Sarajevski-Seljak wrote:Ni Basel se ne naigra u prvom proyiv Lecha...
#samokazem
Vidjecemo kako ce bit u drugom
yap
mighty lech
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sarajevski-Seljak wrote:Ni Basel se ne naigra u prvom proyiv Lecha...
#samokazem
Vidjecemo kako ce bit u drugom
Jel' moguće da je poljski Real zijanio?Ras Al Ghul wrote:Poljska nejač smiješan klub po kvaliteti!
Tomahawk11 wrote:Nije bas da su ih ubili do crvenog kartona.
No, tema su svakako bh klubovi u Evropi....
Kofa grupna faza Lige prvaka čeka LehŠibicar wrote:Jel' moguće da je poljski Real zijanio?Ras Al Ghul wrote:Poljska nejač smiješan klub po kvaliteti!
normalno da je bolje dobiti lakše protivnikeTomahawk11 wrote:Glupa vam je to prica. Da smo mi kojim slucajem bili na mjestu Skenderbega, gledaj razvoja situacije. Jbe mi se za to ciji protivnik je jaci, da je kako dobiti najlakse moguce da se prodje do grupne faze.
Sto ne dao? Jbg, ta neka prica prolazi onoliko koliko se druga strana lozi.salle_eh1986 wrote:normalno da je bolje dobiti lakše protivnikeTomahawk11 wrote:Glupa vam je to prica. Da smo mi kojim slucajem bili na mjestu Skenderbega, gledaj razvoja situacije. Jbe mi se za to ciji protivnik je jaci, da je kako dobiti najlakse moguce da se prodje do grupne faze.
ali meni je gluplja priča omalovažavanje ferencvaroša a bgm vidim i sa standardom se polahko ide u tom pravcu, i to sve kako bi se umanjio željin uspijeh
zato kažem nedo dragi Bog (za vas) da prođe Željo, valjalo bi Bilbao, Borusiju i slične uklapati u BH PL okvire

pa jebo mater...-LIBERO- wrote:
Evo komsije, posto vi prvi slijedecu utakmicu igrate na Kosevu, i to evropsku...da vidite koliko je unisten, i zakrpljen, teren.
Lose bas djeluje. Valjda se ovo osposobi i dozove.