Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote: ↑01/05/2026 23:28
Sve na stranu ova nova djeca koja su prosla profesionalne skole i dosli do reprezentacije ali meni je cudo od igraca Amar Memic koji je ni odakle dogurao do reprezentacije i jedan od meni najdrazih igraca.
na vrijeme ga skonto menadzer i vodio stepenicu po stepenicu.
nije mu odma reko bundesliga evri kurve vec haj ti polako u hadzice prvo, pa slovenija, pa dalje...
korak po korak a momak ocigledno radnik i eto ga.
luckylaka wrote: ↑01/05/2026 23:28
Sve na stranu ova nova djeca koja su prosla profesionalne skole i dosli do reprezentacije ali meni je cudo od igraca Amar Memic koji je ni odakle dogurao do reprezentacije i jedan od meni najdrazih igraca.
na vrijeme ga skonto menadzer i vodio stepenicu po stepenicu.
nije mu odma reko bundesliga evri kurve vec haj ti polako u hadzice prvo, pa slovenija, pa dalje...
korak po korak a momak ocigledno radnik i eto ga.
I ne sjecam se da ga je iko gurao po portalima kao sto se danas radi sa npr.Catovicem,Busaldjicem,Mahmicem,Jovicem..
Rad,red i disciplina i rezultat je zagarantovan
Bazdar bas u nezavidnoj situaciji,posudba mu uskoro istice izgleda da ovi nisu zainteresovani da ga otkupe Real se vjerovatno seli u trecu ligu.Ako ne dobije par minuta na svjetskom lose mu se pise
Pa i sve da je loše odigrao, opet ga je bezveze sklonio, godinu dana lopte nije dotakao Ne znam šta hoće od njega, možda da igra k'o Fabio Cannavaro iz najboljih dana
Fudbalski treneri su najveća govna, umišljeni do bola to neke vizije imaju ideju p materine a vrše mobing nad omladinom, koliko puta čitaš neki trener ne priča sa nekim igračem. Odrasla osoba ko tetka kakva ne priča sa malcem na radnom mjestu.
Point. wrote: ↑14/05/2026 00:00
Fudbalski treneri su najveća govna, umišljeni do bola to neke vizije imaju ideju p materine a vrše mobing nad omladinom, koliko puta čitaš neki trener ne priča sa nekim igračem. Odrasla osoba ko tetka kakva ne priča sa malcem na radnom mjestu.
Pa zato mnogi tavore po nizerazrednim klubovima bez ikakvog uspjeha. Vidis šta naši treneri rade, Jakirović, Muslić, ovih nadobudnih šupaka prepuna Evropa. A da redovo ne vjeruju igračima sa naših prostora, to baška. Pa ono rumeno holandsko govno je Pjanića uništilo na vrhuncu. Valjo Romi, valjo Juventusuem, eto nije ni valjo ni za Barsine klupe.
Point. wrote: ↑14/05/2026 00:00
Pa zato mnogi tavore po nizerazrednim klubovima bez ikakvog uspjeha. Vidis šta naši treneri rade, Jakirović, Muslić, ovih nadobudnih šupaka prepuna Evropa. A da redovo ne vjeruju igračima sa naših prostora, to baška. Pa ono rumeno holandsko govno je Pjanića uništilo na vrhuncu. Valjo Romi, valjo Juventusuem, eto nije ni valjo ni za Barsine klupe.
Ma goni ih u pm, umišljeni papci kaže ne uklapa mi se u viziju. Nema završene srednje škole al lola ima viziju.