BiH - Estonija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
al-em

#476 Re: BiH - Estonija

Post by al-em »

Drago mi je sto je trener dao sansu mladom milicevicu, sigurno igrac koji ce nam valjati u iducih 10-15 godina.
luckylaka

#477 Re: BiH - Estonija

Post by luckylaka »

Samo vas pratim.[/quote]
:-) Da komentarisem nesto sto nisam gledao.Al ako hoces na prvu cestitke momcima i selektoru.P.S.Vise volim sto Spaha zavuce ovima na forumu nego onima na terenu.[/quote]

Zavukao ga je tebi Susis druze iako si ga mazihisticki branio godinama ovdje do kraja . (sto te ne ometa da i dalje tako autoritativno pises i deklarises forumase).. a sada samo cekaj da ti ga i Spahic zavuce u jednoj od utakmica ozbiljnog takmicarskog karaktera.[/quote]
:D :-D :-) :lol: Mozda ti je Susic nekome u familiji zavukao da bogdo da nije,A Spaha jebe pa ne vadi.Da se nisi prepoznao medju ovima sto im Spaha zavlaci
Logovan

#478 Re: BiH - Estonija

Post by Logovan »

al-em wrote:Drago mi je sto je trener dao sansu mladom milicevicu, sigurno igrac koji ce nam valjati u iducih 10-15 godina.
:mrgreen: :mrgreen:
Taman kad se uklopi u ekipu, morat će se penzionisati. :D
Mutivoda

#479 Re: BiH - Estonija

Post by Mutivoda »

zlajapravaraja wrote:
Ni najmanje. Pročitaj moj post pažljivije.

Nema to veze sa Žilinom, nego čistim kvalitetom, a i njegovoj nesvakidašnjoj situaciji.

I Joachim Löw forsira Götzea, iako evo već 3 godine ne igra u klubu. Pa je čak dao gol u finalu...

Osim toga, pola nam repre sjedi na klupi, dok ja pak nisam zahtijevao da Izet igra u prvih 11, ili ikako...

Uostalom, odi se informiši o stanju u Werderu, pa se onda vrati da prodiskutujemo.
ma ne'am ja šta se informisat, mislim mrsko mi je
kažem da je više do njega nego do werdera
fura nešto niđe veze, neće on u slabije klubove, umjesto da je otišao gdje da pokuša oživjeti svoju "karijeru", jer - ne igraš nikako, nisi u ozbiljnim planovima ekipe - ali jok, ostaje on tu.. ima čudne odluke i problema u glavi.. i šta sad da mi radimo s tim?! mora se malo uozbiljiti, promijeniti pristup igri, eto i na onom kupu - sebično do bola (al hajmo reć zbog želje za dokazivanjem), ne kažem da nema nekih kvaliteta, samo kažem da ga je neozbiljno trenutno spominjati na temama reprezentacije, možda griješim, al et :D od mene za Izeta dosta i nek' mu je sa srećom :D
al-em wrote:Drago mi je sto je trener dao sansu mladom milicevicu, sigurno igrac koji ce nam valjati u iducih 10-15 godina.
:lol: jeste bezobrazni :mrgreen:
luckylaka

#480 Re: BiH - Estonija

Post by luckylaka »

@LSD izgledas mi ko normalan momak nemoj da se blamiras.Pusti ovu boraniju sto je Reprezentaciju pocela pratiti od juce.Ovdje skoro pa niko ne navija za selektora nego za Reprezentaciju tako da je totelno nebitno ko je na klupi.Mesha i sve i jedan ce imati podrsku dok ide kada ne ide zna mu se.Jasno.
LSD

#481 Re: BiH - Estonija

Post by LSD »

luckylaka wrote:@LSD izgledas mi ko normalan momak nemoj da se blamiras.Pusti ovu boraniju sto je Reprezentaciju pocela pratiti od juce.Ovdje skoro pa niko ne navija za selektora nego za Reprezentaciju tako da je totelno nebitno ko je na klupi.Mesha i sve i jedan ce imati podrsku dok ide kada ne ide zna mu se.Jasno.
Bolan Lucky, zayebavam se oko Meše :P ....valjda si to dosad mogao skontati :per:
luckylaka

#482 Re: BiH - Estonija

Post by luckylaka »

LSD wrote:
luckylaka wrote:@LSD izgledas mi ko normalan momak nemoj da se blamiras.Pusti ovu boraniju sto je Reprezentaciju pocela pratiti od juce.Ovdje skoro pa niko ne navija za selektora nego za Reprezentaciju tako da je totelno nebitno ko je na klupi.Mesha i sve i jedan ce imati podrsku dok ide kada ne ide zna mu se.Jasno.
Bolan Lucky, zayebavam se oko Meše :P ....valjda si to dosad mogao skontati :per:
Samo se ti zajebavaj,ne zajebavaj Mesha je ubitacno krenuo.Kazu da su Mesha i Safet sinoc dugo u noc razmjenjivali misljenja,izgleda da ga Mesha nista nije poslusao :D
BHF_Manijak

#483 Re: BiH - Estonija

Post by BHF_Manijak »

Polahko ljudi, rijec je o Estoniji, 117. reprezentaciji svijeta. I ne treba vam biti opravdanje Kipar od proslih kvalifikacija, upravo je to primjer kako ne treba, a ovakve reprezentacije svakako trebas da pobjedis i to je nesto sto se podrazumijeva, ako imas bilo kakve ambicije u grupi.

Izmjene su mi bezveze. Ponovljam se od prosle godine. Djuricu je ovo vrh karijere, jako malo prostora ima za njegov napredak, sto pokazuje i ostanak u klubu pored toliko golova za reprezentaciju, neko je vani procijenio da on nije za velike domete, tako da ne shvatam ni Mesu bas njega forsirati pored Hodzica.

Takodjer, Lulic spada medju najbeskorisnije igrace od rata naovamo, a konkurencija mu je bas jebena u vidu Jakirovica, Blatnjaka i ostalih... Frajer da je karijeru u Premijer ligi poceo, nikad ne bi dalje od Metkovica dobacio!
Duljevic je za njega, i ovakav van forme, prefinjeni hibrid Nedveda i Overmarsa!
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#484 Re: BiH - Estonija

Post by mali_milojica »

Sad smo najopasniji po sebe. Dobili smo Estoniju,ako uzmemo bod ili nekim cudom sva tri u Belgiji,otrest ce nas Kipar u sred Zenice kao seljak slinu. Samo da ne poletimo kako samo mi znamo.
Maharadza

#485 Re: BiH - Estonija

Post by Maharadza »

mali_milojica wrote:Sad smo najopasniji po sebe. Dobili smo Estoniju,ako uzmemo bod ili nekim cudom sva tri u Belgiji,otrest ce nas Kipar u sred Zenice kao seljak slinu. Samo da ne poletimo kako samo mi znamo.
Ima i toga ali sa druge strane euforija može biti i od koristi jer će sigurno privući više navijača u Belgiju a tamo će im trebati sva moguća podrška! :thumbup:
todd_smith

#486 Re: BiH - Estonija

Post by todd_smith »

Evo Lulic vam popisa na euforiju izjavama, jel i Lulic napaceni Bosnjo kao ovi na forumu sto nisu impresionirani igrom vcrs? :oops:
luckylaka

#487 Re: BiH - Estonija

Post by luckylaka »

Sad tek vidim da Se Spaha i Medo dobro ispisase po pojedinim forumasima.Zao mi @Point dobar momak al ga Medo danas dobro nakvasi :lol: Cuvajte se momci bice ovdje jos karanja. :D
luckylaka

#488 Re: BiH - Estonija

Post by luckylaka »

Group H

Teams P W D L F A +/- Pts
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina 1 1 0 0 5 0 5 3 :bih: :bih:
Greece Greece 1 1 0 0 4 1 3 3
Belgium Belgium 1 1 0 0 3 0 3 3
Gibraltar Gibraltar 1 0 0 1 1 4 -3 0
Cyprus Cyprus 1 0 0 1 0 3 -3 0
Estonia Estonia 1 0 0 1 0 5 -5 0
and

#489 Re: BiH - Estonija

Post by and »

BHF_Manijak wrote:Polahko ljudi, rijec je o Estoniji, 117. reprezentaciji svijeta. I ne treba vam biti opravdanje Kipar od proslih kvalifikacija, upravo je to primjer kako ne treba, a ovakve reprezentacije svakako trebas da pobjedis i to je nesto sto se podrazumijeva, ako imas bilo kakve ambicije u grupi.

Izmjene su mi bezveze. Ponovljam se od prosle godine. Djuricu je ovo vrh karijere, jako malo prostora ima za njegov napredak, sto pokazuje i ostanak u klubu pored toliko golova za reprezentaciju, neko je vani procijenio da on nije za velike domete, tako da ne shvatam ni Mesu bas njega forsirati pored Hodzica.

Takodjer, Lulic spada medju najbeskorisnije igrace od rata naovamo, a konkurencija mu je bas jebena u vidu Jakirovica, Blatnjaka i ostalih... Frajer da je karijeru u Premijer ligi poceo, nikad ne bi dalje od Metkovica dobacio!
Duljevic je za njega, i ovakav van forme, prefinjeni hibrid Nedveda i Overmarsa!
ne znam jesi li lulića nekad u laciu gledao? mislim da ga slabo koristimo.
kakav hodžić, momak je potencijal, a treba još pure jesti da izbori mjesto prvotimca u dinamu, a pogotovo u reprezentaciji.
meša je selektor,a ne menadžer da konta gdje će se đurić prodati. on daje golove, a to nam treba i može biti koristan.
Jack Be Nimble

#490 Re: BiH - Estonija

Post by Jack Be Nimble »

Izet je one goal wonder. On i Lulic zalutali u fudbal.
and

#491 Re: BiH - Estonija

Post by and »

todd_smith wrote:Evo Lulic vam popisa na euforiju izjavama, jel i Lulic napaceni Bosnjo kao ovi na forumu sto nisu impresionirani igrom vcrs? :oops:
čovjek je profesionalaci zna kako mi volimo da poletimo, a i da se prizemljimo.
treba u startu izbjeći euforiju i popraviti stvari koje su škripale.
utakmica ko utakmica je odlična.ne dozvoliš protivniku da ti šansu napravi za 90 min.to nije lako ni protiv onih na dnu,a estonija nije baš dno.
dobro je i što smo ih natrpali,neka gol razlike, može valjati :D
ljevoruki

#492 Re: BiH - Estonija

Post by ljevoruki »

BHF_Manijak wrote: Takodjer, Lulic spada medju najbeskorisnije igrace od rata naovamo, a konkurencija mu je bas jebena u vidu Jakirovica, Blatnjaka i ostalih... Frajer da je karijeru u Premijer ligi poceo, nikad ne bi dalje od Metkovica dobacio!
Mene napadose kad rekoh da ne mogu da docekam da Lulicu ugledam ledja.
Katastrofa od igraca, nista ne zna. :sad:
Mirza007

#493 Re: BiH - Estonija

Post by Mirza007 »

hrasno38 wrote:
Mirza007 wrote:
hrasno38 wrote:Stvarno trenutno pored Dzeke, Ibisevica, Djurica u napadu kako neko moze vidjeti Hodzica ili recimo Bajica da igra :?
Mogao bih ja vidjeti Hodzica da je nemetnuo u Dinamu u kontinuitetu (i to u LP a ne domacoj ligi) i da za njega pljuste ponude sa svih strana. Decko je veliki talent, jako mlad se probio do Liverpool-a i sigurno je potencijal. Nece njega jedan utakmica u reprezentaciji izbaciti u orbitu nego kontinuitet dobrih igara u klubu (primjer Visca).
Pa u tom kontekstu sam i napisao....prvi je prvi napadac Rome....drugi je prvi napadac Herte....treci je u svakoj utakmici u kojoj je igrao za reprezentaciju dao gol (ili u 90% utakmica) i onda neko pita sto rezervni igrac Dinama ne igra :? Jednostavno nema logike jos uvijek da igra.....pa jaci je po referencama i igrama Bajic!!!
A osim toga Hodzic ima odigranih u zadnje tri prijateljske utakmice 191 minutu u kojoj nije uradio nista pa je vjerovatno i to razlog sto je cetvrti napadac za sada.
Ne moras meni objasnjavati. Drugima nije najjasnije.
luckylaka

#494 Re: BiH - Estonija

Post by luckylaka »

ljevoruki wrote:
BHF_Manijak wrote: Takodjer, Lulic spada medju najbeskorisnije igrace od rata naovamo, a konkurencija mu je bas jebena u vidu Jakirovica, Blatnjaka i ostalih... Frajer da je karijeru u Premijer ligi poceo, nikad ne bi dalje od Metkovica dobacio!
Mene napadose kad rekoh da ne mogu da docekam da Lulicu ugledam ledja.
Katastrofa od igraca, nista ne zna. :sad:
Da ponovim igrac na transfermarketu vrijedi 8.000.000 eura ili ti 16 m. maraka a kloc,krampa,saban :D
Logovan

#495 Re: BiH - Estonija

Post by Logovan »

and wrote:
BHF_Manijak wrote:Polahko ljudi, rijec je o Estoniji, 117. reprezentaciji svijeta. I ne treba vam biti opravdanje Kipar od proslih kvalifikacija, upravo je to primjer kako ne treba, a ovakve reprezentacije svakako trebas da pobjedis i to je nesto sto se podrazumijeva, ako imas bilo kakve ambicije u grupi.

ne znam jesi li lulića nekad u laciu gledao? mislim da ga slabo koristimo.
kakav hodžić, momak je potencijal, a treba još pure jesti da izbori mjesto prvotimca u dinamu, a pogotovo u reprezentaciji.
meša je selektor,a ne menadžer da konta gdje će se đurić prodati. on daje golove, a to nam treba i može biti koristan.
Ne vidim ja da je on negdje napisao da Hodžić zaslužuje mjesto prvotimca u reprezentaciji. Ima dovoljno pure da uleti na teren oko 60-70 minute.

Gledam nam sad ovu klupu. Ovo je stvarno slabo. :-) Slabo ima igrača u koje se možeš pouzdati. Većina ih ima oko 28-29 godina, a nisu neki kvalitet.
RtrnOfSalisbury

#496 Re: BiH - Estonija

Post by RtrnOfSalisbury »

mesika poco ostvarivat svoj san, nesto njegovo i samo njegovo masala ... kibiceri kazu da nismo mogli unic medj 24 u ojropi a sad hocemo medj 13 sa haman istijem sastavom. odiseja odiseja staza trnja i orhideja mesika. ja metno kazetu protiv irske na jedan tv a na drugi direkt prenos i razlika u igri je drasticna, ko nebo i zemlja. s jedne strane irci s druge estonci pa ti vidi dje je bolje. ima tome dosta kako nam vise leze ove ekipe izmedju 100 i 200 mjesta, kipar je bio prolazna slabost i sad smo jope na pravom putu :D
imal kakije prognozi ko bi nas mogo zapast u barazu ako ga se dokopamo ? baraz je nasa sansa i nada, jebo ovu grupnu fazu 8)
USAblues

#497 Re: BiH - Estonija

Post by USAblues »

nikad odvratnijih, poganijih , ruznijih, bezobraznijih komentara na racun repke i vrijedjanja pojedih nasih igraca ne procitah na forumu nakon jedne ubjedljive pobjede....unbelievable ...pa gdje ce vam dusa :-x
ljevoruki

#498 Re: BiH - Estonija

Post by ljevoruki »

luckylaka wrote: Da ponovim igrac na transfermarketu vrijedi 8.000.000 eura ili ti 16 m. maraka a kloc,krampa,saban :D
Moj Laka, TSS je "vrijedio" 5 milja eura iliti 10 milja KM, pametnom dosta.
Lulic je krampa, citaj malo sta narod pise, najvise kritika je na njegov racun i to protiv j.bene Estonije. :sad:
jeza u ledja

#499 Re: BiH - Estonija

Post by jeza u ledja »

USAblues wrote:nikad odvratnijih, poganijih , ruznijih, bezobraznijih komentara na racun repke i vrijedjanja pojedih nasih igraca ne procitah na forumu nakon jedne ubjedljive pobjede....unbelievable ...pa gdje ce vam dusa :-x
Lulic mrs iz repke. Visca, ja ne znam sta ljudi vide u njemu. Medo, moze se protiv Estonije ovako guzeljat. Spaha, znamo vec sve. Sranjes, isto. Pjanic, haj eto da i on jednom odigra kako treba. Inace je za kurac u reprezentaciji. Milicevic, nasa buducnost. Djuric, smijesan igrac, nikad nista od njega. Maneken na golu, zasto nisu stavili Burica umjesto njega? Hodzic, treba prvo da se izbori za mjesto u Dinamu. Duljevic treba da se dokaze vani prvo.
Uf, ostadoh bez daha. :-) Ovo procitah zadnjih 5 stranica koje sad nabrzaka prelistah.
luckylaka

#500 Re: BiH - Estonija

Post by luckylaka »

ljevoruki wrote:
luckylaka wrote: Da ponovim igrac na transfermarketu vrijedi 8.000.000 eura ili ti 16 m. maraka a kloc,krampa,saban :D
Moj Laka, TSS je "vrijedio" 5 milja eura iliti 10 milja KM, pametnom dosta.
Lulic je krampa, citaj malo sta narod pise, najvise kritika je na njegov racun i to protiv j.bene Estonije. :sad:
Citaj sta pisu italijanski mediji i strucnjaci koji se bave fudbalom a ne tracem.Da ga jebes ne moze fudbaler od desetsak m.maraka biti levat.Npr.Pjanic po igrama u reprezentaciji je karina igrac,Vedo slicno ali imaju strucnjaci koji to malo drukcije vide.Ok to je vase misljenje ali po meni jednostavno BiH reprezentativac(bilo koji,to sam uvijek govorio)ne zasluzuje da se naziva pogrdnim imenima.naravno ja to ne mogu zabraniti ali brate ruzno to zvuci.Poz.
Locked