BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Obuca9

#426 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

and wrote:mislim da je najbolje da kontaktiiraš kicker i ljudima objasniš gdje griješe :zzzz:
Al' si mi ga šukno, 'alal vera :thumbup:
klixober

#427 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Mislim da se generalno pise asistencija za igraca koji izbori penal,pa i ako suta prema golu,a neko igra rukom.
Ali stvarno ne znam kakve to sve veze ima sa naslovom teme. :D
Obuca9

#428 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

komeba wrote:Mislim da se generalno pise asistencija za igraca koji izbori penal,pa i ako suta prema golu,a neko igra rukom.
Ali stvarno ne znam kakve to sve veze ima sa naslovom teme. :D
hahahaha

Ja sve vrijeme kontam da je tema Bundesliga :D :D
Topla voda

#429 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Topla voda »

pa i kad neki igrac napravi lom i predje 3 igraca,opuca,golman je zakaci,ona udari u ledja nekog i udje u gol....samo tome ide gol,a ovaj sto je sve napravio..on nista,a preso 60 metara,nanizao kompet odbranu???

il ista situacija,a golman ga obori?
i neko drugi da gol iz penala...a njega nigdje?

zato nikad nisam ni volio fantasy football :D
BSn

#430 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BSn »

Baljic upisao Rovcanina u notes. Medjutim, jos nesto koci oko drzavljanstva, mada ima pravno nastupa za mladu. :?
Normalno, jedini tim koji moze dati reprezentativca iz Premijer lige je Zeljo. :D

Taman dok ovi srede drzavljanstvo, on ce biti zreo za repke, osim ako ne prestari (sad izbori, ko ce se baviti fudbalom).
Djokej

#431 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

Ja ovih novinara niko da pokrene pricu o Mujdži.. On nam je jedinstvena prlika da zakrpimo desnog beka...
Novinari zovi te Mujdžu, pitatajte ga oćel igrat za naške.. Nemoj da ga ja zovem!
bruce lee

#432 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bruce lee »

i ja se cudim sto nema nikakve priče, ko da imamo odbrambenih na pretek.. ništa djokej, fontele u ruke i zvrkni čojka na brzinu :)
jeza u ledja

#433 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Djokej wrote:Ja ovih novinara niko da pokrene pricu o Mujdži.. On nam je jedinstvena prlika da zakrpimo desnog beka...
Novinari zovi te Mujdžu, pitatajte ga oćel igrat za naške.. Nemoj da ga ja zovem!
eee bogati, cuj da pokrenu pricu o njemu. pa znas ti bolan kolko to kosta?!!

:roll:
klixober

#434 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

BSn wrote:Baljic upisao Rovcanina u notes. Medjutim, jos nesto koci oko drzavljanstva, mada ima pravno nastupa za mladu. :?
Normalno, jedini tim koji moze dati reprezentativca iz Premijer lige je Zeljo. :D

Taman dok ovi srede drzavljanstvo, on ce biti zreo za repke, osim ako ne prestari (sad izbori, ko ce se baviti fudbalom).
Ja nakon Stilica,talentovanijeg igraca u BiH od Rovcanina nisam vidio.Steta sto su ga povrede omele da vise pokaze talenat.I naravno,tu je nezistovni Spiric koji je skoro dvije godine kocio proceduru dodjeljivanja pasosa Rovcaninu,zbog toga momak jos nije debitovao za u-21 selekciju.Ne znam da li je napokon dobio pasos...Ako se ne varam,Rovcanin je porijeklom iz Crne Gore i vec je davno trebao pasos dobiti,ali naravno kao i u slucaju Pjanica,Dodikovci pokusavaju na svaki nacin smetati u uspjesima bh sporta.
Krigla_Sa

#435 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Krigla_Sa »

Hajduk-Dinamo 1-0

Ibricic :bih:
HarnagaHarnaga

#436 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by HarnagaHarnaga »

Hajduk u finalu hrvatskog kupa nakon sto je posle pogreske golmana Butine Ibricic izvrsnim lob udarcem donio pobjedu.
ORILO - GORILO, IBRO MI TE VOLIMO!!!!!!!!
Obuca9

#437 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Krigla_Sa wrote:Hajduk-Dinamo 1-0

Ibricic :bih:
Varteks - Šibenik 0:2 (Zec dao prvi gol)

Znači finale: Zec - Ibričić :D
Djokej

#438 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

Imal kod da se druži s Mensurom ili da ga ima na fejsu?? Zbog ovih stvari se treba registrovati na fejs..
and

#439 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by and »

Djokej wrote:Imal kod da se druži s Mensurom ili da ga ima na fejsu?? Zbog ovih stvari se treba registrovati na fejs..
ima li on uopšte pravo igrati za nas?
Djokej

#440 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

Čovjek je igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske. Eh uvodjenjem novog pravila o promjeni sportskog državljanstva, koliko ja znam to ne predstavlja problem. On ima 25 godina, njegov rodjeni brat Jasmin je igrao za nas. Sad je pitanje koliko cemo se potruditi oko njega.
and

#441 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by and »

Djokej wrote:Čovjek je igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske. Eh uvodjenjem novog pravila o promjeni sportskog državljanstva, koliko ja znam to ne predstavlja problem. On ima 25 godina, njegov rodjeni brat Jasmin je igrao za nas. Sad je pitanje koliko cemo se potruditi oko njega.
znam da ima 25 godina i da li postoji neko ograničenje u novim pravilima do koje godine može izabrati za koga će igrati?
Djokej

#442 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

and wrote:
Djokej wrote:Čovjek je igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske. Eh uvodjenjem novog pravila o promjeni sportskog državljanstva, koliko ja znam to ne predstavlja problem. On ima 25 godina, njegov rodjeni brat Jasmin je igrao za nas. Sad je pitanje koliko cemo se potruditi oko njega.
znam da ima 25 godina i da li postoji neko ograničenje u novim pravilima do koje godine može izabrati za koga će igrati?
Eh, toga se i ja plašim :D
lerdi

#443 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by lerdi »

Djokej wrote:
and wrote:
Eh, toga se i ja plašim :D
Mislim da ne postoji ograničenje u godinama,samo igrač ne smije nastupiti za reprezentaciju u nekoj kvalifikacijskoj ili utakmici nekog prvenstva. Mislim da ukoliko je igrao i za A tim samo prijateljske utakmice može promjeniti državljanstvo. Bilo je priče da će onaj amerikanac Jones što je igrao za Njemačku, promjeniti sportsko državljanstvo i početi igrati za SAD. Liku je sad mislim blizu 30 godina tako da vjerovatno ograničenja što se tiče godina nema.
Djokej

#444 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

lerdi wrote: Eh, toga se i ja plašim :D
Mislim da ne postoji ograničenje u godinama,samo igrač ne smije nastupiti za reprezentaciju u nekoj kvalifikacijskoj ili utakmici nekog prvenstva. Mislim da ukoliko je igrao i za A tim samo prijateljske utakmice može promjeniti državljanstvo. Bilo je priče da će onaj amerikanac Jones što je igrao za Njemačku, promjeniti sportsko državljanstvo i početi igrati za SAD. Liku je sad mislim blizu 30 godina tako da vjerovatno ograničenja što se tiče godina nema.[/quote]
Eh dobro ga se sjeti, lik je 81 godište a čak je igrao za Njemačku A u prijateljskoj..
Ako može on, more vala i Menso :D
and

#445 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by and »

hajde super ako nema tih ograničenja,možda ga i zovne pape.još ima izgleda i naše državljanstvo,ne moramo špirića muntati za pasoš
Obuca9

#446 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Ograničenje s godinama je ukinuto nedavno ;)
bruce lee

#447 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bruce lee »

hz__semir wrote:Ograničenje s godinama je ukinuto nedavno ;)
definitivno, jones je prešao u američku reprezentaciju, a mensečini ailton htio zaigrati za katar pod stare dane :-) obojica daleko stariji od 25 god. jedino što još pika je službeni nastup za a reprezentaciju, prijateljske se ne broje
HarnagaHarnaga

#448 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by HarnagaHarnaga »

Mensur moze igrati po istom osnovu po kojem je Medunjanin zaigrao. Treba samo da podnese zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva kao i dokaz da je u vremenu kada je nastupao za Hrvatsku imao pravo na BiH drzavljanstvo.
udrch

#449 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by udrch »

Meni se čini da Mujdža nikad neće zaigrati..ne mogu da vjerujem da se još niko iz saveza nije izjasnio po tom pitanju, pa ni sam Mujdža..ali hajd uskoro će ako Bog da Pušina biti presjednik saveza, pa će biti bolje :D ..
A1fa

#450 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by A1fa »

udrch wrote:Meni se čini da Mujdža nikad neće zaigrati..ne mogu da vjerujem da se još niko iz saveza nije izjasnio po tom pitanju, pa ni sam Mujdža..ali hajd uskoro će ako Bog da Pušina biti presjednik saveza, pa će biti bolje :D ..
Hoce, valja mu namiriti ono sto nije stigao nakasti u ovim godinama dok ga nije bilo :D
Post Reply