BiH - Estonija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
al-em
#476 Re: BiH - Estonija
Drago mi je sto je trener dao sansu mladom milicevicu, sigurno igrac koji ce nam valjati u iducih 10-15 godina.
- luckylaka
#477 Re: BiH - Estonija
Samo vas pratim.[/quote]
Da komentarisem nesto sto nisam gledao.Al ako hoces na prvu cestitke momcima i selektoru.P.S.Vise volim sto Spaha zavuce ovima na forumu nego onima na terenu.[/quote]
Zavukao ga je tebi Susis druze iako si ga mazihisticki branio godinama ovdje do kraja . (sto te ne ometa da i dalje tako autoritativno pises i deklarises forumase).. a sada samo cekaj da ti ga i Spahic zavuce u jednoj od utakmica ozbiljnog takmicarskog karaktera.[/quote]
Mozda ti je Susic nekome u familiji zavukao da bogdo da nije,A Spaha jebe pa ne vadi.Da se nisi prepoznao medju ovima sto im Spaha zavlaci
Zavukao ga je tebi Susis druze iako si ga mazihisticki branio godinama ovdje do kraja . (sto te ne ometa da i dalje tako autoritativno pises i deklarises forumase).. a sada samo cekaj da ti ga i Spahic zavuce u jednoj od utakmica ozbiljnog takmicarskog karaktera.[/quote]
- Logovan
#478 Re: BiH - Estonija
al-em wrote:Drago mi je sto je trener dao sansu mladom milicevicu, sigurno igrac koji ce nam valjati u iducih 10-15 godina.
Taman kad se uklopi u ekipu, morat će se penzionisati.
-
Mutivoda
#479 Re: BiH - Estonija
ma ne'am ja šta se informisat, mislim mrsko mi jezlajapravaraja wrote:
Ni najmanje. Pročitaj moj post pažljivije.
Nema to veze sa Žilinom, nego čistim kvalitetom, a i njegovoj nesvakidašnjoj situaciji.
I Joachim Löw forsira Götzea, iako evo već 3 godine ne igra u klubu. Pa je čak dao gol u finalu...
Osim toga, pola nam repre sjedi na klupi, dok ja pak nisam zahtijevao da Izet igra u prvih 11, ili ikako...
Uostalom, odi se informiši o stanju u Werderu, pa se onda vrati da prodiskutujemo.
kažem da je više do njega nego do werdera
fura nešto niđe veze, neće on u slabije klubove, umjesto da je otišao gdje da pokuša oživjeti svoju "karijeru", jer - ne igraš nikako, nisi u ozbiljnim planovima ekipe - ali jok, ostaje on tu.. ima čudne odluke i problema u glavi.. i šta sad da mi radimo s tim?! mora se malo uozbiljiti, promijeniti pristup igri, eto i na onom kupu - sebično do bola (al hajmo reć zbog želje za dokazivanjem), ne kažem da nema nekih kvaliteta, samo kažem da ga je neozbiljno trenutno spominjati na temama reprezentacije, možda griješim, al et
al-em wrote:Drago mi je sto je trener dao sansu mladom milicevicu, sigurno igrac koji ce nam valjati u iducih 10-15 godina.
- luckylaka
#480 Re: BiH - Estonija
@LSD izgledas mi ko normalan momak nemoj da se blamiras.Pusti ovu boraniju sto je Reprezentaciju pocela pratiti od juce.Ovdje skoro pa niko ne navija za selektora nego za Reprezentaciju tako da je totelno nebitno ko je na klupi.Mesha i sve i jedan ce imati podrsku dok ide kada ne ide zna mu se.Jasno.
-
LSD
#481 Re: BiH - Estonija
Bolan Lucky, zayebavam se oko Mešeluckylaka wrote:@LSD izgledas mi ko normalan momak nemoj da se blamiras.Pusti ovu boraniju sto je Reprezentaciju pocela pratiti od juce.Ovdje skoro pa niko ne navija za selektora nego za Reprezentaciju tako da je totelno nebitno ko je na klupi.Mesha i sve i jedan ce imati podrsku dok ide kada ne ide zna mu se.Jasno.
- luckylaka
#482 Re: BiH - Estonija
Samo se ti zajebavaj,ne zajebavaj Mesha je ubitacno krenuo.Kazu da su Mesha i Safet sinoc dugo u noc razmjenjivali misljenja,izgleda da ga Mesha nista nije poslusaoLSD wrote:Bolan Lucky, zayebavam se oko Mešeluckylaka wrote:@LSD izgledas mi ko normalan momak nemoj da se blamiras.Pusti ovu boraniju sto je Reprezentaciju pocela pratiti od juce.Ovdje skoro pa niko ne navija za selektora nego za Reprezentaciju tako da je totelno nebitno ko je na klupi.Mesha i sve i jedan ce imati podrsku dok ide kada ne ide zna mu se.Jasno.....valjda si to dosad mogao skontati
- BHF_Manijak
#483 Re: BiH - Estonija
Polahko ljudi, rijec je o Estoniji, 117. reprezentaciji svijeta. I ne treba vam biti opravdanje Kipar od proslih kvalifikacija, upravo je to primjer kako ne treba, a ovakve reprezentacije svakako trebas da pobjedis i to je nesto sto se podrazumijeva, ako imas bilo kakve ambicije u grupi.
Izmjene su mi bezveze. Ponovljam se od prosle godine. Djuricu je ovo vrh karijere, jako malo prostora ima za njegov napredak, sto pokazuje i ostanak u klubu pored toliko golova za reprezentaciju, neko je vani procijenio da on nije za velike domete, tako da ne shvatam ni Mesu bas njega forsirati pored Hodzica.
Takodjer, Lulic spada medju najbeskorisnije igrace od rata naovamo, a konkurencija mu je bas jebena u vidu Jakirovica, Blatnjaka i ostalih... Frajer da je karijeru u Premijer ligi poceo, nikad ne bi dalje od Metkovica dobacio!
Duljevic je za njega, i ovakav van forme, prefinjeni hibrid Nedveda i Overmarsa!
Izmjene su mi bezveze. Ponovljam se od prosle godine. Djuricu je ovo vrh karijere, jako malo prostora ima za njegov napredak, sto pokazuje i ostanak u klubu pored toliko golova za reprezentaciju, neko je vani procijenio da on nije za velike domete, tako da ne shvatam ni Mesu bas njega forsirati pored Hodzica.
Takodjer, Lulic spada medju najbeskorisnije igrace od rata naovamo, a konkurencija mu je bas jebena u vidu Jakirovica, Blatnjaka i ostalih... Frajer da je karijeru u Premijer ligi poceo, nikad ne bi dalje od Metkovica dobacio!
Duljevic je za njega, i ovakav van forme, prefinjeni hibrid Nedveda i Overmarsa!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#484 Re: BiH - Estonija
Sad smo najopasniji po sebe. Dobili smo Estoniju,ako uzmemo bod ili nekim cudom sva tri u Belgiji,otrest ce nas Kipar u sred Zenice kao seljak slinu. Samo da ne poletimo kako samo mi znamo.
- Maharadza
#485 Re: BiH - Estonija
Ima i toga ali sa druge strane euforija može biti i od koristi jer će sigurno privući više navijača u Belgiju a tamo će im trebati sva moguća podrška!mali_milojica wrote:Sad smo najopasniji po sebe. Dobili smo Estoniju,ako uzmemo bod ili nekim cudom sva tri u Belgiji,otrest ce nas Kipar u sred Zenice kao seljak slinu. Samo da ne poletimo kako samo mi znamo.
-
todd_smith
#486 Re: BiH - Estonija
Evo Lulic vam popisa na euforiju izjavama, jel i Lulic napaceni Bosnjo kao ovi na forumu sto nisu impresionirani igrom vcrs? 
- luckylaka
#487 Re: BiH - Estonija
Sad tek vidim da Se Spaha i Medo dobro ispisase po pojedinim forumasima.Zao mi @Point dobar momak al ga Medo danas dobro nakvasi
Cuvajte se momci bice ovdje jos karanja. 
- luckylaka
#488 Re: BiH - Estonija
Group H
Teams P W D L F A +/- Pts
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina 1 1 0 0 5 0 5 3
Greece Greece 1 1 0 0 4 1 3 3
Belgium Belgium 1 1 0 0 3 0 3 3
Gibraltar Gibraltar 1 0 0 1 1 4 -3 0
Cyprus Cyprus 1 0 0 1 0 3 -3 0
Estonia Estonia 1 0 0 1 0 5 -5 0
Teams P W D L F A +/- Pts
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina 1 1 0 0 5 0 5 3
Greece Greece 1 1 0 0 4 1 3 3
Belgium Belgium 1 1 0 0 3 0 3 3
Gibraltar Gibraltar 1 0 0 1 1 4 -3 0
Cyprus Cyprus 1 0 0 1 0 3 -3 0
Estonia Estonia 1 0 0 1 0 5 -5 0
- and
#489 Re: BiH - Estonija
ne znam jesi li lulića nekad u laciu gledao? mislim da ga slabo koristimo.BHF_Manijak wrote:Polahko ljudi, rijec je o Estoniji, 117. reprezentaciji svijeta. I ne treba vam biti opravdanje Kipar od proslih kvalifikacija, upravo je to primjer kako ne treba, a ovakve reprezentacije svakako trebas da pobjedis i to je nesto sto se podrazumijeva, ako imas bilo kakve ambicije u grupi.
kakav hodžić, momak je potencijal, a treba još pure jesti da izbori mjesto prvotimca u dinamu, a pogotovo u reprezentaciji.
meša je selektor,a ne menadžer da konta gdje će se đurić prodati. on daje golove, a to nam treba i može biti koristan.
- Jack Be Nimble
#490 Re: BiH - Estonija
Izet je one goal wonder. On i Lulic zalutali u fudbal.
- and
#491 Re: BiH - Estonija
čovjek je profesionalaci zna kako mi volimo da poletimo, a i da se prizemljimo.todd_smith wrote:Evo Lulic vam popisa na euforiju izjavama, jel i Lulic napaceni Bosnjo kao ovi na forumu sto nisu impresionirani igrom vcrs?
treba u startu izbjeći euforiju i popraviti stvari koje su škripale.
utakmica ko utakmica je odlična.ne dozvoliš protivniku da ti šansu napravi za 90 min.to nije lako ni protiv onih na dnu,a estonija nije baš dno.
dobro je i što smo ih natrpali,neka gol razlike, može valjati
- ljevoruki
#492 Re: BiH - Estonija
Mene napadose kad rekoh da ne mogu da docekam da Lulicu ugledam ledja.BHF_Manijak wrote: Takodjer, Lulic spada medju najbeskorisnije igrace od rata naovamo, a konkurencija mu je bas jebena u vidu Jakirovica, Blatnjaka i ostalih... Frajer da je karijeru u Premijer ligi poceo, nikad ne bi dalje od Metkovica dobacio!
Katastrofa od igraca, nista ne zna.
-
Mirza007
#493 Re: BiH - Estonija
Ne moras meni objasnjavati. Drugima nije najjasnije.hrasno38 wrote:Pa u tom kontekstu sam i napisao....prvi je prvi napadac Rome....drugi je prvi napadac Herte....treci je u svakoj utakmici u kojoj je igrao za reprezentaciju dao gol (ili u 90% utakmica) i onda neko pita sto rezervni igrac Dinama ne igraMirza007 wrote:Mogao bih ja vidjeti Hodzica da je nemetnuo u Dinamu u kontinuitetu (i to u LP a ne domacoj ligi) i da za njega pljuste ponude sa svih strana. Decko je veliki talent, jako mlad se probio do Liverpool-a i sigurno je potencijal. Nece njega jedan utakmica u reprezentaciji izbaciti u orbitu nego kontinuitet dobrih igara u klubu (primjer Visca).hrasno38 wrote:Stvarno trenutno pored Dzeke, Ibisevica, Djurica u napadu kako neko moze vidjeti Hodzica ili recimo Bajica da igraJednostavno nema logike jos uvijek da igra.....pa jaci je po referencama i igrama Bajic!!!
A osim toga Hodzic ima odigranih u zadnje tri prijateljske utakmice 191 minutu u kojoj nije uradio nista pa je vjerovatno i to razlog sto je cetvrti napadac za sada.
- luckylaka
#494 Re: BiH - Estonija
Da ponovim igrac na transfermarketu vrijedi 8.000.000 eura ili ti 16 m. maraka a kloc,krampa,sabanljevoruki wrote:Mene napadose kad rekoh da ne mogu da docekam da Lulicu ugledam ledja.BHF_Manijak wrote: Takodjer, Lulic spada medju najbeskorisnije igrace od rata naovamo, a konkurencija mu je bas jebena u vidu Jakirovica, Blatnjaka i ostalih... Frajer da je karijeru u Premijer ligi poceo, nikad ne bi dalje od Metkovica dobacio!
Katastrofa od igraca, nista ne zna.
- Logovan
#495 Re: BiH - Estonija
Ne vidim ja da je on negdje napisao da Hodžić zaslužuje mjesto prvotimca u reprezentaciji. Ima dovoljno pure da uleti na teren oko 60-70 minute.and wrote:ne znam jesi li lulića nekad u laciu gledao? mislim da ga slabo koristimo.BHF_Manijak wrote:Polahko ljudi, rijec je o Estoniji, 117. reprezentaciji svijeta. I ne treba vam biti opravdanje Kipar od proslih kvalifikacija, upravo je to primjer kako ne treba, a ovakve reprezentacije svakako trebas da pobjedis i to je nesto sto se podrazumijeva, ako imas bilo kakve ambicije u grupi.
kakav hodžić, momak je potencijal, a treba još pure jesti da izbori mjesto prvotimca u dinamu, a pogotovo u reprezentaciji.
meša je selektor,a ne menadžer da konta gdje će se đurić prodati. on daje golove, a to nam treba i može biti koristan.
Gledam nam sad ovu klupu. Ovo je stvarno slabo.
-
RtrnOfSalisbury
#496 Re: BiH - Estonija
mesika poco ostvarivat svoj san, nesto njegovo i samo njegovo masala ... kibiceri kazu da nismo mogli unic medj 24 u ojropi a sad hocemo medj 13 sa haman istijem sastavom. odiseja odiseja staza trnja i orhideja mesika. ja metno kazetu protiv irske na jedan tv a na drugi direkt prenos i razlika u igri je drasticna, ko nebo i zemlja. s jedne strane irci s druge estonci pa ti vidi dje je bolje. ima tome dosta kako nam vise leze ove ekipe izmedju 100 i 200 mjesta, kipar je bio prolazna slabost i sad smo jope na pravom putu
imal kakije prognozi ko bi nas mogo zapast u barazu ako ga se dokopamo ? baraz je nasa sansa i nada, jebo ovu grupnu fazu
imal kakije prognozi ko bi nas mogo zapast u barazu ako ga se dokopamo ? baraz je nasa sansa i nada, jebo ovu grupnu fazu
- USAblues
#497 Re: BiH - Estonija
nikad odvratnijih, poganijih , ruznijih, bezobraznijih komentara na racun repke i vrijedjanja pojedih nasih igraca ne procitah na forumu nakon jedne ubjedljive pobjede....unbelievable ...pa gdje ce vam dusa 
- ljevoruki
#498 Re: BiH - Estonija
Moj Laka, TSS je "vrijedio" 5 milja eura iliti 10 milja KM, pametnom dosta.luckylaka wrote: Da ponovim igrac na transfermarketu vrijedi 8.000.000 eura ili ti 16 m. maraka a kloc,krampa,saban
Lulic je krampa, citaj malo sta narod pise, najvise kritika je na njegov racun i to protiv j.bene Estonije.
- jeza u ledja
#499 Re: BiH - Estonija
Lulic mrs iz repke. Visca, ja ne znam sta ljudi vide u njemu. Medo, moze se protiv Estonije ovako guzeljat. Spaha, znamo vec sve. Sranjes, isto. Pjanic, haj eto da i on jednom odigra kako treba. Inace je za kurac u reprezentaciji. Milicevic, nasa buducnost. Djuric, smijesan igrac, nikad nista od njega. Maneken na golu, zasto nisu stavili Burica umjesto njega? Hodzic, treba prvo da se izbori za mjesto u Dinamu. Duljevic treba da se dokaze vani prvo.USAblues wrote:nikad odvratnijih, poganijih , ruznijih, bezobraznijih komentara na racun repke i vrijedjanja pojedih nasih igraca ne procitah na forumu nakon jedne ubjedljive pobjede....unbelievable ...pa gdje ce vam dusa
Uf, ostadoh bez daha.
- luckylaka
#500 Re: BiH - Estonija
Citaj sta pisu italijanski mediji i strucnjaci koji se bave fudbalom a ne tracem.Da ga jebes ne moze fudbaler od desetsak m.maraka biti levat.Npr.Pjanic po igrama u reprezentaciji je karina igrac,Vedo slicno ali imaju strucnjaci koji to malo drukcije vide.Ok to je vase misljenje ali po meni jednostavno BiH reprezentativac(bilo koji,to sam uvijek govorio)ne zasluzuje da se naziva pogrdnim imenima.naravno ja to ne mogu zabraniti ali brate ruzno to zvuci.Poz.ljevoruki wrote:Moj Laka, TSS je "vrijedio" 5 milja eura iliti 10 milja KM, pametnom dosta.luckylaka wrote: Da ponovim igrac na transfermarketu vrijedi 8.000.000 eura ili ti 16 m. maraka a kloc,krampa,saban
Lulic je krampa, citaj malo sta narod pise, najvise kritika je na njegov racun i to protiv j.bene Estonije.