BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#151 Re: BiH - Grčka
pa dobro, ako je cilj prijateljske tekme da se nekoj ekipi zabije petak uz dzekin hat trick, onda ovo bas i nije najbolja ekipa za igrati.
ali za pravi test, da jos jednom utvrdimo gdje smo i na cemu smo, mislim da su ovi za nas mjera.
ali za pravi test, da jos jednom utvrdimo gdje smo i na cemu smo, mislim da su ovi za nas mjera.
- jutarnji
#152 Re: BiH - Grčka
Pa mogli smo i sa Englezima jednom na Vembliju...samo kazem 
- mO k3
#153 Re: BiH - Grčka
Znam da cemo izgubiti....... i ako je grcka kao ekipa prestara
- mO k3
#154 Re: BiH - Grčka
Türkei - Estland
3-Weg - Ergebnis
Löschen
Tipp: Türkei
1.25
Frankreich - Chile
3-Weg - Ergebnis
Löschen
Tipp: Frankreich
1.70
Tunesien - Mali
3-Weg - Ergebnis
Löschen
Tipp: Tunesien
1.88
Bosnien und Herzegowina - Griechenland
3-Weg - Ergebnis
Löschen
Tipp: Bosnien und Herzegowina
2.25
koliko je realno
- karanana
#155 Re: BiH - Grčka
znas da cemo izgubiti a ipak se kladis na nas?
nerealno je. padas na francuskoj, tunisu i BiH.
- mO k3
#156 Re: BiH - Grčka
Patriotskikaranana wrote:znas da cemo izgubiti a ipak se kladis na nas?
-
bosnovizija
#157 Re: BiH - Grčka
Vjerovatni sastav: Hasagić, Mujdža, Spahić, Pandža, Salihović, Lulić, Maletić, Medunjanin, Štilić, Zec, Džeko.
Izvor: sportsport.ba
- correspondent
#158 Re: BiH - Grčka
Odlično što Salihović igra.bosnovizija wrote:Vjerovatni sastav: Hasagić, Mujdža, Spahić, Pandža, Salihović, Lulić, Maletić, Medunjanin, Štilić, Zec, Džeko.
-
bosnovizija
#159 Re: BiH - Grčka
Grčka - Bosna i Hercegovina 3:0 (1:0)
Kvalifikacije za SP 1998
Strijelci: 1:0 – Ouzounidis u 41, 2:0 – Apostolakis u 77, 3:0 – Nikolaďdis u 84. minuti. Ethniko Stadio Kalamatas u Kalamati (1. septembar 1996. godine). Gledalaca: 4.088. Sudija: Ginter Benko (Austrij). Žuti kartoni: Kasapis, Dabizas (Grčka), Glavaš, Begić, Baždarević (BiH).
GRČKA: Atmatsidis, Apostolakis, Kasapis, Ouzounidis, Kalitzakis, Dabizas, Zagorakis, Donis (od 46. Alexandris), Vryzas (od 34. Daniel Lima Batista), Tsartas (od 76. Frantzeskos), Nikolaďdis. Selektor: Kostas Polichroniou
BOSNA I HERCEGOVINA: Omerović, Šabić, Glavaš, Konjić, Katana, Begić (od 68. Varešanović), Smajić (od 65. Šašivarević), Baždarević, Kodro, Bolić (od 60. Musić), Baljić. Selektor: Fuad Muzurović.
Bosna i Hercegovina – Grčka 0:1 (0:0)
Kvalifikacije za SP 1998
Strijelac: 0:1 - Frantzeskos u 72. minuti. Stadion Koševo u Sarajevu (2. april 1997. godine). Gledalaca: 33. 000. Sudija: Alain Sars (Francuska). Žuti kartoni: Šabić, Kodro (BiH), Kalitzakis (Grčka).
BOSNA I HERCEGOVINA: Dedić, Šabić (od 87. Brkić), Beširević (od 78. Baljić), Ramčić, Katana, Jašarević, Glavaš (od 78. Musić), Halilović, Kodro, Salihamidžic, Bolić. Selektor: Fuad Muzurović.
GRČKA: Atmatsídis, Apostolakis, Karataďdis, Ouzounidis, Kalitzakis, Poursanidis, Zagorakis, Nikolaďdis, Kostis (od 46. Georgatos), Tsartas (od 67. Frantzeskos), Donis (od 88. Georgiadis). Selektor: Kostas Polichroniou.
Bosna i Hercegovina - Grčka 0:4 (0:1)
Kvalifikacije za EP 2008
Strijelci: 0:1 – Charisteas u 10. (penal), 0:2 – Patsatzoglou u 82, 0:3 – Samaras u 88, 0:4 – Katsouranis 90. minut. Stadion Bilino polje u Zenici (11. oktobar 2006. godine). Gledalaca: 10. 000. Sudija: Jurij Baškakov (Rusija). Žuti kartoni: Šilić, Spahić (BiH), Patsatzoglou (Grčka). Crveni karton: Saša Papac (BiH) u 49. minuti.
BOSNA I HERCEGOVINA: Hasagić (od 46. Tolja), Bajić, Spahić, Papac, Šilić (od 69. Ibričić), Grlić (od 61. Grujić), Bajramović, Misimović, Bartolović, Škoro, Hrgović. Selektor: Blaž Slišković.
GRČKA: Nikopolidis, Anatolakis, Kyrgiakos, Fyssas, Setaridis (od 57. Patsatzoglou), Katsouranis, Karagounis (od 38. Zagorakis), Basinas, Giannakopoulos (od 89. Amanatídis), Samaras, Charisteas. Selektor: Otto Rehhagel.
Grčka – Bosna i Hercegovina 3:2 (1:0)
Kvalifikacije za EP 2008
Strijelci: 1:0 – Charisteas u 10, 1:1 – Hrgović u 54, 2:1 – Gekas u 57, 3:1 - Liberopoulos u 72, 3:2 – Ibišević u 90. minuti. Stadion: Oaca Spyro Louis u Atini (13. oktobar 2007. godine). Gledalaca: 15.674. Sudija: Grzegorz Gilewski (Poljska). Žuti kartoni: Katsouranis, Patsatzoglou (Grčka), Rahimić, Nadarević (BiH). Crveni karton: Mirko Hrgović (BiH) u 89. minuti.
GRČKA: Nikopolidis, Dellas, Kyrgiakos, Patsatzoglou, Torosidis, Basinas, Karagounis, Katsouranis, Amanatidis (od 71. Giannakopoulos), Gekas (od 79. Antzas), Charisteas (od 69. Liberopoulos). Selektor: Otto Rehhagel.
BOSNA I HERCEGOVINA: Gušo, Berberović, Bajić, Nadarević, Krunić (od 46. Ibišević), Misimović (od 82. Salihović), Hrgović, Vladavić, Rahimić, Blatnjak (od 62. Merzić), Muslimović. Selektor: Fuad Muzurović.
Izvor: SC sportcentar.ba
Kvalifikacije za SP 1998
Strijelci: 1:0 – Ouzounidis u 41, 2:0 – Apostolakis u 77, 3:0 – Nikolaďdis u 84. minuti. Ethniko Stadio Kalamatas u Kalamati (1. septembar 1996. godine). Gledalaca: 4.088. Sudija: Ginter Benko (Austrij). Žuti kartoni: Kasapis, Dabizas (Grčka), Glavaš, Begić, Baždarević (BiH).
GRČKA: Atmatsidis, Apostolakis, Kasapis, Ouzounidis, Kalitzakis, Dabizas, Zagorakis, Donis (od 46. Alexandris), Vryzas (od 34. Daniel Lima Batista), Tsartas (od 76. Frantzeskos), Nikolaďdis. Selektor: Kostas Polichroniou
BOSNA I HERCEGOVINA: Omerović, Šabić, Glavaš, Konjić, Katana, Begić (od 68. Varešanović), Smajić (od 65. Šašivarević), Baždarević, Kodro, Bolić (od 60. Musić), Baljić. Selektor: Fuad Muzurović.
Bosna i Hercegovina – Grčka 0:1 (0:0)
Kvalifikacije za SP 1998
Strijelac: 0:1 - Frantzeskos u 72. minuti. Stadion Koševo u Sarajevu (2. april 1997. godine). Gledalaca: 33. 000. Sudija: Alain Sars (Francuska). Žuti kartoni: Šabić, Kodro (BiH), Kalitzakis (Grčka).
BOSNA I HERCEGOVINA: Dedić, Šabić (od 87. Brkić), Beširević (od 78. Baljić), Ramčić, Katana, Jašarević, Glavaš (od 78. Musić), Halilović, Kodro, Salihamidžic, Bolić. Selektor: Fuad Muzurović.
GRČKA: Atmatsídis, Apostolakis, Karataďdis, Ouzounidis, Kalitzakis, Poursanidis, Zagorakis, Nikolaďdis, Kostis (od 46. Georgatos), Tsartas (od 67. Frantzeskos), Donis (od 88. Georgiadis). Selektor: Kostas Polichroniou.
Bosna i Hercegovina - Grčka 0:4 (0:1)
Kvalifikacije za EP 2008
Strijelci: 0:1 – Charisteas u 10. (penal), 0:2 – Patsatzoglou u 82, 0:3 – Samaras u 88, 0:4 – Katsouranis 90. minut. Stadion Bilino polje u Zenici (11. oktobar 2006. godine). Gledalaca: 10. 000. Sudija: Jurij Baškakov (Rusija). Žuti kartoni: Šilić, Spahić (BiH), Patsatzoglou (Grčka). Crveni karton: Saša Papac (BiH) u 49. minuti.
BOSNA I HERCEGOVINA: Hasagić (od 46. Tolja), Bajić, Spahić, Papac, Šilić (od 69. Ibričić), Grlić (od 61. Grujić), Bajramović, Misimović, Bartolović, Škoro, Hrgović. Selektor: Blaž Slišković.
GRČKA: Nikopolidis, Anatolakis, Kyrgiakos, Fyssas, Setaridis (od 57. Patsatzoglou), Katsouranis, Karagounis (od 38. Zagorakis), Basinas, Giannakopoulos (od 89. Amanatídis), Samaras, Charisteas. Selektor: Otto Rehhagel.
Grčka – Bosna i Hercegovina 3:2 (1:0)
Kvalifikacije za EP 2008
Strijelci: 1:0 – Charisteas u 10, 1:1 – Hrgović u 54, 2:1 – Gekas u 57, 3:1 - Liberopoulos u 72, 3:2 – Ibišević u 90. minuti. Stadion: Oaca Spyro Louis u Atini (13. oktobar 2007. godine). Gledalaca: 15.674. Sudija: Grzegorz Gilewski (Poljska). Žuti kartoni: Katsouranis, Patsatzoglou (Grčka), Rahimić, Nadarević (BiH). Crveni karton: Mirko Hrgović (BiH) u 89. minuti.
GRČKA: Nikopolidis, Dellas, Kyrgiakos, Patsatzoglou, Torosidis, Basinas, Karagounis, Katsouranis, Amanatidis (od 71. Giannakopoulos), Gekas (od 79. Antzas), Charisteas (od 69. Liberopoulos). Selektor: Otto Rehhagel.
BOSNA I HERCEGOVINA: Gušo, Berberović, Bajić, Nadarević, Krunić (od 46. Ibišević), Misimović (od 82. Salihović), Hrgović, Vladavić, Rahimić, Blatnjak (od 62. Merzić), Muslimović. Selektor: Fuad Muzurović.
Izvor: SC sportcentar.ba
- jeza u ledja
#160 Re: BiH - Grčka
Ovu prvu utakmicu ja nikad nisam ni gledao niti pratio, tek naknadno saznao rezultat. Ja mislim da mi je to jedina takva u zivotu utakmica BiH.
Tek poslije kad je bila tekma u Bologni sam skonto da smo izgubili ovoliko u Grckoj i tek sam tad prvi put cuo za Salihamidzica.
A onda poslije desila se Danska, pa Italija , pa Slovenija u gostima i vec sam konto mi smo sila. I onda se onog kisnog dana , mozda je proljece bilo (?!?) (veze nemam ovo je po sjecanju) kad smo razvalili Grke po onom kijametu al lopta jednostavno nije htjela u gol. I onda nam dadose onaj frljavi gol iz slobodnog, negdje 10 minuta prije kraja. E jesam se sjebo tada ko nikad.
A onda poslije desila se Danska, pa Italija , pa Slovenija u gostima i vec sam konto mi smo sila. I onda se onog kisnog dana , mozda je proljece bilo (?!?) (veze nemam ovo je po sjecanju) kad smo razvalili Grke po onom kijametu al lopta jednostavno nije htjela u gol. I onda nam dadose onaj frljavi gol iz slobodnog, negdje 10 minuta prije kraja. E jesam se sjebo tada ko nikad.
- ultima_palabra
#161 Re: BiH - Grčka
Pokisao kao nikad u životu.jeza u ledja wrote: I onda se onog kisnog dana , mozda je proljece bilo (?!?) (veze nemam ovo je po sjecanju) kad smo razvalili Grke po onom kijametu al lopta jednostavno nije htjela u gol. I onda nam dadose onaj frljavi gol iz slobodnog, negdje 10 minuta prije kraja. E jesam se sjebo tada ko nikad.
- pirmin
#162 Re: BiH - Grčka
Mene vec zabrinjava cinjenica da je proslo evo vec koliko mjeseci a mi ne razigrasmo sajutarnji wrote: pa da su Iran pozvalibolja bi utakmica bila.
bracom Perzijanerima.
- al_neri
#163 Re: BiH - Grčka
Ne pamtim u skorije vrijeme da smo imali 2 brza igraca po krilima, moglo bi to valjati, uz pretpostavku da ce Maletic i Zec igrati po stranama.bosnovizija wrote:Vjerovatni sastav: Hasagić, Mujdža, Spahić, Pandža, Salihović, Lulić, Maletić, Medunjanin, Štilić, Zec, Džeko.
- cyprus
#164 Re: BiH - Grčka
Meščini da je redosljed bio obrnut: prvo Slovenci, pa Italijani, (pa Grci na Koševu) pa tek onda Dancijeza u ledja wrote:Ovu prvu utakmicu ja nikad nisam ni gledao niti pratio, tek naknadno saznao rezultat. Ja mislim da mi je to jedina takva u zivotu utakmica BiH.Tek poslije kad je bila tekma u Bologni sam skonto da smo izgubili ovoliko u Grckoj i tek sam tad prvi put cuo za Salihamidzica.
![]()
A tu utakmicu u Kalamati sam gledo. Znam da sam nekad baš u tom vremenu i počeo pratit fudbal, a to je jedna od prvih utakmica koju sam pogledo (možda čak i prva u kompletu)... Tad nisam znao ni jednog naše igrača, ali sam ih već do Hrvatske i Slovenije sve dobro poznavo
-
Stari
#165 Re: BiH - Grčka
Kad ih onomad sa Kodrom , Bolicem i Salihamidzicem u napadu nismo dobili...ja ne znam...bili smo dosta bolji ...a Grci su imali i vise od srece.
Nego, da nema ko kakav link za pogledati ovo veceras ... hajd please momci.
-
solo2
#166 Re: BiH - Grčka
Ima li gdje na radiju prijenos osim na BH R1?
Hvala
Hvala
-
Timotije
#167 Re: BiH - Grčka
Stari,Stari wrote:Kad ih onomad sa Kodrom , Bolicem i Salihamidzicem u napadu nismo dobili...ja ne znam...bili smo dosta bolji ...a Grci su imali i vise od srece.
preplati se na balkaniyum, nije skupo oko 20 eura za pola godine, i miran si....Ljudi pustaju sve zivo, vezano za nase prostore, i uglavnom nema kidanja veze i mojih zivaca...
Ovi linkovi ha hoce- ha nece, pola zivota su mi uzeli, i nijedan ne znam da je 100% pouzdan, svaki me dosad zajebavao...
- necko_hz
#168 Re: BiH - Grčka
http://www.fromsportcom.com/v-2/12/142/v-334247.htmlStari wrote:Nego, da nema ko kakav link za pogledati ovo veceras ... hajd please momci
-
Stari
#169 Re: BiH - Grčka
@Timotije hvala za prijedlog...svakako cu pogledati o cemu se tu radi....
a u vezi linkova sto zajebavaju ...pa i kod mene je vazda bilo tako ...linkovima to nekako i ulazi u opis radnih zadataka ...mislim to da zezaju i grickaju dzigericu ...
ali hajd sad ...ipak ako neko ima kakav link ...pouzdan-stabilan ili ne svejedno.
a u vezi linkova sto zajebavaju ...pa i kod mene je vazda bilo tako ...linkovima to nekako i ulazi u opis radnih zadataka ...mislim to da zezaju i grickaju dzigericu ...
ali hajd sad ...ipak ako neko ima kakav link ...pouzdan-stabilan ili ne svejedno.
- DaysleepeR
- jeza u ledja
#171 Re: BiH - Grčka
Grci su i tada bili ruzni koliko su i danas.DaysleepeR wrote:http://www.youtube.com/watch?v=ZP4RK53l1GU
fakat kako sam se smrznuo i pokisao tada... užas
- smoki_choko
#172 Re: BiH - Grčka
DaysleepeR wrote:http://www.youtube.com/watch?v=ZP4RK53l1GU
fakat kako sam se smrznuo i pokisao tada... užas
i ja isto, bio na sjeveru sa starim. prva tekma repke. a ono lije ko iz kabla ubi. i na kraju izgubimo
- nOrMaLaC
#173 Re: BiH - Grčka
Jel ko gledao od vas Srbiju i Rusiju??
Svakih pet minuta jedan tribina Kosovo a druga Serbia
-
T4h
#174 Re: BiH - Grčka
Tada klinac, umalo batine fasov'o kad me mama vidjela, sve na meni bilo mokro. Bio sam negdje na istoku mislim, ispod mene Grci iz SFORA. Nesto su ko navijali, znam da su mahali zastavama, a rodjaka i mene ljudi okolo nagovarali da ih gadjamo
Samo da ako Bog da ova tekma ne bude kao ta. Nazalost ne mogu na vecerasnju tekmu, al navijat cu uz tv. 
- Logovan
#175 Re: BiH - Grčka
A to bi nas kao trebalo zanimati ?nOrMaLaC wrote:Jel ko gledao od vas Srbiju i Rusiju??![]()
Večeras pobjeda.