a istovremeno nam je napad u bandaku teskomBosanski_kralj wrote:U nas uvijek neki pomori. Prvo imamo problema sa odbranom i kad se to napokon malo smiri, onda se pojavi problem sa veznim redom.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- thekupus
#20501 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
- Bosanski_kralj
#20502 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dobar je napad, s obzirom na vezni red. Jbg, kad je to sve uzajamno povezano, jedno bez drugog ne ide.thekupus wrote:a istovremeno nam je napad u bandaku teskomBosanski_kralj wrote:U nas uvijek neki pomori. Prvo imamo problema sa odbranom i kad se to napokon malo smiri, onda se pojavi problem sa veznim redom.
-
tr_ba
#20503 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A kad se samo sjetim one prijateljske sa Slovenijom,pa Alzirom u onom bazenu...
Inace da nije bio bazen,pregazili bi ih ko plitak potok!
Meksiko,Slonovaca...
Majko draga sto se rasuli...
Meksiko,Slonovaca...
-
Paul F.
#20504 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jbg, kažu da što si jači, toliko je jači i taj đavo u tebi koji ne da...tr_ba wrote:A kad se samo sjetim one prijateljske sa Slovenijom,pa Alzirom u onom bazenu...
Meksiko,Slonovaca...
- shake69
#20505 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bilo bi posteno da Savez bar uputi zalbu za drakonsku kaznu Muhamedu Besicu! Na terenu se toliko psuje, ali samo Salihovic dobije 4 utakmice neigranja prije 4-5 godina, toliko je nesportskog ponasanja a nas Besic dobije tri utakmice za bacanje zvake u pravcu protivnickog igraca koji je udaljen 6-7 metara.
Sjecam se u tenisu da je Hanescu pljunuo u pravcu jednog navijaca koji je nesto ruzno dobacio, navodno mu opsovao mater i uopce nije bio kaznjen iako je poznato da ATP zna biti nemilosrdan.
Ima li bar novinara da pita hoce li Savez to uraditi?
Sjecam se u tenisu da je Hanescu pljunuo u pravcu jednog navijaca koji je nesto ruzno dobacio, navodno mu opsovao mater i uopce nije bio kaznjen iako je poznato da ATP zna biti nemilosrdan.
- Laertes
#20506 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Maurinioluckylaka wrote:Pa mozda bi mu bilo pametnije da je tako postavio igru protiv Belgije.Ako moze Maurinio sto ne moze Mesha.No dobro.Momku je 22 god. i nije za odbaciti.Ajatolah_ wrote:Pa ako ubacuješ štopera normalno da ćeš ga porediti samo sa štoperom. Nisu Seadu Hajroviću veznjaci, napadači i golmani konkurencija. Nećeš izbaciti Ibiševića jer si našao štopera koji redovno. Šta sad, da imamo 15 štopera u redovnih engleskoj Premier ligi a dobrog napadača ni na mapi, po ovoj tvojoj logici Meša treba pozvati 15 štopera i nijednog napadača.luckylaka wrote:Ne govorim o stoperima nego o igracima kojih nema ni na mapi ali su redovni u reprezentaciji.
-
Paul F.
#20507 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko što Balašević reče, brdo love kvari nas lako... Ko zna šta se dešava u tim krovnim fudbalskim kućama. Ja sam čuo da UEFA, da sad prestane zarađivat, može živit još četiri godine. Pretpostavljam da im ne bi bilo drago da svaki dan priznaju svoje greške...shake69 wrote:Bilo bi posteno da Savez bar uputi zalbu za drakonsku kaznu Muhamedu Besicu! Na terenu se toliko psuje, ali samo Salihovic dobije 4 utakmice neigranja prije 4-5 godina, toliko je nesportskog ponasanja a nas Besic dobije tri utakmice za bacanje zvake u pravcu protivnickog igraca koji je udaljen 6-7 metara.
- Pismonosa
#20508 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
...
Last edited by Pismonosa on 01/02/2021 12:55, edited 1 time in total.
- thekupus
#20509 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bajic usao u 86., Kvesic izasao u 66., Spahic odigrao cijelu, Handzic izasao u 63., Vrancic usao u 77., Ibisevic odigrao cijelu
- thekupus
#20510 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
hajrovic opet ni na klupi

- jethro
#20511 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Trebao bi ga sad uvesti, 70-ta minuta a Atletiko vodi 1-0.thekupus wrote:hajrovic opet ni na klupi![]()
- Logovan
#20512 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Logično.thekupus wrote:hajrovic opet ni na klupi![]()
- thekupus
#20513 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
dzeko se vratio gdje se najbolje osjeca- na klupu

- Mali_Vuk
#20514 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Koja je fora sa ovim Hajrovićem i njegovim transferima? Kupuju ga i onda ga drže na tribinama. Neka se lova pere, ili šta? 
- thekupus
#20515 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
momak odlicno vodu nosi, pa ga zato kupujuMali_Vuk wrote:Koja je fora sa ovim Hajrovićem i njegovim transferima? Kupuju ga i onda ga drže na tribinama. Neka se lova pere, ili šta?
- Logovan
#20516 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Izet Vodonoša Hajrović.thekupus wrote:momak odlicno vodu nosi, pa ga zato kupujuMali_Vuk wrote:Koja je fora sa ovim Hajrovićem i njegovim transferima? Kupuju ga i onda ga drže na tribinama. Neka se lova pere, ili šta?
- Mali_Vuk
#20517 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bolje bi mu pristajalo da se zove Izlet
Ali šalu na stranu, šteta je što ga ovako maltretiraju. Valjda će uskoro dobiti neku šansu da se nametne u ekipi
Ali šalu na stranu, šteta je što ga ovako maltretiraju. Valjda će uskoro dobiti neku šansu da se nametne u ekipi
-
Crvena Tifoza
#20518 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Medunanjin opet nema ni na klupi. Zna li neko kakav je ovo fazon sa njim?
- Mali_Vuk
#20519 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Odmara ga trener za narednu sezonu 
-
mega_mashcine
#20520 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
thekupus wrote:momak odlicno vodu nosi, pa ga zato kupujuMali_Vuk wrote:Koja je fora sa ovim Hajrovićem i njegovim transferima? Kupuju ga i onda ga drže na tribinama. Neka se lova pere, ili šta?
Mali_Vuk wrote:Odmara ga trener za narednu sezonu
a sta nam je sa Vrsajevicem, zasto njega nema nikako u timu Osmanlispora? Upratio sam da je samo prvu utakmicu bio na klupi, otada mu se gubi svaki trag..
- cyprus
#20521 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Rapid lider u Austriji, Grahovac se sve više učvršćuje u prvom timu...
-
Crvena Tifoza
#20522 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mali_Vuk wrote:Odmara ga trener za narednu sezonu
Ja sam ubijeđen da on blefira ove naše iz saveza i govori im da još ima klub.
- thekupus
#20523 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
a zapravo je u Siriji sa bracomCrvena Tifoza wrote:Mali_Vuk wrote:Odmara ga trener za narednu sezonu
Ja sam ubijeđen da on blefira ove naše iz saveza i govori im da još ima klub.
- thekupus
#20524 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kojom to carolijom Avdija Vrsajevic vrijedi skoro 2 miliona Eura na transfermarketu?
fakat ljudi nisu normalni
fakat ljudi nisu normalni
-
Korisničkoime
#20525 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
@Grean
Reci nam prvo koliko smo mi to puta u kvalifikacijama koje su prethodile SP igrali sa dva def.vezna
Koliko smo mi to u kvalifikacijama koje su prethodile SP igrali formaciju 4-5-1 ili 4-3-3.
Koji je nama od dva def.vezna kako ih ti navede falio jel onaj klasični ili onaj što bi Englezi rekli deep laying playmaker, jer ako me sjećanje dobro služi Zahirović koji je bio skoro pa standardan u repki za vrijeme kvalifikacija nije dolazio u obzir jer je bio zakovan za tribine Bochuma a Muratović se i prije kvalifikacija oprostio a Bešić nije odigrao ni jednu kvalifikacionu.
Za kraj kao stručan i upućen objasni nam koju je zapravo poziciju TSS igrao u našoj repki kad je igrao naravno i koju ono poziciju igra u Hajduku.
Jel ti fakat misliš da mi svi ovdje imamo pamćenje kao zlatne ribice, te priče možeš pričati jednako upućenim kao što si ti.
Način na koji je momak došao i na koji se katapultirao u prvih 11 iz Hajduka je bilo dno dna i sam Sušić je pogazio samog sebe i svoje principe o kojima je uvijek govorio. Pored toga je i učinak kao i kvalitet TSS krajnje upitan ja bih volio da je slijedeći Miske ili da zasjeni Pjanića ali realno do sada bilo u reprezentativnom ili klupskom nivou to nije ni približno.
Auuu upućeni hajdi molim te onda pošto si tako fino upućen nauči nas koje ne znamo neke stvari.Pa pozicija o kojoj pricamo i jeste defanzivni vezni, za neupucene obicno postoje takva dva u timu.
To sto Safet Susic nije imao zivaca objasnjavati to fudbalskim analfabetama je neka druga prica. Najsmjesniji su mi "poznavaoci" kad se uhvate te price koja u stvari najvise govori o njihovom neznanju i ublehastvu kojeg nerijetko prosipaju sto u pisanim medijima (kao onaj odron sa Indexa) pa do onih po forumima.
Reci nam prvo koliko smo mi to puta u kvalifikacijama koje su prethodile SP igrali sa dva def.vezna
Koliko smo mi to u kvalifikacijama koje su prethodile SP igrali formaciju 4-5-1 ili 4-3-3.
Koji je nama od dva def.vezna kako ih ti navede falio jel onaj klasični ili onaj što bi Englezi rekli deep laying playmaker, jer ako me sjećanje dobro služi Zahirović koji je bio skoro pa standardan u repki za vrijeme kvalifikacija nije dolazio u obzir jer je bio zakovan za tribine Bochuma a Muratović se i prije kvalifikacija oprostio a Bešić nije odigrao ni jednu kvalifikacionu.
Za kraj kao stručan i upućen objasni nam koju je zapravo poziciju TSS igrao u našoj repki kad je igrao naravno i koju ono poziciju igra u Hajduku.
Jel ti fakat misliš da mi svi ovdje imamo pamćenje kao zlatne ribice, te priče možeš pričati jednako upućenim kao što si ti.
Način na koji je momak došao i na koji se katapultirao u prvih 11 iz Hajduka je bilo dno dna i sam Sušić je pogazio samog sebe i svoje principe o kojima je uvijek govorio. Pored toga je i učinak kao i kvalitet TSS krajnje upitan ja bih volio da je slijedeći Miske ili da zasjeni Pjanića ali realno do sada bilo u reprezentativnom ili klupskom nivou to nije ni približno.