BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zecko_kupuz
#1526 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Eee, pa zaboravili smo spomenuti da je nadarević zabio autogol prije koji dan. Definitivno ga ne ide u posljednje vrijeme. 
-
klixober
#1527 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Malo proucavam ovaj Sheriff iz Moldavije obzirom da Vranjes igra tamo i da imaju solidne izglede da se plasiraju u Ligu prvaka.Ne mogu da vjerujem kakav sportski kompleks imaju...na 40 hektara,sve moderno izgradeno...glavni i pomocni stadion(koji je bolji nego bilo koji glavni kod nas),8 terena i zatvorenu dvoranu za treniranje,hotel sa 5 zvjezdica itd....ovakvog sportskog kompleksa se ne bi postidili ni najveci klubovi u Evropi.
http://fc-sheriff.com/eng/club/stadium
-
elSaik
#1528 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa kad im je vlasnik lokalni bog...
- kokuz_sa
#1529 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ovo je prelijepo vala sto imaju..bas profesionalnokomeba wrote:Malo proucavam ovaj Sheriff iz Moldavije obzirom da Vranjes igra tamo i da imaju solidne izglede da se plasiraju u Ligu prvaka.Ne mogu da vjerujem kakav sportski kompleks imaju...na 40 hektara,sve moderno izgradeno...glavni i pomocni stadion(koji je bolji nego bilo koji glavni kod nas),8 terena i zatvorenu dvoranu za treniranje,hotel sa 5 zvjezdica itd....ovakvog sportskog kompleksa se ne bi postidili ni najveci klubovi u Evropi.
-
klixober
#1530 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko god da je vlasnik,svaka mu cast! Da hoce ovako nasi biznismeni poceti ulagati u sport...elSaik wrote:Pa kad im je vlasnik lokalni bog...
-
klixober
#1531 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vidim da za Sheriff igra i neki Miral Samardzic na poziciji stopera,danas dao go...igrao za mladu slovenacku reprezentaciju,ali po imenu mi zvuci da bi mogao biti porijeklom iz BiH.
http://fc-sheriff.com/eng/team/our_team ... layer/2036
- therrarrius
#1532 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Koliko sam upoznat lik je rodjeni janez, mozda da su mu starci odavLekomeba wrote:Vidim da za Sheriff igra i neki Miral Samardzic na poziciji stopera,danas dao go...igrao za mladu slovenacku reprezentaciju,ali po imenu mi zvuci da bi mogao biti porijeklom iz BiH.
- pirmin
- Adnansu
-
klixober
#1535 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Veceras je Hercules igrao protiv Reala,a nama bitnije,za Hercules je usao u igru Eldin Hadzic.
- zecko_kupuz
#1536 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Komebo,
što ovo Štilić malo igra u zadnje vrijeme...po sahatak.
Je li u slaboj formi možda?
A definitivno smatram da je Burić klasniji golman od Šehića. Dobro brani, ima parada
i ne kiksa kao repac.
A definitivno smatram da je Burić klasniji golman od Šehića. Dobro brani, ima parada
- jeza u ledja
#1537 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I ja sam ih 'proucio' i skontao da je taj vlasnik nesto ko Dodik na kvadrat. Ta firma 'Sheriff' (prikladnog imena) ima monopol na sve zivo u toj banana republici (de fakto nezavisnoj drzavi) koja izgleda ko glista, a koja po svemu sudeci sluzi samo da pokrije kriminal ljudi koji upravljaju istom, isti ljudi koji drze Sheriff. Nedo bog ovakvih klubova bilo gdje na svijetu.komeba wrote:Malo proucavam ovaj Sheriff iz Moldavije obzirom da Vranjes igra tamo i da imaju solidne izglede da se plasiraju u Ligu prvaka.Ne mogu da vjerujem kakav sportski kompleks imaju...na 40 hektara,sve moderno izgradeno...glavni i pomocni stadion(koji je bolji nego bilo koji glavni kod nas),8 terena i zatvorenu dvoranu za treniranje,hotel sa 5 zvjezdica itd....ovakvog sportskog kompleksa se ne bi postidili ni najveci klubovi u Evropi.
Uz sve receno, svaka cast Vranjesu i zbog njega se nadam da ce mu tim sto dalje dogurati. Drago mi je sto se poziva u repku, kao i za Bunozu i Sehica. Drago mi je da ipak ta neka veza sa mladom repkom funkcionira.
Ako on dodje Miske vise nece biti usamljen.
-
klixober
#1538 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kako mislis malo igra?zecko_kupuz wrote:Komebo,što ovo Štilić malo igra u zadnje vrijeme...po sahatak.
Je li u slaboj formi možda?
A definitivno smatram da je Burić klasniji golman od Šehića. Dobro brani, ima paradai ne kiksa kao repac.
Slazem se za Burica,mislim da zasluzuje biti treci golman.Ne samo sto je prvaljk Poljske i sto ce igrati vjerovatno u Ligi Uefa,nego i sto je u boljoj formi,odlicno brani.
-
klixober
#1539 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sumnjam da im je vlasnik ista prljaviji od Abramovica,ili onog sheiha sto drzi City...ali vjerujem da ne mozes posteno doci do tolike love u Moldavijijeza u ledja wrote:I ja sam ih 'proucio' i skontao da je taj vlasnik nesto ko Dodik na kvadrat. Ta firma 'Sheriff' (prikladnog imena) ima monopol na sve zivo u toj banana republici (de fakto nezavisnoj drzavi) koja izgleda ko glista, a koja po svemu sudeci sluzi samo da pokrije kriminal ljudi koji upravljaju istom, isti ljudi koji drze Sheriff. Nedo bog ovakvih klubova bilo gdje na svijetu.komeba wrote:Malo proucavam ovaj Sheriff iz Moldavije obzirom da Vranjes igra tamo i da imaju solidne izglede da se plasiraju u Ligu prvaka.Ne mogu da vjerujem kakav sportski kompleks imaju...na 40 hektara,sve moderno izgradeno...glavni i pomocni stadion(koji je bolji nego bilo koji glavni kod nas),8 terena i zatvorenu dvoranu za treniranje,hotel sa 5 zvjezdica itd....ovakvog sportskog kompleksa se ne bi postidili ni najveci klubovi u Evropi.
Uz sve receno, svaka cast Vranjesu i zbog njega se nadam da ce mu tim sto dalje dogurati. Drago mi je sto se poziva u repku, kao i za Bunozu i Sehica. Drago mi je da ipak ta neka veza sa mladom repkom funkcionira.
Ako on dodje Miske vise nece biti usamljen.![]()
Sve to na stranu,ali ljudi su na pragu do Lige Prvaka,eventualno Lige Uefa i zanimaju me samo dok neki nas igrac igra tamo.
-
udrch
#1540 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Deni Avdić dao 17 golova u 20 utakmica u Švedskoj..
Zašto on nama ne bi trebao biti zanimljiv..
Koliko znam predviđali su mu dobru karijeru, a ljetos je trebao preseliti u West Ham koliko znam..
Jel zna neko više o ovom igraču..
Koliko znam predviđali su mu dobru karijeru, a ljetos je trebao preseliti u West Ham koliko znam..
-
Eborg
#1541 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
On je jedan od onih kojih smo se po defaultu odrekli, ne znam zašto. Da se zove Muharem vjerovatno bi bio interesantniji lokalcima.
Nama je svaki igrač bitan, pogotovo ako još jednog dana zaigra u Engleskoj. Muslimović muči muku s povredama a Zec još nije na tom nivou.
Nama je svaki igrač bitan, pogotovo ako još jednog dana zaigra u Engleskoj. Muslimović muči muku s povredama a Zec još nije na tom nivou.
- cyprus
#1542 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zašto ne drugi, iza Hasagića?komeba wrote:...Slazem se za Burica,mislim da zasluzuje biti treci golman...
-
klixober
#1543 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zato sto mislim da ce Begovic braniti za Stoke,bio je malo povrijeden.cyprus wrote:Zašto ne drugi, iza Hasagića?komeba wrote:...Slazem se za Burica,mislim da zasluzuje biti treci golman...
-
klixober
#1544 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nama na forumu jeste zanimljiv,spominjali smo ga jos prije 3 godine.Zasto ljudima u savezu nije zanimljiv,to je vec druga prica...udrch wrote:Deni Avdić dao 17 golova u 20 utakmica u Švedskoj..
- Obuca9
#1545 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Malo je poznato da je Senijad bio pred vratima Grbavice.
- Doveo me Edin Sprečo, nagovarao ljude iz kluba da me angažiraju, ali su me oni doveli tek da se upoznam sa Grbavicom. Trenirao sam neko vrijeme, a onda su mi rekli: «Vrati se u Podgrmeč, pratićemo te i dalje»! Kratko sam radi kondicije trenirao u Slaviji, a onda zamalo završio u Monaku, koji je tada imao moćnu ekipu - podsjeća Ibričić
Što će nam skauting reprezentacije, samo treba ići redom i pokupiti sve ove što su ih odbacili tamo
-
Pixon
#1546 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Eno se neki bosnjo iz Amerike nudi neki UBIPARIPOVIC(ne zapamtih ime) nudi da igra za repku.
Igra kaze na poziciji stopera.
27 god..igra u Americkoj nogometnoj ligi..
-
klixober
#1547 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sinisa Ubiparovic i ne igra stopera nego veznog igraca.Pixon wrote:Eno se neki bosnjo iz Amerike nudi neki UBIPARIPOVIC(ne zapamtih ime) nudi da igra za repku.
- kokuz_sa
#1548 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
saigrac Anrija i markeza..igra lik u prvoj postavi..trci ko navijenPixon wrote:Eno se neki bosnjo iz Amerike nudi neki UBIPARIPOVIC(ne zapamtih ime) nudi da igra za repku.
- Manijakus
#1549 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
AL ne bi reko da ubiparipovic igra stopera .. ustvari ne igra .. evo ..
http://en.wikipedia.org/wiki/Sini%C5%A1 ... povi%C4%87
Piso sam za njega par stranica prije al niko nista
http://en.wikipedia.org/wiki/Sini%C5%A1 ... povi%C4%87
Piso sam za njega par stranica prije al niko nista
- legionar2010
#1550 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Haris Bukva VS Juventus (Sturm Graz, AUT) 19-8-2010