Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dee dee zagreb wrote:Zašto BiH uvijek igra prijateljske tekme s nekim jadnim repkama? Kako to da ne mogu dogovoriti prijateljsku recimo npr.s Njemačkom? Ovaj Oman ionako budu natrpali golovima. Bilo bi zanimljivije da igra s nekim iz top 10.
Hrvatska,Bugarska,Japan,Francuska,Iran...Brazil i Argentina davno i nisu svi protivnici bili tako loshi.
Mada bih ja volio i Holandiju i Englesku i Italiju (takodje davno) i Portugal itd.
Sa Hrvatskom smo igrali prije 2 godine. Sa Francuskom prije 3. Bugarska nije medju prvih 10 niti prva jakosna skupina. Ocit je pad u kvaliteti organizovanja prijateljskih. Oman je u prosloj godini odigrao 21 prijateljsku. Mi samo 3.
Ipak drazi mi je i Oman nego neka ofrlja repka bogu iza tregera. Ako nista momci ce imati sansu da treniraju u Francuskoj a ne na travi ispred nekog hotela i po hodnicima, nadam se .
Kad je Ciro sa livade odveo BiH u duplu pobjedu protiv Belgije sta bi tek bilo da imamo sve uslove kao svaka normalna reprezentacija
Burek_in_space ok nisam znala da ste igrali s Brazilom, ali mislila sam na ovih zadnjih par godina. Bilo bi super kad bi uskoro uspjeli dogovoriti tekmu s nekim jačim protivnicima a da nisu ti protivnici samo s Balkana malo za promjenu.
bijelo_dugme wrote:Nije problem u repki, problem je u savezu
Slazem se, savez je svakako najveci problem. To sto Estonija dovodi Brazil znaci da oni to sebi mogu pristiti, finansijski. Sumnjam da BiH savez
ima love da plati izlet brazilcima na Kosevo. Kad sam napisao da mi njih ne interesujemo(brazilce,engleze,italijane..) izostavio sam opciju da bi
oni sa nama mozda i igrali ako bi to islo na nas racun. Znajuci kako sve kod nas hoda od toga nema nista, a kao sto rekoh, sadake vise niko neda.
Ako u septembru uzmemo spance i turke, siguran sam da ces tamo na proljece gledati Englesku-BiH,ili nesto sl.
Vazno je da tuzilastvo BiH sjedi na dupetu umjesto da istrazuje i tjera Muniba koji se nahapao para da mozemo dva puta dovesti Brazilce. Stvarno se nezna ko je gori.
A to što igramo sa nekim slabijim znači da smo debili. Povlačite paralelu između Estonija - Brazil i BiH - Oman, ali na pogrešan način. Ne treba gledati "ej, Estonija igra sa Brazilom" nego "ej, Brazil igra sa Estonijom". Ako jedan Brazil može igrati sa repkom koju smo mi dobili 7:0, ne znam zašto mi ne bismo mogli sa Omanom.
danonocno analizirajuci skoro sve reprezentacije na vascelom svetu, nasi experti u strucnom stabu su zakljucili da, selekcija Omana ima igru koja je stilski najslicnija selekciji armenije. odliĆan potez trusta mozgova sa slatkog coseta.
Dee dee zagreb wrote:Burek_in_space ok nisam znala da ste igrali s Brazilom, ali mislila sam na ovih zadnjih par godina. Bilo bi super kad bi uskoro uspjeli dogovoriti tekmu s nekim jačim protivnicima a da nisu ti protivnici samo s Balkana malo za promjenu.
izgubili samo 1-0.
sjecam se naslova u novinama: "sanin pintol, stavio u dzep ronalda"
Oman odlično igra u zadnje vrijeme, u top formi su napravili su nekoliko iznenađenja i mislim da imaju velike šanse da naprave još koje.
Uglavnom, možete se vi smijati Omanu, ali mislim da će to biti jako teška tekma za naše...
donBeton wrote:Oman odlično igra u zadnje vrijeme, u top formi su napravili su nekoliko iznenađenja i mislim da imaju velike šanse da naprave još koje.
Uglavnom, možete se vi smijati Omanu, ali mislim da će to biti jako teška tekma za naše...
Bosanski mentalitet... čuj Oman!, pa dođu i dobiješ po ušima... tipično...
Kao i u rukometu... čuj Italija!, pa odeš i dobiješ po ušima... tipično...
elSaik wrote: Ne treba gledati "ej, Estonija igra sa Brazilom" nego "ej, Brazil igra sa Estonijom". Ako jedan Brazil može igrati sa repkom koju smo mi dobili 7:0, ne znam zašto mi ne bismo mogli sa Omanom.
Zanima me jel se pljuje po brazilskim forumima sto igraju sa tamo nekom Estonijom, oni su uzeli kintu i briga Brazila s kim igra, sad ako je i Oman trusnuo kakvu opaku cifru moze proci (al ne Munibu u djep)