Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Covjece,mi protiv Omana igramo sa tri stopera i dva beka
Ne mozemo se sastaviti sa loptom,veza ne postoji,a imamo sjajne veznjake na klupi,Pjanica i Stilica...a pored njih zivih i zdravih igra Topic..
Ali tri stopera..
hajd mi samo reci treceg stopera??? spahic, pandza i ?
Abacija wrote:Neko vice sa klupe (Iili je sa tribine): "JESTE LI VI DOSLI NA SUNCANJE?"
de ba narode, smirite dozivljaj. tekma nije cak ni prijateljska, nego revijalnog karaktera. pa izgubili smo i protiv rijeke, pa dobismo belgijance dvaput..
A komentator iz studija: "Nadam se dragi gledaoci da ne cujete sta selektor Blazevic govori nasim igracima."
Ovo je za antologije. Garant Ciro prosipa sabrana djela bosanskih psovki.
Ciro pederu,hocemo ostavku !!!
Kako nam fali Nadarevic... Marko svaka cast, al brate ... Sve mi nekako mirise da se Marku steli transfer.... Isto kao sto se nastelio Supicu i Pandzi ...
Ne mozemo se sastaviti sa loptom,veza ne postoji,a imamo sjajne veznjake na klupi,Pjanica i Stilica...a pored njih zivih i zdravih igra Topic..
Ali tri stopera..
Faruk wrote:Spahic sa ovakvom igrom moze za Olimpik potpisati, ali s Otoke
gleda ga Deschamps na ovoj tekmi, a on fula jednu za drugom
a i TOPIC je za penzije
Nemoj tako...Topić i Muratović sa buducnost naše reprezentacije...sa po 34 kuke su u cvijetu starosti...za penzije su Pjanić i Štilić...zato i griju klupu ovim igracinama
Kad se sjetim Akrapovića i Piplice,debitanti sa po 35 godina ...only in the Bosnia.
a i TOPIC je za penzije
Nemoj tako...Topić i Muratović sa buducnost naše reprezentacije...sa po 34 kuke su u cvijetu starosti...za penzije su Pjanić i Štilić...zato i griju klupu ovim igracinama
Kad se sjetim Akrapovića i Piplice,debitanti sa po 35 godina ...only in the Bosnia.
a i TOPIC je za penzije
al Bruno ga zabi Izraelu sa pola igralista
majstorski je ono bilo...mora se priznati...što jes' jes'
E jes' meni drago sto Supic odbrani onaj penal
Ali mogao je i bolje reagovati kod one druge stative...ipak on ima visinu.
Spahic i Pandza...ne znam. Spaha care, drag si mi, ali vrijeme je da skines kapitensku traku i predas je Misketu, pronadjes angazman pa onda na klupu reprezentacije. Ovako ne ide, budimo realni.
Pandza je k'o muha bez glave. Sta li on igra da mi je znat'.
Nadam se da ce u drugom poluvremenu uci Stilic i unijeti zivost na sredini. To je ono sto nam treba.
Za odbranu nemamo nade...jbg.
a i TOPIC je za penzije
Samir Duro je iduci
sad kad je presao u Sibenik ocekuje poziv selektora
ja sramote, đe ga sad nađe što neko reče mahmurnog gledat...
p.s. šta ćemo kad nam uđu i Pjanić i Štilić, a mi opet izgubimo (ako ovako nastave sigurno hoćemo), koga onda da krivimo, nije problem samo u Topiću, naši se jednostavno ne kreću nikako, čini mi se da samo stoje...
Ali tri stopera..
..Jahic..Koliko vidim Salihovic igra lijevog beka,a Topic i Muratovic se mijenjaju desno.
ja bi njih sve vatrogasnim crijevom prsko da se razbude... pa znaju i ptice na grani da igraju s pola snage... al umjesto da ih rasture i sami sebi pomognu kvalitetnom igrom oni se setkaju... ljudi kroz sredinu prolaze a mi igramo sa dva defanzivna vezna... presmijesno... spahica necu ni spominjati... da mi se sta ne omakne
@ komeba jahic igra na krilu i naravno da ulazi u peterac po potrebi, salihovic je naprijed i samo kad je potrebno vraca se skroz nazad.... ciro pokusava s 4 nazad ali ocito da mi to ne mozemo odigrat s ovim sto imamo u zadnjoj liniji...samo je jahic iz zadnje linije solidan (u ovoj tekmi) ostalo uzas.....ko zna koliko se popilo sinoc, sezona je duga, sunce upeklo, itd...