BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hypko_nurko

#26 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

kokuz_sa wrote:
hypko_nurko wrote: pa vi ste jedva izbacili konobare a lafo bi izbacili maribor koji vas je prije mjese dana opalio sa 6-3 :roll:
nisi docekao da ovo napises da nas maribor dobio u pripremnoj..
mogao si onda bar pogledat snimak te tekme..kod nas u prvoj postavi igralo tada 5 igraca sa po 17godina

al hajd nema veze..bar si mogao pogledat snimak da vidis kako mariboru dat 3 gola u jednoj tekmi kad vi niste mogli u dvije :D
cuj mogao sam, pa bio na tekmi i gledao. a oni su igrali sa 6 igraca sa po 16 godina
just principe

#27 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by just principe »

pa jos gore prodjes sa maloljetnicima. Fazon je sto su vama veterani uvalili 6 komada :D
sistematski pregled

#28 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by sistematski pregled »

vozač wrote:pa dobro igrao je i genk, ali poslije nas, ne 15 godina prije

razlika je kad si 15 godina non-stop u evropi i igraš svake godine sa pravim ekipama, igraš ulogu kakvu nijedan klub iz naše zemlje još zadugo neće, pa ljudi imaju sve bolje od bilo kojeg našeg tima, doduše fali im ono naše "ma jebo njih, pomešćemo ih"

vjerovatno su njihovi navijači reagovali kao i željini kad su čuli ime protivnika, što je razumljivo, problem je što su i željini fudbaleri odreagovali kao navijači, dok su fudbaleri maribora to, barem ja mislim, ipak malo drugačije, da ne kažem profesionalnije, posmatrali,

a još veći problem što željini fudbaleri vjerovatno i dalje misle da su bolji od maribora i da su nezasluženo ispali, još kad pročitaju komentare sa foruma
Netačno. Genk je igrao grupnu fazu LP u sezoni 2002/03.
sistematski pregled

#29 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

ultima_palabra wrote:
sistematski pregled wrote:Ja i dalje tvrdim da je željezničar u ovom dvomeču podbacio i ispao od ne tako jakog maribora. Ekipe poput maribora su poklon u II pretkolu CL. Koga ćeš proći ako nećeš takve ekipe.
Mi sutra moramo biti oprezni, hladne glave i maksimalno disciplinovani u igri. Moramo odigrati na još većem nivou u odnosu na prvu tekmu jer će ova biti daleko teža. Mislim da su nas bugari i potcijenili malo u prvoj utakmici, što je i razumljivo obzirom da su do sada iz BiH imali za protivnike levatske ekipe sa kojima su igrali sa pola snage. Mislili su da i sa nama mogu kao sa tim jadnicima ali su jako brzo shvatili sa kim imaju posla.
Nadam se prolazu iako će biti jako teško.
:lol:
Ekipe poput Maribora su poklon, ali zato sa džajantsima mane zajebancije :skoljka:
Image
Naši predstavnici su od levskog u bugarskoj gubili: 5:0, 4:0. Kada se tome doda da je jedan naš predstavnik na tlu bugarske izgubio 7:0, sasvim je razumljivo što su pomislili da su dobili još jednog protivnika za kantanje i pišanje.
Ali kurko...
vozač

#30 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by vozač »

sistematski pregled wrote:
vozač wrote:pa dobro igrao je i genk, ali poslije nas, ne 15 godina prije

razlika je kad si 15 godina non-stop u evropi i igraš svake godine sa pravim ekipama, igraš ulogu kakvu nijedan klub iz naše zemlje još zadugo neće, pa ljudi imaju sve bolje od bilo kojeg našeg tima, doduše fali im ono naše "ma jebo njih, pomešćemo ih"

vjerovatno su njihovi navijači reagovali kao i željini kad su čuli ime protivnika, što je razumljivo, problem je što su i željini fudbaleri odreagovali kao navijači, dok su fudbaleri maribora to, barem ja mislim, ipak malo drugačije, da ne kažem profesionalnije, posmatrali,

a još veći problem što željini fudbaleri vjerovatno i dalje misle da su bolji od maribora i da su nezasluženo ispali, još kad pročitaju komentare sa foruma
Netačno. Genk je igrao grupnu fazu LP u sezoni 2002/03.
ma dobro bolan, vidim da si prelistao internet, jebo ga genk više, ja i dalje tvrdim da je genk seljačka ekipa za maribor, bez obzira koliko se mi ismijavali sa slovencima

uostalom, za koga ti navijaš :D
emigrazione

#31 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Jel ima negdje statistika nasih klubova u evropi od poslije rata
kokuz_sa

#32 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by kokuz_sa »

emigrazione wrote:Jel ima negdje statistika nasih klubova u evropi od poslije rata
http://www.bihsoccer.com/BiH-klubovi-u- ... ovima.html
sistematski pregled

#33 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Ne treba mi internet da bih to znao, vozač. Volim FK Sarajevo. i nisam jedan od onih koji pogledaju samo evropske tekme i eventualno derbi. I s.eru kako nam je liga kur.ac. Ja sam ti od onih 3 000 što su stalno tu. al nebitno.
vozač

#34 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by vozač »

ultima_palabra wrote:Vidite ovako... koeficijenti uglavnom ne lažu. Da bi se izbacio nosilac, kao što smo mi izbacili Šerifa ili Lillestroma ili vi Genka ili Helsingborga potrebno je da odigraš 100%, da oni malo podbace i da te sreća malo pomazi.

Od to troje, mi nismo imali manje-više nijedno, zato smo i prošli kako smo prošli.

Vi ste odigrali vjerovatno vaš maksimum, Levski je podbacio, ali niste imali sreće i čekate revanš sa prilično nepovoljnim rezultatom. Znači ta priča, kako bi neki naš tim "garantovano" izbacio nosioca ne pije vodice ;-)
realna procjena, meni će vjerovatno mnogi htjeti skinuti glavu kad kažem da se go kakav je raščić dao genku i koji nam je otvorio vrata 3.pretkola daje jednom u 1000 godina, ali to je činjenica
... i to je vezano isključivo za tu utakmicu, druge tekme i uspjesi sarajeva druga priča

protiv levskog treba dosta toga da se poklopi, a poklopiće se ako bog da, uz mrvicu sreće :bih: :bih: :bih:
ultima_palabra

#35 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ultima_palabra »

leet wrote:
ultima_palabra wrote:Vidite ovako... koeficijenti uglavnom ne lažu. Da bi se izbacio nosilac, kao što smo mi izbacili Šerifa ili Lillestroma ili vi Genka ili Helsingborga potrebno je da odigraš 100%, da oni malo podbace i da te sreća malo pomazi.
Sorri ali porediti Genk/Helsingborg sa ta dva tima je malo neozbiljno. :D
Dobro, poredićemo ih onda sa Realom i Barcom... pred tim ekipama se Evropa trese :D
ganjeta

#36 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ganjeta »

leet wrote:
Sorri ali porediti Genk/Helsingborg sa ta dva tima je malo neozbiljno. :D
Svaka čast za Genk, ali šta se više kurčite se Helsinborgom? Ah da, igrao je Larson i to je vrhunska ekipa :-) .
leet wrote:Pa mi smo bili na vrhu liste nenositelja, šta je tu čudno ? :roll:

Ako smo mi poklon u ovom pretkolu, ja sam Alija i nosim zlatne kašike.
Pa mi smo bili na vrhu liste nenositelja, šta je tu čudno?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#37 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Velkoski »

Pa pogledaj šta je on boldirao :roll:

@ultima

ma ja, okreni malo na sarkazam :oops:
vozač

#38 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by vozač »

sistematski pregled wrote:Ne treba mi internet da bih to znao, vozač. Volim FK Sarajevo. i nisam jedan od onih koji pogledaju samo evropske tekme i eventualno derbi. I s.eru kako nam je liga kur.ac. Ja sam ti od onih 3 000 što su stalno tu. al nebitno.
pa dobro, nema potrebe za epitetima te vrste, eto ja "ne volim sarajevo", al se sjećam prve utakmice sa članskom kupljenom od vlastitih para i ferhatovićevog gola napretku iz kruševca na starom koševu, gostovanja po malo većim gradovima itd.

a to koje utakmice gledam sad stvar je slobodnog izbora,

da ti olakšam nisam ni za derbi tu već godinama, zadnja ligaška koju sam pogledao je protiv širokog prošle sezone i ona smijurija od suđenja, nakon čega sam ponovo otišao da apstiniram kada je PL u pitanju,

utakmice PL osjećam kao napad na vlastitu inteligenciju i tom utisku se nikako ne mogu oteti
Meho Kodro

#39 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Meho Kodro »

Rezultati BH klubova u Evropi

2013 CL Q2 NK Maribor Slo - Zeljeznicar Sarajevo Bos 4-1 2-1
2012 UC Q3 Zeljeznicar Sarajevo Bos Maccabi Tel-Aviv Isr 0-2 0-6
2012 UC Q2 Zeljeznicar Sarajevo Bos Sheriff Tiraspol Mol 1-0 0-0
2011 CL Q2 Hapoel Tel-Aviv Isr Zeljeznicar Sarajevo Bos 5-0 1-0
2005 UC Q2 Zeljeznicar Sarajevo Bos Litex Lovech Bul 1-2 0-7
2005 UC Q1 Pennarossa Sma Zeljeznicar Sarajevo Bos 1-5 0-4
2004 UC R1 Hearts FC Sco Zeljeznicar Sarajevo Bos 2-0 0-0
2004 UC Q1 Zeljeznicar Sarajevo Bos Anorthosis Famagusta Cyp 1-0 3-1
2003 UC R1 Zeljeznicar Sarajevo Bos Málaga CF Esp 0-0 0-1
2003 CL Q3 Zeljeznicar Sarajevo Bos Newcastle United Eng 0-1 0-4
2003 CL Q2 Lillestrřm SK Nor Zeljeznicar Sarajevo Bos 0-1 0-1
2003 CL Q1 Zeljeznicar Sarajevo Bos IA Akranes Isl 3-0 1-0
2002 CL Q1 Levski Sofia Bul Zeljeznicar Sarajevo Bos 4-0 0-0
2001 UC Q1 Zeljeznicar Sarajevo Bos Wisla Kraków Pol 0-0 1-3
1999 UC Q1 Zeljeznicar Sarajevo Bos Kilmarnock Sco 1-1 0-1
-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
2013 UC Q2 FK Levski Bul FK Sarajevo Bos 1:0
2013 UC Q1 FK Sarajevo Bos Hibernians FC Mlt 5-2 4-4
2012 UC Q3 Sparta Praha Cze FK Sarajevo Bos 5-0 2-0
2012 UC Q2 Örebro SK Swe FK Sarajevo Bos 0-0 0-2
2010 UC Q4 FK Sarajevo Bos CFR Cluj Rom 1-1 1-2
2010 UC Q3 Helsingborg IF Swe FK Sarajevo Bos 2-1 1-2 4-5
2010 UC Q2 FK Sarajevo Bos Spartak Trnava Svk 1-0 1-1
2008 UC R1 FK Sarajevo Bos FC Basel Sui 1-2 0-6
2008 CL Q3 FK Sarajevo Bos Dinamo Kiev Ukr 0-1 0-3
2008 CL Q2 Racing Genk Bel FK Sarajevo Bos 1-2 1-0
2008 CL Q1 Marsaxlokk Mlt FK Sarajevo Bos 0-6 1-3
2007 UC Q2 FK Sarajevo Bos Rapid Bucuresti Rom 1-0 0-2
2007 UC Q1 FK Sarajevo Bos Rŕngers FC And 3-0 2-0
2004 UC Q1 FK Sarajevo Bos Sartid Smederevo Srb 1-1 0-3
2003 UC R1 Besiktas Tur FK Sarajevo Bos 2-2 5-0
2003 UC Q1 Sigma Olomouc Cze FK Sarajevo Bos 2-1 1-2 3-5
2002 UC Q1 Maritimo Funchal Por FK Sarajevo Bos 1-0 1-0
1999 UC Q1 Germinal Ekeren Bel FK Sarajevo Bos 4-1 0-0
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2013 UC Q2 Siroki Brijeg Bos St. Patrick Athletics 1-1
2012 UC Q1 Siroki Brijeg Bos Olimpija Ljubljana Slo 0-0 0-3
2011 UC Q2 Austria Wien Aut Siroki Brijeg Bos 2-2 1-0
2011 UC Q1 Olimpija Ljubljana Slo Siroki Brijeg Bos 0-2 0-3
2010 UC Q2 Sturm Graz Aut Siroki Brijeg Bos 2-1 1-1
2010 UC Q1 Banants Yerevan Arm Siroki Brijeg Bos 0-2 1-0
2009 UC Q2 Siroki Brijeg Bos Besiktas Tur 1-2 0-4
2009 UC Q1 Siroki Brijeg Bos Partizani Tirana Alb 0-0 3-1
2008 UC Q2 Siroki Brijeg Bos Hapoel Tel-Aviv Isr 0-3 0-3
2008 UC Q1 Siroki Brijeg Bos NK Koper Slo 3-1 3-2
2007 CL Q2 Hearts FC Sco Siroki Brijeg Bos 3-0 0-0
2007 CL Q1 Shakhtior Saligorsk Bls Siroki Brijeg Bos 0-1 0-1
2006 UC R1 FC Basel Sui Siroki Brijeg Bos 5-0 1-0
2006 UC Q2 Zeta Golubovci Srb Siroki Brijeg Bos 0-1 2-4
2006 UC Q1 Teuta Durrës Alb Siroki Brijeg Bos 3-1 0-3
2005 CL Q1 Siroki Brijeg Bos Neftchi Baku Azb 2-1 0-1
2003 UC R1 Sparta Praha Cze Siroki Brijeg Bos 3-0 1-0
2003 UC Q1 FC Senec Svk Siroki Brijeg Bos 1-2 0-3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2011 UC Q3 OB Odense Den Zrinjski Mostar Bos 5-3 0-0
2011 UC Q2 Zrinjski Mostar Bos Tre Penne Sma 4-1 9-2
2011 UC Q1 Tobol Kustanai Kaz Zrinjski Mostar Bos 1-2 1-2
2010 CL Q2 Zrinjski Mostar Bos Slovan Bratislava Svk 1-0 0-4
2009 UC Q2 Sporting Braga Por Zrinjski Mostar Bos 1-0 2-0
2009 UC Q1 FC Vaduz Lie Zrinjski Mostar Bos 1-2 0-3
2008 UC Q2 Rabotnicki Skopje Mac Zrinjski Mostar Bos 0-0 2-1
2008 UC Q1 Zrinjski Mostar Bos Partizan Belgrade Srb 1-6 0-5
2006 CL Q1 F91 Dudelange Lux Zrinjski Mostar Bos 0-1 4-0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2013 UC Q1 FK Borac Banja Luka Bos Celik Niksic Mon 2-2 1-1
2012 CL Q2 Maccabi Haifa Isr FK Borac Banja Luka Bos 5-1 2-3
2011 UC Q2 Lausanne Sports Sui FK Borac Banja Luka Bos 1-0 1-1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2009 CL Q2 AaB Aalborg Den FK Modrica Bos 5-0 2-1
2009 CL Q1 Dinamo Tirana Alb FK Modrica Bos 0-2 1-2
2005 UC Q2 Levski Sofia Bul FK Modrica Bos 5-0 3-0
2005 UC Q1 FC Santa Coloma And FK Modrica Bos 0-1 0-3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2002 UC Q1 Viking Stavanger Nor Brotnjo Citluk Bos 1-0 1-1
2001 CL Q1 FBK Kaunas Lit Brotnjo Citluk Bos 4-0 0-3
2010 UC Q3 Slavija Sarajevo Bos MFK Kosice Svk 0-2 1-3
2010 UC Q2 AaB Aalborg Den Slavija Sarajevo Bos 0-0 1-3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2004 CL Q2 Leotar Trebinje Bos Slavia Praha Cze 1-2 0-2
2004 CL Q1 CS Grevenmacher Lux Leotar Trebinje Bos 0-0 0-2
2001 UC Q1 Petra Drnovice Cze Buducnost Banovici Bos 3-0 1-0
2007 UC Q1 NK Orasje Bos NK Domzale Slo 0-2 0-5
2006 UC Q1 Baskimi Kumanovo Mac NK Zepce Bos 3-0 1-1
ganjeta

#40 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ganjeta »

Pravite mit o Helsinborgu a pri tome Lilestrom je karina od ekipe, za nepovjerovati :-) .

Što se tiče suđenja sinoć, kad je sudija bio odličan kao što većina jufki priča. Da Bog da vam uvjek onako suđenje bilo u Evropi počevši od četvrtka.

Vi ste ovdje danima pisali kako ste pokradeni u Trebinju, i ako nigdje nije bilo snimka tih hajmo reći krađa. Mogu zamisliti kako bi se ovdje pisalo da se vama ono desilo sinoć. E to bila Dinastija. Bitno se izdrkavati i ako je Željo oštećen kako ni jedan BH klub do sada u Evropi, čak i zažmirite samo da bi se naslađivali.
Ne tražim alibi za ispadanje, ali treba biti pošten i reći da smo oštećeni za gol i penal jedan najmanje, ko to ne vidi ili je slijep ili lud.
sistematski pregled

#41 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

vozač wrote:
sistematski pregled wrote:Ne treba mi internet da bih to znao, vozač. Volim FK Sarajevo. i nisam jedan od onih koji pogledaju samo evropske tekme i eventualno derbi. I s.eru kako nam je liga kur.ac. Ja sam ti od onih 3 000 što su stalno tu. al nebitno.
pa dobro, nema potrebe za epitetima te vrste, eto ja "ne volim sarajevo", al se sjećam prve utakmice sa članskom kupljenom od vlastitih para i ferhatovićevog gola napretku iz kruševca na starom koševu, gostovanja po malo većim gradovima itd.

da ti olakšam nisam ni za derbi tu već godinama, zadnja ligaška koju sam pogledao je protiv širokog prošle sezone i ona smijurija od suđenja, nakon čega sam ponovo otišao da apstiniram kada je PL u pitanju,

utakmice PL osjećam kao napad na vlastitu inteligenciju i tom utisku se nikako ne mogu oteti
Nisam ništa loše mislio niti sam rekao da ti ne voliš Sarajevo. I normalno da je tvoja stvar koje ćeš utakmice gledati.
I ja sam ti prijeratni hordaš ali se Haseta ne sjećam :mrgreen:
vozač

#42 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by vozač »

sistematski pregled wrote:
vozač wrote:

Nisam ništa loše mislio niti sam rekao da ti ne voliš Sarajevo. I normalno da je tvoja stvar koje ćeš utakmice gledati.
I ja sam ti prijeratni hordaš ali se Haseta ne sjećam :mrgreen:
ne sjećam se ni ja, riječ je o nijazu (brki), pa jebem mu miša nije hase igrao protiv napretka, slab si mi sa arhivskim materijalom :D
LSD

#43 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

ganjeta wrote:Pravite mit o Helsinborgu a pri tome Lilestrom je karina od ekipe, za nepovjerovati :-) .

Što se tiče suđenja sinoć, kad je sudija bio odličan kao što većina jufki priča. Da Bog da vam uvjek onako suđenje bilo u Evropi počevši od četvrtka.

Vi ste ovdje danima pisali kako ste pokradeni u Trebinju, i ako nigdje nije bilo snimka tih hajmo reći krađa. Mogu zamisliti kako bi se ovdje pisalo da se vama ono desilo sinoć. E to bila Dinastija. Bitno se izdrkavati i ako je Željo oštećen kako ni jedan BH klub do sada u Evropi, čak i zažmirite samo da bi se naslađivali.
Ne tražim alibi za ispadanje, ali treba biti pošten i reći da smo oštećeni za gol i penal jedan najmanje, ko to ne vidi ili je slijep ili lud.
Sad su na brizinu smislili novi mit, o cudesnim "braniteljima obraza bh fudbala, grada, države itd"....odlicno se osjecaju u sopstvenim mitovima, sami sebe vec ubjedili, kao svojevremeno da su divovi....hoce ih ta mitomanija, to je cudo jedno....a što vole o drugima kenjati i drugima spocitavati, spuštati - e to je još vec cudo.
Svi sve znaju, ne treba im niko ništa govoriti, šta se prije tekme pricalo, šta se ocekivalo, znaju šta je bilo u glavama naših igraca, zatim u glavama navijaca, konstantno nekakve bruke pominju....fenomenalna su sorta :shock: ovo je vec ufatilo kolektivnog maha i postaje zabrinjavajuce.
Pogledaj svi istu razmišljaju i pišu - i oni provjereni paćenici i oni lafo realni.

Suđenje je bilo odlicno samo jufkama, koje nisu ni gledale tekme...ali to je nebitno, oni znaju da je suđenje vrlo dobro, mladi 29-godišnji holandski sudija sasvim OK odluke donosio....ne trebaju ni gledati tekmi, dok je 3 crvena dao Želji - znaci da je odlican bio.
Last edited by LSD on 25/07/2012 16:34, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#44 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Velkoski »

3 crvena su inače svakodnevnica :zzzz:
LSD

#45 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

leet wrote:3 crvena su inače svakodnevnica :zzzz:
Pogotovu u 10 minuta 3 crvena....takve pojave se inace redovno viđaju ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#46 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Velkoski »

Pa normalno, još sudija odlučio da "iskasapi" željezničar koji je imao pravo aktivan rezultat :thumbup:

UEFA MAFIJA :run:
Šibicar

#47 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

leet wrote:Pa normalno, još sudija odlučio da "iskasapi" željezničar koji je imao pravo aktivan rezultat :thumbup:

UEFA MAFIJA :run:

Pa mora se osigurati za slijedeću godinu. :mrgreen:
internazionale

#48 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by internazionale »

LSD wrote:
leet wrote:3 crvena su inače svakodnevnica :zzzz:
Pogotovu u 10 minuta 3 crvena....takve pojave se inace redovno viđaju ;-)
samo niste ni vi mala maca
znali ste kako će se sudija ponašati
pa unaprijed spremili parole protiv uefe i platinija
sistematski pregled

#49 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

To sad i UEFA hoće da ih ugasi?
Zajebao si se mišel, ne znaš ti da njima ni režimi ni partije ni ratovi ništa nisu mogli.
limeni

#50 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by limeni »

interesantno je da zeljo osim pobjede protiv sherrifa ne zna za pobjedu u evropi od 2005, dok sarajevo ima nekoliko pobjeda u evropi u zadnjih godina (konobari,orebro,helsingborg,spartak,genk..)
ocigledno nesto nije uredu sto se tice uprave kod plavih, pogotovo ako se vidi kako predsjednik kluba dize prst i prijeti amaru osimu dan prije utakmice na treningu :-)
Post Reply