Teren uopšte nije loš.. Bar onaj dio prema jugu.omega369 wrote:eh da, ono sto sam vidjeo u snimku, kosevo OCAJNO. teren isto kao da nije zaliven mjesec dana

Slika od večeras.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Teren uopšte nije loš.. Bar onaj dio prema jugu.omega369 wrote:eh da, ono sto sam vidjeo u snimku, kosevo OCAJNO. teren isto kao da nije zaliven mjesec dana

K'o i vama protiv Libetasa, a ovi supci su negdje na tom nivou.emigrazione wrote:
Vazda im je losa posjeta kada igraju EvropuButmiran wrote:Samo komšije, bez imalo zajebancije, posjeta je loša skroz bila.

Ko što je osvjetljavao i do sada.sklj korisnik wrote:Siroki ce jedino pokusat osvjetlit obraz bh fudbala ovo ostalo zali boze navijaca.U zimbabveu bolje igraju.
We alejkumu selam we rahmetullahi we berekatuhu mu'mine. Ehlen we sehlen.Mračajski proto wrote:Selam za sve plavo-bijele i bordo-bijele džematlije.
E ne vjerujem.Ras Al Ghul wrote:Ali jufke su najjače, samo Željezničar prate
Sutra se horda u Fahdovoj.BHF_Manijak wrote:We alejkumu selam we rahmetullahi we berekatuhu mu'mine. Ehlen we sehlen.Mračajski proto wrote:Selam za sve plavo-bijele i bordo-bijele džematlije.
Ja mislim da ni on ne vjeruje u ovo sto je napisao.Butmiran wrote:E ne vjerujem.Ras Al Ghul wrote:Ali jufke su najjače, samo Željezničar prate
Uvijek!Mračajski proto wrote:Sutra se horda u Fahdovoj.BHF_Manijak wrote:We alejkumu selam we rahmetullahi we berekatuhu mu'mine. Ehlen we sehlen.Mračajski proto wrote:Selam za sve plavo-bijele i bordo-bijele džematlije.![]()
prvo Boze sacuvaj muzike sta je ovo
jasta je nego loše, ne treba sad biti genije da bi se to zakljucilo...valja Adžemu poraditi maximalno na kondiciji i fizickoj spremi igraca....sad su nam šanse znatno manje, jer smo trebali zabiti bar jedan gol za mirniji revanš.F&N wrote:prvo Boze sacuvaj muzike sta je ovo
drugo ova utakmica me tako podsjeca na onu nasu tragediju protiv Kukesija. I mi smo onda imali melunatora koji je pogodio jednu stativu i precku mislimuspio je i penal fuliti
i nakvih tonu sansi... ali u sustini to je sve nekako bilo jalovo tromo...
lose je ovo lose... mozete se dole vaditi... ipak navijam za đetiće da se ne lazemo... ali isto tako imate jos sansi da se ne lazemo pa cemo vidjeti
hoce li ko prenositi revans?
Nisam nigdje to rekao sta se odmah palisBHF_Manijak wrote:A po vama je totalni fudbal dobio naziv. Hajd ne pilaj ziv bio...todd_smith wrote:to je ono najgore ba, ljudi su navikli da sa ovakvom igrom prolaze i uzimaju sta ces jebi gaButmiran wrote:Proći će Željezničar.
Lose. Zali Boze one stative, bar bih rahat revans docek'o, ovako...
Pitari zajebaju, k'o da su oni razvalili Kukesi na proste faktore. Imali penal i to bi bilo to.
leškarenje wrote:Sa Lovcena vila klice,u revansu trica bice
Dobro su defanzivno organizovani, a naše ekipe uvijek pomisle lako ćemo... jer je kvalitet na strani bh. klubova.Eborg wrote:Nisam gledao utakmicu ali mi nikako nije jasno kako ekipa iz Crne Gore (čiji klubovi nisu ništa organizovaniji, bogatiji ili vredniji od prosječnog premijerligaškog/prvoligaškog kluba) može biti tako nepremostiva prepreka za naše klubove.