BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- R2D2_SA
#1476 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
http://www.fklovcen.me/?p=2535#more-2535 Ovi vam se izgleda fino nalozili. A jeste li skontali da im je lopta na grbu istao kao na grbu Sarajeva, samo okrenuta naopako 
- Charuga
- Globalni moderator
#1477 Re: Odg: BH klubovi u Evropi - općenito
emigrazione wrote:Imaju napadaca u ekipi koji je provjeren, vi to nemate...pozitivna atmosfera i ogromna euforija pred premijerni nastup, vi to nemate...igracki kadar nije sigurno losiji od vaseg i ne prijeti opsta bjezanija i kokuzluk, vi to nemate...igraju revans kuci gdje ce se i kunto i panto dici da im pomognu da vas izbace, vi to nemate... zadovoljniji su vise sto su vas dobili nego vi sto se njih izvukli i to nesto govoriCharuga wrote:Hoćeš li se udostojiti da mi objasniš po ćemu je Lovčen bolji u svim segmentima?emigrazione wrote:Zeljeznica ionako obadvije igra u gostima
Ti si ono napisao prije nego što je UEFA promjenila domaćinstva, znači taj si "argument" lupio a i ostalo ti je sve bezveze priča. Ne znam odakle mi da pomislim da se nešto razumiješ i da znaš oko Lovčena. Cilj je znači bio samo napisati nešto protiv Želje ...
Ništa, hvala ti, nemoj više objašnjavati, sve si rekao ovim postom ...
- Charuga
- Globalni moderator
#1478 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Da se može iftariti u miru ... 
- R2D2_SA
#1479 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Glup termin maksimalno, tako ce i nama vjerovatno biti. Kao da smo Iran pa se sve podređuje vjerskim običajima
Zivimo u sekularnoj drzavi, ne poste svi. I oni koji poste moge da ne poste bas taj dan i dodju na utakmicu pa kada god bilo. I koliko ce ih biti koji ce postiti pa doci i psovati na tekmi
. Ovo pisem jer se radi o EVROPSKIM tekmama nasih klubova, na koje idemo svi, pa se nadam da ce neko imati sluha, a i damu da ovo promijeni. Pustimo se komformizma vise.
- Tvrtko II Kotromanić
#1480 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
sta ti smeta bgt, nije to konformizam nekoj ideologiji, bjezanju sporta u religiju nego cisto prilagodjavanje velikom (vecini) broju navijaca kojima je lakse da tekma bude nakon iftara a ne prijeR2D2_SA wrote:Glup termin maksimalno, tako ce i nama vjerovatno biti. Kao da smo Iran pa se sve podređuje vjerskim običajimaZivimo u sekularnoj drzavi, ne poste svi. I oni koji poste moge da ne poste bas taj dan i dodju na utakmicu pa kada god bilo. I koliko ce ih biti koji ce postiti pa doci i psovati na tekmi
. Ovo pisem jer se radi o EVROPSKIM tekmama nasih klubova, na koje idemo svi, pa se nadam da ce neko imati sluha, a i damu da ovo promijeni. Pustimo se komformizma vise.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1481 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Vladan Tatar: Priželjkivao sam Željezničar, očekujem prolaz

-
north
#1482 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kad čuješ ime Lovćen u fudbalu i stadion kapaciteta kao neka malo modernija škola sa fiskulturnom salom i montažnim tribinama, povraća ti se da takav klub uopšte treba da se smatra ozbiljnim...košpe bi sa nekim prethodnim sastavima vjerovatno minimum 4 komada složila u prvoj tekmi, činjenica je da su dosta slabiji ove sezone barem se meni tako čini, pogotovo kada su napadači u pitanju, ali opet sam siguran da im pobjeda u prvoj tekmi nije nimalo upitna....dva razlike će biti....e čuj Lovćen....jah, bila je i Zeta
ali to je nešto drugo
Mi bi trebali te norvežane proći ako nam oni dođu što će vjerovatno i biti, radi se o ekipi koje je treća odozdo u njihovoj ligi, prema svemu sudeći slabija od prethodnih skandinavski ekipa (Helsingborg i Orebro) koje je Sarajevo izbacivalo, a mišljenja sam da je tada Sarajevo imalo slabiju ekipu, fanatičnu, ali slabiju po kvaliteti..ali šta nas je sve ranije izudaralo po glavi, opreza na pretek mora biti
Mi bi trebali te norvežane proći ako nam oni dođu što će vjerovatno i biti, radi se o ekipi koje je treća odozdo u njihovoj ligi, prema svemu sudeći slabija od prethodnih skandinavski ekipa (Helsingborg i Orebro) koje je Sarajevo izbacivalo, a mišljenja sam da je tada Sarajevo imalo slabiju ekipu, fanatičnu, ali slabiju po kvaliteti..ali šta nas je sve ranije izudaralo po glavi, opreza na pretek mora biti
-
pasha_stambol
#1483 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Čuj sekularnoj državi , pročitaj sine Islamsku deklaraciju od rah.Alije i skontaš da je ovo džamahirija i da je sve podredjeno IslamuR2D2_SA wrote:Glup termin maksimalno, tako ce i nama vjerovatno biti. Kao da smo Iran pa se sve podređuje vjerskim običajimaZivimo u sekularnoj drzavi, ne poste svi. I oni koji poste moge da ne poste bas taj dan i dodju na utakmicu pa kada god bilo. I koliko ce ih biti koji ce postiti pa doci i psovati na tekmi
- Havatar
#1484 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Znaci sigurno ispadaju cim su poceli da se dizu posto oni samo kao neko ko je autsajder i podcijenjen mogu da prodju.Velkoski wrote:Vladan Tatar: Priželjkivao sam Željezničar, očekujem prolaz
- Havatar
#1485 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nek makar on procita kad vec ti nisipasha_stambol wrote:Čuj sekularnoj državi , pročitaj sine Islamsku deklaraciju od rah.Alije i skontaš da je ovo džamahirija i da je sve podredjeno IslamuR2D2_SA wrote:Glup termin maksimalno, tako ce i nama vjerovatno biti. Kao da smo Iran pa se sve podređuje vjerskim običajimaZivimo u sekularnoj drzavi, ne poste svi. I oni koji poste moge da ne poste bas taj dan i dodju na utakmicu pa kada god bilo. I koliko ce ih biti koji ce postiti pa doci i psovati na tekmi
![]()
- Havatar
#1486 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nisu ocekivali nego su prizeljkivali . Ovi sebe proglasavaju favoritima a objektivno su slabiji tako da sa takvim stavom nemaju sta da traze posto je takav stav vas kostao protiv dvije nabrojane ekipe a vi sta igracki bili bolji od njih za razliku od Lovcena koji nije . Osim toga protiv Zete su i Zvezda i Partizan tesko dolazili do bodova za vrijeme dok su Srbija i CG bili jedna drzava a vi ste donosili sud o njima na osnovu broja stanovnika i rika se cini . Lovcen nema mentalitet kao Zeta sto ova izjava i pokazuje . Jedino sto moze da im pomogne je da i Zeljeznicar krene sa takvim ponasanjem i neutralise ovu prednost koju je dobio .wannabe_ultra wrote:i zeta i kukesi su bili dosta slabiji od nas ali su nas prizeljkivali i ocekivali prolaz, sto se i desilo![]()
opreza nikad dosta
- Havatar
#1487 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
To jestewannabe_ultra wrote:cinjenica je da ste mogli i puno bolje proci u prvom pretkolu, tipa libertas, ili ovi iz andore ili san marina
- Charuga
- Globalni moderator
#1488 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Purke Stojanović više nije član Lovćena
- armin071
#1489 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zar je on jos aktivan??Charuga wrote:Purke Stojanović više nije član Lovćena
- Charuga
- Globalni moderator
#1490 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Tek puni 35 ove godine ...armin071 wrote:Zar je on jos aktivan??Charuga wrote:Purke Stojanović više nije član Lovćena
- armin071
#1491 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Prozivljava drugu mladostCharuga wrote:
Tek puni 35 ove godine ...
-
north
#1492 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
A neće ih taj pravopis nikako...haj što na jugu stalna blamaža, nego sad i u klubu i to pred evropsku tekmu žalosna ti majka...je li ovo na francuskom ispravno ovako?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1493 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Na francuskom je liguenorth wrote:A neće ih taj pravopis nikako...haj što na jugu stalna blamaža, nego sad i u klubu i to pred evropsku tekmu žalosna ti majka...je li ovo na francuskom ispravno ovako?
- Opetja033
#1494 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Neces ti odredjivati kada ce neko postiti. Eto, fudbalska utakmica je dovoljan razlog da neko taj dan ne posti. Naravno da ces se prilagodjavati obzirom da veliki broj ljudi posti i da ce to direktno uticati i na posjetu tekme, te samim tim i zaradi. Dakle prilagodjava se i podredjuje i prilagodjavace se i podredjivati i ubuduce. Bas kao i SFF. Ma koliko tebe to zuljalo i ma koliko ti smetalo. Odavno nista gluplje na forumu nisam procitao nego ovaj tvoj komentar.R2D2_SA wrote:Glup termin maksimalno, tako ce i nama vjerovatno biti. Kao da smo Iran pa se sve podređuje vjerskim običajimaZivimo u sekularnoj drzavi, ne poste svi. I oni koji poste moge da ne poste bas taj dan i dodju na utakmicu pa kada god bilo. I koliko ce ih biti koji ce postiti pa doci i psovati na tekmi
Pametan potez njihove Uprave, siguran sam da ce i nasi odrediti slican termin. Termin prije iftara pa i termin u sami iftar direktno ce ostetiti kasu kluba.
P.S. Prenosi li ijedna TV stanica tekmu?
- Red Wolf
#1495 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
zna li neko gdje je okupljanje navijaca Lovcena i u koliko sati
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#1496 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Koju tekmu? Željo Vs. Lovćen prenosi mojaTV uz plaćanje 2KM, i ŽeljoTV uz plaćanje 8 euraOpetja033 wrote:P.S. Prenosi li ijedna TV stanica tekmu?
- Opetja033
#1497 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Na njih sam i mislio. Ne pada mi na pamet placati i jednima i drugima da gledam krepale komsije protiv jos krepalijih Crnogoraca. Nisam toliki mazohista.Pitar sa Kariba wrote:Koju tekmu? Željo Vs. Lovćen prenosi mojaTV uz plaćanje 2KM, i ŽeljoTV uz plaćanje 8 euraOpetja033 wrote:P.S. Prenosi li ijedna TV stanica tekmu?.
- insaneinthebrain
#1498 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
pa sta koji qrc pitas ondaOpetja033 wrote:Na njih sam i mislio. Ne pada mi na pamet placati i jednima i drugima da gledam krepale komsije protiv jos krepalijih Crnogoraca. Nisam toliki mazohista.Pitar sa Kariba wrote:Koju tekmu? Željo Vs. Lovćen prenosi mojaTV uz plaćanje 2KM, i ŽeljoTV uz plaćanje 8 euraOpetja033 wrote:P.S. Prenosi li ijedna TV stanica tekmu?.
idi gledaj trening onih svojih krepalih sa lavora
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#1499 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Uglavnom, sve je pokrepalo.... 
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#1500 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Igrao sam keca na Zelju. Ahbabi nemojte iznevjeriti.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Sent from my LG-G2 using Tapatalk