BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Topla voda
#351 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
a husref mu je dao sansu ,dva puta po 7 minuta 
- Obuca9
#352 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://www.prvaliga.si/Klubi/Mostvo/igr ... d=28&all=1Admir_1984 wrote:Dobro to, al je antitalenat zesci. Sjecas se kad dodje u Sarajevo iz Herthe
Možda je antitalenat, ali očito zna zabijati golove
- Topla voda
#353 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://www.prvaliga.si/klubi/mostvo/igr ... &idi=29345
pa jebote,zar ovaj jos igra?
pa igro je za reprezentaciju kad je omerovic branio
pa jebote,zar ovaj jos igra?
- A1fa
#354 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja ga se sjecam ko dijete kad sam bio izbjeglica u Sloveniji 1992, kupili smo lopte iza gola na utakmicama HIT Gorice, i tad je igraoTopla voda wrote:http://www.prvaliga.si/klubi/mostvo/igr ... &idi=29345
pa jebote,zar ovaj jos igra?![]()
![]()
-
udrch
#355 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa čovječe tek mu je 38 godina..A1fa wrote:Ja ga se sjecam ko dijete kad sam bio izbjeglica u Sloveniji 1992, kupili smo lopte iza gola na utakmicama HIT Gorice, i tad je igraoTopla voda wrote:http://www.prvaliga.si/klubi/mostvo/igr ... &idi=29345
pa jebote,zar ovaj jos igra?![]()
![]()
- A1fa
#356 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Je ko gledao Hoffenheima i Freiburga? Kako je Mujdza odigrao i na kojoj poziciji?? 
- Dammme
#357 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Završilo 1:1. Vedo izašao na poluvremenu, fulio jednu dobru šansu. Sejo solidan. Mujdža igrao desnog beka, generalno solidan za ovako lošu tekmu.A1fa wrote:Je ko gledao Hoffenheima i Freiburga? Kako je Mujdza odigrao i na kojoj poziciji??
- A1fa
#358 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Znaci igrao direktno protiv Salihovica! Ako je njega ustopao, dobro je!Dammme wrote:Završilo 1:1. Vedo izašao na poluvremenu, fulio jednu dobru šansu. Sejo solidan. Mujdža igrao desnog beka, generalno solidan za ovako lošu tekmu.A1fa wrote:Je ko gledao Hoffenheima i Freiburga? Kako je Mujdza odigrao i na kojoj poziciji??
- Roy
#359 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Meni se dopao Mujdza. Igrao u oba pravca, zavrnuo par dobrih lopti; u odbrani odradio svoj posao...Sve u svemu, obzirom na nikakavu konurenciju (dzemica i jahic, koji nije pravi bek) Susic ne bi trebao imati nikakve dileme.
Poziv protiv sveda se podrazumjeva.
Pitanje je da li on uopste zna ko je Mujdza, i da li prati nase potencijalne reprezentativce?
(osim sto je gledao jedanput one koji vec provjereni)
Ne znam kakava je situacija sa njegovim drzavljanstvom? Ako crkotina Spiric mogne sta zajebat i minirat, minirace. (kao za Skoku)
Pitanje je da li on uopste zna ko je Mujdza, i da li prati nase potencijalne reprezentativce?
Ne znam kakava je situacija sa njegovim drzavljanstvom? Ako crkotina Spiric mogne sta zajebat i minirat, minirace. (kao za Skoku)
-
Šaner
#360 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
pitanje je hoce li mujdza igrati uopste za nas ili hrvatsku...Roy wrote:Meni se dopao Mujdza. Igrao u oba pravca, zavrnuo par dobrih lopti; u odbrani odradio svoj posao...Sve u svemu, obzirom na nikakavu konurenciju (dzemica i jahic, koji nije pravi bek) Susic ne bi trebao imati nikakve dileme.
Pitanje je da li on uopste zna ko je Mujdza, i da li prati nase potencijalne reprezentativce?(osim sto je gledao jedanput one koji vec provjereni)
- zecko_kupuz
#361 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
DžemaLJ zabio gol za Denizli..eto da i on konačno doprinese nečemu. 
- zecko_kupuz
#362 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uefa ipak krivo potpisala
, vidim ja nešto čudno tu. 
- A1fa
#363 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Brat mu je igrao za BIH, on za U21 Hrvatske. Zbog cinjenice da je vjerovatno i on svjestan da za Hrvatsku A selekciju u ovoj konkurenciji na njegovoj poziciji tesko da ce zaigrati, mislim da su velike sanse da izabere BIH, ako zeli da ostavi nekog traga u medjunarodnom reprezentativnom nogometu! Ovo su profesionalni razlozi zasto bi trebao da izabere BIH, jer u njegove osjecaje pripadnosti zemlji iz koje potice ili zemlji u kojoj je odrastao sad ne bih ulazio.Šaner wrote:pitanje je hoce li mujdza igrati uopste za nas ili hrvatsku...Roy wrote:Meni se dopao Mujdza. Igrao u oba pravca, zavrnuo par dobrih lopti; u odbrani odradio svoj posao...Sve u svemu, obzirom na nikakavu konurenciju (dzemica i jahic, koji nije pravi bek) Susic ne bi trebao imati nikakve dileme.
Pitanje je da li on uopste zna ko je Mujdza, i da li prati nase potencijalne reprezentativce?(osim sto je gledao jedanput one koji vec provjereni)
- Obuca9
#364 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Medunjanin branio za Valladolid, zadnjih 20 minuta

- cyprus
#365 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Svestranijeg igrača nikad nismo imalihz__semir wrote:Medunjanin branio za Valladolid, zadnjih 20 minuta![]()
![]()
- jeza u ledja
#366 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
pih, ne zna se ni bacit kako treba na pogresnu stranu kod penala.
vidi se da je antitalenat.
vidi se da je antitalenat.
-
BaileyS
#367 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja danas odgledah svasta nesto a podrazumijeva se da se radi o utakmicama gdje nastupaju nasi aktuelni ili potencijalni reprezentativci. Vec odavno samo takve tekme i gledam, uz jos neku jacu utakmicu Lige sampiona.
Uglavnom, Ibisevic mozda nije u golgeterskoj formi ali generalno dobar. Mislim da je trener pokazao pretjeranu nervozu njegovim ranim izvodjenjem. Ako se za formu nekog od bundesligasa trebamo brinuti onda je to Salihovic koji nije ni na 60% od onog sto je pokazao da zna prosle sezone. Dzeko nije ni bio u krizi, Miske se polagano vraca na staro, Ibi ako nista drugo redovno dolazi u prilike i uvijek je u centru zbivanja (sto nije za podcijeniti, bez obzira na slabiju realizaciju) dok je Salihovic ofalio u svemu, od slobodnjaka, kornera, ubacaja iz igre, asistencija.
Mujdza bi reprezentaciji poput nase morao biti interesantan samim tim sto igra u BL-u na mjestu na kojem smo godinama deficitarni. Druga je stvar koliko je realno da on obuce dres bh reprezentacije.
Odgledao sam i utakmicu AEK - Panionis. Jahic je igrao desnog beka a sa druge strane Cocalic na mjestu defanzivnog veznog. Cocalic je ujedno i najprijatnije iznenadjenje ovog fudbalskog vikenda, bar za mene. Izborio se za mjesto standardnog u tako kratkom roku nakon dolaska iz Premijer lige. Danas sasvim solidan (da ne pretjeram), puno agilniji od Jahica kojem to mjesto desnog beka i ne lezi bas najbolje. Cocalic stabilan defanzivno uz dosta ucesca u polju napada. Redovno se ubacivao iz drugog plana i u dva navrata umalo da se upise u listu strijelaca. Vidi se da ima povjerenje trenera, koji vec u dva kola vrsi sve tri izmjene ali njega drzi na terenu svih 90 minuta.
Uglavnom, Ibisevic mozda nije u golgeterskoj formi ali generalno dobar. Mislim da je trener pokazao pretjeranu nervozu njegovim ranim izvodjenjem. Ako se za formu nekog od bundesligasa trebamo brinuti onda je to Salihovic koji nije ni na 60% od onog sto je pokazao da zna prosle sezone. Dzeko nije ni bio u krizi, Miske se polagano vraca na staro, Ibi ako nista drugo redovno dolazi u prilike i uvijek je u centru zbivanja (sto nije za podcijeniti, bez obzira na slabiju realizaciju) dok je Salihovic ofalio u svemu, od slobodnjaka, kornera, ubacaja iz igre, asistencija.
Mujdza bi reprezentaciji poput nase morao biti interesantan samim tim sto igra u BL-u na mjestu na kojem smo godinama deficitarni. Druga je stvar koliko je realno da on obuce dres bh reprezentacije.
Odgledao sam i utakmicu AEK - Panionis. Jahic je igrao desnog beka a sa druge strane Cocalic na mjestu defanzivnog veznog. Cocalic je ujedno i najprijatnije iznenadjenje ovog fudbalskog vikenda, bar za mene. Izborio se za mjesto standardnog u tako kratkom roku nakon dolaska iz Premijer lige. Danas sasvim solidan (da ne pretjeram), puno agilniji od Jahica kojem to mjesto desnog beka i ne lezi bas najbolje. Cocalic stabilan defanzivno uz dosta ucesca u polju napada. Redovno se ubacivao iz drugog plana i u dva navrata umalo da se upise u listu strijelaca. Vidi se da ima povjerenje trenera, koji vec u dva kola vrsi sve tri izmjene ali njega drzi na terenu svih 90 minuta.
- A1fa
#368 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
BaileyS wrote:Ja danas odgledah svasta nesto a podrazumijeva se da se radi o utakmicama gdje nastupaju nasi aktuelni ili potencijalni reprezentativci. Vec odavno samo takve tekme i gledam, uz jos neku jacu utakmicu Lige sampiona.
Cocalica, Mujdzu i Stilica treba vec na slijedecem okupljanju prikljuciti sirem krugu reprezentativaca, stim da neko konacno treba malo da poprica sa tim Mujdzom!
- silencepain
#369 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Spahic ne igra i Montpellier izgubi 
- zecko_kupuz
#370 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa to baš i nije za smajlija
, bilo bi lijepo da dobijemo još jednog šampiona, ovaj put u Spahiću. Nažalost, čini se da Montpellier posustaje laganice.
A Salihović je ove sezone stvarno "posivio". A to je ono najgore, uz povrede naravno.
A Salihović je ove sezone stvarno "posivio". A to je ono najgore, uz povrede naravno.
-
BaileyS
#371 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da sam na Safetovom mjestu prioritet No1 bi bio Sasa Papac, prioritet No2 Mujdza, No3 Cocalic uz provjeru da li se moze nesto napraviti u vezi sa Bartulovicem iz Ukrajine, koji je vec odigrao jednu prijateljsku za Hrvatsku A reprezentaciju (ne znam pravila).A1fa wrote:
Cocalica, Mujdzu i Stilica treba vec na slijedecem okupljanju prikljuciti sirem krugu reprezentativaca, stim da neko konacno treba malo da poprica sa tim Mujdzom!
Sa ovim, uz prizeljkivani konacni oporavak Bajramovica, zatvorio bi krug igraca koji su potrebni u iducim kvalifikacijama. Respekt za ono sto je Stilic napravio u Poljskoj ali ipak se pitam kakvu bi korist imala reprezentacija od jos jednog igraca Misimovicevih karakteristika? Ja njega jednostavno ne vidim ni u jednoj varijanti izuzev one sa rezervisanim mjestom na tribinama.
- A1fa
#372 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa buduci da Salihovica nema u prve 4 utakmice, osim Medunjanina treba nam barem jos jedan ljevak u ekipiBaileyS wrote:Da sam na Safetovom mjestu prioritet No1 bi bio Sasa Papac, prioritet No2 Mujdza, No3 Cocalic uz provjeru da li se moze nesto napraviti u vezi sa Bartulovicem iz Ukrajine, koji je vec odigrao jednu prijateljsku za Hrvatsku A reprezentaciju (ne znam pravila).A1fa wrote:
Sa ovim, uz prizeljkivani konacni oporavak Bajramovica, zatvorio bi krug igraca koji su potrebni u iducim kvalifikacijama. Respekt za ono sto je Stilic napravio u Poljskoj ali ipak se pitam kakvu bi korist imala reprezentacija od jos jednog igraca Misimovicevih karakteristika? Ja njega jednostavno ne vidim ni u jednoj varijanti izuzev one sa rezervisanim mjestom na tribinama.
-
BaileyS
#373 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Stilic je sve samo ne igrac za bilo koju od strana.
On je igrac koji se malte ne manje krece i manje ucestvuje u defanzivi od Misimovica a to znaci da on kao i Misimovic moze igrati samo playmakera i nista drugo. Mi na zalost zbog Misketa moramo igrati sa tom ulogom playa, igru koju sve modernije ekipe zaobilaze u sirokom luku.
Takvi igraci, nekadasnja istinska 10tka, su igraci u izumiranju. Njih je milina gledati ali na zalost sve teze prolaze u danasnjem modernom fudbalu. Jedan takav je dosta a dvojica previse.
On je igrac koji se malte ne manje krece i manje ucestvuje u defanzivi od Misimovica a to znaci da on kao i Misimovic moze igrati samo playmakera i nista drugo. Mi na zalost zbog Misketa moramo igrati sa tom ulogom playa, igru koju sve modernije ekipe zaobilaze u sirokom luku.
Takvi igraci, nekadasnja istinska 10tka, su igraci u izumiranju. Njih je milina gledati ali na zalost sve teze prolaze u danasnjem modernom fudbalu. Jedan takav je dosta a dvojica previse.
- shalla
#374 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gledajući Salihovića u zadnjih par kola možda je i bolje za nas što je suspendovan 
- jeza u ledja
#375 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mudro zboris Baileys.
Bas sam to htio napisati u vezi Spahica, kako njegov tim manje pratimo od ostalih, vjerovatno zato sto jebiga nemamo napadaca i veznjaka u njemu, pa ne zabijaju golove
, ali Monpelje jedini ima realnu sansu da nesto postigne ove sezone.
Zao mi je sto nisam upratio tu tekmu AEK - Panionios, ali eto ima ljudi koji i to stignu.
Bas sam to htio napisati u vezi Spahica, kako njegov tim manje pratimo od ostalih, vjerovatno zato sto jebiga nemamo napadaca i veznjaka u njemu, pa ne zabijaju golove
Zao mi je sto nisam upratio tu tekmu AEK - Panionios, ali eto ima ljudi koji i to stignu.