Da čujem vaša mišljenja i očekivanje o ovoj utakmici
P.S. jel moža ko zna kada če biti karte za ovu utakmicu puštene u prodaju
Navali narode
pozz...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Znaš li možda kad če karte biti puštene u prodaju?bosnovizija wrote:Evo dobre vijesti u vezi utakmice:
Za prijateljski meč između reprezentacija BiH i Grčke, koji će biti odigran 10.08.2011.god. u Sarajevu na stadionu "Asim Ferhatović Hase-Koševo, cijene karata će biti 5 i 10 KM.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110715136
Pa vjerovatno 7 dana prije utakmice mozda max 3 dana prije tekme, ne brini se za to stadion je ogroman bice ulaznica sve do pocetka tekmefanatic11 wrote:Znaš li možda kad če karte biti puštene u prodaju?bosnovizija wrote:Evo dobre vijesti u vezi utakmice:
Za prijateljski meč između reprezentacija BiH i Grčke, koji će biti odigran 10.08.2011.god. u Sarajevu na stadionu "Asim Ferhatović Hase-Koševo, cijene karata će biti 5 i 10 KM.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110715136
Na istočnoj.fanatic11 wrote:Samo me zanima šta vi mislitejel bolje biti na zapadnoj ili istočnoj tribini
Slažem se ali iz naše lige teško da ima igrača koji imaju kvalitet za reprezentaciju, neznam zašto se več duže vrijeme ne zove Ermin Zec.Eborg wrote:Mora se dopuniti ovaj spisak, pogotovo u napadu, makar igračima iz naše lige.
just principe wrote:hoce li opet zapad zjapiti ili
Pa dokle vise? Je l` ovaj lik treba da zabije 8 autogolava pa da mu se da noga? Zasto ne probatifanatic11 wrote:an Mravac (Mattersburg, Austrija),
Ne pregoni.....jutarnji wrote:Pa dokle vise? Je l` ovaj lik treba da zabije 8 autogolava pa da mu se da noga? Zasto ne probatifanatic11 wrote:an Mravac (Mattersburg, Austrija),
Torlaka na njegovoj poziciji? Mogao je jos pozvati malog Zebu, mali je izmislio loptu za pola reprezentacije.
Sto pregonim? Doduse ja sam ga gledao samo dvije utakmice, one sa Sherom, i po prikazanom boljepalermo wrote:Ne pregoni.....
Pvo zeba nije baš mali :niti mladijutarnji wrote:Sto pregonim? Doduse ja sam ga gledao samo dvije utakmice, one sa Sherom, i po prikazanom boljepalermo wrote:Ne pregoni.....
kontrolise loptu i prostor od vecine nasih reprezentativaca. Zasto mu ne dati pola sata u prijateljskom mecu?
Ni meni se ne dopada kako igra Mravac, i uvijek sam se pitao(prije meca sa albanijom) zasto ne stavi Pandzu umjesto Mravca koji igra na njegovoj poziciji. Susic je upravo i uveo Pandzu umjesto Mravca, i odmah se isplatio. Pandza nam je uveliko koristan igrac, zaista nam puno pomazejutarnji wrote:Pa dokle vise? Je l` ovaj lik treba da zabije 8 autogolava pa da mu se da noga? Zasto ne probatifanatic11 wrote:an Mravac (Mattersburg, Austrija),
Torlaka na njegovoj poziciji? Mogao je jos pozvati malog Zebu, mali je izmislio loptu za pola reprezentacije.
kao npr. Maletic, Pandza, Mravac, Ibisevic, Muslimovic...palermo wrote:treće Zeba jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju, barem nema kvalitet za naše ambicije
A mogao bi Susic i H. Seferovica pozvati....vrijeme je da se ovaj dijamant doda na rep. spisak.. trebat ce nam za BrazilEborg wrote:Mora se dopuniti ovaj spisak, pogotovo u napadu, makar igračima iz naše lige.
koliko sam ja čuo trebala bi biti u devet600 wrote:Ukolko sati je tekma ljudi znali ko ???