BiH - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Očekivanje BiH - Grčka

1. Pobjeda BiH
77
50%
2. Pobjeda Grčke
33
21%
3. Neriješeno
45
29%

Total votes: 155

hary

#501 Re: BiH - Grčka

Post by hary »

shalla wrote:
-LIBERO- wrote:Po cemu je to Grcka u prvom jakosnom "sesiru" . To sam se odavno vec pitao,a narocito poslije ovog njihovog izdanja sinoc.

Nismo ni svjesni kako smo extra prosli u predstojecim kvalifikacijama izvukavsi ove iz najjaceg jakosnog sesira.
Ma znaš šta je crnjak, što ovakva mrljavština od ekipe uvijek nekako na kraju ili ugura gol ili ga protivnička ekipa sama ugura sebi... Ogavni su do bola, ljudi su od prvog zvižduka igrali na rezultat, nisam mogao vjerovati. Što kaže jaran sa kojim sam gledao, qratz bi Mravac onako blokirao Samarasa da je u pitanju bila kvalifikacijska tekma :mrgreen:
Ni meni se nesvidja ta anti-fudbalska ekipa, ali u svakom slucaju je bolje dobiti njih u grupi, nego ostale (osim, naravno, Norveske). Ono sto je dobro da Grcka u gotovo svim kvalifikacijama kiksa protiv neke ekipe koju drugi dobiju. Naravno, ne smijemo se osloniti na to, ali na nama je da pobijedimo ove potonje u grupi, a s Grckom se moze igrati, narocito jer smo vjerovatno naucili nesto o njihovoj igri u ovoj prijateljskoj, na terenu, naravno. Eh, sad sto i Slovacka ovako razmislja, to je nesto drugo.
Dobri smo bili sinoc. Zao mi sto Maletic nije igrao, nekako ga vidim od starta protiv Bjelorusa, ako nije povrijedjen na duze. Konacno imamo brzi protok lopte, a nadam se da je sinoc to vidio i Misimovic, da ce se uklopiti i "da cemo moci ovako".
Protiv Bjelorusije se mora igrati svih 90 minuta, jer grizu cijelu utakmicu, i ako pola sata prije kraja vodite 3:0. Ali i mi smo sinoc djelovali kao da smo spremni i zeljni igrati i duze.
ganjeta

#502 Re: BiH - Grčka

Post by ganjeta »

Maletić nije igrao zato što se povrijedio.
Frankyee

#503 Re: BiH - Grčka

Post by Frankyee »

Valjda je Pape nesto naucio u ovoj utakmici i da ce sloziti pravi tim.

Mene brine sto Zec nije nesto pokazao jer nam je on kao neki drugi napadac , Muslimovic bez kluba tesko moze da bude u formi. Meni se cini da ce Pape ubaciti poluspica umjesto drugog napadaca, mozda Ibricica ?

Stilic je prebacio nekoliko dobrih sansi iz prekida. Da je tu bio Miske pogodio bi Dzeku u glavu bar jednom,...
p206

#504 Re: BiH - Grčka

Post by p206 »

palermo wrote:
p206 wrote:vi očito niste gledali zadnju utakmicu Misimovića za svoj klub...
Koja je to utakmica ? Ja juče gledao neku reprizu Kuban-Dinamo,Miskeu šao negdje petanestak minuta prije kraja....i nije bio loš, al baš za petnaest minuta.
nego, de koju infomraciju,ako si ti gledao ?
to je ta tekma... dobar je bio, tj. nije bio trut kao što zna biti...bilo ga je svugdje... ne bih ga ni ja stavljao od početka, više bih Pjanića iza Džeka
nama je glavni problem što smo "sterilni" u napadu, vidi se da je Pape radio na postavci igrača na terenu i kombinatorici, ali sigurno nije dovoljno rađeno u zadnjoj trećini terena, tj. pred golom... fino se prenese lopta na protivničku polovinu, ali nema smišljenih akcija pred golom... nešto što npr. Njemačka radi fantastično
mikogoago

#505 Re: BiH - Grčka

Post by mikogoago »

Evo ovako sto se tice komentara da bi nam dobro dosla i Norveska umjesto Grcke.Apsolutno se ne slazem,a evo zasto. Tacno je da nam skandinavske ekipe leze,ali u zadnje vrijeme Norveska igra sve bolje i bolje.Polako stvaraju,ako to vec nisu dobar tim za evropsko.Njihovi rezultati nisu slucajni.Mozes jednom dobiti na foru nekoga recimo neki Portugal,ali oni su ih dobro naprasili,a znamo kako smo se mi patili sa njima.Uvezali su nekoliko vaznih pobjeda,a u zadnjoj prijateljskoj razvalili Cesku sa 3:0.Sto bi mi rekli postali su zajebani.Trenutno su najbolji od svih skandinavskih ekipa.Drilo je uradio dobar posao.tako sto se tice nase grupe i izvlacenja Grcke iz prvog sesira imali smo ludu srecu i neuporedivo dobili najlakseg protivnika iz prvog sesira. :bih:
pirmin

#506 Re: BiH - Grčka

Post by pirmin »

Frankyee wrote:Da li neko ima snimak cijele utakmice da ponovo gledam
Ne mogu da vjerujem da neko moze dva puta gledati one mrljine grcke. :-) :D :oops:
smoki_choko

#507 Re: BiH - Grčka

Post by smoki_choko »

pa jesi razmisljao da neko nije ni jednom pregledao utakmicu i da zeli gledati zmajeve a ne mrlje grke
Obuca9

#508 Re: BiH - Grčka

Post by Obuca9 »

smoki_choko wrote:pa jesi razmisljao da neko nije ni jednom pregledao utakmicu i da zeli gledati zmajeve a ne mrlje grke
Pa napiso je čovjek da hoće "ponovo da pogleda" :D
smoki_choko

#509 Re: BiH - Grčka

Post by smoki_choko »

moze biti, al to opet ne spori cinjenicu da bi gledao mrljine grke nego zmajeve 8-)
cyprus

#510 Re: BiH - Grčka

Post by cyprus »

smoki_choko wrote:moze biti, al to opet ne spori cinjenicu da bi gledao mrljine grke nego zmajeve 8-)
Ja mislim da bi moro gledat oboje :D
pirmin

#511 Re: BiH - Grčka

Post by pirmin »

Najjace mi je kad mi krene pametovati :D

Al` jos kad ubaci ono "zmajevi" :-) a misli na ove vjeverice:

http://www.youtube.com/watch?v=SvSebL5Ui9k

Ee jebiga :D

Ovo su bili Zmajevi:

http://www.youtube.com/watch?v=dBMQlbCd ... re=related

8-)
smoki_choko

#512 Re: BiH - Grčka

Post by smoki_choko »

cyprus wrote:
smoki_choko wrote:moze biti, al to opet ne spori cinjenicu da bi gledao mrljine grke nego zmajeve 8-)
Ja mislim da bi moro gledat oboje :D
zazmiris na jedno oko i gledas samo nase
pirmin wrote:Najjace mi je kad mi krene pametovati :D

Al` jos kad ubaci ono "zmajevi" :-) a misli na ove vjeverice:

http://www.youtube.com/watch?v=SvSebL5Ui9k

Ee jebiga :D

Ovo su bili Zmajevi:

http://www.youtube.com/watch?v=dBMQlbCd ... re=related

8-)
a da preksinoc smo igrali sa rumunijom :lol: :roll:
Jack Be Nimble

#513 Re: BiH - Grčka

Post by Jack Be Nimble »

hz__semir wrote:
smoki_choko wrote:pa jesi razmisljao da neko nije ni jednom pregledao utakmicu i da zeli gledati zmajeve a ne mrlje grke
Pa napiso je čovjek da hoće "ponovo da pogleda" :D
Treba i meni link :-D , ali ja nisam nikako gledao, nisam ni znao da se uopste igra utakmica u srijedu
Frankyee

#514 Re: BiH - Grčka

Post by Frankyee »

pa sto da ne pogledam ponovo ?

Da li neko ima snimak cijele utakmice pa da stavi na net ?
Jack Be Nimble

#515 Re: BiH - Grčka

Post by Jack Be Nimble »

Ma ja samo hocu da vidim ovog Mravca sta je uradi, svako o tome prica :D
Frankyee

#516 Re: BiH - Grčka

Post by Frankyee »

Jack Be Nimble wrote:Ma ja samo hocu da vidim ovog Mravca sta je uradi, svako o tome prica :D
Mene vise zanima da pregledam Zeku jer nam je on sad "drugi" spic , a Mravca treba na klupu protiv bjelorusa
and

#517 Re: BiH - Grčka

Post by and »

http://sport.becka-raja.at/
evo kod ovih ima za skinuti utakmica,a ako ćeš zbog zeke gledati nemoj ni skidati.ne znam je li dirao loptu :mrgreen:
Locked