdi da ce se o zahtjevu raspravljati sljedece sedmice. Predsjednik FPF Madail tvrdi da su poslali izvjestaj dokumentovan fotografijama, gdje se vidi stanje terena u Zenici

http://www.record.xl.pt/Futebol/selecoe ... _id=722448
Last edited by skenderija04 on 20/10/2011 15:26, edited 1 time in total.
Pitarrr82

#1360 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

skenderija04 wrote:POCINJE ISTA PRICA KAO PRIJE DVIJE GODINE

Record prije dvadeset minuta objavljuje da je uefa primiza zahtjev portugalskog saveza o promjeni stadiona. Neimenovani izvor iz Uefe tvrdi da ce se o zahtjevu raspravljati sljedece sedmice. Predsjednik FPF Madail tvrdi da su poslali izvjestaj dokumentovan fotografijama.

http://www.record.xl.pt/Futebol/selecoe ... _id=722448

Ma da igramo u BL idemo na EP :bih: :mrgreen:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1361 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JoseMujica »

još bolje na Veležovom stadionu Pod Bijelim Brijegom ;-)
Pitarrr82

#1362 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

JoseMujica wrote:još bolje na Veležovom stadionu Pod Bijelim Brijegom ;-)

Ma normala samo sam to cisto onako rekao da se razumije sta zelim da kazem, :dance: ti Portugal vise ima da ih pojedemo :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1363 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JoseMujica »

:thumbup: tako je!

nebitno đe se igra vego kako se igra :bih:
Gandalf

#1364 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Gandalf »

Pa, do sada su Portugalci pokazali u čemu su najjači - u plakanju, kukanju, potucanju po Uefinim kancelarijama te daljeg plakanja i zapomaganja :skoljka:
just principe

#1365 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

Kolarov nece igrati derbi vec Clichi...j****a rotacija kod Mancinija
Bosanski_kralj

#1366 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Bosanski_kralj »

E ako UEFA udovolji ovom zahtjevu Portugalaca bolje da ni ne igramo, ne zbog samog stadiona, već zbog toga što bi jedna takva eventualna odluka simbolizirala.
just principe

#1367 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

Bosanski_kralj wrote:E ako UEFA udovolji ovom zahtjevu Portugalaca bolje da ni ne igramo, ne zbog samog stadiona, već zbog toga što bi jedna takva eventualna odluka simbolizirala.

...simbolizirala sta Uefa zeli , a to je prolaz Portugala
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1368 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Koliko god mi to ne zelili,90% je sansa da nam suspenduju Bilino :x :x

Samo da u nasim igracima jos vise sve to izazove revolt,kao i u navijacima ..pa da ih pred 35 000 fanatika demoliramo na Kosevu 3:0. E htjeli ste promjenu stadiona,e evo vam....cigani sugavi i portugalci i mafija iz UEFA :x ;-)
just principe

#1369 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

-LIBERO- wrote:Koliko god mi to ne zelili,90% je sansa da nam suspenduju Bilino :x :x

Samo da u nasim igracima jos vise sve to izazove revolt,kao i u navijacima ..pa da ih pred 35 000 fanatika demoliramo na Kosevu 3:0. E htjeli ste promjenu stadiona,e evo vam....cigani sugavi i portugalci i mafija iz UEFA :x ;-)

a tribina Zapad :-?
armin071

#1370 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by armin071 »

-LIBERO- wrote:Koliko god mi to ne zelili,90% je sansa da nam suspenduju Bilino :x :x

A po kojem ce to pravilu suspendovati stadion???
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1371 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Zapadna tribina bi bila u opticaju,jer nije isti kriterij za reprezentacije i evropska takmicenja klubska..tako da bi i zapad bio otvoren.

A ne znam zbog cega,mozda zato sto je los teren,sto bi i Real i ostali klubovi koji imaju portugalske igrace lobirali da se ne igra na takvom travnjaku,mozda jer UEFA vise zeli njih nego nas na EP a Portugal je ocigledno procijenio da ne zeli da igra u Zenici..ima vise razloga.

Ali eto,ta neka komisija mora doci i pregledati i bilino i vidjeti dal vrijede te kritike koje je uputio savez Portugala pa cemo vidjeti. U slijedecoj sedmici trebaju doci tako da eto. Pitanje je kakvo je trenutno stanje travnjaka na Bilinom,jer oni ce doci za par dana fakticki,malo se tu sta moze popraviti dodatno za ovako kratko vrijeme.

Hebi ga... :run:
Murat Sabanovic

#1372 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Murat Sabanovic »

jbg, tako nam i treba ,kada nismo u stanju travnjak imati po evropskim fudbalskim standardima. svaki put ista prica ...
LSD

#1373 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Nema ništa od suspenzije BP, to su ocajni pokušaji pirinejaca da nas destabilizuju.
Citave kvalifikacije (sam utakmice protiv Francuske) je stadion BP bio domacin utakmica, sve bilo normala i sasvim zadovoljavajuci po standradima UEFE i nema sad izmišljanje tople vode pred baraž...šta su to portugalci umislili?? da su s neba poslani, pa da se njima moraju ispunjavati neke želje :lol:
Dostaviti im knjigu žalbe, pa nek se pismeno žale...a mi cemo to razmotriti.
solo2

#1374 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by solo2 »

Zar nije zapadna tribina pod suspenzijom? Poceli su da jedu govna - jebiga moze im se :dance:
armin071

#1375 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by armin071 »

LSD wrote:Nema ništa od suspenzije BP, to su ocajni pokušaji pirinejaca da nas destabilizuju.
Citave kvalifikacije (sam utakmice protiv Francuske) je stadion BP bio domacin utakmica, sve bilo normala i sasvim zadovoljavajuci po standradima UEFE i nema sad izmišljanje tople vode pred baraž...šta su to portugalci umislili?? da su s neba poslani, pa da se njima moraju ispunjavati neke želje :lol:
Dostaviti im knjigu žalbe, pa nek se pismeno žale...a mi cemo to razmotriti.
Da ne duzimo znaci ovo je bit. Do sad je stadion po svim pravilima bio o.k. a sad kao ne valja?! Nema od toga nista ciganija iz Portugala pokazuje samo ovim koliko su im se m.da smanjila(pitanje je da li ih i imaju uopste). Samo laganini ne osvrtati se na ove gluposti i priremati reprezentativce za sljedece okrsaje. Ako sad preko ovih "velikih" uspijemo proci na prvenstvo niko nas vise nece ni potcjeniti ni gaziti, a i sve ce manje biti ovih "sudijskih previda" tako da je prolaz preko ledja CR7 i njegove druzice visestruko vazan.
Locked