BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
al_akhisari

#9051 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by al_akhisari »

:) neko će reći da je to taj mentalni sklop gubitnika, ali ja bih i prije početka utakmice, potpisao 2-1 (na poluvremenu da ne pričam); šanse za prolaz postoje, ali realno je standard još uvijek favorrit, no draž fudbala i jest u tome što ne pobjeđuje/ prolazi uvijek onaj ko je bolji ;-)
jeza u ledja

#9052 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

north wrote:
jeza u ledja wrote:
Mea_parvitas wrote: Divno je čitati kako jufkice pate :lol:
Mislis, to bi volio citati.

Ja nisam procitao nista negativno sa nase strane.
Samo vidim komentare nekoliko vasih koji prvo sto su napisali ovdje je u vezi sa FKS.
Nijedan, ali baš nijedan post nije napisan da se vidi neka vuna...Nikome ne pada na pamet omalovažavati ovaj rezultat, Standarda, ako prođu to će biti taj veliki pravi rezultat o čemu pričamo, pa haj da kažemo i podvig pravi, to će biti za trubiti po gradu i na tome se iskazuje respect...ali yok, kukavcu klub ima dobar rezultat za revanš, umjesto da piše o tekmi, on piše kako kako jufke pate, onaj drugi o bjelini, treći spominje lavor, i onda kao problem što se uopšte javljamo...e pa kad moderatori zabrane da pišu, onda je to ok, do tada ćemo se javljati kad poželimo, ima se pravo baciti post, ko hoće i kad hoće....nekima kao da je krivo što ne patimo i što ovdje ne omalovažamo Standard i večerašnju utakmicu, pa im to kao malo pokvarilo ćeif, kao da su iznenađeni i sad su zbunjeni šta li :roll:
ma meni je iskreno drago uvijek kad neko napravi dobar rezultat u evropi, jer to daje neku nadu da i nismo toliko daleko od eu. druga stvar, podize popularnost domaceg fudbala, bar za mrvicu. podize i kvalitet lige na neki nacin.

nije mi drago sto cete vi zaraditi love, al eto i to na neki nacin daje poticaj nama da budemo bolji.

drago mi je i sto cete mozda prosuti bodove negdje u pl u narednih par kola.

uglavnnom, kombinacija pluseva i minusa. :D

a za djecije prepucavanje bice vremena. :P (jos koliko sutra :D)
LSD

#9053 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

'Moram pohvaliti mlade Željine igrače. Iako su mladi oni su odigrali sjajno. Iako su jako mladi oni imaju mnogo utakmica u ligi i sigurno je da imaju veliki kvalitet. U odnosu na naše mlade igrače oni su znatno kvalitetniji i igraju bolje, jer imaju više utakmica u nogama", dodao je trener Standarda
:thumbup: :thumbup: volim što je Muslin našamarao sa ovim izjavama pojedince sa ovog foruma, koji konstano ismijavaju naše mlade igrace
rumenige_brajtner

#9054 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by rumenige_brajtner »

LSD wrote:
'Moram pohvaliti mlade Željine igrače. Iako su mladi oni su odigrali sjajno. Iako su jako mladi oni imaju mnogo utakmica u ligi i sigurno je da imaju veliki kvalitet. U odnosu na naše mlade igrače oni su znatno kvalitetniji i igraju bolje, jer imaju više utakmica u nogama", dodao je trener Standarda
:thumbup: :thumbup: volim što je Muslin našamarao sa ovim izjavama pojedince sa ovog foruma, koji konstano ismijavaju naše mlade igrace
inače, forum je pun nebrušenih trenerskih dijamanata :D
Mea_parvitas

#9055 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Mea_parvitas »

jeza u ledja wrote:
Mea_parvitas wrote: Divno je čitati kako jufkice pate :lol:
Mislis, to bi volio citati.

Ja nisam procitao nista negativno sa nase strane.
Samo vidim komentare nekoliko vasih koji prvo sto su napisali ovdje je u vezi sa FKS.
Npr. citam ovu emigraciju, jadno da ne moze biti jadnije
salle_eh1986

#9056 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by salle_eh1986 »

nema me tamo wrote:Cuj s Standardom se ide u pravcu omaložavanja..
Standard sutra ako vas ne dobije bar 3 razlike pljuni me znaci. :D

I to nemoj me loše shvatit volio bih da Zeljo izvuce remi, al' samo pazi sutra nabijanja.

samo jedan od postova

pljunuo si sam sebe ;)
decko_sa_kovaca

#9057 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by decko_sa_kovaca »

Oni njihovi ko nesta podjeljeni
Phantasy

#9058 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Phantasy »

salle_eh1986 wrote:

I to nemoj me loše shvatit volio bih da Zeljo izvuce remi, al' samo pazi sutra nabijanja.

samo jedan od postova

pljunuo si sam sebe ;)
A reci ti meni da li se vi nadate prolazu?
Zar mislite da ce te Standard samo tako 1-0 drmnuti i proci ?
PriNc_ba

#9059 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by PriNc_ba »

aferim komsije za drugo poluvrijeme... prvo sam propustio ali sam vidio na pregledu da je grmilo i sreca pa nije uslo vise od 2. aktivan rezultat ali se nesto ne nadam previse jer ipak se vidi razlika u kvaliteti i nesto sumnjam da standard ne moze zabiti gol na kosevu al et nikad se ne zna... sigurna dvica za vikend protiv zelje s kim god da igra :D
salle_eh1986

#9060 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16

Post by salle_eh1986 »

Phantasy wrote:
salle_eh1986 wrote:

samo jedan od postova

pljunuo si sam sebe ;)
A reci ti meni da li se vi nadate prolazu?
Zar mislite da ce te Standard samo tako 1-0 drmnuti i proci ?
jok
kontam da ih drmnemo 2-0
ultima_palabra

#9061 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ultima_palabra »

Realno je nemoguce sa ovakvim ekipama igrati ravnopravno 90 minuta, tako da je Oda pribjegao slicnoj taktici kao protiv Ferenca i u derbiju... sreca nas je malo pogledala, pa kasnije i zajebala.

Ovi su jos uvijek favoriti, ali svaki rezultat koji nabrijava posjetu u revansu je uspjeh.
Koshpa

#9062 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Koshpa »

Zeljo ovo prolazi sigurno, 1-0 na kosevu i taman, a onda sljedecu tekmu nek vam je bog na pomoci :D
Šveđanin

#9063 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šveđanin »

Solidno drugo poluvrijeme. Sanse za prolaz su 65% Standard - 35% Zeljo..
alberto_tomba

#9064 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by alberto_tomba »

Ovaj minimalni poraz vrijedan slavlja cete platiti u premijerligaskim bodovima i to je ono sto me raduje.
LSD

#9065 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

vrati se na aparate
It_is_a_Leclerc

#9066 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by It_is_a_Leclerc »

Ovakvu proslavu poraza nisam vidio još od Argentine na Marakani.
fakat

#9067 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by fakat »

1946--1987 wrote:Zeljeznicar ce morati zabiti koji gol na kosevu jer je tesko ovakav standard ostaviti bez gola.

Odovic definitvno prekucao amara sto se taktike tice, amar bi sad izjavio da su sanse za prolaz sa 3% skocile duplo :mrgreen:
:lol:
Odovic :thumbup:
nema me tamo

#9068 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by nema me tamo »

Jesam Salle samo pogledaj ostale moje postove i sve ce ti biti jasno kakav sam ko covjek..
Samo u prvom ne da su vas vile nosale nego ja ne znam kako je moguce da imas onu kolicinu srece u 45 min..

Eh sad i dalje govorim da je nemoguca misija da Zeljo prođe, i to ne zbog kvaliteta nego cisto zbog mentaliteta.
Ja ti kazem takvi smo mi kolektivno, i na kracu ce izvlakusa biti ona odbrana golmana..
Baš kao sto je i s onim Dzekinim ofsajdom slucaj..
" dan taj i taj nije bio ofsajd " :-)
Samo Zelji je ogromna prednost onaj pocetni huk s tribina i prvih 15 min ako im ga do tad ne zabiju nekako bice prejebeno.

Ja licno vam zelim svu srecu svijeta..Nikad nisam imao zadojenu mrznju prema Zelji cak štavise u pocetku k'o mali sam isao malo na Grbavicu malo na Kosevo..
Tomahawk11
Globalni moderator

#9069 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Prvo poluvrijeme grozno. Zeljinim igracima se svezale noge, gubile se lopte i sreca je sto Standard nije otisao na pauzu sa vise golova razlike.
U drugom neki drugi Zeljo. Imao je i Standard onu jednu precku, ali Zeljo pored gola isto tako stativu (ili dvije?!), dobra igra, steta sto ne izjednaciste.
U svakom slucaju dobar rezultat za revans. :thumbup:
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#9070 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by enko 1964 »

Čestitke konama na dobroj i hrabroj igri u drugom poluvremenu.
Znam da neću reći ništa novo, ali zbog igre prikazane u prvom poluvremenu sam očekivao katastrofu. Ovo kažem bez imalo likovanja.
U drugom poluvremenu nevjerovatan povratak i da je bilo više sreće (u prvom je iste bilo i te kako), čak je rezultat mogao biti i povoljniji.
E sad, mogu li kone igru iz drugog poluvremena ponoviti i na Koševu, veliko je pitanje.
kakotakonikako

#9071 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by kakotakonikako »

Cestitke FK Zeljeznicar - jedinom predstavniku BiH ekipa u Evropi. Kada se igra srcem a ne kukavicki, pokazao je da se moze. Steta sto i Olimpic nije imao srece i ako ne porazen nije nastavio dalje u Evropi. Nijaz Gracic najbolji BiH sportski radnik.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9072 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Jel ono peglom juce snimano?
1946--1987

#9073 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by 1946--1987 »

kakotakonikako wrote:Cestitke FK Zeljeznicar - jedinom predstavniku BiH ekipa u Evropi. Kada se igra srcem a ne kukavicki, pokazao je da se moze. Steta sto i Olimpic nije imao srece i ako ne porazen nije nastavio dalje u Evropi. Nijaz Gracic najbolji BiH sportski radnik.
Dosta te Bisera....
Sto se prenosa tice, ono je vjerovatno stream koji je standard radio i pustio svima da gledaju, face se nakacio djaba a uzeo bruku para za jebenu skafu prekp citavog ekrana dok traje akcija.I onda cemo slusat kako je face izasao u susret navijacima, nadljudski napori itd itd :mrgreen:
Jadni baho veze nije imao :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9074 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by -LIBERO- »

Upravo to.
Ovo je bio prenos njihove klubske TV. E sada, ne znam dal je Face TV dobio prava, il se samo 'nakacio' :D ...ali eto imali smo prenos, kakav takav.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9075 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Niko nije branio BHT ili FTV da i oni uzmu stream, pa prenose. No, oni se nisu potrudili ni da pitaju. Treba cijeniti i to. Sto nije bilo kvalitetnijeg prenosa.....pa nije to do Face. Lose jeste bilo, ali bolje i to nego nista.
Post Reply