BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#20426 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

thekupus wrote:
putokaz1 wrote:Spominje se Miličević iz Belgijske lige i Hadžić iz Španske,te ranije Hušidić Los Galaxi 2,te Arslanagić Standard?
Gdje je Sead HAJROVIĆ?
Iskusni Jahić?
Mahmutović dugogodišnji drugi strijelac češke lige te ostali iz te lige Harba,Šćuk...njih još 3-4?
...
hajrović igra u drugoj švicarskoj ligi, jahić prelazi iz kluba u klub svako malo, nigdje ne ostavlja traga nekog posebnog
harba i šćuk ništa posebno do sad nisu uradili još

jedino mahmutović zaslužuje da ga se makar proba
Šćuk je imao jedan dobar period kada je dobro igrao, zaslužio je poziv u reprezentaciju, ali nisu ga mediji forsirali, tako da niko nije ni pomislio da njega treba zvati. :oops:

Hadžić bi trebao konačno dobiti poziv.
DonEmir

#20427 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

Sta smo Bogu skrivili da panja Hadzic Anela gledamo u reprezentaciji :(
Sto je najgore, gledat cemo ga i protiv Velsa..
Ako sam i gajio neku nadu za baraz... jos da Tino Sveno zaigra na poziciji zadnjeg veznog :lol: :izet:

Grahovac ( Cimirot povrijedjen i nece biti spreman) prema tome jedino realno rijesenje za Besica je staviti Grahovca iz Rapida kad nije bio pozvan za ovu utakmicu barem protiv Andore da je debitovao...jok neka se proba tromoguzi pjevac Hadzic po 10 put :lol: :lol: da stave Muratovica od 40 g bolje i pametnije brze bi odigrao od ovog panja.
Ajatolah_

#20428 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ajatolah_ »

Ma taj Šćuk bi bio višak, ne znam šta bi se moralo desiti pa da dođe do toga da nam on igra.
Pored Bešića, po potrebi može uskočiti Kolašinac (koji iskreno meni i djeluje da bi bio bolji zadnji vezni nego što je bek), pa eto i famozni Hadžić. Što se tiče potencijalnih novih zadnjih veznih, prioritet ispred Šćuka bi trebali imati Srđan Grahovac koji se počeo sve ozbiljnije nametati u Rapidu i Cimirot (ono malo što je igrao ne računam da je ozbiljno isproban).
Šćuk je neka šesta opcija, u najboljem slučaju.

Inače, u ovom momentu me ne služi baš najbolje pamćenje po tom pitanju, ali nešto se ne sjećam da je Hadžić odigrao neku katastrofalnu partiju... Sjećam se da je protiv Belgije sasvim adekvatno odgovorio zadatku na štoperu, što bi trebalo značiti da mu defanziva nije slaba strana, a i ofanzivnih sklonosti svakako ima.
Bosanski_kralj

#20429 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

Previše se napada Hadžić, popustite momka malo.
putokaz1

#20430 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by putokaz1 »

Hvala.Zadnja rečenica tu se slažemo.
DonEmir

#20431 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

Bosanski_kralj wrote:Previše se napada Hadžić, popustite momka malo.
10 utakmica smo gledali njega i Tina Svena panj do panja..

Muhamed Besic je igrac koji ostavlja dusu na terenu.
Ide glavom gdje mnogi ne bi nogom. Ovaj kiks mu ja nikad necu zamjeriti.
Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomij nogu i Besa napravi glupost priznajem. :(
Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima.
Kritikovati se moze ali ne vrijedjati da je ovo uradio da ne igra sljedece utakmice kao da bi igrao za Everton :roll: :run:

Ovo bold. se odnosi na isprobane dokazene flopove tzv. zadnje vezne koji sutra protiv Velsa i Kipra treba da zamjene Besica...dokazani flopovi svaki po 10 kusur utakmica na vise pozicija u rep.BIH nigdje nisu valjali..dok drugi ni poziv ne mogu dobiti od ovih panjeva aman ni da se vide eno Vrancic cekamo ga 2 godine dok sredi papire itd..i Hadzic ulazi u igru umjesto Pjanica umjesto da je Vrancic usao..koji vrag hoces da ubacivas da se uvjeris u tromoguz Hadzica pa za njega je Muratovic sa 40 godina Makalele da ne pricam Rahimic. Vratite Ibricica makar zna lopte nesto igrati za razliku od tromoguza pjevaca i adzinu jabuku talenta Belgije i Hrvatske :roll:
Last edited by DonEmir on 07/09/2015 00:42, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj

#20432 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

DonEmir wrote:

Kod 3:0 mu kreten ulijece da mu slomij nogu i Besa napravi glupost priznajem. :(
Ova Muhamedova greska me nikad nece odvuci u pravcu vrijedjanja ovog igraca. Vecina ga vrijedja jer zna da nemamo zamjenu za njega ali on to nije kriv nego neko drugi. Besic je mlad igrac i ovakve se stvari dogadjaju i sto puta iskusnijim defanzivcima.
Kritikovati se moze ali ne vrijedjati da je ovo uradio da ne igra sljedece utakmice kao da bi igrao za Everton :roll: :run:

Ovo boldirano se odnosi na isprobane dokazene flopove tzv. zadnje vezne koji sutra protiv Velsa i Kipra treba da zamjene Besica...dokazani flopovi svaki po 10 kusur utakmica na vise pozicija u rep.BIH nigdje nisu valjali..dok drugi ni poziv ne mogu dobiti od ovih panjeva aman ni da se vide eno Vrancic cekamo ga 2 godine dok sredi papire itd..i Hadzic ulazi u igru umjesto Pjanica umjesto da je Vrancic usao..koji vrag ubavicas onog tromoguza pa za njega je Muratovic sa 40 godina Makalele da ne pricam Rahimic.
Je li Hadžić sam sebe poziva i stavlja u igru?

Bilo je sa Baždareviće pozitivnih stvari na početku, ali počeo je raditi neke stvari koje smo Sušiću zamjerali. Ako se već Sušić toliko napadalo zbog Hadžića, Tina..zašto to ne radimo i prema Baždareviću.
DonEmir

#20433 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

Bosanski_kralj wrote:
DonEmir wrote:

Ovo boldirano se odnosi na isprobane dokazene flopove tzv. zadnje vezne koji sutra protiv Velsa i Kipra treba da zamjene Besica...dokazani flopovi svaki po 10 kusur utakmica na vise pozicija u rep.BIH nigdje nisu valjali..dok drugi ni poziv ne mogu dobiti od ovih panjeva aman ni da se vide eno Vrancic cekamo ga 2 godine dok sredi papire itd..i Hadzic ulazi u igru umjesto Pjanica umjesto da je Vrancic usao..koji vrag ubavicas onog tromoguza pa za njega je Muratovic sa 40 godina Makalele da ne pricam Rahimic.
Je li Hadžić sam sebe poziva i stavlja u igru?

Bilo je sa Baždareviće pozitivnih stvari na početku, ali počeo je raditi neke stvari koje smo Sušiću zamjerali. Ako se već Sušić toliko napadalo zbog Hadžića, Tina..zašto to ne radimo i prema Baždareviću.
Savez.. ima tu puno prljave igre koje je ostala jos od Safeta oko Tinketa i Hadzic Anela i Germanije ne moze se to lahko rijesiti
Dok Mesha ako nastavi po ovakom planu da poziva ove sam ce sebe uvaliti u isti kos hemeljq i gura u igru u isti kos sa Safetom.. nema druge.
Samo ga sacekati jos pa uvjeriti jos, meni ni jedan trener nije ispred dobrobit rep.BIH tj. jace rep.BIH a ne skupljanja hemelja u rep.BIH i guranja i guranja...hajde sto ih drzao na klupi ali da polahko ko gmizavci kao sada nismo nikog probali umjesto Besica treba da opet glume dokazani panjevi zadnji vezni Tino Sveno i Hadzic tromoguzi pjevac.
Last edited by DonEmir on 07/09/2015 00:47, edited 2 times in total.
Tyke

#20434 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Ionako nas nema nigdje u ovim kvalifikacijama, volio bih, ali se ne nadam barazu. Uvodis Hadzica umjesto Pjanica, a nakon crvenog Besica ti igras sa samo jednim veznim i to DM na terenu do zadnjih 12-13min i onda kobajagi nekakve rokade. Umjesto da si na vrijeme Vrancica oprobao, a ima potencijala u momku. Papetov sindrom se i dalje prozima kroz reprezentaciju.

Zao mi Besica, jer ce nam faliti njegova rastrcanost i borbenost. Sad sam siguran da ce Hadzic ganjati Balea, a hoce li Vrancic i Pjana mu praviti drustvo, vidjet cemo. Valjda nam i ostali igraci pocnu igrati redovnije, pogotovo ovi po Bundesligi, ima ih mashAllah.
Bosanski_kralj

#20435 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

Mislim da se trebamo pomiriti s činjenicom da je ova reprezentacija dostigla svoje zenit u prošlim kvalifikcaijma i sad lagano stagniramo i padamo. Nažalost ovi momci što sad dolaze, ne mogu zamijeniti ove na odlasku. Slijede nam teške godine našeg fudbala.
thekupus

#20436 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

ni meni nije jasno sto nije vrancicu malo vise vremena dao :/
It_is_a_Leclerc

#20437 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by It_is_a_Leclerc »

Anel Hadžić je, najodgovornije tvrdim. notorona prevara od igrača. Mi smo ga u ovoj reprezentaciji gledali na pozicijama - stopera, zadnjeg veznog, beka, a evo sad i centralnog veznog. Pa dokle više silovanje ovog velikokladuškog "talenta" koji niti u jednoj od bar 10-ak utakmica koje je imao, nije pokazao da je vrijedan poziva ?
putokaz1

#20438 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by putokaz1 »

zadnje 4 itakmice je naša realnost
i čitave kvalifikacije
1.šanse su
40% Izrael
po 30 BIH i Kipar
2.Sa Eventualnih 6,tada Izrael 51% mi 49%
Realno niti će Izraelu bit lako protiv Kipra kući niti protiv Belgije na strani ali ni nama protiv Velsa doma i na Kipru.
Istina kvalitetniji smo i od Velsa i od Izraela i od Kipra ali,mi smo doživljeli smo vrh negdje Latvija 0-5 ili Grčka 3-1,tako da morali smo past,Vels svoj vrh doživljava sad a Izrael i Kipar su iskoristili BIH-Kipar 1-2 te se našli u poziciji za baraž.
Ne treba krivit selektora niti sadašnjeg niti prošlog,npr Belgija pa to je druga nacija svijeta(isto kao da igrate protiv Njemačke,Argentine ,Brazila...)a Safet je iskoristio laku grupu,FORMU i kvalitet naših ugrača i odveo nas na prvenstvo.
Što se tiče igrača kome se može zamjeriti...NIKOME.
Jednostavno nekad ne ide.
Objektivno naša glavnica je Njemačka a Belgijska Engleska,Premier L. je jača od Bundes(izuzev Bajerna gdje i nemamo igrača).Da li je postojala bilo kakva bolja kombinacija protiv Belgije ...Odg NE.
Fale nam ofanzivna krila(Lulić(ima svestrani kvalitet ali rijetko daje golove, Višća(neiskusan za reprezentacije) Hajrović(van forme),drugi špic(Ibišević,Đurić,Zec te ovi iz mlade Nedovoljno su kvalitetni),možda rezerva zadnji vezni(koja će mijenjat Bešića jednu ili obje utakmice),drugi stoper(Vranješ,Bičakčić,Šunjić,Kolašinac,Zukanović,Aničić-Da li neko odskače?)
DonEmir

#20439 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

It_is_a_Leclerc wrote:Anel Hadžić je, najodgovornije tvrdim. notorona prevara od igrača. Mi smo ga u ovoj reprezentaciji gledali na pozicijama - stopera, zadnjeg veznog, beka, a evo sad i centralnog veznog. Pa dokle više silovanje ovog velikokladuškog "talenta" koji niti u jednoj od bar 10-ak utakmica koje je imao, nije pokazao da je vrijedan poziva ?
Ehhh ovo ce ti neki reci...

Image
..pa onda :bih: :bih:

Tino, Avdija, Hadzic "EL TRIO FLOPINHO"
SkyLimit

#20440 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SkyLimit »

Armina Hodzica treba za stalno prikljuciti u A reprezentaciju, time bi se otvorio i prostor za Prevljaka da igra u prvoj postavi U21 reprezentacije, dvostruki dobitak, on i Bajic su sasvim dovoljni za U21 reprezentaciju. Ali naravno da se to nece uraditi, jer kome treba mlad napadac u usponu koji zapravo i postize golove kad je tu Ibisevic koji je posljedni gol za klub postigao u januaru 2014. godine :zzzz:
luckylaka

#20441 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:Anel Hadžić je, najodgovornije tvrdim. notorona prevara od igrača. Mi smo ga u ovoj reprezentaciji gledali na pozicijama - stopera, zadnjeg veznog, beka, a evo sad i centralnog veznog. Pa dokle više silovanje ovog velikokladuškog "talenta" koji niti u jednoj od bar 10-ak utakmica koje je imao, nije pokazao da je vrijedan poziva ?
Nemas ti pojma o fudbalu al eto neka si naglasio da je iz Velike Kladuse :-) .Anel Hadzic
total: 14/15: 34 1 5 16 - - 2.727'
total: 15/16: 6 2 2 2 - - 413'
Point.

#20442 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Anel Hadzic jeste prevara. Pitam se ko stoji iza njegovih poziva. Znam da se naplacao para da nasi novinari pisu o njegovim anonimnim izdanjima u Sturmu. Ubleha ma kvadrat.
Logovan

#20443 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Joj kad Hadžić bude u prvoj postavi protiv Velsa, ima da zaustavi Balea samo tako. :D
Rilkoni

#20444 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Rilkoni »

Point. wrote:Anel Hadzic jeste prevara. Pitam se ko stoji iza njegovih poziva. Znam da se naplacao para da nasi novinari pisu o njegovim anonimnim izdanjima u Sturmu. Ubleha ma kvadrat.
Meni je bilo najjace kad je kupio tortu ljudima iz saveza. :lol: Čovjek je hiljade i hiljade maraka potrošio na marketing, placao novinarima da pišu da ga traži pola svjetskih klubova(isto kao i Tinu i Avdiju) a kad ga pitaju o tom klubu kaže ja nisam upoznat sa tim ali mi godi interes tog kluba. Ja se stvarno nekad zapitam koliko košta poziv u reprezentaciju jer ako ova ubleha može igrati, vala mogu i ja , isti cemo ucinak imati, i ja znam pjevati himnu :D
luckylaka

#20445 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Point. wrote:Anel Hadzic jeste prevara. Pitam se ko stoji iza njegovih poziva. Znam da se naplacao para da nasi novinari pisu o njegovim anonimnim izdanjima u Sturmu. Ubleha ma kvadrat.
Jel to Anel sam sebi salje pozivnicu za reprezentaciju. :-)
Point.

#20446 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Pjanke tri hefte out.
luckylaka

#20447 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

KvaziExpert wrote:Ne salje, plati da mu posalju :D
Kome,ima jos zainteresovanih :)
ljevoruki

#20448 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ljevoruki »

Point. wrote:Pjanke tri hefte out.
Bas ima staklene noge :(
:bih:
Tito_i_Partija

#20449 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tito_i_Partija »

Hadzic je definitivno prevara od igraca; medjutim nije mi jasno kako taj i dan-danas dobija pozive u repku. I ne samo to, nego kako dobije prilicno dobrih minuta igranja dok drugi, jaci talenti od njega sjede na klupi ili uopste ne dobiju poziv?

Da li Hadzic ima kakve familije u vladi ili savezu? Jer, ja ne znam kako da drugacije objasnim ovaj fenomen.
cyprus

#20450 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Živi bili, šta vam je Hadžić uradio? :-) K'o da nikad u reprezentaciji nisu igrali igrači njegovog ranga, pa eto sad veliki ibret otkud on tu... U ovakvoj konstelaciji snaga, neka ga... Koliko sam upratio, sasvim solidno igra za Sturm...
Post Reply